abonnement Unibet Coolblue
  maandag 30 augustus 2010 @ 21:11:32 #301
158292 problematiQue
Correspondent ter Plaatse
pi_85886721
quote:
Op maandag 30 augustus 2010 13:36 schreef Ach-jee het volgende:
In oktober ga ik 3 maanden reizen door Peru, Chili en Argentinië en ik wil voordat het zover is nog een beetje degelijke digitale camera aanschaffen. Ik heb ergens nog wel een oude Ixus liggen maar die is inmiddels al behoorlijk versleten. Het liefst zou ik een keer de overstap maken naar een DSLR, maar die zijn me te groot en duur (ivm risico op diefstal) voor zo'n reis. Ik heb wat hybride camera's bekeken zoals de Sony NEX-3/5, Panasonic DMC-G2 en Olympus PEN's. Maar ik heb besloten eerst nog maar een 'gewone' compact te kopen en ooit meteen over te stappen naar een 'echte' DSLR. M'n oog is gevallen op de Canon s95, ik vroeg me af of er nog goede alternatieven zijn die ik moet bekijken voordat ik de s95 in huis haal (zodra ie uitkomt).
Voor de prijs van een s95 koop je ook een DSLR. Net als een paar posts hierboven vind ik, als je nu al denkt ooit een DSLR aan te schaffen kun je het net zo goed nu meteen doen, in plaats van eerst allemaal tussenstops te maken en zodoende geld te verspillen.
Het is misschien een eng idee om met een dure camera door een arm land te reizen, maar genoeg mensen doen het (ik ben net in de filipijnen geweest), en het risico op diefstal is lager dan je denkt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')