Ja, Chef.quote:Op donderdag 14 oktober 2010 00:15 schreef Bluezz het volgende:
Enne knolselderijpuree met vanille... toch eens proberen
doperwten zijn heerlijk, maar ik ben het babyvoedsel al meer dan 40 jaar ontgroeid.quote:Op donderdag 14 oktober 2010 09:42 schreef DarkElf het volgende:
knolselderijpuree is gewoon lekkeren doperwtenpuree ook.
Ook wel eens gegeten, maar je ziet Zonnevis niet zo vaak op het menu in Nederland staan.quote:Op dinsdag 19 oktober 2010 21:05 schreef Roel_Jewel het volgende:
John Dory. Paar jaar geleden in Ierland gehad. Heeeeerlijk!
[ afbeelding ]
Bijna elke sterrenkok heeft (minimaal) wel een stage gelopen als patissier (en alle andere onderdelen als: poissonnier, saucier etc) en moet dat ook kunnen.quote:Op woensdag 20 oktober 2010 00:16 schreef golfer het volgende:
[..]
Bijna elke sterrenkok maakt zelf niet de desserts en heeft daarvoor een patisier in dienst.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |