had ook verwacht dat ie door was jaquote:
Ik vind het ook raar dat daar niet naar gekeken wordt. Lijkt me dat je dat juist nodig hebt als zijnde TOPCHEF.quote:
Inderdaad er hangt teveel af van dat 'topgerecht'. Daarbij koken ze met dat gerecht ook wel een beetje op toeval.quote:Op vrijdag 8 oktober 2010 20:02 schreef Dekatria het volgende:
[..]
Ik vind het ook raar dat daar niet naar gekeken wordt. Lijkt me dat je dat juist nodig hebt als zijnde TOPCHEF.
quote:Op maandag 11 oktober 2010 19:12 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Mitra, dat is toch een slijterij?
Weet vast veel van flamberenquote:Op maandag 11 oktober 2010 19:12 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Mitra, dat is toch een slijterij?
Is denk gewoon meer als motivatie bedoeld. Maar je hebt uiteraard van die types die daar niet tegen kunnen en zo nog verder de grond in worden getrapt, maar die hebben daar toch niets te zoeken als 'topchef'.quote:Op maandag 11 oktober 2010 19:17 schreef Sideshowbobbie het volgende:
Die Kranenborg ook steeds; oh weer een pasta, oh weer een pesto. Wat verwacht je nou? Een 2 sterren gerecht?
Hopen is voor zeemansvrouwen, aldus Kranenborg vorige weekquote:Op maandag 11 oktober 2010 19:33 schreef Djokotron het volgende:
Hopen is niet genoeg. ZEKER WETEN!!!
Die zal eens iets niet laten staanquote:Op maandag 11 oktober 2010 19:38 schreef Djokotron het volgende:
Idd, vieze ransaap. Maar die Jaspers slurpt alles wel naar binnen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |