abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_87723770
Wat ik me nou al een tijdje afvraag is hoe het zit met zo'n grote rol vlees kebab wat de hele avond voor zo'n grill hangt... :@ Als het nou niet druk is in zo'n kebabzaak, staat die grill niet altijd heel hard aan.. Hoe zit dat met bacterieen, warenwet ed? Het zal wel mogen, maar snap niet helemaal precies waarom.. Is het vlees al gaar, zodat het minder snel voor bederf vatbaar is? :?
pi_87723877
Je gaat er snel aan dood, dat is alles wat ik weet.
  dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:54:08 #3
118585 Crutch
Filantroop || Taalzwengel
pi_87723911
Het heet dan wel kebab he? Maar stiekem is het toch gewoon varkensvlees of kip?
Je moeder is een hamster
pi_87723934
boeiend... snackbars bewaren gehaktballen in jus en eieren in water.
pi_87723992
quote:
Op dinsdag 19 oktober 2010 18:55 schreef Ethnikos het volgende:
boeiend... snackbars bewaren gehaktballen in jus en eieren in water.
Boeit ook niet, ik eet het wel gewoon, maar vraag het me gewoon af.. aangezien de keuringsdienst best streng is op dat alles op de juiste temperatuur te bewaren enzz..
  dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:57:15 #6
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_87724022
Kebab zijn toch aan elkaar geregen bacteriecoloniën? Daarom mag het ook niet te warm worden hoorde ik laatst van de Egyptenaar om de hoek.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_87724038
quote:
Op dinsdag 19 oktober 2010 18:56 schreef Miss_Virgo het volgende:

[..]

Boeit ook niet, ik eet het wel gewoon, maar vraag het me gewoon af.. aangezien de keuringsdienst best streng is op alles op de juiste temperatuur te bewaren enzz..
als dat vlees gewoon normaal verhit wordt is er geen probleem.
  dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:58:35 #8
126003 Daniel1976
de omnibus dubitandum
pi_87724070
quote:
Op dinsdag 19 oktober 2010 18:54 schreef Crutch het volgende:
Het heet dan wel kebab he? Maar stiekem is het toch gewoon varkensvlees of kip?
Niet als je naar goeie turk toegaat, eentje waar ook veel turken en mokro's binnen zitten
pi_87725157
quote:
Op dinsdag 19 oktober 2010 18:58 schreef Daniel1976 het volgende:

[..]

Niet als je naar goeie turk toegaat, eentje waar ook veel turken en mokro's binnen zitten
woon je in een dorp ofzo? iedere shoarma-handelaar in de grote steden hebben dat soort lui binnen zitten... en het is allang aangetoond dat er bijna nergens lamsvlees wordt verkocht. :') :o
pi_87733912
quote:
Op dinsdag 19 oktober 2010 19:27 schreef Ethnikos het volgende:

[..]

woon je in een dorp ofzo? iedere shoarma-handelaar in de grote steden hebben dat soort lui binnen zitten... en het is allang aangetoond dat er bijna nergens lamsvlees wordt verkocht. :') :o
Ja maar wie maakt de fout? De kebab verkoper die zegt dat ze kalfs doner verkopen?
pi_87741580
kip kebab :9
pi_87741612
quote:
Op dinsdag 19 oktober 2010 22:37 schreef xminator het volgende:

[..]

Ja maar wie maakt de fout? De kebab verkoper die zegt dat ze kalfs doner verkopen?
Of de franchise organisatie welke er achter zit bepaald dat op hoger niveau.
Hee. Zeg nou zelf, ik ben toch gewoon een hartstikke lekker ding? TOch?
pi_87743971
quote:
Op dinsdag 19 oktober 2010 19:27 schreef Ethnikos het volgende:

[..]

woon je in een dorp ofzo? iedere shoarma-handelaar in de grote steden hebben dat soort lui binnen zitten... en het is allang aangetoond dat er bijna nergens lamsvlees wordt verkocht. :') :o
Bijna nergens puur lamsvlees, omdat dat lastig aan een rol blijft hangen, veel mensen het minder lekker vinden, etc.

Zo'n rol wordt opgebouwd uit een laagje vlees, laagje kalkoenvet, laagje vlees, laagje kalkoenvet. Bij lamsdoner moet je er dus vanuit gaan dat het vlees lams is, met daarbij kalkoenvet :)

En lamsvlees heeft een vrij sterke, herkenbare smaak.
  woensdag 20 oktober 2010 @ 11:56:42 #14
118585 Crutch
Filantroop || Taalzwengel
pi_87747172
quote:
Op woensdag 20 oktober 2010 08:33 schreef Ou-Tannu het volgende:
kip kebab :9
Je moeder is een hamster
pi_87753052
Bij veel kebabzaken hebben ze gewoon een grote frikandel met kruiden voor zo'n grill hangen. Die zijn net als mora hamburgers enzo al gaar, ze hangen puur voor de grill om knapperig te worden. ik heb niet vaak kebab gegeten waar het vlees door de kebabman zelf aan die stok was geregen, of dat het uberhaubt ''echt'' vlees was.
  woensdag 20 oktober 2010 @ 16:14:22 #17
30751 DaMayan
Turtle Warriors
pi_87757118
quote:
Op woensdag 20 oktober 2010 10:25 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Bijna nergens puur lamsvlees, omdat dat lastig aan een rol blijft hangen, veel mensen het minder lekker vinden, etc.

Zo'n rol wordt opgebouwd uit een laagje vlees, laagje kalkoenvet, laagje vlees, laagje kalkoenvet. Bij lamsdoner moet je er dus vanuit gaan dat het vlees lams is, met daarbij kalkoenvet :)

En lamsvlees heeft een vrij sterke, herkenbare smaak.
Je moet ook geen lamskebab willen. Alleen wel eventueel lamsshoarma.
One good thing about music. When it hits you feel no pain.
pi_87757477
Ik moet het wel willen.
pi_87757708
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')