abonnement Unibet Coolblue
pi_93195817
Appelsap, kleine stapjes zijn ook stapjes hoor! Hou vol :*.

De meiden zijn vanmorgen wezen wennen op het KDV, volgende week ook een ochtendje en dan gaan ze 1 dag/week. En hoop ik dat dat voor mij ook wat meer lucht geeft.
Mn ouders springen ook nog eens in de week bij, maar vaak ben ik dan zelf ook wel thuis, toch scheelt het wel wat. Het idee dat ik het niet helemaal alleen hoef te doen ofzo.
Ik moet zeggen dat ik me iets rustiger voel op het moment, maar ik heb ook het gevoel dat ik zo weer om kan donderen als er weer een hobbeltje op mn pad komt.
Mama van 2 lieve meiden :)
  woensdag 23 februari 2011 @ 22:50:01 #202
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_93228793
goed plan nijna, van dat KDV.

appelsap, wat fijn dat 't wat stabieler en beter met je gaat! :*
in de haak.
pi_93491638
Goed idee dat kdv nijna! Hoe is het in het koppie? Als ik wat voor je kan doen moet je het zeggen hoor!
pi_93492115
De meisjes zijn nu 2 keer wezen wennen en dat ging best goed al. Volgende week voor het eerst een hele dag :). Wel leeg dan zo thuis en toch ook wel lekker.
Het voelt wat "rustiger", maar dat is ook niet helemaal het goede woord. Want ondertussen is mn gemopper e.d. er niet minder om :{.
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_93495271
Nijn, het blijft natuurlijk ontzettend zwaar als de kindjes thuis zijn. En misschien is het gewoon echt even niet mogelijk om de lieve mama te zijn. Je doet toch wat je kan? Neem jezelf niet teveel kwalijk he.
pi_93497811
Ik doe mn best, maar heb het gevoel dat ik enorm tekortschiet. Dat de oudste toch best wel last heeft van mij :{. En als ik dan weer van juf op de psz (waar ze graag heen gaat) hoor dat ze heel veel heeft gehuild (als het niet lukt om iets te zeggen, als iemand wat afpakt, ...) dan maakt me dat alleen maar verdrietig. En overal waar ik het aangeef dat ze er last van lijkt te hebben, worden schouders opgehaald en gezegd dat ik er niet zo zwaar aan moet tillen... Wat heb ik daar nou aan.

En nu ga ik eten maken, want dat moet ook gebeuren.
Mama van 2 lieve meiden :)
  dinsdag 1 maart 2011 @ 19:26:57 #207
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_93503403
Nijna, het is natuurlijk ook heel zwaar, zowel voor jou als voor de meiden. Ik hoop dat de extra tijd voor jezelf je genoeg lucht geeft om het beter aan te kunnen. Sterkte :*
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
  dinsdag 1 maart 2011 @ 19:38:55 #208
1762 YPPY
Yppiaans
pi_93504107
Wat vreemd Nijna dat mensen zeggen dat je er niet zwaar aan moet tillen. Het voelt voor jou zo, dus voor jou is het een feit. Of het nu feitelijk wel of niet zo is. Die reactie kreeg ik ook vaak en dat vond ik zo moeilijk. :X Het kan toch best zijn dat ze er last van heeft dat het niet goed gaat met jou? Ze is oud genoeg om iets te merken? Ik merk dat ze het hier ook best door had toen ik mijn medicijnen had verminderd.

:*
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
pi_93504780
wat yppy en livelink zeggen nijna :*

en imho krijgen kinderen dingen toch wel mee en dat is meestal niet erg. soms zijn dingen moeilijk en rot. such is life. daarmee bedoel ik niet dat het altijd ok is om kinderen de meest rotte dingen te laten zien, enkel dat het niet erg is dat ze zien dat papa en mama mensen zijn die hun best doen en ook moeten worstelen voor dingen. ze krijgen niet alleen mee dat je moppert maar ook dat je daar zelf mee zit en het probeert te fixen :* hopelijk druk ik uit wat ik bedoel :@
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
  dinsdag 1 maart 2011 @ 19:54:57 #210
105850 Fuente
mamamuts
pi_93505088
Nijna, dat lijkt me lastig, als je dan zo'n reacite krijgt over iets wat jij je aantrekt :*
Kinderen krijgen altijd wel iets mee van dingen die spelen. Zeker als ze wat gevoeliger zijn, kun je dat wel terugmerken zeg maar.

Hier is het een jaar met veel ups, maar nog meer downs geweest. Vorig jaar de aardbeving, heeft echt veel impact gehad op ons gezin, en nog steeds wel eigenlijk. Er zit toch een soort angst, over hoe snel alles heel erg mis kan gaan. Bij Sara merk ik ook dat ze zich er soms nog heel erg mee bezig houdt.

B. die z'n baan kwijtraakte (en tot op heden nog nergens anders is aangenomen) en vervolgens raakte ik afgelopen najaar mijn baan ook kwijt. Ik baal er zo enorm van hoe alles in zo'n negatieve spiraal kan komen, en ik vind het soms heel erg moeilijk om positief vooruit te kijken. En ik weet donders goed dat het uiteindelijk goed komt, maar het lijkt zo eindeloos ver weg soms.
Quote papa: Sara gaat een paar keer in de week naar het kinderdagverblijf en daar leert ze voor blije peuter...
Sara
Merel
Ukje
pi_93505250
Ik wilde hetzelfde gaan zeggen als Simmu! En rot dat mensen niet met je meedenken. Daar heb je inderdaad niet veel aan. :*
pi_93505997
Fuente, allebei zonder baan dat lijkt me een stressvolle situatie en dan zo'n heftige gebeurtenis. Logisch dat er dan een hoop zorgen zijn en dat het moeilijk is om de dingen positief en hoopvol in te zien. Ik hoop dat het snel beter wordt voor jullie.
  dinsdag 1 maart 2011 @ 20:28:02 #213
144006 chacama
Ondernemend!
pi_93507327
Nijna, dat soort opmerkingen..... daar moet je juist niet zwaar aan tillen ;) Die mensen weten niet goed wat ze moeten zeggen. Ze willen je geruststellen, maar dat doen ze juist niet. Til daar maar niet te zwaar aan, ze bedoelen het goed. Het komt alleen niet goed over. En dat zorgt er voor dat jij je er niet lekker bij voelt. Jij kent jouw meisjes het beste en dat je ziet dat het niet lekker loopt is dat alleen maar goed. Jij probeert nu op de beste manier een stabiele omgeving te maken voor ze. Dat vind ik gewoon helemaal super!

Hoe gaat het met jou, appelsap?
En jij Ypsel?
En livelink? Hoe voel jij je nu na die enorm belangrijke beslissing voor jullie gezin?

Fuente, wat een heftige tijd. gastie wat een ellende. Ik blijf aan jullie denken en een kaarsje voor rust en stabiliteit brand hier altijd als ik thuis ben.

Hier positieve stress. De nieuwe winkel wordt zooooooo ontzettend mooi. Ik ben zo blij met deze stap. Een stap die zo spannend is en zoveel spaning met zich meebrengt, maar ook zoveel energie. Ik voel me net een stuiterbal.
pi_93514920
Nijna, weten de juffen van de psz hoe het met jou gaat?

Op zich denk ik dat Mirthe dan juist op de goede plek zit, om de dingen te leren waar ze nu nog moeite mee heeft.Thuis komen die situaties ook veel minder voor.

En ik hoop dat je straks echt wat hebt aan het dagje voor jezelf.
Het is natuurlijk even wennen, maar als je eenmaal gewend bent aan het feit dat je meiden er even niet zijn, en dat ze op een leuke plek zijn waar ze het naar hun zin hebben dan bedenk je je waarschijnlijk dat het niet alleen voor jou maar ook voor hun heel waardevol is.
En dan kun je ook des te meer genieten van de momenten dat ze weer bij je zijn, want dan is jouw batterijtje ook weer opgeladen.
wie met beide benen op de grond blijft staan....komt niet ver
pi_93527102
Dank voor jullie reacties.
Simmu, ik snap wat je bedoelt hoor :).

Fuente, wat een roerig jaar! Aardbeving? Heb ik gemist denk ik.
Getsie, allebei jullie baan kwijt, hopelijk komt er gauw iets anders op jullie pad.

Chaca, mooi gezegd, die opmerkingen waar ik dan niet te zwaar aan moet tillen ;).
Jij bent druk met je winkel, het klinkt goed je enthousiasme!

Karin, ik heb laatst wel tegen juf gezegd dat ik zelf niet zo lekker in mn vel zit.
Ze weet niet van de hoed en de rand, maar een tipje van de sluier wel.

Dank jullie :*
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_93611245
Medicatie blijft nog even hetzelfde, had ik wel verwacht. Omdat ik me wat rustiger voel, dus nog even kijken of dat door de medicatie komt.
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_93617242
Fijn nijna! Liever niet omhoog natuurlijk!

Hier voelem we de nawerking van de opname van Jelle nog wel. Eerst m'n schoonvader met een hartaanval in het ziekenhuis en 2 dagen later Jelle met het rs virus. Zuurstof, sonde en bijna beademing omdat hij er niet doorheen kwam bij het kleine ventje, nu komt het besef hoe heftig het geweest is. Gelukkig is iedereen weer thuis en gaat het goed met schoonvader en Jelle en kunnen we allemaal bijkomen van een heftige 1,5 week. Het heeft in ieder geval wel veel inpact gehad in de familie
pi_93627846
Mrien, ik had het helemaal niet meegekregen dat Jelle opgenomen was. En je schoonvader. Heftige tijd dan zo ineens. Hopelijk nu tijd om alles op zn plek te laten vallen :*
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_93683815
Mrien, dat lijkt me vreselijk, als je kind zo ziek is. Kan me je onmacht op zo'n moment wel indenken, sterkte :*

Dank jullie wel, het komt ook wel goed hier, weet ik zeker, maar pfff, duurt lang zeg maar.
Quote papa: Sara gaat een paar keer in de week naar het kinderdagverblijf en daar leert ze voor blije peuter...
Sara
Merel
Ukje
  woensdag 9 maart 2011 @ 19:09:28 #220
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_93871247
Nijna succes met alles, ikk had het al wel gelezen maar nog geen moment gehad te reageren. Hopelijk krijg je zo echt wat meer rust. Sterkte *:
pi_93873241
Kleine update vanaf hier, ik heb mn behandelaar verteld dat ik een ander wil. En hij had het idee dat dat wel snel geregeld kon worden... we wachten af.
Vandaag zijn de meisjes voor het eerst een dag bij de gastouder geweest, stil in huis, maar ook wel lekker. Ik hoop zo dat dat in elk geval iets meer energie geeft om de rest van de dagen iets makkelijker door te komen.

Hoe gaat het met jou LB?
En Appelsap, hoe is het met jou?
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_93898753
Goed dat je het hebt aangegeven. Hopelijk nu snel een ander waarbij de klik er wel is.
Ik vond je er goed uitzien gisteren en vond het erg gezellig! En lotte vond haar kado erg leuk, ging gelijk kleuren, thx!!
pi_93910775
Ik kreeg net een telefoontje dat ik een vrouwelijke behandelaar krijg en dat ze waarschijnlijk snel plek heeft. Hopelijk daar wel een klik.
Mrien, dank je wel (voordeel van de stress is dat ik aardig ben afgevallen en weer op het gewicht van voor de eerste zwangerschap zit ;)). Ik vond het ook gezellig en wat een lekker slaapkoppie die Jelle gister :*.
Fijn dat het in de smaak viel bij Lotte :).
Mama van 2 lieve meiden :)
  vrijdag 11 maart 2011 @ 11:28:45 #224
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_93949393
Goed dat je daarom gevraagd hebt Nijna, hopelijk werkt dit wel ja. Goed gedaan hoor, zo durven.

Hier gaat het nog steeds niks beter en dat zuigt. Ik mis mijn lieve meisje en ik haat mezelf. Binnenkort start nieuwe therapie, de hele week vol. Het voelt allemaal nog hetzelfde als een jaar een geleden en het duurt gewoon (te) lang.
pi_93950131
oh luchtbel ;(
:*

zelfhaat schiet niet op. je bent wie je bent en je maakt er het beste van. da's geen reden om jezelf te haten maar juist een reden om trots op jezelf te zijn. je hebt het nu heel, heel zwaar en je houdt het desondanks nog steeds vol! alle reden dan om juist heel, heel erg trots te zijn!
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')