FOK!forum / Culinesse à gogo / Welke ongewone combinatie vind je niet te versmaden?
-Jynx-woensdag 26 mei 2010 @ 13:43
Veel mensen hebben wel een apparte combinatie van eetbare producten die ze lekker vinden. Zo heb ik een neef die zijn boterham met kaas ook graag van wat jam voorziet. Zelf vind ik het heerlijk om wit brood met hagelslag in het tosti ijzer te stoppen totdat de hagelslag compleet is gesmolten.
Meer?
Netsplitterwoensdag 26 mei 2010 @ 13:44
Kaas met aarbeienjam.
Zooo lekker, zoooo slecht....
MassimOwoensdag 26 mei 2010 @ 13:45
Schijfjes komkommer met satesaus
tonjawoensdag 26 mei 2010 @ 13:47
Witbrood met roomboter en paprikachips.
Pien85woensdag 26 mei 2010 @ 13:47
Wit brood met kaas en appelstroop
xpompompomxwoensdag 26 mei 2010 @ 13:47
Spaghettti+spinazi+omelet+witte saus; gewoon alles op een bord kwakken en smullen maar!
juxtapositionwoensdag 26 mei 2010 @ 13:49
witbrood, roomboter pindakaas en suiker
Sa-Bien-Tjeewoensdag 26 mei 2010 @ 13:50
Beschuitje met smeerkaas en hagelslag
bioloogjewoensdag 26 mei 2010 @ 13:53
Tosti met Kaas, banaan en sambal.
FutureFairytalewoensdag 26 mei 2010 @ 13:57
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 13:44 schreef Netsplitter het volgende:
Kaas met aarbeienjam.
Zooo lekker, zoooo slecht....
waarom is dat slecht dan? ongezond valt reuze mee
Netsplitterwoensdag 26 mei 2010 @ 13:58
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 13:57 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

waarom is dat slecht dan? ongezond valt reuze mee
Calorieen.
stbabylonwoensdag 26 mei 2010 @ 14:01
Pindakaas en hagelslag
Muckwoensdag 26 mei 2010 @ 14:07
Psst: Vreemde eetgewoonten & rare combinaties.
alorswoensdag 26 mei 2010 @ 14:11
Ik at vroeger wel eens witbrood met alleen van dat Aromat erop
-Jynx-woensdag 26 mei 2010 @ 14:25
quote:
Aha. Tja, zo'n boeiend onderwerp kan ook bijna niet al die tijd onbesproken zijn gebleven natuurlijk...
jpg97woensdag 26 mei 2010 @ 16:48
Zo rond 1945 aten wij altijd bloembollen
littledrummergirlwoensdag 26 mei 2010 @ 17:33
spekpannenkoeken met poedersuiker
littledrummergirlwoensdag 26 mei 2010 @ 17:34
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 13:44 schreef Netsplitter het volgende:
Kaas met aarbeienjam.
Zooo lekker, zoooo slecht....
Pizzaloverwoensdag 26 mei 2010 @ 17:39
Vroeger witte rijst met ketchup, nu vind ik rijstwafels met plakjes banaan erg lekker!
misterddudewoensdag 26 mei 2010 @ 17:56
appelpannekoeken met uitgebakken spek opbovenop.
kletsbetswoensdag 26 mei 2010 @ 18:24
Ik eet patat graag met maggi uit zo'n flesje, en daarna in de mayo.
En centendrop met jonge kaas, samen kauwen en dan een slokje zoete thee erbij.
littledrummergirlwoensdag 26 mei 2010 @ 18:51
en bij het gourmetten altijd gebakken eitjes met pindasaus
Maria2.0woensdag 26 mei 2010 @ 18:57
Vroegah at ik witbrood met boter en Nesquick
littledrummergirlwoensdag 26 mei 2010 @ 19:13
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 18:57 schreef Maria2.0 het volgende:
Vroegah at ik witbrood met boter en Nesquick
lijkt me best lekker
DroogDokwoensdag 26 mei 2010 @ 19:32
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 13:50 schreef Sa-Bien-Tjee het volgende:
Beschuitje met smeerkaas en hagelslag
FREAK!!
Spanky78woensdag 26 mei 2010 @ 19:34
Kijk eens op www.foodpairing.be
loecjedonderdag 27 mei 2010 @ 18:11
broodje pindakaas met banaan, pindakaas met hagelslag, pindakaas met suiker, pindakaas met kaas, pindakaas met sambal.
pindakaas zo vind ik dan weer ranzig, maar gecombineerd

verder mik ik vaak restjes van het warm eten op brood.
Martijn_77donderdag 27 mei 2010 @ 20:30
Krentenbol met knoflookkaas
Platinadonderdag 27 mei 2010 @ 23:57
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 13:47 schreef Pien85 het volgende:
Wit brood met kaas en appelstroop
Die vind ik niet zo raar. Mijn moeder eet dat wel vaker.

Ikzelf heb geen rare combinaties, eet alleen pasta/kaas/salami. Zijn niet te combineren die
robber57vrijdag 28 mei 2010 @ 00:48
Niet echt "raar" want een goede combo maar niet zo voor de hand liggend: bolletje + smeerkaas+ kant-en-klaar gebakken uitjes
Pittige kaas smaak+ crispy uitjes= Oh Joepie!

Kaas+uien , ik koop op dit moment de uitjes in 500 gram zak van Go-Tan en die vind ik nog te klein want 3 zakken in de maand, ik ben bij de lokale super bekend als de "smeerkaas-uien man"

Ik gooi die uitjes over alles; stamppot,hamburgers,broodje filet americain enz enz
Alexjaxxvrijdag 28 mei 2010 @ 10:08
Cheezer heet zo'n aardbeienjam + kaas tosti.. Eet ik al 8 jaar en is lekkerder dan ham+kaas..
_Lokivrijdag 28 mei 2010 @ 10:24
Pindakaas met suiker.
Heerlijk
quote:
Op vrijdag 28 mei 2010 00:48 schreef robber57 het volgende:
ik ben bij de lokale super bekend als de "smeerkaas-uien man"
Oh mijn god
davo1979vrijdag 28 mei 2010 @ 10:37
Macaroni met appelmoes!
Panda72vrijdag 28 mei 2010 @ 10:47
quote:
Op vrijdag 28 mei 2010 10:24 schreef _Loki het volgende:
Pindakaas met suiker.
Heerlijk
[..]

niet ongewoon ik eet het zelf ook soms
robber57vrijdag 28 mei 2010 @ 17:45
Pindakaas met suiker is voor mij de enigste optie om die stopverf weg te krijgen en dan is het ook wel lekker
Gelukvrijdag 28 mei 2010 @ 18:31
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 14:01 schreef stbabylon het volgende:
Pindakaas en hagelslag
Yummie
Terrexzaterdag 29 mei 2010 @ 08:43
Die Witte Saus Maak je zelf zeker haha
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 13:47 schreef xpompompomx het volgende:
Spaghettti+spinazi+omelet+witte saus; gewoon alles op een bord kwakken en smullen maar!
Terrexzaterdag 29 mei 2010 @ 08:59
Rijst Met Frikandellen.
Men neemt Rijst Van Gisteren, Men bakt 3 Frikandellen, Prakt de gebakken frikandellen,
Meng de rijst erdoor en bak dit samen ff op zodat de rijst verwarmt is,
beetje ketchup erbij of zoals ik vaak deed gewoon zonder,

Vele dingen wat ik hier lees zijn niet eens ongewoon.
Broodje Jam/Kaas Klassiek in de Tostie ijzer en je hebt een zoete aardbeien kaas emulsie lekker.
Witbrood met Nesquik tja broodje chocolade poeder goed alternatief als de pasta op is of de hagelslag,
Purdeyzaterdag 29 mei 2010 @ 10:04
Tomatensoep met rookworst
Gelukzaterdag 29 mei 2010 @ 10:38
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 13:44 schreef Netsplitter het volgende:
Kaas met aarbeienjam.
Zooo lekker, zoooo slecht....
Daar was vroeger nog reclame voor, op een pita broodje en dan verwarmen:
http://www.reclamesvanvro(...)ij_er_al_een_gemaakt
rubjedinsdag 1 juni 2010 @ 18:06
gasten die rijst met boter en suiker lekker vinden Hoe krijg je die vette troep door je maag,laat staan dat het gezond is.(cholesterol)
Zwansendinsdag 1 juni 2010 @ 18:33
quote:
Op donderdag 27 mei 2010 20:30 schreef Martijn_77 het volgende:
Krentenbol met knoflookkaas
Wow, dit is idd erg ongewoon.

De meeste hier zijn vrij 'standaard'.
krioromaandag 7 juni 2010 @ 22:12
Brood met kaas met wasabi.
Bluurghdinsdag 8 juni 2010 @ 01:03
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 13:47 schreef tonja het volgende:
Witbrood met roomboter en paprikachips.
plakje kaas erbij schijnt erg lekker te zijn (van horen zeggen) alleen niet voor mij iig..
mike0709dinsdag 8 juni 2010 @ 09:20
Pindakaas met suiker

Collega van me eet wel eens een broodje banaan met suiker
Klutsdinsdag 8 juni 2010 @ 16:05
Pannekoeken met mayonaise.
misterddudedinsdag 8 juni 2010 @ 18:24
oke sorry maar gatverdamme
tonjadinsdag 8 juni 2010 @ 18:34
quote:
Op dinsdag 8 juni 2010 01:03 schreef Bluurgh het volgende:

[..]

plakje kaas erbij schijnt erg lekker te zijn (van horen zeggen) alleen niet voor mij iig..
Is ook
Mekkalompdinsdag 8 juni 2010 @ 19:08
mn oom eet huzarensalade met stroop.....
kriorodinsdag 8 juni 2010 @ 20:31
quote:
Op dinsdag 8 juni 2010 16:05 schreef Kluts het volgende:
Pannekoeken met mayonaise.
Ik kan op heel veel dingen mayo gooien, maar op pannekoeken lijkt het me echt niets.
Gkhnwoensdag 9 juni 2010 @ 00:43
Pasta met yoghurt + ketchup.
-Miauw-woensdag 9 juni 2010 @ 06:16
En ontzettend zure Granny Smith met zout
_Lokiwoensdag 9 juni 2010 @ 08:10
Oh gadver!
ik had ooit eens zout over appels gedaan voor een appeltaart ipv suiker en echt, ik ging over m'n nek.
-Miauw-woensdag 9 juni 2010 @ 08:23
quote:
Op woensdag 9 juni 2010 08:10 schreef _Loki het volgende:
Oh gadver!
ik had ooit eens zout over appels gedaan voor een appeltaart ipv suiker en echt, ik ging over m'n nek.
Het moet wel écht een zúúúre Granny zijn hoor
_Lokiwoensdag 9 juni 2010 @ 08:28
Nah dat viel inderdaad wel mee
maar ik kan me nog niet voorstellen dat het echt goed smaakt
-Miauw-woensdag 9 juni 2010 @ 08:41
quote:
Op woensdag 9 juni 2010 08:28 schreef _Loki het volgende:
Nah dat viel inderdaad wel mee
maar ik kan me nog niet voorstellen dat het echt goed smaakt
Probeer het nou De appel moet vooral niet zoet smaken. Die combinatie van zout en zuur, heerlijk
_Lokiwoensdag 9 juni 2010 @ 08:49
Nou vooruit
Ik zal het eens proberen.

Wat trouwens ook heel lekker is met zout: Komkommer. Voor als het heel warm is, lekker fris
-Miauw-woensdag 9 juni 2010 @ 08:57
quote:
Op woensdag 9 juni 2010 08:49 schreef _Loki het volgende:
Nou vooruit
Ik zal het eens proberen.

Wat trouwens ook heel lekker is met zout: Komkommer. Voor als het heel warm is, lekker fris
Haha goedzo!

Oh dat vind ik ook! En olijfolie met zout en turks brood en oh, ken je zoute boontjes? Heb ze nooit gehad maar wil het wel eens proberen. Geen idee waar je het kunt kopen eigenlijk...
_Lokiwoensdag 9 juni 2010 @ 09:18
Nee die ken ik niet, maar het klinkt best lekker!
even googlen
caroline88woensdag 9 juni 2010 @ 09:30
brood met maaslander jong belegen met rode paprika

spruitjes met walnoten
caroline88woensdag 9 juni 2010 @ 09:34
brood met kaas en taugeh.
eet het al zo lang dat het voor mij doodgewoon is
rioohhhwoensdag 9 juni 2010 @ 14:32
quote:
Op woensdag 9 juni 2010 08:57 schreef -Miauw- het volgende:

Oh dat vind ik ook! En olijfolie met zout en turks brood en oh, ken je zoute boontjes? Heb ze nooit gehad maar wil het wel eens proberen. Geen idee waar je het kunt kopen eigenlijk...
Rooster het turks brood dan eens en wrijf een deel van een teentje knoflook over t brood voor je de rest er over doet.. das ook erg lekker!
RobinOokwoensdag 9 juni 2010 @ 15:09
quote:
Op woensdag 9 juni 2010 06:16 schreef -Miauw- het volgende:
En ontzettend zure Granny Smith met zout
Ben je Turks? Daar eten ze van die kleine, zure vruchtjes (Can Eriği ) met zout.

Muckwoensdag 9 juni 2010 @ 16:12
quote:
Op woensdag 9 juni 2010 09:30 schreef caroline88 het volgende:
brood met maaslander jong belegen met rode paprika

En dat is raar omdat....?
FutureFairytalewoensdag 9 juni 2010 @ 16:24
quote:
Op woensdag 9 juni 2010 16:12 schreef Muck het volgende:

[..]


En dat is raar omdat....?
ik denk vanwege de jong belegen kaas
caroline88woensdag 9 juni 2010 @ 17:19
quote:
Op woensdag 9 juni 2010 16:12 schreef Muck het volgende:

[..]


En dat is raar omdat....?
heel erg nieuw en waanzinnig buitengemeen boven verwaching super lekker
4EverBlackEyeddonderdag 10 juni 2010 @ 02:00
Gekookte aardappelen, jus en appelmoes.

Dat eet ik eens per jaar ofzo.
VaderVanJezusdonderdag 10 juni 2010 @ 02:21
quote:
Op donderdag 10 juni 2010 02:00 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Gekookte aardappelen, jus en appelmoes.

Dat eet ik eens per jaar ofzo.
Dat at ik toen ik klein was heel veel omdat ik weinig groente wilde eten, ik weet nog dat het fucking lekker was
4EverBlackEyeddonderdag 10 juni 2010 @ 02:27
quote:
Op donderdag 10 juni 2010 02:21 schreef VaderVanJezus het volgende:

[..]

Dat at ik toen ik klein was heel veel omdat ik weinig groente wilde eten, ik weet nog dat het fucking lekker was
CyclingGirldonderdag 10 juni 2010 @ 16:28
Broodje kroket mayo met kaas.
Alexjaxxdonderdag 10 juni 2010 @ 16:32
quote:
Op donderdag 10 juni 2010 16:28 schreef CyclingGirl het volgende:
Broodje kroket mayo met kaas.
Bah
pleeborsteldonderdag 10 juni 2010 @ 18:58
Frikandel met slagroom?
cybermansdonderdag 10 juni 2010 @ 19:08
Pierre winds combo asperge met crème freche en zwart wit poeder dacht ik
Gkhndonderdag 10 juni 2010 @ 21:53
Turkse witte kaas met Watermeloen
_Lokidonderdag 10 juni 2010 @ 22:03
Watermeloen met feta is ook lekker, bedenk ik me net.
4EverBlackEyeddonderdag 10 juni 2010 @ 22:14
Blikje ananas met zure room.
PluisigNijntjevrijdag 11 juni 2010 @ 18:00
quote:
Op donderdag 10 juni 2010 02:00 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Gekookte aardappelen, jus en appelmoes.

Dat eet ik eens per jaar ofzo.
Zo eet ik gekookte aardappelen eigenlijk altijd, is dat raar?
FutureFairytalevrijdag 11 juni 2010 @ 18:04
quote:
Op vrijdag 11 juni 2010 18:00 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Zo eet ik gekookte aardappelen eigenlijk altijd, is dat raar?
nee hoor, ken er meer die dat doen. ook iemand die alles door elkaar eet dus;
aardappels, jus, groente, vlees, ketchup en appelmoes door elkaar prakken en eten maar
PluisigNijntjevrijdag 11 juni 2010 @ 18:09
quote:
Op vrijdag 11 juni 2010 18:04 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

nee hoor, ken er meer die dat doen. ook iemand die alles door elkaar eet dus;
aardappels, jus, groente, vlees, ketchup en appelmoes door elkaar prakken en eten maar
als ik bijv. bloemkool eet, waar ik niet gek op, ben prak ik dat door aardappels met jus. maar de appelmoes moet wel apart. anders is het ranzig
FutureFairytalevrijdag 11 juni 2010 @ 18:13
quote:
Op vrijdag 11 juni 2010 18:09 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

als ik bijv. bloemkool eet, waar ik niet gek op, ben prak ik dat door aardappels met jus. maar de appelmoes moet wel apart. anders is het ranzig
dat is heeeel normaal, zelfs nog gebruikelijk in veel gezinnen. gewoon prakkie's
PluisigNijntjevrijdag 11 juni 2010 @ 18:15
Haha, gelukkig!

Wat ook heel lekker is; grillworst met curry en margarine op een.. jaja.. beschuitje
littledrummergirlvrijdag 11 juni 2010 @ 18:17
quote:
Op donderdag 10 juni 2010 21:53 schreef Gkhn het volgende:
Turkse witte kaas met Watermeloen
witte kaas
Terrexzondag 13 juni 2010 @ 02:07
Oke Gekookte aardappelen stampen en tijdens het stampen unox knaks erbij stampen en afmaken met ketchup heerlijke stampot.
PluisigNijntjezondag 13 juni 2010 @ 11:55
quote:
Op zondag 13 juni 2010 02:07 schreef Terrex het volgende:
Oke Gekookte aardappelen stampen en tijdens het stampen unox knaks erbij stampen en afmaken met ketchup heerlijke stampot.
Studentenuitvinding?
Terrexzondag 13 juni 2010 @ 14:40
na nee dat niet maar misschien wel ideaal studenten voer hahaha
VaderVanJezuszondag 13 juni 2010 @ 14:43
quote:
Op zondag 13 juni 2010 02:07 schreef Terrex het volgende:
Oke Gekookte aardappelen stampen en tijdens het stampen unox knaks erbij stampen en afmaken met ketchup heerlijke stampot.
Terrexzondag 13 juni 2010 @ 14:46
if u got the balls you wil try it best smakelijk ik zou het nu tegenwoordig nooit meer maken.

maar toendertijd was het best te eten.
douche-eendjezondag 13 juni 2010 @ 15:14
Broodje pindakaas met sambal en komkommer
-Miauw-vrijdag 18 juni 2010 @ 08:19
quote:
Op woensdag 9 juni 2010 15:09 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ben je Turks? Daar eten ze van die kleine, zure vruchtjes (Can Eriği ) met zout.

[ afbeelding ]
Nee ik ben niet Turks. Maar ik denk dat ik binnenkort wel weer even bij de turkse groentenboer naar binnen loop. Ben benieuwd
late reactie, ik was op vakantie
-Miauw-vrijdag 18 juni 2010 @ 08:22
quote:
Op donderdag 10 juni 2010 22:03 schreef _Loki het volgende:
Watermeloen met feta is ook lekker, bedenk ik me net.
Als in...hoe eet je dat? Blokjes van dit en blokjes van dat?
_Lokivrijdag 18 juni 2010 @ 09:40
Salade van maken of zo ja, ooit in een restaurant op en het was echt lekker! Met een honingdressing erbij, heerlijk
Eerst vond ik het zonde van de watermeloen
Pietverdrietvrijdag 18 juni 2010 @ 10:19
quote:
Op zondag 13 juni 2010 02:07 schreef Terrex het volgende:
Oke Gekookte aardappelen stampen en tijdens het stampen unox knaks erbij stampen en afmaken met ketchup heerlijke stampot.
Recepttip van de voedselbank?
-Miauw-vrijdag 18 juni 2010 @ 10:35
quote:
Op vrijdag 18 juni 2010 09:40 schreef _Loki het volgende:
Salade van maken of zo ja, ooit in een restaurant op en het was echt lekker! Met een honingdressing erbij, heerlijk
Eerst vond ik het zonde van de watermeloen
staat op mijn 'binnenkort-proberen-lijstje'
The_Hiveszaterdag 19 juni 2010 @ 16:04
quote:
Op zondag 13 juni 2010 15:14 schreef douche-eendje het volgende:
Broodje pindakaas met sambal en komkommer
dat is toch niet ongewoon
marcb1974zaterdag 19 juni 2010 @ 16:07
Kroket met appelmoes. En dan als het kan de vulling uit de kroket, deze vullen met de appelmoes. En de vulling en omhulsel van het kroket los van elkaar eten
The_Hiveszaterdag 19 juni 2010 @ 16:11
met frietjes at ik dan altijd de vulling van de kroket op
Levolutionzaterdag 19 juni 2010 @ 16:14
Wat zijn jullie allemaal preuts zeg.
Kaas met jam, kom op zeg, dat is de normaalste zaak van de wereld.
The_Hiveszaterdag 19 juni 2010 @ 16:19
quote:
Op zaterdag 19 juni 2010 16:14 schreef Levolution het volgende:
Wat zijn jullie allemaal preuts zeg.
Kaas met jam, kom op zeg, dat is de normaalste zaak van de wereld.
preuts

Misschien lik jij als ongewone combinatie chocolade'saus' van een lul af, maar ik niet
RobinOokzaterdag 19 juni 2010 @ 16:49
Muntdrop met rode wijn.
Pietverdrietzaterdag 19 juni 2010 @ 16:51
Foie Grass met appelstroop
RobinOokzaterdag 19 juni 2010 @ 18:54
Da is helegaar nie raar.
Pietverdrietzaterdag 19 juni 2010 @ 18:56
Maar wel erg lekker.
RobinOokzaterdag 19 juni 2010 @ 18:56
Ja, maar je moet met iets komen dat anderen juist vies lijkt!
Leintjeuhzaterdag 19 juni 2010 @ 18:58
Geitenkaas, appelstroop en amandel.
Extra belegen boerenkaas met een olijfje
Pietverdrietzaterdag 19 juni 2010 @ 19:30
quote:
Op zaterdag 19 juni 2010 18:56 schreef RobinOok het volgende:
Ja, maar je moet met iets komen dat anderen juist vies lijkt!
Zoiets als dubbelzoute drop en volle melk?
FutureFairytalezaterdag 19 juni 2010 @ 19:34
quote:
Op zaterdag 19 juni 2010 19:30 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zoiets als dubbelzoute drop en volle melk?

drop en daarna limonade drinken...
RobinOokzaterdag 19 juni 2010 @ 19:40
quote:
Op zaterdag 19 juni 2010 19:30 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zoiets als dubbelzoute drop en volle melk?
Jaaaaaaaaaaaa!
kabouter.mutszaterdag 19 juni 2010 @ 21:18
quote:
Op zondag 13 juni 2010 15:14 schreef douche-eendje het volgende:
Broodje pindakaas met sambal en komkommer
Helemaal niet raar!
Eet ik ook regelmatig maar doe er ook nog suiker bij!
Guus Muisarmzaterdag 19 juni 2010 @ 21:29
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 14:11 schreef alors het volgende:
Ik at vroeger wel eens witbrood met alleen van dat Aromat erop
dat doe ik nu nog!
FutureFairytalezaterdag 19 juni 2010 @ 21:32
quote:
Op zaterdag 19 juni 2010 21:29 schreef Guus Muisarm het volgende:

[..]

dat doe ik nu nog!

HELP
-Miauw-zondag 20 juni 2010 @ 12:48
Oh en over ongewone combinaties gesproken. Wie kent de 'Sputnik' nog?
Suiker, koffiemelk en dan frisdrank
Pietverdrietzondag 20 juni 2010 @ 12:53
quote:
Op zondag 20 juni 2010 12:48 schreef -Miauw- het volgende:
Oh en over ongewone combinaties gesproken. Wie kent de 'Sputnik' nog?
Suiker, koffiemelk en dan frisdrank
Ieuw
-Miauw-zondag 20 juni 2010 @ 13:08
quote:
Op zondag 20 juni 2010 12:53 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ieuw
Haha ja 'ieuw' is vast een understatement maar toen ik een jaar of 11 was, was het helemaal hip

Oh en eigenlijk eerst proberen voor je gaat 'ieuwen'
visdierondjeszwemtzondag 27 juni 2010 @ 15:08
komkommer+kaneel
yoghurt+aardbei+peper+kaneel
fathankwoensdag 7 juli 2010 @ 15:03
Vroeger bij de patat husselde ik appelmoes en mayo door elkaar .
Appelmoes + curry over de bloemkool.
Broodje kaassouflé pinda
PluisigNijntjewoensdag 7 juli 2010 @ 15:53
Appelmoes en mayo werkt best goed bij pytti panna (soort rösti met ui ham en gebakken ei in blokjes)
FutureFairytalewoensdag 7 juli 2010 @ 16:12
quote:
Op woensdag 7 juli 2010 15:53 schreef PluisigNijntje het volgende:
Appelmoes en mayo werkt best goed bij pytti panna (soort rösti met ui ham en gebakken ei in blokjes)
doe ik altijd, niks geks aan
FutureFairytalewoensdag 7 juli 2010 @ 16:12
quote:
Op woensdag 7 juli 2010 15:03 schreef fathank het volgende:

Broodje kaassouflé pinda
_Flash_woensdag 7 juli 2010 @ 16:33
Brood met kaas met chocopasta (mijn schoonfamilie kijkt altijd heel raar als ik dat daar eet.)
Vroeger at ik vaak brood met kaas en appelstroop.

Brood met kaas met schijfjes augurk is ook best aardig.


Verder aan te raden:
Kruisdrop met zachte laurierdrop (van die kleine schijfjes)
Napoleon salmiakbal icm napoleon citroenbal
RielNwoensdag 7 juli 2010 @ 17:47
Bij de aldi krijg je gewoon zure haring. Met room.

LEKKER!
Straniwoensdag 7 juli 2010 @ 17:48
Geroosterde boterham met pindakaas en smeerkaas..en om het af te maken nog een plakje salami er over heen.