quote:Op dinsdag 27 juli 2010 09:39 schreef Peder het volgende:
bovenkant er af halen en de tompouce op de bovenkant zetten...
En hoe doe je dat dan, 'gewoon'?quote:Op dinsdag 27 juli 2010 09:59 schreef DeTolk het volgende:
Bossche bol en Tom Poes gewoon met mes en vork.
Het is een delicatesse, en die nuttig je niet met je handen
Dat deed mijn neef dus altijd, vond het eigenlijk wel een geniaal idee in de categorie 'dat ik daar niet eerder op gekomen ben': bij iedere hap van alles wat zonder dat de slagroom op de muur zitquote:Op dinsdag 27 juli 2010 09:39 schreef Peder het volgende:
bovenkant er af halen en de tompouce op de bovenkant zetten...
I ditto that.quote:Op dinsdag 27 juli 2010 09:44 schreef RobinOok het volgende:
Beleefd afslaan. Vieze dingen, bah.
Bossche bollen ook. Bah. Wie wil er nou happen slagroom wegwerken? Yuk.
mes en vork?quote:Op dinsdag 27 juli 2010 09:54 schreef Casos het volgende:
Op zijn kant leggen en met mes&vork, dat werkt imo het beste.
Ja daag, dan krijg ik vieze vingersquote:Op dinsdag 27 juli 2010 10:38 schreef DroogDok het volgende:
[..]
mes en vork?
gewoon naar binnen schuiven man.
Dit is echt geniaal. Ik vind tompoucen heerlijk, maar hier ben ik echt nog nooit op gekomen. Volgende keer op deze manier proberen!quote:Op dinsdag 27 juli 2010 09:39 schreef Peder het volgende:
bovenkant er af halen en de tompouce op de bovenkant zetten...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |