abonnement Unibet Coolblue
pi_84989869
Van mijn huis?
D'r valt nog zo weinig te zien joh! Het is toch veel leuker als ik foto's kan laten zien als we bezig zijn? Zo van - dit waren de schrootjes in de badkamer (!!!!), en nu is alles plat? :7

Kun je je iets voorstellen bij: kattenkrabpaalachtige vloerbedekking op de overloop en trap, beige sanitair, bruine tegeltjes met van die bloemmotieven op een enkele tegel (op 3 muren in de badkamer), houten schrootjes (op één muur EN op het plafond van de badkamer), een badkamer van 90cm bij 2,5 meter, plastic schrootjes boven de trap, plastic schrootjes op de overloopplafonds, en een zoldertrap waarbij ze een wenteltrap (=rond) in een rechthoekige ruimte hebben gezet, waardoor er grote death traps van gaten tussen trap en muur zitten?

Het is wel toe aan een flinke verbouwing B-)
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
  dinsdag 17 augustus 2010 @ 08:05:35 #27
15334 Merlijn
Wait... whut?
pi_85381108
* met een goed gemikte trap dit topic weer naar boven trapt *

Bij mij inmiddels ook nieuws: Ik heb gisteren een huis gekocht :) Het is dusdanig onderhouden dat ik er heel weinig aan hoef te doen, maar ik heb het denk ik al druk genoeg om een nieuwe inboedel bij elkaar te verzinnen.

Zoals het er nu uit ziet krijg ik 1 november de sleutel!
"To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home."
  dinsdag 17 augustus 2010 @ 22:52:52 #28
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_85415410
Ik ben in Januari verhuisd (huur) en wist dat er het eea hier moest gebeuren. Dat is dus nu aan het gebeuren...... :{ Ik ben wel heel blij dat het gebeurt, maar o die puinhoop overal. Vandaag een nieuwe stoppenkast gekregen O+ , die er zat was er 1 uit omstreeks 1950, de originele dus waar ik de afgelopen maanden heel wat ellende mee heb gehad. Nu dus knoppen ipv de ouderwetse stoppen (wist niet eens hoe ik die dingen moest vervangen in 't begin).

De keuken is gesloopt. Ik heb zelf een keuken uit mogen zoeken en die komt er na het weekend in. Tof wel, dat ik een aanrechtblad naar eigen maat mocht bestellen (is standaard 1.80) en dat de WBV de vaatwasser tussen de onderkasten wil installeren, dus met stroom/water/afvoer
Gisteren hadden ze het prehistorische geisertje nog even laten hangen en kon ik iig nog douchen


Vandaag hadden ze die er ook uitgesloopt en moest ik dus ergens anders gaan douchen

Ik heb alleen nog maar koud water. Nadat ze de stoppenkast gemaakt hebben, hebben ze gedeeltelijk de stroom weer aangesloten. Maar omdat alles in de keuken al gesloopt is, kan ik mijn keukenlicht niet meer uit doen :D

Ondertussen zijn ze in de rest van het huis bezig met aanleggen van cv. Beneden zijn ze zover klaar, maar boven moeten de buizen nog doorgetrokken worden naar zolder en de ketel moet nog geinstalleerd worden.

Als alles klaar is (grove werk) kan ik eindelijk beginnen met mooi maken, dus lambrizering verwijderen, schilderen en klussen doen zodat ik het naar mijn smaak kan maken en me hier prettig voel :)

Iedere avond kijk ik met meer tegenzin naar de volgende dag. Pffff, wat een klus zeg. Werkelijk overal is stof, gruis en rotzooi. Ik heb wat flessen water beneden staan zodat ik iig mijn senseo af en toe kan gebruiken; als ik even mijn handen wil wassen moet ik weer naar boven bij de wastafel. De hele dag geboor, gebreek, getimmer 8)7 Ik moet zeggen dat de mannen van de cv wel keurig werk leveren; vooral in vorige huurwoningen heb ik dat nog weleens anders gezien :')
pi_85415659
Lekker zeg, dat het grove werk voor je gedaan wordt.
Gaat de huur nu betaalbaar omhoog?

Sterkte met de troep. Het gaat allemaal voorbij.
  dinsdag 17 augustus 2010 @ 23:11:34 #30
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_85416447
quote:
Op dinsdag 17 augustus 2010 22:57 schreef AnneX het volgende:
Lekker zeg, dat het grove werk voor je gedaan wordt.
Gaat de huur nu betaalbaar omhoog?

Sterkte met de troep. Het gaat allemaal voorbij.
De huur was rond de 380 voor ik hier kwam. Die ging naar rond de 600 zodra ik hier in ging. Toen was er dus nog niets gedaan. Voor de cv moet ik dan nog eens bijna 50 extra per maand gaan betalen. Ik had ook zelf cv aan kunnen laten leggen, maar als er nu iets mee is, kan ik de WBV bellen, aangezien ik alleenstaande ouder ben, moet ik de "problemen" ook zelf oplossen en dat is niet altijd even makkelijk. Er is hier 37 jaar niets door de WBV gedaan, dus de stoppenkast, keuken, electra (en ook de badkamer als ik dat zou willen, maar daar wacht ik nog maar even mee :') ) komt voor rekening van de WBV. Ik heb alleen een extra uitbouw; een bijkeuken en grote schuur achter. Daar zit ook stroom die verandert moet worden, dat is voor mijn rekening (omdat dat eigen aanbouw is).

Die troep 8)7 Het gruis zit inmiddels tussen mijn tanden...... Ik heb vakantie nu, gelukkig is kind met vader op vakantie, dat maakt dat ik mijn handen wat meer vrij heb en zij geen last van dit alles heeft. De planning was een week, maar nu komt pas na het weekend de nieuwe keuken erin. Ik hoop dat ik nog even wat tijd heb om alle zooi weer op te ruimen voor ik weer aan het werk ga.
pi_85416573
Tot mijn afgrijzen ontdekte ik op een cursusdag ( over stress) tijdens onze verbouwing, dat verbouwen/verhuizen in de top 3 van stressfactoren staat.

En dan was het bij ons nog redelijk georganiseerd ! en liep het aardig door.

Echt, het komt allemaal goed.
En een kind mag toch wel iets meekrijgen van comfortabele veranderingen.
  dinsdag 17 augustus 2010 @ 23:27:24 #32
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_85417177
:D Ja, dat is zo. Morgen wordt voor mij de 5e dag van mijn vakantie en de 5e dag dat ik in de rotzooi zit; zoek ik een schaar, vind ik een knelkoppeling, zoek ik een senseopadje, vind ik een bos draad wat gebruikt wordt om koppelingen af te dichten, zoek ik kattenbrokjes vind ik een doos met schroeven :? en ga zo maar door....Maar ik weet ook wel dat ik daar alleen maar plezier van heb straks. Mijn kind kan daar wat moeilijker mee omgaan, dus ben ik blij dat ze er niet is ;) Buiten het feit alleen al om, dat ik 9 dagen niet kan koken, dus ergens anders moet zien te eten of naar de snackbar moet gaan......
pi_85417377
Bij de volgende verbouwing !!! van te voren invriezen van maaltijden.

Hé shut , dat is een goeie tip, per ongeluk. én een grapje.

Gelukkig kun je nog internetten.

Lekker slapen en dan ziet het er morgen weer heel anders uit.
  dinsdag 17 augustus 2010 @ 23:39:49 #34
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_85417693
Ik had gisteren ook een magnetronmaaltijd :r , maar aangezien de magnetron nu in de bijkeuken staat en daar alle stroom is afgesloten, kan ik die niet meer gebruiken. In mijn woonkamer staat alles volgebouwd; met spullen die ergens anders weg moesten en allemaal gereedschap van de werkmannen. Ik kan dus letterlijk mijn kont niet keren. Ach, dat weekje zal ik ook wel weer overleven. Ik heb een lieve moeder waar ik vanavond kon mee eten en douchen en ik eet gewoon een paar extra sinaasappels, dan red ik een paar dagen brood/ junkfood wel ;) Als alles klaar is, wordt het alleen maar beter.

Laptop gaat zo weer in de vuilniszak (tegen al het stof) en we tellen langzaam af richting weekend.
  Moderator woensdag 18 augustus 2010 @ 22:30:39 #35
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_85454140
Ik meld mij zelf ook maar eens even hier; hoewel we nog helemaal niet gekeken hebben of het financieel allemaal haalbaar zou is; hebben mijn vriendin en ik plannen om te gaan samenwonen.

Maar dat kan net zo goed in het komende half jaar pas gaan gebeuren.
Eerst maar eens kijken of we samen financieel een goede basis hebben.
pi_85455113
quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 22:30 schreef Vonkenboer het volgende:
Ik meld mij zelf ook maar eens even hier; hoewel we nog helemaal niet gekeken hebben of het financieel allemaal haalbaar zou is; hebben mijn vriendin en ik plannen om te gaan samenwonen.

Maar dat kan net zo goed in het komende half jaar pas gaan gebeuren.
Eerst maar eens kijken of we samen financieel een goede basis hebben.
Wat wil je koop of huur?
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85455261
Welkom Vonkenboer in het topic!
En gefeliciteerd met de voornemens.

En leest vriendin wel eens mee in het topic?
pi_85463269
Daar gaan we dan, na een paar rondkijken en af en toe wat vragen is het bijna zover, ons nieuwbouwhuis is over 4 weken klaar en dan moeten we vol aan de bak :) Om eerlijk te zijn
ben ik niet zo een kluskoning als de meeste mensen hier maar vind het wel leuk. Omdat ik best veel vragen had die ik niet kon vinden of dat er verschillende meningen waren hoop ik andere mensen misschien een beetje te kunnen helpen.

Hier de link naar de laatste bouwtekening

Dit is ongeveer de planning nadat we de sleutel hebben (streepje laten we doen, rondje doe ik zelf)
Omdat ons budget niet super groot is hebben we voor het installatiewerk gekozen voor novorenovations, hun regelen zzp’ers uit Slovakia die een stuk goedkoper zijn. Hun doen de wc, keuken en badkamer. (de 2e badkamer is nog optioneel, ligt eraan hoe we uitkomen met de uren en materiaalkosten, al het sanitair, tegels en glazen blokken hebben we zelf gekocht)

WC beneden
- Plaatsen inbouwtoilet
- Water + afvoer in muur plaatsen
- Dekvloer storten
- Ombouw toilet
- Tegelen vloer, wanden en ombouw

Muren hele huis
• Schuren
• Voorstrijken muren met nieuw systeem alabastine, dit is dus een test waar andere mensen wat aan zouden kunnen hebben
• Plaatsen glasweefsel behang (fijne ruit maar heb het nog niet kunnen vinden, praxis en gamma hebben echt heel dun spul, dit weekend maar is naar de hornbach)
• Latexen met een acryllatex

Keuken
- Verleggen leidingen en stroom
- Keuken plaatsen (ik zal later een tekening van de keuken toevoegen)

Badkamer 1e verdieping
- verplaatsen doucheleidingen/afvoer
- verplaatsen bad leidingen/afvoer
- storten cemente dekvloer
- Aanbrengen easydrain
- plaatsen muur met glazen bouwstenen
- plaatsen hangend toilet en ombouw
- plaatsen bad met ombouw
- aanbrengen wand en vloertegels
- monteren badkraan en handdouche
- monteren douche set
- plaatsen badkamer meubel en spiegel

Badkamer 2e verdieping

- storten cemente dekvloer
- gaten maken van badkamer naar slaapkamer (water nodig omdat mijn vriendin daar een kapsalonetje van gaat maken)
- leidingen en afvoer doortrekken naar midden slaapkamer
- stroompunt ook naar het midden van slaapkamer
- plaatsen easydrain
- aanbrengen vloertegels

Tuin/Schutting

• Plaatsen houten palen (om de 2 meter, gat, cement, water (pas))
• Maken frame tbv van het automatisch hek
• Tegelen pad waar poort op komt
• Maken frame poort voorkant (normale deur met slot)
• Plaatsen houten planken tussen de palen (2 of 3 moet ik nog bekijken)
• Plaatsen bamboematten (moet nog op zoek naar rvs krammen die betaalbaar zijn)

Zo nou dit ongeveer, moet weer even aan het werk maar kom later met meer informatie, tekeningen etc

update hier alvast wat foto's

Achter
Voor
Woon1
Woon2

[ Bericht 4% gewijzigd door Sandertje op 19-08-2010 10:19:41 ]
Just did it
  Moderator donderdag 19 augustus 2010 @ 18:15:26 #39
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_85482632
quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 22:59 schreef Ml-etje het volgende:

[..]

Wat wil je koop of huur?
Huren, kopen is ook hier in de achterhoek als starter bijna niet te doen.
Er worden hier in de buurt eigenlijk bijna geen starterswoningen gebouwd, en diegene die er wel zijn die staan in de meest afgrijselijkste nieuwbouw wijken.

Ik vind een Vinex wijk gewoon drie keer niks :@

quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 23:03 schreef AnneX het volgende:
Welkom Vonkenboer in het topic!
En gefeliciteerd met de voornemens.

En leest vriendin wel eens mee in het topic?
Mijn vriendin leest niet mee in dit topic, ze komt volgens mij überhaupt niet op fok en heeft daar ook geen behoefte aan :). Als er vorderingen zijn op wat voor manier dan ook dan laat ik dat natuurlijk wel weten.
  donderdag 19 augustus 2010 @ 21:56:35 #40
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_85490546
quote:
Op donderdag 19 augustus 2010 18:15 schreef Vonkenboer het volgende:

[..]



Huren, kopen is ook hier in de achterhoek als starter bijna niet te doen.
Er worden hier in de buurt eigenlijk bijna geen starterswoningen gebouwd, en diegene die er wel zijn die staan in de meest afgrijselijkste nieuwbouw wijken.

Ik vind een Vinex wijk gewoon drie keer niks :@
[..]



Mijn vriendin leest niet mee in dit topic, ze komt volgens mij überhaupt niet op fok en heeft daar ook geen behoefte aan :). Als er vorderingen zijn op wat voor manier dan ook dan laat ik dat natuurlijk wel weten.
Vonkenboer, er kan veel door de WBV gedaan worden he. Als je zelf heel handig bent, kun je het ook zelf doen, vergeet alleen niet dat je alle zelfaangebrachte voorzieningen moet verwijderen als je er weer uit gaat. Die keus heeft voor mij meegespeeld om ook meteen maar de keuken door hen te laten plaatsen. Er zat een oude eigen keuken in, die ik niet mooi vond (nou ook weer geen donkerbruin met hout ofzo), maar niet mijn smaak. Die functioneerde echter wel, maar bij alles wat er aan zo'n keuken gedaan zou moeten worden had ik dat zelf moeten doen en als ik eruit zou gaan, had ik hem ook af moeten breken. Dus heb ik dat maar meteen nu gedaan en mocht een keuken geheel naar wens uitzoeken (en die keus is best heel groot) en dat wordt dan door hen geplaatst; even lastig, maar als je het zelf doet heb je er veel meer last van ;) Standaard krijg je in een huurhuis bv een werkblad van 1.80 in je keuken. Maar ik overlegde met de opzichter en toen kon ik een blad van 2.40 krijgen en een aansluiting en afvoer voor de vaatwasser, dus in overleg kan er nog wel het 1 en ander geregeld worden. Ik krijg nu 3 onderkasten (plus vaatwasser ertussen) en normaal krijg je ook 3 bovenkasten. Maar omdat het aanrechtblad nu langer is en het anders zo gek staat, krijg ik 4 bovenkasten.
Ik heb in de bijkeuken bv ook een verwarmingselement gekregen. Normaal doen ze dat niet omdat dat een eigen aanbouw is en je dat dus zelf moet regelen. Maar door ook weer overleg met de opzichter hebben ze er nu wel 1 geplaatst. Als je een beetje redelijk kunt overleggen is er best veel mogelijk ^O^

Mijn broer bv huurt ook, heeft het huis vanaf de kelder t/m 3e verdieping helemaal zelf verbouwd en alles op eigen kosten geplaatst. Nu begon schoonzus laatst ineens dat ze eigenlijk wel wilde verhuizen 8)7 Kan hij het weer allemaal af gaan breken en ergens anders weer opnieuw beginnen......
  donderdag 19 augustus 2010 @ 22:04:16 #41
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_85490873
De cv is klaar en ik kan weer douchen _O_ (wat een klein keteltje heb ik gekregen zeg :o ) Volgens mij komt er morgen niemand om te werken en ga ik dus ruimen en stof weghalen (iig een poging daartoe ;) ). Gelukkig had ik nog een oude stofzuiger staan, dus hoef mijn nieuwe niet daarvoor te gebruiken.

Is het echt zo als de stucadoor aan het werk gaat er weer een stofexplosie komt? Doe komt nl Maandag werken, na de elektricien. Als dat nl zo is, dan wil ik mijn woonkamer afschermen met plastic. De stucadoors hoeven alleen in de keuken aan de gang.
pi_85491355
Nou dan wordt stuccen je laatste beproeving ( wat verbouwen betreft).
Het spijt mij.
Landbouwplastic inslaan en ductape.
Als je nog moet schuren vóor het schilderen, dat gelijk erachteraan.
Misschien heeft de opzichter iets voor je?
Die klinkt als een reuze behulpzame man en meedenker.
Doe blond en hulpeloos.

En doe maar twee vuilinszakken om de laptop, wat ik overigens een hele goede tip vindt. !
  donderdag 19 augustus 2010 @ 22:24:59 #43
13783 Anthraxx
When you see the robot, drink!
pi_85491718
Overdracht is verplaatst van 1 Oktober naar 20 September *O*. Wij gaan in Amersfoort wonen in Vathorst. Recht tegenover een
groot stuk park en vlakbij de winkels. Huis is net geen 3 jaar oud en er hoeft weinig te gebeuren :).
pi_85492606
quote:
Op donderdag 19 augustus 2010 09:21 schreef Sandertje het volgende:
Daar gaan we dan, na een paar rondkijken en af en toe wat vragen is het bijna zover, ons nieuwbouwhuis is over 4 weken klaar en dan moeten we vol aan de bak :) Om eerlijk te zijn
ben ik niet zo een kluskoning als de meeste mensen hier maar vind het wel leuk. Omdat ik best veel vragen had die ik niet kon vinden of dat er verschillende meningen waren hoop ik andere mensen misschien een beetje te kunnen helpen.

Hier de link naar de laatste bouwtekening

Dit is ongeveer de planning nadat we de sleutel hebben (streepje laten we doen, rondje doe ik zelf)
Omdat ons budget niet super groot is hebben we voor het installatiewerk gekozen voor novorenovations, hun regelen zzp’ers uit Slovakia die een stuk goedkoper zijn. Hun doen de wc, keuken en badkamer. (de 2e badkamer is nog optioneel, ligt eraan hoe we uitkomen met de uren en materiaalkosten, al het sanitair, tegels en glazen blokken hebben we zelf gekocht)

WC beneden
- Plaatsen inbouwtoilet
- Water + afvoer in muur plaatsen
- Dekvloer storten
- Ombouw toilet
- Tegelen vloer, wanden en ombouw

Muren hele huis
• Schuren
• Voorstrijken muren met nieuw systeem alabastine, dit is dus een test waar andere mensen wat aan zouden kunnen hebben
• Plaatsen glasweefsel behang (fijne ruit maar heb het nog niet kunnen vinden, praxis en gamma hebben echt heel dun spul, dit weekend maar is naar de hornbach)
• Latexen met een acryllatex

Keuken
- Verleggen leidingen en stroom
- Keuken plaatsen (ik zal later een tekening van de keuken toevoegen)

Badkamer 1e verdieping
- verplaatsen doucheleidingen/afvoer
- verplaatsen bad leidingen/afvoer
- storten cemente dekvloer
- Aanbrengen easydrain
- plaatsen muur met glazen bouwstenen
- plaatsen hangend toilet en ombouw
- plaatsen bad met ombouw
- aanbrengen wand en vloertegels
- monteren badkraan en handdouche
- monteren douche set
- plaatsen badkamer meubel en spiegel

Badkamer 2e verdieping

- storten cemente dekvloer
- gaten maken van badkamer naar slaapkamer (water nodig omdat mijn vriendin daar een kapsalonetje van gaat maken)
- leidingen en afvoer doortrekken naar midden slaapkamer
- stroompunt ook naar het midden van slaapkamer
- plaatsen easydrain
- aanbrengen vloertegels

Tuin/Schutting

• Plaatsen houten palen (om de 2 meter, gat, cement, water (pas))
• Maken frame tbv van het automatisch hek
• Tegelen pad waar poort op komt
• Maken frame poort voorkant (normale deur met slot)
• Plaatsen houten planken tussen de palen (2 of 3 moet ik nog bekijken)
• Plaatsen bamboematten (moet nog op zoek naar rvs krammen die betaalbaar zijn)

Zo nou dit ongeveer, moet weer even aan het werk maar kom later met meer informatie, tekeningen etc

update hier alvast wat foto's

Achter
Voor
Woon1
Woon2

Open een egen topic ;) met je vragen en de foto's gewoon online ;)
Leuk voor ons en meer reacties voor jou ;)
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85492633
quote:
Op donderdag 19 augustus 2010 18:15 schreef Vonkenboer het volgende:

[..]



Huren, kopen is ook hier in de achterhoek als starter bijna niet te doen.
Er worden hier in de buurt eigenlijk bijna geen starterswoningen gebouwd, en diegene die er wel zijn die staan in de meest afgrijselijkste nieuwbouw wijken.

Ik vind een Vinex wijk gewoon drie keer niks :@
[..]



Mijn vriendin leest niet mee in dit topic, ze komt volgens mij überhaupt niet op fok en heeft daar ook geen behoefte aan :). Als er vorderingen zijn op wat voor manier dan ook dan laat ik dat natuurlijk wel weten.
:) gelijk heb je.
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85492658
quote:
Op donderdag 19 augustus 2010 22:24 schreef Anthraxx het volgende:
Overdracht is verplaatst van 1 Oktober naar 20 September *O*. Wij gaan in Amersfoort wonen in Vathorst. Recht tegenover een
groot stuk park en vlakbij de winkels. Huis is net geen 3 jaar oud en er hoeft weinig te gebeuren :).
Gefeliciteerd!!! Mogen we wel binnen kijken?
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
  donderdag 19 augustus 2010 @ 22:46:42 #47
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_85492694
quote:
Op donderdag 19 augustus 2010 22:16 schreef AnneX het volgende:
Nou dan wordt stuccen je laatste beproeving ( wat verbouwen betreft).
Het spijt mij.
Landbouwplastic inslaan en ductape.
Als je nog moet schuren vóor het schilderen, dat gelijk erachteraan.
Misschien heeft de opzichter iets voor je?
Die klinkt als een reuze behulpzame man en meedenker.
Doe blond en hulpeloos.

En doe maar twee vuilinszakken om de laptop, wat ik overigens een hele goede tip vindt. !
Echt waar :o
Ik heb vanmiddag de jongens van de cv (met een kadoverpakking Duvel) weg gestuurd. Ze wilden nog gaan stofzuigen. Ik vond dat ze wel klaar waren. Ze hebben hier op een keurige manier (in bewoond huis en 3,5 dag) een installatie aangelegd en ik vond dat ze hun taak volbracht hebben. Ik ben dus vanmiddag al wezen stoffen, stofzuigen, afnemen en wilde morgen opnieuw een rondje maken.

Ik doe ook redelijk blond en hulpeloos, maar ben dat in dit soort gevallen dus ook echt :') Ik kan nog net een stopcontact vanuit een bestaand stopcontact doortrekken, maar dan heb je het ook wel gehad :D Van de week vroeg iemand een "bako" (zie nu trouwens pas dat je dat als bahco schrijft ;) ), ik dus even helpen zoeken. Ik had dat beter niet kunnen doen, want tegen de tijd dat ze mij hadden uitgelegd hoe zoiets eruit ziet, was dat ding al terecht :D

AnneX, de tip om je elektrische apparaten te verpakken had ik van een collega. Die had, 2 weken na de verbouwing zijn tv stuk. Dus alle apparatuur verpak ik nu maar in plastic.
pi_85492724
Oh childintime.. of je het aangebrachte moet afbreken dat verschilt nogal.
De ene WBV zegt afbreken, de ander zegt alles mag en de volgende zegt verbeteren mag.
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
  donderdag 19 augustus 2010 @ 22:58:17 #49
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_85493213
quote:
Op donderdag 19 augustus 2010 22:47 schreef Ml-etje het volgende:
Oh childintime.. of je het aangebrachte moet afbreken dat verschilt nogal.
De ene WBV zegt afbreken, de ander zegt alles mag en de volgende zegt verbeteren mag.
Ja, ze begonnen hier over de meterkast. Nou, ik was daar snel klaar mee. Ik huur een huis, dus een nieuwe meterkast is hun verantwoording. Als ik die zelf had moeten laten plaatsen, dan had ik hem er ook weer uitgesloopt als ik hier weg zou gaan. Ik heb hier op de bovenverdieping nog stopcontacten uit de jaren '50. Zij hebben de verantwoording om te zorgen dat je veilig woont. Als zij dat niet willen vervangen, dan doe ik dat zelf, maar sloop het er ook weer uit als ik hier wegga en plaats de oude stopcontacten weer terug.
  vrijdag 20 augustus 2010 @ 08:19:07 #50
13783 Anthraxx
When you see the robot, drink!
pi_85501551
quote:
Op donderdag 19 augustus 2010 22:46 schreef Ml-etje het volgende:

[..]



Gefeliciteerd!!! Mogen we wel binnen kijken?
Natuurlijk :).

Hieronder een hele lading foto's van Funda; ik heb zelf nog niets gemaakt :7.










De bouwput is inmiddels gewoon een mooi park voor onze deur, met aan de overkant huizen:








abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')