Tuurlijk en daar is niks mis mee. Alleen wel lullig als je na het wegtikken van 600 ¤ voor een 4-tje nog even langs de Mac moet rijden om je honger te stillen.quote:Op maandag 18 oktober 2010 01:06 schreef wonderer het volgende:
volgens mij gaat haute cuisine nietcover je buik voleten, maar om de ervaring van de smaak en zo.
Als ik een hamburger eet smaakt die ook lekker. Snap nooit wat aan dat beetje eten wat die topchefs op het bord leggen nou zo ultiem lekker is. Volgens mij moet je haast een orgasme krijgen als ik t goed begrijp.quote:Op maandag 18 oktober 2010 01:06 schreef wonderer het volgende:
volgens mij gaat haute cuisine nietcover je buik voleten, maar om de ervaring van de smaak en zo.
quote:Op maandag 18 oktober 2010 01:18 schreef Cynix ® het volgende:
[..]
Tuurlijk en daar is niks mis mee. Alleen wel lullig als je na het wegtikken van 600 ¤ voor een 4-tje nog even langs de Mac moet rijden om je honger te stillen.
Jullie hoeven mij niet te overtuigen hoorquote:Op maandag 18 oktober 2010 01:47 schreef DaggerOne het volgende:
[..]
Als ik een hamburger eet smaakt die ook lekker. Snap nooit wat aan dat beetje eten wat die topchefs op het bord leggen nou zo ultiem lekker is. Volgens mij moet je haast een orgasme krijgen als ik t goed begrijp.
Maar wat heb ik eraan dat het met liefde is bereid? Daar proef je misschien een beetje van, maar bijvoorbeeld een patatje met is als eten opzich gewoon ultiem lekker, terwijl je er bijna niks voor betaalt en het niet met liefde is bereid. Dan kun je nog zo je best toen op paling en tongfilet, het is gewoon niet zo lekker. En je betaalt echt veel.quote:Op maandag 18 oktober 2010 02:14 schreef wolferl het volgende:
In echte top restaurants mag je ook echte smaak explosies krijgen. Maar ook dat het beste van het beste wordt geserveerd. Als een waar kunstwerk op je bord. met veel liefde en passie door de Chefkok en zijn brigade bereid voor jou.
Ik kan me niet voltrekken dat men bij McDonalds met veel liefde hamburgers staan te grillen voor jou. Het liefst gooien ze er nog een flinke groene pit op van eigen makelarij.
quote:Op maandag 18 oktober 2010 02:36 schreef DaggerOne het volgende:
[..]
Maar wat heb ik eraan dat het met liefde is bereid? Daar proef je misschien een beetje van, maar bijvoorbeeld een patatje met is als eten opzich gewoon ultiem lekker, terwijl je er bijna niks voor betaalt en het niet met liefde is bereid. Dan kun je nog zo je best toen op paling en tongfilet, het is gewoon niet zo lekker. En je betaalt echt veel.
quote:Op maandag 18 oktober 2010 00:48 schreef DaggerOne het volgende:
[..]
Zag er niet te vreten uit, en bovendien is het echt fucking weinig. Ik ga serieus liever bij de Burger King eten.
Het doet me een beetje denken aan Obelix, als de Romeinen hem laten proeven van 'kakkerlakkenbilletjes gemarineerd in salamanderolie met roosmarijn'quote:Op maandag 18 oktober 2010 01:00 schreef Cynix ® het volgende:
Ik kan niet zeggen of het smakelijk is of niet, maar het valt me wel op dat hoe duurder het is, hoe kleiner de porties zijn. Is de verguisde Nouvelle Cuisine met de gevulde doperwt als amuse en de kreeftachterpoot met 2 sperzieboontjes als hoofdgerecht terug van weggeweest?
Nou prima toch? Niemand zegt dat je het moet etenquote:Op maandag 18 oktober 2010 00:48 schreef DaggerOne het volgende:
[..]
Zag er niet te vreten uit, en bovendien is het echt fucking weinig. Ik ga serieus liever bij de Burger King eten.
Er is verschil tussen een gerecht en een maaltijd.quote:Op maandag 18 oktober 2010 00:48 schreef DaggerOne het volgende:
[..]
Zag er niet te vreten uit, en bovendien is het echt fucking weinig. Ik ga serieus liever bij de Burger King eten.
Je kan je thuis ook volvreten en genieten/proeven van je voedsel hoorquote:Op maandag 18 oktober 2010 10:12 schreef Drassss het volgende:
Je volvreten is vaak het probleem wanneer je thuis kookt en waar je niet echt "leert " in het proeven/genieten van het voedsel.
Ja een zelfgemaakte pizza of een heerlijke pasta kan al voldoende zijnquote:Op maandag 18 oktober 2010 11:27 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Je kan je thuis ook volvreten en genieten/proeven van je voedsel hoorik vind alleen niet dat er 5 kleine gerechtjes voor nodig zijn.
Ik vind een patatje lekkerder, ja. En dan zijn mijn smaakpapillen nog niet verrot, nee hoor, er zullen genoeg mensen zijn die dat vinden. De intrinsieke smaak van een patatje vind ik nou eenmaal beter dan de smaak van vis. Hoe goed ze ook hun best doen op het eten, ik vind het wss niet lekker.quote:Op maandag 18 oktober 2010 04:57 schreef Djokotron het volgende:
[..]
[..]![]()
![]()
![]()
![]()
Of je smaakpapillen zijn verrot of je hebt nog nooit zoiets gegeten. Kies zelf maar.
Het is wellicht te duur voor zoiets, het is maar net wat jij het waard vindt. Maar, zeggen dat een patatje bij de BurgerKing net zo lekker is als het eten daar?![]()
![]()
Dat heb ik ook, maar het patatje moet wel goed zijn. Daarin heb je ook weer goed/slecht hequote:Op maandag 18 oktober 2010 12:23 schreef DaggerOne het volgende:
[..]
Ik vind een patatje lekkerder, ja. En dan zijn mijn smaakpapillen nog niet verrot, nee hoor, er zullen genoeg mensen zijn die dat vinden. De intrinsieke smaak van een patatje vind ik nou eenmaal beter dan de smaak van vis. Hoe goed ze ook hun best doen op het eten, ik vind het wss niet lekker.
Klopt inderdaad. Al kun je er niet heel veel fout aan doenquote:Op maandag 18 oktober 2010 12:40 schreef Drassss het volgende:
[..]
Dat heb ik ook, maar het patatje moet wel goed zijn. Daarin heb je ook weer goed/slecht he
Nouuuu.. ik heb toch wel eens ranzige patat gehad hoor. Teveel zout/vet etc. Maar we snappen elkaarquote:Op maandag 18 oktober 2010 13:05 schreef DaggerOne het volgende:
[..]
Klopt inderdaad. Al kun je er niet heel veel fout aan doen
Heb je bij de FEBO gegeten?quote:Op maandag 18 oktober 2010 13:07 schreef Drassss het volgende:
[..]
Nouuuu.. ik heb toch wel eens ranzige patat gehad hoor. Teveel zout/vet etc. Maar we snappen elkaar
Ik dacht dat wij de enigste waren.quote:Op maandag 18 oktober 2010 19:16 schreef Djokotron het volgende:
Lol net boodschappen gedaan en zag door het raam heen bij mensen binnen dat ze ook topchef keken![]()
Die carglass reclame netquote:Op maandag 18 oktober 2010 19:21 schreef Djokotron het volgende:
Ja hoor commerciele tv, wat een gekanker altijd met die prijsvragen
Het één sluit het ander niet uit.quote:Op maandag 18 oktober 2010 19:17 schreef wolferl het volgende:
[..]
Ik dacht dat wij de enigste waren.
Ja ze zijn weer terug, burn it with fire.quote:Op maandag 18 oktober 2010 19:21 schreef Djokotron het volgende:
Ja hoor commerciele tv, wat een gekanker altijd met die prijsvragen
Tja gebrek aan zelfkennis zie ik wel vaker bij die kandidatenquote:Op maandag 18 oktober 2010 19:27 schreef Drassss het volgende:
En nog durven zeggen dat de knoflook/groente best oke was... Ongelofelijk.
Die reclame is echt ondragelijkquote:
Zo'n blok kaas kost in de winkel al 18 euro.quote:Op maandag 18 oktober 2010 19:31 schreef Dekatria het volgende:
Echt een stuk van 400 gram kaas snijden om even te raspensponsors, tjaaa...
Hee, Nouri is wel mijn favootjequote:Op maandag 18 oktober 2010 19:31 schreef Djokotron het volgende:
En jullie tijd?
Gaat NU in![]()
Die blikken ook weer
Lol dat rauwe vlees. Er staat een eeeeenorme druk op want ik heb maar liefst 1 opdracht niet goed gedaan. Nourihad de zoon van Marlous kunnen zijn
Net als Anne vorige week zekerquote:Op maandag 18 oktober 2010 19:34 schreef wolferl het volgende:
[..]
Hee, Nouri is wel mijn favootje![]()
Let maar op, die gozer gaat nog verassen.
Annequote:Op maandag 18 oktober 2010 19:36 schreef Djokotron het volgende:
[..]
Net als Anne vorige week zeker
Ik vind Benjamin nu al baas, ik ben voor hem![]()
Aleksandra dan ?quote:Op maandag 18 oktober 2010 19:38 schreef wolferl het volgende:
[..]
Annekan je nagaan dat er nog slechtere waren dan Maartje-Anne tijdens de eerste uitzending
Groningse baas.quote:Op maandag 18 oktober 2010 19:40 schreef Dekatria het volgende:
[..]
En proeven eigenlijk ook![]()
Benjamin is bij mij ook favoriet. Hij is baas.
Cliniclownquote:
Goede vraagquote:Op maandag 18 oktober 2010 19:48 schreef wolferl het volgende:
[..]
Wat let je? ze zoekt nog een vent.
Mja, ik deel je mening, ik val ook op brunette.quote:Op maandag 18 oktober 2010 19:49 schreef Djokotron het volgende:
[..]
Goede vraagZe is te wit, ik heb niet zo op 100% Hollanders. Meer type Anne (
) voor mij.
quote:Op maandag 18 oktober 2010 19:50 schreef wolferl het volgende:
[..]
Mja, ik deel je mening, ik val ook op brunette.
quote:
Tipje. Op rtl8 komt de hh volgens mij om 23.00.quote:Op maandag 18 oktober 2010 22:13 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Gemist vanavond![]()
Morgen even terugkijken
Nog beter! Thanksquote:Op maandag 18 oktober 2010 22:16 schreef Drassss het volgende:
[..]
Tipje. Op rtl8 komt de hh volgens mij om 23.00.
Nog veel beterquote:Op maandag 18 oktober 2010 22:25 schreef wonderer het volgende:
[..]
http://www.rtl.nl/compone(...)0.Topchef_s2_a22.xml
Via internet, zonder reclame
Half negen al. RTL is meestal erg vlot met die dingen.quote:Op maandag 18 oktober 2010 22:27 schreef Sideshowbobbie het volgende:
[..]
Nog veel beter![]()
Wist niet dat ie er al opstond
Daar gaan we nog een hoop plezier aan beleven.quote:Op maandag 18 oktober 2010 19:07 schreef Dekatria het volgende:
Alison is nu al irritant. En we zijn nog niet eens 10 minuten bezig.
Veel poereerplezierquote:Op maandag 18 oktober 2010 23:34 schreef Cynix ® het volgende:
Daar gaan we nog een hoop plezier aan beleven.
Hahaha ja, dat viel me ook opquote:Op maandag 18 oktober 2010 23:46 schreef k_man het volgende:
Ik mis 'cuison', of hoe je dat ook schrijft. Komt ook elke aflevering twaalf keer voorbij.
En bij de Kamer voor Koophandel zo te zien. Een hoop zelfstandige ondernemertjes.quote:Op zaterdag 16 oktober 2010 04:07 schreef Djokotron het volgende:
Ze rekruteren ook standaard op de hotelschool voor kandidaten geloof ik
Ja, wat is dat eigenlijk? Hoe het eruit ziet of zo?quote:Op maandag 18 oktober 2010 23:46 schreef k_man het volgende:
[..]
Ik mis 'cuison', of hoe je dat ook schrijft. Komt ook elke aflevering twaalf keer voorbij.
http://www.culinairkookboek.nl/kooktermen/cuissonquote:Op maandag 18 oktober 2010 23:57 schreef wonderer het volgende:
[..]
Ja, wat is dat eigenlijk? Hoe het eruit ziet of zo?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |