Toen ik op "invoeren" klikte dacht ik idd dat het beter op dan met kon zijn, maar goed.. voor je het weet is dit topic weer vol en hebben we een nieuwe kans.quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:22 schreef Anthraxx het volgende:
Ik dacht dat wij hier minstens op niveau aan het koken zijn.
Eetbaar vast wel, of het ook ergens naar gaat smaken is een tweede.quote:
ja anders heeft t programma geen sponsors meerquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:27 schreef LieLie het volgende:
[..]
Hij brengt het heel optimistisch, maar ik heb het nog nooit gehad
die champignonvariant lijkt me best okquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:32 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Eetbaar vast wel, of het ook ergens naar gaat smaken is een tweede.
Kookprogramma's met sponsors waarbij dat produkt (Valess nota bene) de hele tijd aan bod komt vind ik echtquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:34 schreef FutureFairytale het volgende:
ja anders heeft t programma geen sponsors meer
Daar zijn wij hier niet van gediend.quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:42 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Kookprogramma's met sponsors waarbij dat produkt (Valess nota bene) de hele tijd aan bod komt vind ik echt![]()
![]()
![]()
(zo, da was een mening)
Is dat jouw mening of de collectieve mening?quote:
hou die nou voor je!quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:42 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Kookprogramma's met sponsors waarbij dat produkt (Valess nota bene) de hele tijd aan bod komt vind ik echt![]()
![]()
![]()
(zo, da was een mening)
Mijn mening, die ik eigenlijk niet mag geven.quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:43 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Is dat jouw mening of de collectieve mening?
Dat is toch ook zo'n light kaas?quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:44 schreef Anthraxx het volgende:
Bij zo'n ander kook programma moet er altijd minstens een fles wijn van de sponsor langs komen, ongeacht of die wel of niet te drinken is en Beemsterkaas. Ik heb geen flauw idee wat je lekker kan maken met Beemsterkaas.
overjarige Beemster!quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:44 schreef Anthraxx het volgende:
Bij zo'n ander kook programma moet er altijd minstens een fles wijn van de sponsor langs komen, ongeacht of die wel of niet te drinken is en Beemsterkaas. Ik heb geen flauw idee wat je lekker kan maken met Beemsterkaas.
Ha! Ja, net als bij Eigen huis & Tuin dat ze een tak afknippen met zo'n flut Gardena snoeischaarquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:42 schreef Isabeau het volgende:
Kookprogramma's met sponsors waarbij dat produkt (Valess nota bene) de hele tijd aan bod komt vind ik echt![]()
![]()
![]()
(zo, da was een mening)
Jupquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat is toch ook zo'n light kaas?Rubber, yuck.
Lekkerquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:40 schreef FutureFairytale het volgende:
vnv eet ik of bij de lokale snackbar een patatje oorlog, kroket en bamiblok of in A'dam een puntzak met Vlaamse mayo bij Manneken Pis
light kaas is geen kaas, bleghquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat is toch ook zo'n light kaas?Rubber, yuck.
Bij Eigen Huis en Tuin hebben ze meerdere mensen die helpen en laten ze alleen het resultaat zien. Het lijkt alsof je een muurtje fluitend in een uurtje metselt, maar als je het zelf moet doen sta je 2 dagen te vloeken.quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:46 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
Ha! Ja, net als bij Eigen huis & Tuin dat ze een tak afknippen met zo'n flut Gardena snoeischaar
Bij wie is de chef doen ze alleen maar de boodschappen bij de jumboquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:42 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Kookprogramma's met sponsors waarbij dat produkt (Valess nota bene) de hele tijd aan bod komt vind ik echt![]()
![]()
![]()
(zo, da was een mening)
lekker hequote:Op zondag 17 oktober 2010 16:46 schreef Windigo het volgende:
[..]
Lekker
Ik ga vanavond ook eens aan de patat speciaal (met ketchup) en kroketten
Ja is al weer een tijdje geleden dus dan is t zeker lekkerquote:
Bij De TV draait door een keer een Eigen Huis en Tuin klusje dat in 10 minuutjes gefixt zou zijn, maar in die keuken hing een klok. Waren ze uren mee bezig geweest met die opnamequote:Op zondag 17 oktober 2010 16:47 schreef Anthraxx het volgende:
Bij Eigen Huis en Tuin hebben ze meerdere mensen die helpen en laten ze alleen het resultaat zien. Het lijkt alsof je een muurtje fluitend in een uurtje metselt, maar als je het zelf moet doen sta je 2 dagen te vloeken.
Die tak zal wel voorbewerkt zijn.
Gewoon een supermarktkaas die bijzonder wil zijn, rubber inderdaadquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat is toch ook zo'n light kaas?Rubber, yuck.
ik eet wel vaak McKroketten maar gewoon patat eens in de zoveel weken.. Heerlijk!quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:49 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ja is al weer een tijdje geleden dus dan is t zeker lekkerT vaak achter elkaar doet me geen plezier.
Nee de minder vet kaas is Milner. Waarom ik dat weet weet ik niet, want ik koop het nooitquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:50 schreef krakkemieke het volgende:
Beemsterkaas bevat minder zout. Niet per se minder vet.
quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:49 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Bij De TV draait door een keer een Eigen Huis en Tuin klusje dat in 10 minuutjes gefixt zou zijn, maar in die keuken hing een klok. Waren ze uren mee bezig geweest met die opname
huh? Dat is Milner toch? En Maaslander is minder vet. Beemster heeft light kaas maar meeste is gewoon gewoonquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:50 schreef krakkemieke het volgende:
Beemsterkaas bevat minder zout. Niet per se minder vet.
Gehersenspoeld door reclamesquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:50 schreef Windigo het volgende:
Nee de minder vet kaas is Milner. Waarom ik dat weet weet ik niet, want ik koop het nooit
nee-hee Milner is minder zoutquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:50 schreef Windigo het volgende:
[..]
Nee de minder vet kaas is Milner. Waarom ik dat weet weet ik niet, want ik koop het nooit
Oké, ik heb ook al 4 jaar geen tv in huis, ik heb t ook maar van horen zeggen. Of van de reclame in Allerhande ofzoquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:53 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
nee-hee Milner is minder zout
Geloof dat wij arme cul-consumenten meer reclame moeten zien voor we het helemaal snappenquote:
Oude kaas en dan 30+? Zeker hetzelfde procedé als Old Amsterdam ofzoquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:53 schreef Stereotomy het volgende:
[ afbeelding ]
Er is ook Beemster lite 30+
Ik denk dat ons brein meteen op ''uit'' gaat zo gauw het over supermarktkaas gaatquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:54 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Geloof dat wij arme cul-consumenten meer reclame moeten zien voor we het helemaal snappen
Zelfs kaas heeft SEX nodig om verkocht te wordenquote:
ken ik niet maar diepzinnige naam. 5 mei -> bevrijding -> naakt rondlopenquote:
Hoe is het trouwens met jou?quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:55 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ken ik niet maar diepzinnige naam. 5 mei -> bevrijding -> naakt rondlopen
Vetgehalte heeft toch weinig met rijpingsproces te maken?quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:54 schreef Anthraxx het volgende:
[..]
Oude kaas en dan 30+? Zeker hetzelfde procedé als Old Amsterdam ofzo.
Nou ja, ze ligt nog niet met haar benen wijd kaas te verkopenquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:54 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zelfs kaas heeft SEX nodig om verkocht te worden
Geen idee bij kaas eigenlijk. Snap weinig van dat procede en weet alleen dat Old Amsterdam wat anders wordt gerijptquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:55 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Vetgehalte heeft toch weinig met rijpingsproces te maken?Maar 't zal me idd niet verbazen als het net als Old Amsterdam allemaal wat verspoedigd is.
't is een van de meest primaire en effectieve mechanismes, dus wrom nie hequote:Op zondag 17 oktober 2010 16:54 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zelfs kaas heeft SEX nodig om verkocht te worden
Nee joh, Beemster jong en jong belegen is lekkere kaasquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat is toch ook zo'n light kaas?Rubber, yuck.
Oude kaas is toch vetter?quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:55 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Vetgehalte heeft toch weinig met rijpingsproces te maken?Maar 't zal me idd niet verbazen als het net als Old Amsterdam allemaal wat verspoedigd is.
Nee, dat is maaslander. Waarom zit iedereen hier met verkeerde associaties bij Beemsterquote:Op zondag 17 oktober 2010 16:58 schreef krakkemieke het volgende:
De slogan van Beemster was zoiets als: minder zout, meer smaak.
Oude kaas bevat meer vet in verhouding tot droge stof.quote:
quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:59 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Nee, dat is maaslander. Waarom zit iedereen hier met verkeerde associaties bij Beemster![]()
![]()
Maaslander heeft veel minder zout, Beemster een beetje minder.quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:59 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Nee, dat is maaslander. Waarom zit iedereen hier met verkeerde associaties bij Beemster![]()
![]()
Volgens mij niet,, en we hebben het hier toch vrij regelmatig als snack.quote:Op zondag 17 oktober 2010 17:01 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Maaslander heeft veel minder zout, Beemster een beetje minder.
alles geht gut. Gisteren opgetreden in A'dam en ben er nu weer, ff rondlopenquote:
In het buitenland is de kaas inderdaad nog meer rubberachtigquote:Op zondag 17 oktober 2010 17:02 schreef ColdFeet het volgende:
Wat zeuren jullie nou - in Vlaanderen hébben ze niet eens fatsoenlijke Hollandse kaas
Ik heb 10 jaar naast een kaasboer gewerkt die het verkocht.quote:Op zondag 17 oktober 2010 17:03 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Volgens mij niet,, en we hebben het hier toch vrij regelmatig als snack.
Mooi!quote:Op zondag 17 oktober 2010 17:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
alles geht gut. Gisteren opgetreden in A'dam en ben er nu weer, ff rondlopen
Whut? Volgens mij heeft iedereen echt de verkeerde kaas voor zich.quote:
Ook weer wakker?quote:Op zondag 17 oktober 2010 17:09 schreef Sunnythesun het volgende:
Beemster kaas![]()
![]()
30+ kaas van de kaasboer![]()
![]()
Kaas![]()
Had je toch eens naar binnen moeten lopenquote:Op zondag 17 oktober 2010 17:07 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Ik heb 10 jaar naast een kaasboer gewerkt die het verkocht.
jij en borisz?quote:Op zondag 17 oktober 2010 17:07 schreef golfer het volgende:
Kortingsbonnen van New York pizza gebruikt. 2 pizza samen voor 12,99 besteld.
ja, de zondagse luiheid qua zelf eten maken is weer aanwezig
Het was in een supermarkt, dus binnen.quote:Op zondag 17 oktober 2010 17:09 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Had je toch eens naar binnen moeten lopen![]()
Ik weet het niet hoorquote:Op zondag 17 oktober 2010 17:08 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Whut? Volgens mij heeft iedereen echt de verkeerde kaas voor zich.
Nee, je hebt wel gelijk dat het minder zout bevat (nooit gemerkt trouwens, stuk minder flauw dan Maaslander), even opgezocht. Maar die slogan was niet van hen volgens mij.quote:Op zondag 17 oktober 2010 17:12 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Het was in een supermarkt, dus binnen.Ik heb dat dus 10 jaar gehoord: Beemster bevat minder zout mevrouw..... Als ik lieg, lieg ik in commissie.
Dat is dus het probleemquote:
de kaas mag je houden.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zonder kaas? Droge hapquote:Op zondag 17 oktober 2010 17:18 schreef z80 het volgende:
[..]
de kaas mag je houden.
maar de dame mag hier wel een beschuitje komen eten.
vijgen uit de oven is lekker op wat sla met italiaanse ham en wat gescheurde buffelmozarella... en dan de vijgen met wat goeie balsamico even in de oven.... wat olijfolie over je bord.quote:Op zondag 17 oktober 2010 17:33 schreef Sunnythesun het volgende:
Ik heb nog verse vijgen liggen.. maar verder eigenlijk niets er bij, ideeën wat ik er mee kan doen iemand?
quote:Op zondag 17 oktober 2010 17:39 schreef DarkElf het volgende:
vijgen uit de oven is lekker op wat sla met italiaanse ham en wat gescheurde buffelmozarella... en dan de vijgen met wat goeie balsamico even in de oven.... wat olijfolie over je bord.
of verse vijgen insnijden, wat geitenkaas erover brokkelen (bijv wat kruiden erdoor roeren) en dan in de oven. wat honing erover druppelen en eten met wat balsamico en olijfolie erover...
zoiets vind ik lekker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |