Pens.quote:Op dinsdag 29 juni 2010 14:48 schreef friekin_ het volgende:
Oude bruine boterhammen. Boter. Kaas (jong belegen, veul). Ham. Verse ananas. Kaas (veul). Boter. Pan. Gaspit. Boter. Bakken.
Pietverdriet zal het ongetwijfeld wetenquote:Op woensdag 30 juni 2010 21:46 schreef Miss_Virgo het volgende:
Weet iemand hoe je een croque monsiour maakt?
In Frankrijk krijg je zo'n tosti met gesmolten kaas erop, maar volgens mij is dat niet gewoon kaas, maar een soort van kaas-bechamelsaus of zo... heb nog geen goed recept kunnen vinden...
Vraag in het Grote Piet topic gesteld!!!quote:Op woensdag 30 juni 2010 22:23 schreef Righteous het volgende:
[..]
Pietverdriet zal het ongetwijfeld weten
quote:Op woensdag 30 juni 2010 21:46 schreef Miss_Virgo het volgende:
Weet iemand hoe je een croque monsiour maakt?
In Frankrijk krijg je zo'n tosti met gesmolten kaas erop, maar volgens mij is dat niet gewoon kaas, maar een soort van kaas-bechamelsaus of zo... heb nog geen goed recept kunnen vinden...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |