Weten ook niet zeker of het wrap isquote:Op zaterdag 22 januari 2011 16:25 schreef Tinos85 het volgende:
Kijk eens op de verpakking?
Wraps is trouwens iets anders dan een turkse pizza.
Gewoon je saus+gehakt erop smeren. Even in de oven. Dan je groente erbij en knoflooksaus + sambal en klaar.quote:Op zaterdag 22 januari 2011 16:27 schreef Teal het volgende:
[..]
Weten ook niet zeker of het wrap is
Het is op de markt gekocht, en het enigste Nederlandse wat erop staat zijn de ingrediënten en houdbaarheidsdatum / bewaaradvies.
Maar hoe warm en hoelang is even?quote:Op zaterdag 22 januari 2011 16:29 schreef Lenny_Leonard het volgende:
[..]
Gewoon je saus+gehakt erop smeren. Even in de oven. Dan je groente erbij en knoflooksaus + sambal en klaar.
Easy game.
De bodem moet heel dun zijn dus het duurt niet lang voordat hij klaar is. Gewoon zo even dat hij niet aan de onderkant zwart wordt. Hoe warm het precies moet weet ik niet, gewoon flink warm en de oven goed voorverwarmen.quote:
quote:Op zaterdag 22 januari 2011 16:35 schreef dabadbass het volgende:
Oh god, vertel alsjeblieft niet dat de moeder des huizes, of een andere vrouwig type, afwezig is vanavond.
Die is op oefening dus is er niet neequote:Op zaterdag 22 januari 2011 16:35 schreef dabadbass het volgende:
Oh god, vertel alsjeblieft niet dat de moeder des huizes, of een andere vrouwig type, afwezig is vanavond.
250 graden dusquote:Op zaterdag 22 januari 2011 16:37 schreef Lenny_Leonard het volgende:
[..]
De bodem moet heel dun zijn dus het duurt niet lang voordat hij klaar is. Gewoon zo even dat hij niet aan de onderkant zwart wordt. Hoe warm het precies moet weet ik niet, gewoon flink warm en de oven goed voorverwarmen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |