abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_86523525
Ontdek het varken in jezelf en je zal vrij zijn om voortaan alle zwijnen op de aardbol te eten :P .
anonieme razernist
pi_86523530
Haha. :D
  vrijdag 17 september 2010 @ 13:37:08 #28
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_86534767
Niks mis met een varken. Echt te debiel voor woorden dat sommigen dat dier minderwaardig vinden aan andere dieren. Stomme discriminatie. Zeker anno 2010.
pi_117350119
Ik ga dit topic even omhoog schoppen, aangezien ik het boek sinds kort heb. Briljant boek en na mijn vakantie gaan we er maar eens wat uit koken. :)
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 28 september 2012 @ 18:35:06 #30
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_117362054
Leuk! Ik ben benieuwd. :Y
Ik kook er lang niet vaak genoeg uit eigenlijk.

Hoewel, twee weken terug nog zijn bloemkoolrecept. Is lekker. :9
pi_117385041
Wat ziet het er allemaal weer lekker uit Robin.
  zaterdag 29 september 2012 @ 12:50:21 #32
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_117385413
Thank you. :*
  maandag 1 oktober 2012 @ 20:16:48 #33
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_117478426
Is het boek de moeite waard als je, zullen we maar zeggen, niet een sterrenchef bent?
Ik kan best wel wat leuks in elkaar flansen maar echt heel ingewikkelde dingen heb ik eigenlijk nooit gemaakt. Toch wil ik het boek wel hebben.
L'Enfer, c'est les autres.
  maandag 1 oktober 2012 @ 20:26:01 #34
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_117478959
Nee, zijn gerechten zijn op zich niet moeilijk. Chang houdt van nogal degelijke gerechten. Maar ik denk dat de moeilijkheid 'm vooral zit in de ingredienten. Je zult er echt voor naar een goed gesorteerde toko moeten.
  maandag 1 oktober 2012 @ 20:32:51 #35
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_117479478
Dat is op zich geen probleem. Veel kan ik in Utrecht wel krijgen en anders heb ik een Indische oma in Amsterdam ;)
Fijn! Dan ga ik hem binnenkort eens bestellen!
L'Enfer, c'est les autres.
  donderdag 11 oktober 2012 @ 17:16:21 #36
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_117860149
Hij is binnen! En het ziet er op de eerste vluchtige blik ingewikkeld uit, maar ik blader hem zo wel even wat aandachtiger door. Sowieso staat hij mooi in de keuken O+
L'Enfer, c'est les autres.
  donderdag 11 oktober 2012 @ 18:32:14 #37
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_117862631
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2010 13:37 schreef RobinOok het volgende:
Niks mis met een varken. Echt te debiel voor woorden dat sommigen dat dier minderwaardig vinden aan andere dieren. Stomme discriminatie. Zeker anno 2010.
Nope, hoewel het steeds lastiger wordt aan smakelijk varkensvlees te komen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122151948
Hier een artikel over het fotograferen in restaurants in NY, moest meteen aan dit topic denken http://www.nytimes.com/20(...)camera-shy.html?_r=0 .
anonieme razernist
  maandag 28 januari 2013 @ 09:30:29 #39
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122152360
quote:
2s.gif Op maandag 28 januari 2013 09:09 schreef NoCigar het volgende:
Hier een artikel over het fotograferen in restaurants in NY, moest meteen aan dit topic denken http://www.nytimes.com/20(...)camera-shy.html?_r=0 .
Ik vind kinderen en kakelende libelle lezeressen veel hinderlijker
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122585914
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 20:16 schreef Maria2.0 het volgende:
Is het boek de moeite waard als je, zullen we maar zeggen, niet een sterrenchef bent?
Ik kan best wel wat leuks in elkaar flansen maar echt heel ingewikkelde dingen heb ik eigenlijk nooit gemaakt. Toch wil ik het boek wel hebben.
Ik schat in dat het inderdaad meer de complexe ingrediënten zijn dan het uiteindelijke klaarmaken. Het heerlijk uitziende broodje op pagina 1 heb je zo in elkaar gedraaid als je de ingrediënten hebt liggen
pi_122738798
Ik heb het broodje gemaakt, de pork bun (van de site van robin gepakt).
De broodjes had ik in de diepvriezer, het vlees toen het nog warm was op de broodjes gedaan.
Het was erg vettig dus het vet er een klein beetje af gesneden, het restantje wat ik over had de volgende dag met de buurvrouw opgegeten en toen was het echt lekker.
Zeker voor herhaling vatbaar maar nu laat ik het afkoelen, achteraf stond het ook zo beschreven maar er over heen gelezen.
Oja inplaats van hoisin saus heb ik peking duck eend saus genomen vind ik lekkerder van smaak.
  zaterdag 16 februari 2013 @ 14:54:12 #42
206877 Queens
Hero Savior Psycho Slayer
pi_122950029
Dat broodje ziet er zo fantastisch heerlijk uit!
Ik eet ook liever geen varkensvlees (de term 'buikvet' alleen al... :r ) maar hier zou ik wel een hapje van proeven...
Hmmm, even onthouden voor mijn volgende NYC trip!
Blood for breakfast, blood for lunch
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')