crv | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:07 |
Paultje heeft dus voor Spanje gekozen. Het is duidelijk dat dit orakel niet geloofwaardig meer is en dus van het toneel moet verdwijnen. Wat zou er beter zijn dan hem te verwerken in een heerlijke maaltijd ![]() Post hier je Recept, Ik zal beginnen ![]() | |
hedphylem | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:08 |
rauw! | |
Rewimo | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:10 |
Spanish ![]() ![]() This is a very simple recipe once you have prepped your octopus for finishing -- instructions are linked below. Basically you braise the octopus in its own juices, then cut it into pieces and dress it with a paprika-garlic sauce when it is still warm. This is a variant of a Spanish recipe known as "a la gallega." Any size octopus will work with this recipe, which serves 4 as a starter or tapas. Prep Time: 3 hours, 30 minutes Total Time: 3 hours, 30 minutes Ingredients: * 1-2 pounds octopus * 1/2 t. salt * 1 t. black pepper * 3 chopped garlic cloves * 1 T. sweet paprika * 1/2 cup olive oil * 2-3 lemons Preparation: Braise your octopus as directed in the instructions below. Meanwhile, put the salt, pepper, paprika and garlic in a mortar and pound it until it is a paste. Slowly add the olive oil, stirring and mashing all the while. If you don't have a mortar and pestle, you could use a food processor, but the texture will be different. When the octopus is tender and still warm, cut into chunks, put into a large bowl and toss with the sauce. Squeeze the juice of 1 lemon into the bowl and toss to combine. Serve warm or at room temperature with slices of lemon. | |
crv | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:11 |
quote: ![]() | |
Benny | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:12 |
Nog een octopus-topic? ![]() Ik geloof 'm niet ![]() Stelletje bijgelovigen hierzo! Jullie snappen er niets van! | |
LadyVC | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:16 |
Pfffff, gewoon peper en zout op strooien en BAKKEN DIE PAUL ![]() | |
crv | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:16 |
quote:Ja maar deze gaat niet over zijn voorspelling ![]() Enkel iover hoe je hem kan bereiden en opeten ![]() Laten staan please ![]() | |
Gert | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:17 |
Recept: Paul Flambee![]() | |
Klaploper | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:18 |
Octopus | |
Toverheks | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:19 |
http://www.foodtube.nl/video/1024/Zwezerik-met-octopus--asperges heerlijk, dit moeten ze maar met Paultje doen ![]() | |
Gert | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:21 |
quote: Da's in CUL, da's veel te serieus. Voetbalsupporters zijn hooguit geïnteresseerd in hoe je frikadellen van zo'n beest kan maken. Of bier. | |
Rewimo | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:40 |
Bitterballen van maken! ![]() | |
speknek | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:44 |
Het enige lekkere octopusrecept: Takoyaki ![]() ![]() Ingredients: * 1 2/3 cup flour * 2 1/2 cup dashi soup * 2 eggs * 1/2 lb. boiled octopus, cut into bite-size pieces * 1/4 cup chopped green onion * 1/4 cup dried sakura ebi (red shrimp) * 1/4 cup chopped pickled red ginger * *For toppings: * katsuobushi (dried bonito flakes) * aonori (green seaweed powder) * Worcestershire sauce or takoyaki sauce * mayonnaise Preparation: Mix flour, dashi soup, and eggs in a bowl to make batter. Thickness of the batter should be like potage soup. Put oil inside cups of a takoyaki grill pan. Pour batter into the cups to the full. Put octopus, red ginger, and green onion in each hole. Grill takoyaki balls, turning with a pick. When takoyaki become rounds and brown, remove them from the pan and place in a plate. Put sauce and mayonnaise on takoyaki and sprinkle bonito flakes and aonori on the top. *makes 4 servings OM NOM NOM NOM | |
FalleNk810i | vrijdag 9 juli 2010 @ 13:51 |
quote:Octopusbier ![]() | |
YebCar | vrijdag 9 juli 2010 @ 14:02 |
gewoon rauw natuurlijk | |
LadyVC | vrijdag 9 juli 2010 @ 14:24 |
quote:Octopis dus ![]() |