abonnement Unibet Coolblue
pi_91894411
Oxy, wat fijn dat je je gehoord en begrepen voelt!
Zo goed om te lezen jouw bericht! :*
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_91900550
Oxy goed nieuws! :*
pi_91935879
dat is fijn nieuws Oxy!!!
Herinnering is een vorm van ontmoeting.
pi_91935949
wat fijn om te weten wat het probleem is oxy :*
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
pi_91936701
even een dikke :* voor Lois & familie :) En Oxy wat kan jij alles toch zo ontzettend goed verwoorden hier O+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_92130413
Ach Lois, wat hoop ik dat je nog hele mooie en bijzondere herinneringen hebt mogen maken. Wat een bijzonder idee om de kids de deksel te laten beschilderen, opa zal wel heel trots zijn!
  dinsdag 1 februari 2011 @ 13:23:08 #182
144006 chacama
Ondernemend!
pi_92169697
Oxy, eindelijk. Eindelijk iemand die zegt wat jij hebt. Wie jij bent. Dat je niet 'gek' bent. Niet onhandelbaar, maar anders handelbaar. Echt, ik ben zo blij voor je dat dit betekent dat er vooruitgang is. Dat je straks echt jouw plekje hebt waar jij je thuis voelt.
pi_92289899
Ik trof vandaag een heel prettige psychiater, medicatie verhoogd en over een maand weer kijken of het het gewenste effect heeft, en anders krijg ik er wellicht nog wat bij.

Het gesprek met de psycholoog was echt 10 keer niks. Maar ik wil niet gelijk roepen dat het niet klikt, maar mn gevoel is niet prettig. Zou liever degene hebben die de intake heeft gedaan... :{. Als ik er volgende keer nog dit gevoel bij heb ga ik het wel proberen te zeggen.
Mama van 2 lieve meiden :)
  donderdag 3 februari 2011 @ 20:07:22 #184
144006 chacama
Ondernemend!
pi_92290160
Fijn dat de psychiater wel prettig was. Jammer van de psycholoog, maar wel aangeven als het niet goed voelt. Het moet wel helpen en juist geen onrust extra geven :*
  donderdag 3 februari 2011 @ 20:42:54 #185
11682 Moonah
Jolie femme
pi_92292132
quote:
1s.gif Op donderdag 3 februari 2011 20:02 schreef Nijna het volgende:

Het gesprek met de psycholoog was echt 10 keer niks. Maar ik wil niet gelijk roepen dat het niet klikt, maar mn gevoel is niet prettig. Zou liever degene hebben die de intake heeft gedaan... :{. Als ik er volgende keer nog dit gevoel bij heb ga ik het wel proberen te zeggen.
Ik heb je post even voor je geëdit... ;)
Het is slechts zijn/haar baan, maar het betreft jóuw leven...
Een klik, je op je gemak voelen is de eerste voorwaarde om je open te durven stellen.
"Bloemen zijn rood jongeman... "
Zo. Dan witte gullie dè ôk wir.
pi_92295194
Moonah, grapjas ;). Maar je hebt eigenlijk wel gelijk. Ik heb "gelukkig" nog een paar weken om moed te verzamelen, want mn volgende afspraak is pas in maart... (hij was een paar dagen afwezig).
Misschien had ik moeten zeggen dat ik me daar niet in kon vinden, maar ik heb besloten dat als het eerder nodig is, ik mn afspraak met de psychiater maar probeer te vervroegen...
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_92465956
Nijna, wat rot dat het gesprek met de psycholoog niet lekker liep. Hoe voelt het nu, een paar dagen later? Maart duurt inderdaad nog even. Hopelijk heeft de verhoging dan al wat effect.
pi_92469285
Verhoging doet nog niks. Ik heb vandaag gebeld, kan van de week weer terecht en heb ook gezegd dat ik niet op mn gemak was, maar dat ik ook niet zo goed wist wat ik daarmee moest.
Dus nu van de week weer bij hem en dan zien we wel verder.

Maar ondertussen gaat het ronduit verrot.
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_92499365
Kan mn peuter er in zo'n mate last van hebben dat ik niet lekker in mn vel zit, dat dat zich uit in haar gedrag...? :{
Ik kreeg een opmerking over haar gedrag van haar peuterjuf, ze wisten niet goed wat ze er nou mee aanmoesten... (zo boos)
Ik heb wel verteld dat ik niet zo goed in mn vel zit, maar of dat dan de oorzaak is...

Ik heb het bij mn intake genoemd, heb het op het CB en bij de huisarts al eens laten vallen, maar er wordt niet echt op gereageerd, dus ik ga het nog maar eens echt aankaarten... Donderdag en volgende week moet ik met de jongste naar het CB dus dan zal ik het ook nog eens vragen.
Volgens mn wederhelft zal het allemaal wel meevallen, maar ik vraag het me af. Want ik denk dat ze er een stuk meer van oppikken dan we bedenken en buiten dat, het is ook wel duidelijk met mn uitbarstingen zo nu en dan...
Mama van 2 lieve meiden :)
  dinsdag 8 februari 2011 @ 13:46:44 #190
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_92499600
ik denk ook wel dat (ook jonge) kinderen er wel wat van kunnen merken als je je zo rot voelt. wat vervelend nijna, dat je nog zo weinig verbetering merkt na die verhoging van de medicatie... sterkte! :*
in de haak.
pi_92499661
Ik denk zeker dat ze er meer van meekrijgen nijna
Merk het bij Lotte ook in haar gedrag, ik kan even wat minder hebben, moe want 2 nachten slecht geslapen, en zij luistert gelijk voor geen meter en nog meer ander gedrag wat ze normaal niet doet
pi_92499996
Nijna, gaan ze nog verder verhogen, of iets anders proberen?

Ik denk wel dat ze er iets van mee kunnen krijgen. Chris is er ook wel gevoelig voor. Vaak is het een wisselwerking. Ik voel me niet lekker (fysiek of mentaal), hij gaat muiten, ik voel me nog rotter, hij nog dwarser, etc. Maar dat weet ik overdag wel op te lossen door echt iets heel anders te gaan doen (koekjes bakken, kinderboerderij, vingerverfen).
Op het KDV merken ze er weinig van, daar blijft hij een heel rustig jochie..
  dinsdag 8 februari 2011 @ 13:58:02 #193
144006 chacama
Ondernemend!
pi_92500056
:Y Nijna je meiden reageren absoluut op jou. Ze pikken jouw onbewuste signalen en onrust op. Kan jij niets aan doen....of in elk geval erg weinig. En het ene kind reageert ook nog anders dan het andere. Naar die van mij kijkend.... fleur gaat me uit de weg. Die houdt zich op die momenten op zichzelf en probeert me te helpen waar ze kan. Maud daarintegen zet af. Keihard laat ze dan merken dat zij dan ook niet op d'r gemak is. Mijn onrust wordt haar onrust....

Dus absoluut aankaarten. Wellicht dat er van uit maatschappelijk werk wat gedaan kan worden, zodat jij meer rust krijgt en de meiden minder van jouw gevoel op hoeven te pikken.

Ik hoop van harte dat de medicijnen hun werk gaan doen. En snel ook!
pi_92506717
Het kan wel even duren voor er effect te merken is van die verhoging.
Verder verhogen doen ze volgens mij niet DF, althans. De psychiater had het erover dat we dit zouden aanzien.
En anders krijg ik er nog wat anders bij begreep ik.

Ik ga het ook zeker aankaarten!
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_93076572
Ruim een week verder, van de medicatie ben ik nog niet overtuigd dat het wat doet... Maar nog anderhalve week tot de afspraak dus je weet maar nooit.
Afgelopen week weer een gesprek gehad en waar ik na het 2e gesprek nog wel zoiets had van, we kijken het aan want het voelde iets minder ongemakkelijk. Had ik dat dus afgelopen week weer helemaal niet. Dus toch nog weer over hebben volgende keer.
Mama van 2 lieve meiden :)
  maandag 21 februari 2011 @ 09:46:57 #196
144006 chacama
Ondernemend!
pi_93092196
Balen Nijna. Inderdaad dus toch aankaarten. Hoe gaat het met je qua reageren op de meiden?

Hier zit ik qua gevoel een beetje in een lege ruimte. Ik weet dat het wel weer beter zal gaan straks. De afscheidsdienst van mijn schoonmoeder was mooi. fleur had mooi gezongen en F. had goed gesproken. Zelf heb ik namens Maud nog een gedichtje opgezegd en dat deed mij ook goed. Het afscheidnemen viel me zwaar, maar dat kwam omdat ik het verdriet van hun zo sterk voelde. Nu voel ik me dus leeg. Ik probeer F. zo goed mogelijk te steunen, maar het is moeilijk. Hij is een binnenvetter en ik kan moeilijk zien hoe hij zich echt voelt. Ik probeer om niet te projecteren, want hij hoeft zich helemaal niet zo te voelen als hoe ik me voelde toen mijn moeder overleed soms lukt alleen niet zo goed.....
pi_93093455
Chaca, ik kan erg weinig hebben en daar voel ik me dan weer rot over... Als lief thuis is dan trek ik me nog wel eens even terug boven ofzo. Maar als hij aan het werk is dan kan dat niet zo makkelijk.
Vooral eind van de dag, eten koken, kinderen beetje moe en zeurderig daardoor en ik moe. Dat werkt niet goed.

Heftig dat afscheid nemen, las in de SC dat je ook druk bezig bent met de zaak.
Drukke tijd dus... pas goed op jezelf :*
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_93190131
Chacama heel veel sterkte voor jullie de komende tijd. :*

Nijna, heb je de mogelijkheid om de kindjes af en toe een keertje weg te brengen? Al is het maar voor een paar uurtjes?
En de volgende keer tijdens het gesprek echt je gevoelens bespreken hoor.. want als het niet goed voelt, dan zal het jou waarschijnlijk ook niet helpen.
pi_93190738
Een update van mij.

Ik ben inmiddels 6 weken thuis. (Een record, sinds juli!) Ik kan eindelijk zeggen dat het iets minder slecht gaat. Het gaat met hele kleine stapjes, maar dat is niet erg. Op dit moment hou ik het wel vol met mezelf.
pi_93190997
dat klinkt heel fijn appelsap! kleine stapjes zijn stapjes tenslotte. ik ben geen expert hoor, maar met afvallen moet je het ook altijd heel rustig en in kleine stapjes nemen als je blijvend af wil vallen
:Y
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')