Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 17:33 |
ik snap mensen die voorgesneden plakken kaas halen niet... ...er zitten meestal maar 5 a 6 plakken in de verpakking, daar betaal je dan, jawel, potverdorie, 3 euro per pak voor!!!11 ![]() ...daar komt ook nog bij kijken dat de plakken veelste groot zijn!!, dus dan leg je zo'n plak op je boterham en dan steekt er een half stuk plak kaas uit....uiteraard nibbel je dan de randjes kaas er dus vanaf... maar dan... dan proef je gelijk dat het heul geen kaas is maar chemische kartonplastic ![]() ECHTE mannen kopen blokken kaas en snijden er met een kaasschaaf verse plakken heurlijke kaas van af ![]() omdat meer lekker, meer kaas en minder geld!!1 ..! | |
GGMM | donderdag 20 januari 2011 @ 17:33 |
Eens. | |
ditiseenusername | donderdag 20 januari 2011 @ 17:34 |
Neem gewoon een hap brood en dan een hap kaas. | |
Il_Piccolo_Principe | donderdag 20 januari 2011 @ 17:35 |
Echte mannen eten geen kaas ..... | |
Wereldgozer | donderdag 20 januari 2011 @ 17:35 |
Probleem is dat ik veel te lang doe met een blok kaas ![]() Daarom koop ik het bijna nooit. | |
Taartjeh | donderdag 20 januari 2011 @ 17:35 |
Ja en ik en mijn zus willen allebij nooit het eerste plakje en ook nooit de laatste dus die worden sowieso altijd weggegooid. Of het nu versgesneden kaas is of niet wij vinden dat vies ![]() | |
Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 17:36 |
daar heb je een kaas doos voor ![]() ![]() en als die naar 3 weken nog niet op is rasp je het over je $willekeurige pasta ![]() | |
StringsOfLife | donderdag 20 januari 2011 @ 17:37 |
TS koopt waarsch. ook zware shag ipv een pakje Camel. | |
Taartjeh | donderdag 20 januari 2011 @ 17:37 |
Bah ik vind dat na 5 dagen zeker oud is | |
Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 17:37 |
heul niet waar, TS rookt namelijk niet | |
Haque | donderdag 20 januari 2011 @ 17:39 |
| |
Nobu | donderdag 20 januari 2011 @ 17:39 |
![]() | |
BoemBats | donderdag 20 januari 2011 @ 17:39 |
Je kunt zo'n plakje ook doormidden doen he, dan past het wel op je broodje. Geen dank voor de tip. | |
BoemBats | donderdag 20 januari 2011 @ 17:39 |
Hoe oud ben jij? 9? | |
Taartjeh | donderdag 20 januari 2011 @ 17:40 |
18 hoor maar als je na gaat is het ook vies | |
Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 17:40 |
dan kan je het net zo goed van een blok kaas afschaven ![]() laat ze per soort brood maar een formaat voorverpakte kaas maken | |
Gary_Oak | donderdag 20 januari 2011 @ 17:42 |
kevin87g | donderdag 20 januari 2011 @ 17:42 |
Kaaskop power. | |
Ebbao | donderdag 20 januari 2011 @ 17:42 |
Het enige kleine principe dat juist is. | |
Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 17:42 |
hoezo dan? al die plakjes komen gewoon van dezelfde balk kaas af hoor die door een machine 2342637486234 plakjes afchopped | |
Taartjeh | donderdag 20 januari 2011 @ 17:45 |
Nee het eerste en laatste plakje raken allebij de deksel of als het vers is het zakje van ah bijv. in een pakje is meestal die eerste vochtig dat is al vies maar ook bij verse kaas dan denk ik daar zit misschien wel consumptie op van die vrouw wat die heeft gesneden dus dan pak er er liever een tussen uit ![]() | |
BoemBats | donderdag 20 januari 2011 @ 17:45 |
Als je na gaat is alles vies. Van de meeste producten wil jij het productieproces niet weten. | |
Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 17:46 |
kaashater ![]() ![]() | |
Taartjeh | donderdag 20 januari 2011 @ 17:47 |
Blegh als je ziet hoe kaas gemaakt word ![]() | |
Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 17:48 |
wist je dat als je een stuk kwaliteits kaas onder een microscoop legt je de beestjes ziet rondlopen ![]() | |
Apotheose | donderdag 20 januari 2011 @ 17:49 |
die beestjes zijn overal. | |
kutkabouter | donderdag 20 januari 2011 @ 17:49 |
die eten kaasschaven. | |
Klaploper | donderdag 20 januari 2011 @ 17:49 |
Ik hoop echt dat je trollt.. dit kan toch niet waar zijn? | |
Taartjeh | donderdag 20 januari 2011 @ 17:50 |
![]() ![]() | |
Taartjeh | donderdag 20 januari 2011 @ 17:52 |
Ik meen het mijn zus is er mee begonnen en nu doen we het allebij ![]() Mijn vader eet liever geen kaas omdat wij er al met onze handen aanzitten ![]() | |
Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 17:52 |
FACT: een mens eet gemiddeld 26 spinnen in 1 nacht! dit komt doordat spinnen snachts opzoek gaan naar warme vochtige ruimtes, terwijl jij slaapt kruipen ze in je mond | |
Taartjeh | donderdag 20 januari 2011 @ 17:52 |
Hou op als ik daar vannacht aan denk word ik bang maar toch geloof ik er in dat ik nog 0 spinnen heb gegeten ![]() | |
Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 17:55 |
wist je dat kleding afkomstig uit china bedwantsen bevatten, vaak 100den. TREK DUS NOOIT ONGEWASSEN KLEDING AAN IN JE HUIS! altijd eerst wassen! al een keer gedaan? nu zitten alle stoffen, oa je matras, in je huis waarschijnlijk vol met die beestjes ![]() | |
ditiseenusername | donderdag 20 januari 2011 @ 17:56 |
hahahaha bedoel je niet per jaar ![]() | |
Adelante | donderdag 20 januari 2011 @ 17:57 |
Weet je wat pas goor is: slankie kaas ![]() De plastic verpakking smaakt nog beter man ![]() | |
Taartjeh | donderdag 20 januari 2011 @ 17:57 |
Nee dit meen je niet dat doe ik vaker als ik een nieuw truitje gelijk aan wil doen dit doe ik dus echt nooooooooit meer !! | |
dralion13 | donderdag 20 januari 2011 @ 18:01 |
koop je een klein blok van 250 gram ipv direct een kilo | |
swarmahoer | donderdag 20 januari 2011 @ 18:01 |
ik koop ook gewoon plakken van de appie, ga niet moeilijk doen met zon blok kaas en n schaaf, heb ik helemaal geen zin en tijd voor | |
CaptainCookie | donderdag 20 januari 2011 @ 18:02 |
Ze doen maar | |
Guiel | donderdag 20 januari 2011 @ 18:03 |
Beemster plakken ![]() | |
Beavis | donderdag 20 januari 2011 @ 18:04 |
Ik word regelmatig wakker met een spin in mijn mond ![]() Maakt mij niet uit hoor. Ik lust alles ![]() | |
Playeraka | donderdag 20 januari 2011 @ 18:04 |
Bij mij zitten 60 plakjes ofso wat zeur je nou | |
Schenkstroop | donderdag 20 januari 2011 @ 18:05 |
1.19 voor tien plakken jong belegen bij de Deen supermarkten. Is niet echt super culinair smakelijk maarja. Of je smeert garlan kruiden kaas op je boterham 55c voor een kuipje bij de AH ![]() | |
Schenkstroop | donderdag 20 januari 2011 @ 18:06 |
Ik zoek trouwens een goede niet al te dure kaasschaaf waarmee je makkelijk mooie dunne plakjes uit een koud blok kaas kunt snijden ![]() | |
Klaploper | donderdag 20 januari 2011 @ 18:11 |
oke dit klnikt gek maar dit is wat je meot doen om kaas de sneiden........ geek kaaschaaf nodig. 1 oke zet de frituur pan aan 2 pak dek aas uit de koelksat 3 neem een handoek uit het linkre keuken kastje 4 zet de frituur pan uit 5 pak een mes 6 snij kaas | |
OMGWTFBBQSAUCE | donderdag 20 januari 2011 @ 18:12 |
| |
Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 18:12 |
heb 10 jaar geleden zo'n ding bij de ikea gekaupt, kost maar 2 euro ofzo en nog steeds zo scherp als een mes (of de kaas word met de jaren zachter) | |
Drinky | donderdag 20 januari 2011 @ 18:22 |
sowieso alle jonge kaas smaakt naar plastic ![]() | |
Apotheose | donderdag 20 januari 2011 @ 18:22 |
daar staan bij mij de potten en pannen... wat nu? | |
Scuidward | donderdag 20 januari 2011 @ 18:23 |
Koop altijd die goedkope, alle Maaslander laat ik links liggen. | |
trovey | donderdag 20 januari 2011 @ 18:24 |
Smetvreesalert! ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door trovey op 20-01-2011 21:42:40 ] | |
Drinky | donderdag 20 januari 2011 @ 18:25 |
Wist je dat bacterien gewoon van de plakjes overspringen omdat de plakjes aan elkaar zitten? Dus of het nu het eerste of 3e plakje is, maakt niks uit, zitten allemaal dezelfde bacillen op | |
StringsOfLife | donderdag 20 januari 2011 @ 18:26 |
Toen ik hoorde waarom de zus van mijn oma een deel van haar vinger mist (ze had met een kaasschaaf ergens in de jaren '60 een stuk van haar vinger afgesneden), besloot ik dat ik het voor altijd bij voorgesneden kaas zal houden. | |
Albertson | donderdag 20 januari 2011 @ 18:33 |
ik pak altijd een heel brood. ongesneden. Dat graaf ik een beetje uit aan 1 kant. Dan ram ik een kilo kaas in dat gat. dan eet ik het op. | |
Scuidward | donderdag 20 januari 2011 @ 18:39 |
En de andere kant? Pot pindakaas? Vergeet het glas niet. | |
Albertson | donderdag 20 januari 2011 @ 18:46 |
Hoe bedoel je andere kant? | |
#ANONIEM | donderdag 20 januari 2011 @ 18:52 |
Mensen die geen kracht hebben om zelf hun kaas te snijden. | |
Scuidward | donderdag 20 januari 2011 @ 19:55 |
Je graaft een beetje uit aan 1 kant, op die manier ![]() | |
Spouwerranger | donderdag 20 januari 2011 @ 20:02 |
wtf, hoezo niet? wat is daar vies aan? | |
Spouwerranger | donderdag 20 januari 2011 @ 20:07 |
Als je trouwens weet hoe de meeste kazen gemaakt worden, willen waarschijnlijk de meeste het niet eens meer eten ![]() | |
ericosman | donderdag 20 januari 2011 @ 20:18 |
hier heb ik geen kaas van gegeten ![]() | |
DroogDok | donderdag 20 januari 2011 @ 20:41 |
Kaas in plakken is precies dezelfde kaas als de kaas die je aan stuk koopt hoor TS | |
DroogDok | donderdag 20 januari 2011 @ 20:41 |
Sowieso zit kaas vol met bacterieen. | |
Elusive | donderdag 20 januari 2011 @ 20:44 |
waarom smaken die plakken altijd zo ranzig dan ? ![]() | |
DroogDok | donderdag 20 januari 2011 @ 20:52 |
Moet je fatsoenlijke kaas kopen, uit de "vers"koeling bij de AH. Ze kunnen het bij de kaas-counter ook vers voor je afsnijden. | |
kutkabouter | donderdag 20 januari 2011 @ 21:03 |
even tussendoor he: bijna alle kazen worden gemaakt door een combinatie van bacteriën en schimmels, just for your information | |
Proletariaat | donderdag 20 januari 2011 @ 21:06 |
Kaas ![]() | |
Adelante | donderdag 20 januari 2011 @ 21:50 |
Ja en de rest van ons eten bestaat niet uit micro organismen ![]() | |
ecktebaas | donderdag 20 januari 2011 @ 21:51 |
Sowieso alles behalve gesmolten kaas ![]() | |
wunderbaum | donderdag 20 januari 2011 @ 21:52 |
Vooral kopkaas | |
Adelante | donderdag 20 januari 2011 @ 21:54 |
Goudkuipje? ![]() | |
trovey | donderdag 20 januari 2011 @ 23:01 |
Beestjes. ![]() | |
CaptainCookie | donderdag 20 januari 2011 @ 23:02 |
OMG IS DIT WAAR WIE KAN DIT BEVESTIGEN!!1??? | |
Tha_Erik | donderdag 20 januari 2011 @ 23:05 |
Alles valt of staat bij een fijne kaasschaaf. Maar plakjes kaas kopen vind ik wel onzinnig. | |
SuperrrTuxxx | donderdag 20 januari 2011 @ 23:05 |
Kaas is ranzige troep man. ![]() | |
Schalks. | donderdag 20 januari 2011 @ 23:07 |
Nee ![]() | |
Twiitch | donderdag 20 januari 2011 @ 23:08 |
Kaashater. Branden zul je. | |
Tha_Erik | donderdag 20 januari 2011 @ 23:08 |
Overgoten met gesmolten kaas! Zoals in de middeleeuwen! | |
Hyundai | donderdag 20 januari 2011 @ 23:10 |
Ik eet altijd voorgesneden plakjes, bij de Aldi zitten er heel veel in zo'n pakje. In die van Maaslander wat minder, maar die zijn wel lekkerder. Maaslander voorgesneden kaas ![]() Leerdammer is ook ![]() | |
Allure_ | donderdag 20 januari 2011 @ 23:11 |
Waarom gaat dit topic niet over het feit dat voorverpakte plakken kaas altijd van die ranzige donkere randen hebben die naar karton smaken ![]() ![]() | |
Hyundai | donderdag 20 januari 2011 @ 23:13 |
Ja, als die randjes hard zijn snijd ik ze er ook af. Dat kauwt niet lekker enzo. Als ik een tosti maak laat ik ze er meestal wel op zitten, dan smelt het wel weg. | |
DemonRage | donderdag 20 januari 2011 @ 23:13 |
Echte mannen halen dat in plakjes van hun lul. | |
Fleischmeister | donderdag 20 januari 2011 @ 23:14 |
M'n ouders halen de kaas altijd bij de lokale kaasspeciaalzaak... zeer goede kaas, je kan er echt alles krijgen, en je kan gewoon kiezen in welke vorm je het wil hebben (plakken, blok, of gewoon een hele kaas ![]() | |
Adames | donderdag 20 januari 2011 @ 23:14 |
Je kussen zou na een aantal jaar ook meer gewicht aan dode mijten met hun uitwerpselen bevatten dan het stof zelf. Niet dat het echt erg is, persoonlijk eet ik liever nog appels met een plekje erop dan van die supermarkt dingen die je als spiegel kan gebruiken. Dát lijkt me juist ongezond. Ik gebruik ook liever plakjes kaas, ben niet zo'n grote kaas eter en dan heb ik geen zin om weer te schaven als ik een boterhammetje eet op mijn studentenkamer. Bij mijn ouders of vriendin is het wel altijd kaasschaaf. Als ik aan iets een grafhekel heb is het wel plakjes kaas mét plastic randje. Dat is nog irritanter dan zelf de kaasschaaf gebruiken. Moet je ook niet 2 weken wachten voordat je de kaas eet, dan droogt het uit ja | |
Allure_ | donderdag 20 januari 2011 @ 23:25 |
Kijken jullie nooit naar die kaas ofzo? Gewoon STRAIGHT uit de verpakking zitten die walgelijke randen er al aan ![]() ![]() ![]() | |
Brawler | donderdag 20 januari 2011 @ 23:26 |
Terechte klacht! Eindelijk iemand die het snapt! ![]() | |
Rechtse_Hippie | donderdag 20 januari 2011 @ 23:28 |
Jij houdt zeker van jonge kaas? ![]() | |
Tha_Erik | donderdag 20 januari 2011 @ 23:29 |
Wat is er precies zo walgelijk aan? Dat de randen wat droger zijn? Is dat nou zo ontzettend walgelijk? | |
Adames | donderdag 20 januari 2011 @ 23:29 |
Even mijn c1000 kaas pakken, verpakking is nog dicht.. -lichtelijk, nooit gemerkt en geproefd- | |
Allure_ | donderdag 20 januari 2011 @ 23:32 |
Ja, dat is walgelijk. Daarom koop ik alleen nog maar verse kaas en snij ik een halve meter van de rand af zodat ik nooit maar iets droogs hoef te proeven ![]() | |
Tha_Erik | donderdag 20 januari 2011 @ 23:33 |
Oké. Ik vind dat aanstellerij. | |
dynamiet | donderdag 20 januari 2011 @ 23:33 |
Ik vind een gewoon blok kaas vaak ook een stuk lekkerder, en als je een goede kaasschaaf hebt zijn die paar plakjes zo gebeurd. | |
Allure_ | donderdag 20 januari 2011 @ 23:34 |
Alsof er geen wereld van verschil zit tussen verse kaas en voorverpakte plakken kaas. Je gaat toch geen droge randen eten ![]() | |
Beavis | donderdag 20 januari 2011 @ 23:34 |
Ik vind dat niet lekker nee. Ik ben ook geen liefhebber van oude kaas. Jong belegen vind ik wel lekker en dan zijn de drogere randen al te oud. Ja, ik snij dat er ook af. Smaken verschillen nou eenmaal. | |
Allure_ | donderdag 20 januari 2011 @ 23:35 |
![]() | |
Tha_Erik | donderdag 20 januari 2011 @ 23:35 |
Sowieso blok kaas gaat ver voor losse plakken. Maar als je dan toch al weinig kaas voor veel geld koopt (losse plakken) dan vind ik het wel zonde om ook nog eens halve plakken weg te mikken omdat ze droog zijn ![]() | |
Allure_ | donderdag 20 januari 2011 @ 23:35 |
I got moneyyy, yeah. | |
Tha_Erik | donderdag 20 januari 2011 @ 23:35 |
Goede smaken heul niet ![]() | |
Thomashorst | donderdag 20 januari 2011 @ 23:36 |
Barbaren ![]() | |
Twiitch | donderdag 20 januari 2011 @ 23:36 |
Oude kaas ![]() Die al brokkelt als je ernaar kijkt ![]() ![]() (te) jonge rubberkaas ![]() | |
Ypmaha | donderdag 20 januari 2011 @ 23:37 |
Mensen die nibbelen ![]() | |
Beavis | donderdag 20 januari 2011 @ 23:38 |
Alles is relatief. Ook "goede" smaak. | |
Rechtse_Hippie | donderdag 20 januari 2011 @ 23:42 |
Kaas is pas lekker vanaf belegen. Dat iedereen het even weet. ![]() | |
Koenholio | donderdag 20 januari 2011 @ 23:44 |
TS!!! BAZENKLACHT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
trovey | donderdag 20 januari 2011 @ 23:44 |
Jonge kaas is gele stopverf en heeft ook ongeveer dezelfde smaak. ![]() ![]() | |
Rechtse_Hippie | donderdag 20 januari 2011 @ 23:50 |
Jij snapt het en daarom zal ik maar niet vragen hoe jij weet hoe stopverf smaakt. ![]() | |
Drizzt_DoUrden | donderdag 20 januari 2011 @ 23:59 |
![]() | |
trovey | vrijdag 21 januari 2011 @ 00:00 |
Tja, ik was ooit peuter en peuters zijn op ontdekkingstocht..... daarom ![]() | |
gianni61 | vrijdag 21 januari 2011 @ 08:40 |
Stuur de rest maar naar mij op. De droge randjes zijn het lekkerst van een blok kaas. Buitenste cm afsnijden. de plastic eraf peuteren en opeten. heerlijk! | |
Vengerr | vrijdag 21 januari 2011 @ 08:51 |
![]() | |
Drizzt_DoUrden | vrijdag 21 januari 2011 @ 09:25 |
Eens! ![]() | |
pussywillow | vrijdag 21 januari 2011 @ 09:51 |
Terechte klacht. De juiste manier is het kopen van een vers afgesneden stuk belegen (boeren)kaas op de markt of bij een kaaswinkel. Dit blijft in de koelkast makkelijk een paar weken goed, en je kunt het ook raspen en bij pasta of groente eten (witlof/broccoli/etc.) dus het is multifunctioneel. ![]() | |
AciD_Nightmare | vrijdag 21 januari 2011 @ 10:02 |
Gewoon die rood / witte (cheape) verpakking van AH jonge kaas is goed te vreten en kost niks. En er zit genoeg in. Ik eet alleen kaas op tosties dus boeit het niet wat je erop gooit.... smaakt allemaal hetzelfde! | |
OhLaLa | vrijdag 21 januari 2011 @ 10:05 |
heel herkenbaar , ik doe dat dus ook ! | |
AciD_Nightmare | vrijdag 21 januari 2011 @ 10:25 |
Jezus christus, dat is echt verspilling. Dat je dat bij leverworst doet OK maar gewoon bij kaas? | |
OhLaLa | vrijdag 21 januari 2011 @ 10:27 |
Dus omdat ik het vies vindt moet ik het dan maar opeten ? niet dus ... | |
AciD_Nightmare | vrijdag 21 januari 2011 @ 10:34 |
Ook al donder je al die kaas rechtstreeks in de prullenbak, interesseert me echt niet. Ik zeg alleen dat het zonde is ![]() | |
Oerbeer | vrijdag 21 januari 2011 @ 10:34 |
Je was me voor.. ![]() Maar inderdaad, ik heb ook altijd lekker een blok liggen. En dan niet van die slappe jong belegen kaas, want dat is net rubber. Nee, oerbeer gaat voor oud. ![]() | |
pipojansen | vrijdag 21 januari 2011 @ 10:53 |
Ik heb trek gekregen door deze topique. Dus ga ik maar een broodje met oude kaas en mayo en een paar druppels maggi nemen. | |
Redskillz | vrijdag 21 januari 2011 @ 12:59 |
![]() ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 21 januari 2011 @ 17:12 |
Wij halen het altijd bij de kaasboer op'dorp. En dan halen wij hetvolgende: 7 ons jong-belegen 1 pond oud-snijdbaar, met de kost eraf 1 pond leerammer caractèr, maar alleen als ie in de aanbieding is! anders niet "Wil je nog een stuje kaas?" | |
Vengerr | vrijdag 21 januari 2011 @ 17:56 |
Minstens net zo erg als mensen die smikkelen. Of lüllésmühlé op zijn Zweeds. | |
Eclaire84 | vrijdag 21 januari 2011 @ 17:58 |
Eh nee..echte mannen maken zich niet druk om geld ![]() | |
StringsOfLife | vrijdag 21 januari 2011 @ 18:01 |
Voorgesneden, blokken.. allemaal zo'n onzin. Het gaat erom hoe je kaas combineert op een tosti. | |
DroogDok | vrijdag 21 januari 2011 @ 21:30 |
Bazenkaas: http://nl.wikipedia.org/wiki/Casu_marzu
| |
StijnDa | vrijdag 21 januari 2011 @ 21:33 |
Da's kei hendig ![]() Plakkie kaas op je boterham en je bent klaar ![]() | |
Taartjeh | vrijdag 21 januari 2011 @ 21:37 |
Ik vind het zo'n onzin he wie heeft dat verzonnen echte mannen eten geen kaas? Want ik snap er de ballen niet van ![]() | |
StringsOfLife | vrijdag 21 januari 2011 @ 21:44 |
Die vraag vind ik altijd zo mosterd na de maaltijd. | |
Mikkie | vrijdag 21 januari 2011 @ 21:45 |
Die droge, harde randjes zijn klote inderdaad ![]() Maar een stuk kaas krijg ik nooit bijtijds op. ![]() | |
Id_do_her | vrijdag 21 januari 2011 @ 21:49 |
Bazen eten kazen. | |
linpunt | vrijdag 21 januari 2011 @ 22:12 |
of je snijdt er lekkere blokjes van en voert ze met mosterd aan mij! ![]() | |
Id_do_her | vrijdag 21 januari 2011 @ 22:25 |
Komt u maar. ![]() ![]() | |
Mikkie | vrijdag 21 januari 2011 @ 22:35 |
Oeh, dan met duivelsmosterd of knoflookmosterd ![]() | |
kloas_wokkel | vrijdag 21 januari 2011 @ 22:36 |
Wel met groninger mosterd ![]() | |
Tim86 | donderdag 27 januari 2011 @ 03:36 |
Of met Maria (L) | |
trovey | donderdag 27 januari 2011 @ 03:42 |
Ik zit nu een een dikke plak kaas ![]() ![]() | |
Schenkstroop | donderdag 27 januari 2011 @ 03:44 |
Je kan niet snijden dus je sneed per ongeluk een dikke aso plak koas ![]() ik heb geen kaas ![]() | |
StringsOfLife | donderdag 27 januari 2011 @ 03:44 |
Dit topic heeft mij op het idee gebracht om aankomend weekend sinds jaren weer eens een kaassouflé te eten. | |
trovey | donderdag 27 januari 2011 @ 03:47 |
Ik kan perfect kaas snijden ![]() ![]() Uiteraard heb jij geen kaas Schenkie, ik had niets anders verwacht. ![]() | |
Schenkstroop | donderdag 27 januari 2011 @ 07:04 |
-nevermind- | |
linpunt | donderdag 27 januari 2011 @ 09:22 |
kaassouflé kan ook altijd na het uitgaan, want je vindt altijd wel weer een euro.. ![]() | |
MrWimpenny | donderdag 27 januari 2011 @ 09:25 |
Ik trok net mijn voorhuid terug en daar bleek ook voldoende kaas te zitten om plakken van te snijden -edit- bah ![]() [ Bericht 32% gewijzigd door Tha_Erik op 27-01-2011 09:27:21 ] | |
SyngeJordeeeh | donderdag 27 januari 2011 @ 09:26 |
Voorgesneden kaas ![]() Ben altijd te lui om kaas te schaven ![]() | |
Meneer_de_Bruin | donderdag 27 januari 2011 @ 10:27 |
voorgesneden kaas is gewoon cheaper als je niet vaak kaas eet en op jezelf woont | |
Id_do_her | donderdag 27 januari 2011 @ 10:30 |
Niet iedereen heeft de beheerst de benodigde kaasschaaftechnieken en dus prefereren ze plakken plastic uit een plastic pakje wat gemaakt wordt in de plasticfabriek in Plastiekendam. | |
Id_do_her | donderdag 27 januari 2011 @ 10:32 |
Gadverdamme. ![]() ![]() | |
Jackson5 | donderdag 27 januari 2011 @ 11:24 |
Meest terechte klacht die ik ooit gelezen heb hier. | |
Frankvbr | donderdag 27 januari 2011 @ 11:58 |
Volgens mij kan je nog beter een blok kaas kopen en de helft wegflikkeren dan plakken kopen. Nog erger dan mensen die kaasplakken kopen > mensen die kaasblokjes kopen | |
Meneer_de_Bruin | donderdag 27 januari 2011 @ 11:59 |
Nee. |