FOK!forum / Culinesse à gogo / Tosti maken
Righteousdinsdag 29 juni 2010 @ 12:53
Wat is lekker op een tosti .
Meestal maak ik ze standaard met witbrood-ham-kaas en dan hela curry.



Nog goeie tips voor een orginele tosti
Derksldinsdag 29 juni 2010 @ 12:57
Doe het jezelf niet aan. Blijf gewoon bij die combo, die is namelijk geniaal in zijn eenvoudigheid!
#ANONIEMdinsdag 29 juni 2010 @ 12:58
Zijn echt al duizend tostitopics op FOK!.
Sapstengeldinsdag 29 juni 2010 @ 12:58
Ik doe er altijd ketchup op ipv curry. Laatst had m'n vader een keer ham vervangen door van die zalmplakjes, smaakte ook best okay.
renerulezzzdinsdag 29 juni 2010 @ 13:03
brie en ham
spek en oude kaas
spek en cheddar
ham kaas gebakken champignon en ui
ham kaas kruidenboter
etc.
-moppie-dinsdag 29 juni 2010 @ 13:05
kaas en salami
brie en salami
kaas en gerookte zalm
ham/kaas/salami/champignons (3 dubbel)

en inderdaad een keer ketchup ipv curry!
Dalliancedinsdag 29 juni 2010 @ 13:05
Curry

Ketchup
#ANONIEMdinsdag 29 juni 2010 @ 13:05
Kaas en zalm Wat een walgelijke combinatie. Categorie vette sausjes over de groente. .
Mikkiedinsdag 29 juni 2010 @ 13:07
Tosti met curry .

Beleggen met brie, honing en walnoten is ook lekker!
IBAZdinsdag 29 juni 2010 @ 13:07
Pinda/satesaus
Brawlerdinsdag 29 juni 2010 @ 13:08
Kaas en salami.
Gerookte zalm met creamcheese.

MoneyTalksdinsdag 29 juni 2010 @ 13:10
Met brood (meestal bruin broood, omdat ik dat gewoon altijd in huis heb, en ik niet speciaal witbrood voor een paar tostis ga kopen), ham, en kaas. Meestal 30+ belegen kaas. En dan niks erop, omdat ik op dit moment geen ketchup of curry in huis heb.
LarryBirddinsdag 29 juni 2010 @ 13:14
ali gay met zn ´salami´
HugoBaasdinsdag 29 juni 2010 @ 13:21
Tosti met geitenkaas, prei, pijnboompitten en honing
#ANONIEMdinsdag 29 juni 2010 @ 13:22
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 13:21 schreef HugoBaas het volgende:
Tosti met geitenkaas, prei, pijnboompitten en honing
Ja, maar dan zonder de prei. Huuu, prei . Maak 'm met rucola. Of appel! Of tomaat!
Maar prei .
HugoBaasdinsdag 29 juni 2010 @ 13:23
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 13:22 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Ja, maar dan zonder de prei. Huuu, prei . Maak 'm met rucola. Of appel! Of tomaat!
Maar prei .
Geloof me dat is goddelijk.

Niet teveel natuurlijk, maar dat is de lekkerste combinatie ooit.
Haquedinsdag 29 juni 2010 @ 13:31
Gebruikt dan niemand italiaanse kruiden? of tomaat
HugoBaasdinsdag 29 juni 2010 @ 13:37
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 13:31 schreef Haque het volgende:
Gebruikt dan niemand italiaanse kruiden? of tomaat
Af en toe wat paprika poeder
FutureFairytaledinsdag 29 juni 2010 @ 13:39
pizza quick
Haquedinsdag 29 juni 2010 @ 13:43
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 13:39 schreef FutureFairytale het volgende:
pizza quick
Ooh ja dat is ook goed spul, al lang niet meer gehad.
MinderMutsigdinsdag 29 juni 2010 @ 14:02
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 13:31 schreef Haque het volgende:
Gebruikt dan niemand italiaanse kruiden? of tomaat
Oregano
frank010dinsdag 29 juni 2010 @ 14:09
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 14:02 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Oregano
Zo-is-datdinsdag 29 juni 2010 @ 14:20
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 13:21 schreef HugoBaas het volgende:
Tosti met geitenkaas, prei, pijnboompitten en honing
Klinkt goed! Dat ga ik binnenkort proberen, als het iets minder warm is buiten
FreezePopdinsdag 29 juni 2010 @ 14:38
Kaas en salami!
Karstmandinsdag 29 juni 2010 @ 14:46
Rookvlees en camembert (eventueel met wat provencaalse kruiden en een plakje tomaat)
friekin_dinsdag 29 juni 2010 @ 14:48
Oude bruine boterhammen. Boter. Kaas (jong belegen, veul). Ham. Verse ananas. Kaas (veul). Boter. Pan. Gaspit. Boter. Bakken.

#ANONIEMdinsdag 29 juni 2010 @ 15:01
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 14:48 schreef friekin_ het volgende:
Oude bruine boterhammen. Boter. Kaas (jong belegen, veul). Ham. Verse ananas. Kaas (veul). Boter. Pan. Gaspit. Boter. Bakken.

Pens.

friekin_dinsdag 29 juni 2010 @ 15:02
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 15:01 schreef HSG-BOMBER het volgende:

[..]

Pens.


Sporten
Miss_Virgowoensdag 30 juni 2010 @ 21:46
Weet iemand hoe je een croque monsiour maakt?
In Frankrijk krijg je zo'n tosti met gesmolten kaas erop, maar volgens mij is dat niet gewoon kaas, maar een soort van kaas-bechamelsaus of zo... heb nog geen goed recept kunnen vinden...
Aurewoensdag 30 juni 2010 @ 21:52
Brie, chorizo, honing
Righteouswoensdag 30 juni 2010 @ 22:23
quote:
Op woensdag 30 juni 2010 21:46 schreef Miss_Virgo het volgende:
Weet iemand hoe je een croque monsiour maakt?
In Frankrijk krijg je zo'n tosti met gesmolten kaas erop, maar volgens mij is dat niet gewoon kaas, maar een soort van kaas-bechamelsaus of zo... heb nog geen goed recept kunnen vinden...
Pietverdriet zal het ongetwijfeld weten
Miss_Virgodonderdag 1 juli 2010 @ 09:41
quote:
Op woensdag 30 juni 2010 22:23 schreef Righteous het volgende:

[..]

Pietverdriet zal het ongetwijfeld weten
Vraag in het Grote Piet topic gesteld!!!
Erosjuhhhmaandag 5 juli 2010 @ 23:07
quote:
Op woensdag 30 juni 2010 21:46 schreef Miss_Virgo het volgende:
Weet iemand hoe je een croque monsiour maakt?
In Frankrijk krijg je zo'n tosti met gesmolten kaas erop, maar volgens mij is dat niet gewoon kaas, maar een soort van kaas-bechamelsaus of zo... heb nog geen goed recept kunnen vinden...


zoiets?
Pattonmaandag 5 juli 2010 @ 23:52
Croque monsieur..



Bechamel....



Oh, en...

Erasmodinsdag 6 juli 2010 @ 11:24
Tonijn met cheddar
StolenSweetheartdinsdag 6 juli 2010 @ 15:25
Kaas met tomaat en dan ketchup erbij.
PluisigNijntjedinsdag 6 juli 2010 @ 16:31
Net eentje gemaakt met ham en 'italiaanse' kaas. Zit tomaat en knoflook enz. doorheen
#ANONIEMdinsdag 6 juli 2010 @ 19:19
Oh die met geitenkaas ff onthouden
fathankwoensdag 7 juli 2010 @ 14:54
Ham, kaas, salami, ui en curry.

Die konden we vroeger in de kroeg bestellen, tegenwoordig hebben ze alleen nog maar vlamtosti's..:(
Consollerdinsdag 13 juli 2010 @ 16:54
Gewoon kaastosti... met knoflooksaus!
Wat ook lekker is is tomatensaus in de tosti doen
piepkuiken21dinsdag 13 juli 2010 @ 19:24
ik vind kaas kalkoenfilet,kaas, tomaat, ham een erg geslaagde combi. Maar ook brie/camenbert met chorizo is goddelijk