Rooster het turks brood dan eens en wrijf een deel van een teentje knoflook over t brood voor je de rest er over doet.. das ook erg lekker!quote:Op woensdag 9 juni 2010 08:57 schreef -Miauw- het volgende:
Oh dat vind ik ook! En olijfolie met zout en turks brood en oh, ken je zoute boontjes? Heb ze nooit gehad maar wil het wel eens proberen. Geen idee waar je het kunt kopen eigenlijk...
Ben je Turks? Daar eten ze van die kleine, zure vruchtjes (Can Eriği ) met zout.quote:
quote:Op woensdag 9 juni 2010 09:30 schreef caroline88 het volgende:
brood met maaslander jong belegen met rode paprika
Dat at ik toen ik klein was heel veel omdat ik weinig groente wilde eten, ik weet nog dat het fucking lekker wasquote:Op donderdag 10 juni 2010 02:00 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Gekookte aardappelen, jus en appelmoes.
Dat eet ik eens per jaar ofzo.
quote:Op donderdag 10 juni 2010 02:21 schreef VaderVanJezus het volgende:
[..]
Dat at ik toen ik klein was heel veel omdat ik weinig groente wilde eten, ik weet nog dat het fucking lekker was
Zo eet ik gekookte aardappelen eigenlijk altijd, is dat raar?quote:Op donderdag 10 juni 2010 02:00 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Gekookte aardappelen, jus en appelmoes.
Dat eet ik eens per jaar ofzo.
nee hoor, ken er meer die dat doen. ook iemand die alles door elkaar eet dus;quote:Op vrijdag 11 juni 2010 18:00 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Zo eet ik gekookte aardappelen eigenlijk altijd, is dat raar?
als ik bijv. bloemkool eet, waar ik niet gek op, ben prak ik dat door aardappels met jus. maar de appelmoes moet wel apart. anders is het ranzigquote:Op vrijdag 11 juni 2010 18:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
nee hoor, ken er meer die dat doen. ook iemand die alles door elkaar eet dus;
aardappels, jus, groente, vlees, ketchup en appelmoes door elkaar prakken en eten maar
dat is heeeel normaal, zelfs nog gebruikelijk in veel gezinnen. gewoon prakkie'squote:Op vrijdag 11 juni 2010 18:09 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
als ik bijv. bloemkool eet, waar ik niet gek op, ben prak ik dat door aardappels met jus. maar de appelmoes moet wel apart. anders is het ranzig
Studentenuitvinding?quote:Op zondag 13 juni 2010 02:07 schreef Terrex het volgende:
Oke Gekookte aardappelen stampen en tijdens het stampen unox knaks erbij stampen en afmaken met ketchup heerlijke stampot.
quote:Op zondag 13 juni 2010 02:07 schreef Terrex het volgende:
Oke Gekookte aardappelen stampen en tijdens het stampen unox knaks erbij stampen en afmaken met ketchup heerlijke stampot.
Nee ik ben niet Turks. Maar ik denk dat ik binnenkort wel weer even bij de turkse groentenboer naar binnen loop. Ben benieuwdquote:Op woensdag 9 juni 2010 15:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ben je Turks? Daar eten ze van die kleine, zure vruchtjes (Can Eriği ) met zout.![]()
[ afbeelding ]
Als in...hoe eet je dat? Blokjes van dit en blokjes van dat?quote:Op donderdag 10 juni 2010 22:03 schreef _Loki het volgende:
Watermeloen met feta is ook lekker, bedenk ik me net.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |