Hier ook weer een planning!
Maandag: bruin stokbrood gevuld met prutje van gehakt, tomaat en aubergine (moussaka-achtig)
Dinsdag: zuurkoolstamppot met spekjes en een vega-worstje
Woendag: wraps met kip, paprika, tomaat, avocado, sour cream
Donderdag: pannenkoeken
Vrijdag: gebakken rijst met kip, ananas, erwten en cashewnoten
Zaterdag & zondag: bij ouders i.v.m. moederdag
Voor de week erna heb ik het menu ook al min of meer klaar, want komend weekend zijn we weg en daarna krijg ik het druk met een cursus, dus dan is het wel fijn om het van tevoren in huis te hebben. Meteen een mooie gelegenheid om de vriezer leeg te eten. Volgorde moet nog bepaald worden maar het wordt ongeveer dit:
- Kombino (zo'n visstick met groente/saus erin) met aardappelpuree en spinazie à la crème
- ciabatta met gekruide vis, rucola en citroenmayo, en wat extra rauwkost
- gebakken rijst met garnalen, ananas en erwten
- stoofvlees met aardappels en bloemkool
- 1 dag een magnetronmaaltijd of een diepvriespizza
Het enige dat we dan nog vers hoeven te kopen is rucola, aardappels en bloemkool.