Tsja. Uit de droppot blijven kost óók moeite. 't Is welke moeite je wil nemenquote:Op dinsdag 14 december 2010 19:18 schreef XcUZ_Me het volgende:
Ik geloof ook dat ik daar wat moeite mee zou hebben, zo rauw met niks.
Wij zijn het precies oneensquote:Op dinsdag 14 december 2010 19:38 schreef Swietje het volgende:
Witlof rauw![]()
Witlof gekookt met ham en kaas uit oven
Inderdaad!quote:Op dinsdag 14 december 2010 19:48 schreef MevrouwPuff het volgende:
Ha, de eerste kamer is tegen de btwverhoging op cultuur!
Hoop dat die ook goed nadenken over studiekosten...
Dat vind ik nog steeds wel lekker.quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:08 schreef Viking84 het volgende:
Ik denk dat de traditionele kookwijze van mijn moeder mijn smaak verpest heeft: altijd aardappelen met groente en een stukje vlees.
Hoe doe je dat? En waar smaakt het naar? Zoetig lijkt me?quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:09 schreef Ewelina het volgende:
maar gecarameliseerde witlof is ook erg goed te doen
Witlof in stukjes snijden, bakken in een pan, schepje suiker erbij en een beetje bruin laten worden. Heel simpel en o zo lekker. En idd een beetje zoetig.quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:11 schreef Duvel het volgende:
[..]
Hoe doe je dat? En waar smaakt het naar? Zoetig lijkt me?
Een salade is geen hoofdmaaltijd.quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:06 schreef Duvel het volgende:
Witlofsalade is inderdaad goed te doen, maar zou ik niet snel als hoofdmaaltijd maken.
Ja, die van mij doen ook overal boter in. En vla als toetje.quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:15 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik hou ook nog steeds van mijn moeders heerlijke groente, aardappelen, vlees! Maar dat komt voornamelijk door alle boters overal door. Lekker maar niet slank.
Ik voer m'n katten, niet m'n vriendin.quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:15 schreef sigme het volgende:
[..]
Je zou haar eens wat meer groente moeten voeren, geen gekochte pizza. Ook niet als dat flinterdunne vegetarische pizza is.
Als bijgerecht wel! Met een gepofte aardappel en een karbonade oid. Heerlijk!quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:14 schreef Duvel het volgende:
Geinig, maar dat eet je niet echt als D... toch?
Ik vind karbonade dan ook erg lekkerquote:Op dinsdag 14 december 2010 20:17 schreef sigme het volgende:
Wehehe. Binnen een seconde: karbonade en aardappels.
het "hart" van de witlof eruit snijden helpt een boel tegen de bittere smaakquote:Op dinsdag 14 december 2010 20:20 schreef MariaEtcetera het volgende:
Karbonades zijn dus echt van die dingen waar ik nooit aan denk!![]()
Witlof met ham en kaas is wel okee, of als salade a la Syrena. Al zal ik nooit dol worden op die bittere smaak denk ik
Oe dat klinkt niet verkeerd, die gerookte kipfilet erbij!quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:21 schreef progje het volgende:
[..]
het "hart" van de witlof eruit snijden helpt een boel tegen de bittere smaak
mijn favo is toch wel een witlofsalade met gerookte kipfilet + lekkere dressing met kwark + mayo + mosterd + azijn + honing
Wie zegt dat ik elke dag vlees eet?quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:23 schreef MevrouwPuff het volgende:
Elke dag kip of gehakt is wel saai hoor!
Klopt!!quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:21 schreef Viking84 het volgende:
Oh dat. Meh nee. Maar draadjesvlees is pas echt huuu.
Dan is ie niet goed klaargemaakt of zo.quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:22 schreef MariaEtcetera het volgende:
Van dat vlees waarbij je 5 minuten lang op hetzelfde stukje zit te kauwen
Op zich vind ik dat best een aantrekkelijke deal eigenlijk!quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:29 schreef sigme het volgende:
Nou, ik eet natuurlijk ook nooit karbonade, maar vanaf nu wel, want. Nou ja, jullie weten wel. Diepvries vol.
Iemand nog belang bij zéér biologische karbonade? Slechts een tientje de kilo.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |