Na een klein half jaartje International Hospitality Management gestudeerd te hebben aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden, wil ik toch iets anders en daarom bied ik nu mijn studieboeken te koop aan. Deze boeken zijn allemaal zo goed als nieuw en maar 2 boeken zijn ook daadwerkelijk 1 of 2 keer gebruikt. Eén boek zit zelfs nog in folie verpakt.
De boeken zijn vooral voor het eerste jaar maar zijn voor de jaren daarna ook prima te gebruiken voor research en dergelijke.
Het pakket was toen ik het kocht bijna ¤1000,- vandaar dat ik een prijs van rond de ¤800,- wel redelijk vind maar er mag ook geboden worden.
Je kan het pakket ophalen in Leeuwarden en als het echt niet anders kan, laten versturen (in dat geval zijn de verzendkosten voor de koper).
Je kan contact met mij opnemen door een e-mail te versturen naar channiej_512@hotmail.com
De BoekenlijstBusiness Communication Today, Ninth Edition, Courtland L. Bovée and John v. Thill, Pearson International Edition. ISBN-13: 978-0-13-206470-5 ISBN-10: 0-13-206470-7
- Business Law, 5th Edition, David Kelly, Ann Holmes and Ruth Hayward. ISBN: 1-85941-962-3
- Marketing for Hospitality and Tourism, 5th Edition, Philip Kotler, John T. Bowen and James C. Makens.
ISBN-13: 978-0-13-245313-4 ISBN-10: 0-13-245313-4
- Human Resource Management, 11th Edition, Gary Dessler. ISBN-13: 978-0-13-814273-5
ISBN-10: 0-13-814273-4
- Intercultural Management, Volume 1 &2, Anne Keizer and Latifa Benhadda.
ISBN-13: 978-039015195-7 ISBN-10: 039015195-5
- Hospitality Industry Managerial Accounting, 6th Edition, Raymond S. Schmidgall.
ISBN: 978-0-86612-289-4
- The Business Student’s Handbook, Skills for study and Employment, 5th Edition, Sheila Cameron.
ISBN: 978-0-273-73071-2
- Introduction into International Gastronomy, Edzard Delstra. ISBN: 978-90-74065-26-9
- Rooms Division Management, A.M. Jansen. ISBN: 978-906053749-7
- Basic Hotel and Restaurant Accounting, 6th Edition, Raymond Cote. ISBN: 9780866122832
- Recht voor Hospitality Management, W.M.H. Grooten. ISBN: 978-90-74065-27-6
- An Introduction to Revenue Management for the Hospitality Industry, Kimberly A. Tranter, Trevor Stuart-Hill and Juston Parker. ISBN-13: 978-0-13-1888589-9 ISBN-10: 0-13-188589-8
- Managing Wines, Brenda de Zwaan. ISBN: 9074065295