abonnement Unibet Coolblue
pi_82835446
quote:
Op maandag 14 juni 2010 23:31 schreef Pandora73 het volgende:
Hebben jullie ook extra veel last van die stomme toeters?
"Wij autisten" zijn immers over het algemeen gevoeliger voor prikkels, nou mij persoonlijk prikkelen die toeters behoorlijk, en dan niet op een -prikkel-manier zeg maar...
Ik heb er niet zoveel last van, althans op de tv niet. Ik had het geluid vrij zacht staan, en als het wat harder stond dan was het ook nog wel te doen omdat het vrij constant is.. Het is wel een irritant geluid, maar het is constant.. Dan is het bijna net zo als de airco installatie op de groente afdeling bij de supermarkt waar ik vaak kom. Die zoemt ook de hele tijd en dat hoor ik ook heel hard en als ik wil dan kan ik mij daar vreselijk aan ergeren en druk over maken.. maar het is nu eenmaal zo, en ik heb een keuze om het uit te zetten of er van weg te blijven.

Waar ik wel last van heb is een vervelend gezin wat hier dit jaar in de straat is komen wonen.
Die koters hebben allemaal zo'n toeter, en die gaat/mag mee naar school ofzo.. Dus om 0800 uur wordt de straat wakker getoeterd, en dan zegt mams.. Hey hou eens op! er liggen mensen te slapen! .. Waarom geef je dan dat ding mee>?
Maar dat is me een raar stel.. écht weer met volle verbazing zie ik dat allemaal.
Het begon al met de verhuizing en uren lang onnodig de weg blokkeren.. Dit in een buurt waar de Ambulance toch met regelmaat moet wezen.
Kerel werkt voor de Gemeente, openbare werken. Als ik zie wat voor Gemeente materiaal en personeel er is ingezet bij het aanleggen van de achtertuin... Schokkend.

Maar dan nog het mooiste.. We hebben sinds 25 jaar voor het eerst oranje vlaggetjes in de straat!!!
WOOHOO!!! GEZELLIE!!! Ach, ik vind het best leuk hoor.. MAAR; er zijn regels aan verbonden. Door de Gemeente. 1 van die regels is dat vlaggetjes die over de weg hangen op minstens 4.20 meter hoogte moet hangen. Maar dat geldt zeker niet voor medewerkers van de gemeente.. want meneer de gemeente medewerker heeft zijn vlaggetjes gewoon op 2.5 meter hoogte hangen

Dat vind ik erg..
Een handboek? Een HANDBOEK??? neuh.. sorry.. ik heb een hoofd.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')