abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 1 juli 2010 @ 21:38:18 #151
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_83547408
Vond ik mezelf stoer met -76.5 kg

Waar dat slechte eten is slopend idd ik begin steeds meer op te krabbelen gelukkig.
pi_83547870
Dit is voor het eerst dat ik ergens online er over praat met mensen en dit omdat ik dit deel van FOK per toeval vond. Ik red me redelijk met de situatie nu, ben het al 11 jaar gewend, dus overgeven en pijn is niet meer een dagelijks ritueel. Wel is het vervelend in sociale situaties. Ik eet weinig, ik eet erg langzaam en dat vinden mensen vaak vervelend. Alsof ik het niet lekker vind en moet dus steeds weer uitleggen hoe en wat. Dingen als uit eten doe ik al helemaal niet meer sinds ik ooit in een restaurant het toilet niet kon halen en midden in het restaurant heb staan overgeven. Het beperkt nogal en daar wil ik graag vanaf, maar ben ook bang voor de gevolgen van een herstel operatie. Ik wil absoluut niet terug naar het gewicht dat ik ooit was, nl 265kg.
pi_83555640
Is iemand van jullie naar Pathe Tuchinchy (of hoe je het spelt) geweest voor de live surgery Gastric Bypass? Ik heb er zelf geen, maar vond het erg interessant om te zien en er werd onwijs veel uitgelegd .
~ The seminar how to handle disappointments, sadly has been cancelled ~
pi_83561016
Ik wilde wel maar was helaas al uitverkocht..
pi_83561360
quote:
Op vrijdag 2 juli 2010 09:49 schreef Trusten het volgende:
Ik wilde wel maar was helaas al uitverkocht..
Oh dat is wel jammer, het was inderdaad wel vol en schijnbaar konden ze de zaal 2 keer vullen (balustrades boven waren dicht). Ik zag het bericht op valtaf staan en heb toen meteen ingeschreven.

AT5 heeft er een stukje aandacht aan geschonken: http://www.at5.nl/artikel(...)-bioscoop-tuschinski

Er was nog een ander kanaal, maar weet niet welke, ook een regionale denk ik.
~ The seminar how to handle disappointments, sadly has been cancelled ~
pi_83570076
Hey, ik heb dit topic een tijdje niet in de gaten gehouden maar ik zie dat er goede resultaten zijn behaald

Bubseltje, wat geweldig dat je sleeve zo goed geholpen heeft. 77 kilo is echt een prachtig gewicht! Kan je nu ook weer een beetje fatsoenlijk eten? Daar had je met de GBP toch heel veel moeite mee?

Riann, ik ben ook blij om te zien dat je baat hebt bij de WLS. Ben je al een beetje gewend aan de verandering van levensstijl? Je bent natuurlijk een stuk mobieler nu!

Rewimo, stomme verklevingen Hebben ze die kunnen zien in het onderzoek? Ik heb zelf sinds mijn zwangerschap heftige buikpijnaanvallen gehad, maar mijn darmpassage was helemaal goed en geen galstenen of nierstenen te zien op de echo. De chirurg hier kan me dus ook niet verder helpen want er is niets afwijkends te zien. Gelukkig zijn de aanvallen in de loop der tijd wel veel minder geworden, maar ik heb nog steeds relatief veel buikpijn en krampen.

Alida69, wat een heftig verhaal zeg! Ik ben heel blij dat ik 3 jaar geleden niet heb gekozen voor een maagbandje. Je hoort zo vaak over complicaties. Ik zou als ik jou was een goede arts zoeken voor een redo. Zelf ben ik geopereerd door dr. Dillemans in Brugge, waar ik heel tevreden mee ben. Hij doet vaak dergelijke omzettingen van WLS type. Verder is dr. Himpens in Dendermonde ook bekend als 1 van de beste in het WLS vakgebied. Ik ben benieuwd of en welke WLS ze je aanraden.

Het is voor mij dus alweer bijna 3 jaar geleden dat ik een Gastric Bypass heb gehad. Ik was toen 123 kilo en ik ben nu 73 kilo Ik was eerst keurig afgevallen tot 76 kilo, ben daarna 4 kilo aangekomen. Aan het eind van mijn zwangerschap zaten er nog 4 kilo bij. Nu 4,5 maand na de bevalling is er dus alweer 11 kilo van af en ben ik lichter dan ooit (yay voor borstvoeding ). Ik draag gewoon broeken in maat 40
De blubberbuik stoort me wel trouwens. Ik heb geen last van smetplekken oid, maar je ziet het nog wel behoorlijk met strakke kleding. Een BWC zou ik wel willen, maar wellicht komt er nog wel een zwangerschap dus ik wacht er nog mee. En ondanks de onverklaarbare buikpijn die ik regelmatig heb ben ik toch superblij dat ik de stap destijds heb gezet. Ik denk dat ik anders nog wel veel zwaarder was geworden, mijn gewrichten compleet versleten waren, misschien niet zwanger had kunnen worden en ik suikerziekte had gehad.
  vrijdag 2 juli 2010 @ 14:22:03 #157
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_83570436
Ja ik weeg gewoon 74 kg normaal idd nu iets meer door die warmte

Ik heb ook broeken maat 40 . Eten gaat steeds beter. We zijne r nog niet maar er zicht echt vooruitgang in. Ik kan alweer een harde cracker eten enzo. Avondeten is het lastigst merk ik. Maar ook dat gaat stapje voor stapje beter.

Mensen gaan hier ook hinten van wanneer wil je zwanger worden. Het liefst nu. Maar ik wil eerst nog een jaar of wat mezelf zijn ik voel me zo veel beter enzo. En een bwc ik ben dinsdag bij mijn huisarts geweest en je moet een jaar stabiel zijn. Dus dat duurt nog wel even want ik val ook nog af
  Redactie Frontpage / Spellchecker vrijdag 2 juli 2010 @ 14:24:43 #158
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_83570538
Lekker dat het zo goed met je gaat, octo

Het vervelende van verklevingen is, dat ze die niet kunnen vaststellen als ze in het stuk dunne darm zitten dat je niet gebruikt, na een scopinaro/BPD. Dit zegt de site van dr. Lemmens, de arts die mij geopereerd heeft, erover:
quote:
Een potentieel gevaarlijke verwikkeling is de obstructie van het jejunum ( biliopancreatische tractus), daar deze obstructie geen typisch klinisch beeld van darmobstructie met zich meebrengt. Bij patiënten met relatief acute abdominale pijn van het koliekachtige type moet hier steeds aan gedacht worden. Een Rx-abdomen staande toont geen klassieke niveaubeelden, soms een vergrijzing van een deel van het abdomen. De diagnose kan enkel gesteld worden dmv. een echografie of een C.T.scan van het abdomen, welke duidelijk gedilateerde dundarmen enkel gevuld met vocht zullen aantonen. In sommige gevallen kan ook een gedilateerd duodenum gezien worden. Deze obstructie is potentieel gevaarlijk omdat door overdruk in het duodenum een pancreatitis kan uitgelokt worden.
Dit heb ik mijn arts hier vanmorgen ook maar even onder zijn snufferd geschoven

De voordelen van een operatie zijn groot, zoals je zelf ook aangeeft, ondanks bijkomende kwalen Ik ben er nog steeds blij mee!
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_83581812
Weten jullie ook hoe lang het duurt voordat je toegelaten wordt op het WLS forum? Heb gisterochtend me aangemeld en nog steeds geen reactie ontvangen, alleen de standaard mail.
Ik wil heel graag in contact komen met mensen met een maagband, die net als ik complicaties ondervinden.
  Redactie Frontpage / Spellchecker vrijdag 2 juli 2010 @ 18:21:33 #160
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_83582248
Nee, geen idee, ik ben al heel lang lid
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  zaterdag 3 juli 2010 @ 08:13:09 #161
254662 joers1
Calvus Interscriptus
pi_83599310
quote:
Op vrijdag 2 juli 2010 18:12 schreef alida69 het volgende:
Weten jullie ook hoe lang het duurt voordat je toegelaten wordt op het WLS forum? Heb gisterochtend me aangemeld en nog steeds geen reactie ontvangen, alleen de standaard mail.

Daar zitten overigens maar weinig mensen met maagbandjes hoor...meerendeel is GBP en sleeves.

Met mij gaat het verder nog altijd supergoed. Nog altijd geen last van dumpings, kan alles eten wat ik wil (nogmaals, alleen in hele kleine hoeveelheden) en voel me superfit. Sport nog altijd erg veel en sta inmiddels al zo'n 3 maanden stil op 89-90 kilo (waar ik in december jl. nog 135 woog) Overmorgen weer naar controle in het ziekenhuis. Benieuwd wat men zegt. Vorige keer had ik een wat (te) laag ijzergehalte in mijn bloed. Mogelijk moet ik aan de B12-injectie op den duur.
Ik maak me wel een klein beetje zorgen over mijn "stilstand". Sta al 3 maanden zowat stil en weeg nu 89-90,5, beetje schommelend. Echt afvallen doe ik dus niet meer de laatste maanden.
Ik heb het er over gehad met meerdere lotgenoten en het schijnt normaal te zijn om stil te staan op een gewicht dat je lang hebt gewogen VOOR je extreem zwaar werd, maar toch zit het me niet lekker. Ik moet wel zeggen, dat mijn eerste 40 kilo er in 2 maanden af waren.....en dat was natuurlijk ook mega-snel. Maar daardoor heb ik wellicht wat valse verwachtingen gekweekt naar méér afvallen dan gedacht. Ik zal het maandag eens bespreken in het ziekenhuis, wat zij er van denken.

Ik ben inmiddels in hardlooptraining en ga in oktober deelnemen aan de CityRun Eindhoven (tijdens de Marathon Eindhoven). Voor mij is dat een hele prestatie als me dat lukt. 6 Kilometer hardlopen kan voor een ander een eitje zijn ,maar voor mij, die 6 maanden terug nog bijna 140 woog, een hele prestatie). Ik heb het me als doel gesteld en ben in training nu, samen met mensen van de atletuiekvereniging en een lopersgroep.

Fotootje van vorig jaar juni en nu...exact jaar verschil:



[ Bericht 8% gewijzigd door joers1 op 04-07-2010 22:55:31 ]
Liever één keer met Sneeuwwitje, dan zeven keer met de dwergen.
  Redactie Frontpage / Spellchecker zaterdag 3 juli 2010 @ 09:09:30 #162
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_83599659
Joers, wat een geweldig resultaat Maak je geen zorgen over dat plateau. Dat is heel normaal. En het zou ook je eindgewicht kunnen zijn... Ik ben een jaar lang afgevallen en toen hield het op. Daarna stabiel gebleven op mijn huidige gewicht (rond de 100). Ik was ook graag nog een kilo of 20 meer kwijtgeraakt maar dat zit er niet in.

Volgens dr. Schweitzer is het ook beter dat ik niet meer afval. Ik ben nu 70% van mijn overgewicht kwijt en dat is volgens hem een ideale situatie. Geen kans op ernstige tekorten. Dat is ook heel belangrijk.

Hoe is het met je bloedwaarden? Ikzelf krijg ook B12-injecties en zelfs ijzerinfusen. Al is de frequentie daarvan inmiddels omlaag gegaan, dus dat is mooi.
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  zaterdag 3 juli 2010 @ 10:45:54 #163
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_83600841
quote:
Op zaterdag 3 juli 2010 08:13 schreef joers1 het volgende:

[..]

Daar zitten overigens maar weinig mensen met maagbandjes hoor...meerendeel is GBP en sleeves.

Met mij gaat het verder nog altijd supergoed. Nog altijd geen last van dumpings, kan alles eten wat ik wil (nogmaals, alleen in hele kleine hoeveelheden) en voel me superfit. Sport nog altijd erg veel en sta inmiddels al zo'n 3 maanden stil op 89-90 kilo (waar ik in december jl. nog 135 woog) Overmorgen weer naar controle in het ziekenhuis. Benieuwd wat men zegt. Vorige keer had ik een wat (te) laag ijzergehalte in mijn bloed. Mogelijk moet ik aan de B12-injectie op den duur.
Ik maak me wel een klein beetje zorgen over mijn "stilstand". Sta al 3 maanden zowat stil en weeg nu 89-90,5, beetje schommelend. Echt afvallen doe ik dus niet meer de laatste maanden.
Ik heb het er over gehad met meerdere lotgenoten en het schijnt normaal te zijn om stil te staan op een gewicht dat je lang hebt gewogen VOOR je extreem zwaar werd, maar toch zit het me niet lekker. Ik moet wel zeggen, dat mijn eerste 40 kilo er in 2 maanden af waren.....en dat was natuurlijk ook mega-snel. Maar daardoor heb ik wellicht wat valse verwachtingen gekweekt naar méér afvallen dan gedacht. Ik zal het maandag eens bespreken in het ziekenhuis, wat zij er van denken.

Ik ben inmiddels in hardlooptraining en ga in oktober deelnemen aan de CityRun Eindhoven (tijdens de Marathon Eindhoven). Voor mij is dat een hele prestatie als me dat lukt. 6 Kilometer hardlopen kan voor een ander een eitje zijn ,maar voor mij, die 6 maanden terug nog bijna 140 woog, een hele prestatie). Ik heb het me als doel gesteld en ben in training nu, samen met mensen van de atletuiekvereniging en een lopersgroep.

Fotootje van vorig jaar juni en nu...exact jaar verschil:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
wauw, echt
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_83615666
quote:
Op vrijdag 2 juli 2010 14:12 schreef octopussy het volgende:

Riann, ik ben ook blij om te zien dat je baat hebt bij de WLS. Ben je al een beetje gewend aan de verandering van levensstijl? Je bent natuurlijk een stuk mobieler nu!
.
Ik ben al aardig gewend. Al giet ik per ongeluk nog ooit een heel glas melk in al kan ik maar een half glaasje bij of na de boterham drinken. Nu met de hitte eet ik overigens wel erg weinig. smorgens een half sneetje brood smiddags een half sneetje brood en savonds een mini stukje vlees. En tussendoor een paar kersen of een paar aardbeien. Ik kan het met dit weer niet weg krijgen. Alleen mini waterijsjes vind ik wel lekker. En drink de hele dag door best veel water. Hebben hier meer mensen last van???
pi_83616559
quote:
Op zaterdag 3 juli 2010 18:07 schreef Riann het volgende:
Hebben hier meer mensen last van???
Heel herkenbaar....ben ook in twee weken 5 kg afgevallen terwijl ik al een half jaar stil stond
  zondag 4 juli 2010 @ 22:57:42 #166
254662 joers1
Calvus Interscriptus
pi_83661258
quote:
Op zaterdag 3 juli 2010 09:09 schreef Rewimo het volgende:
Joers, wat een geweldig resultaat Maak je geen zorgen over dat plateau. Dat is heel normaal. En het zou ook je eindgewicht kunnen zijn... Ik ben een jaar lang afgevallen en toen hield het op. Daarna stabiel gebleven op mijn huidige gewicht (rond de 100). Ik was ook graag nog een kilo of 20 meer kwijtgeraakt maar dat zit er niet in.

Volgens dr. Schweitzer is het ook beter dat ik niet meer afval. Ik ben nu 70% van mijn overgewicht kwijt en dat is volgens hem een ideale situatie. Geen kans op ernstige tekorten. Dat is ook heel belangrijk.

Hoe is het met je bloedwaarden? Ikzelf krijg ook B12-injecties en zelfs ijzerinfusen. Al is de frequentie daarvan inmiddels omlaag gegaan, dus dat is mooi.
Ik heb morgen afspraak met de nurse-practitioner/obesitaesverpleegkundige in he tziekenhuis en i kmoet daarna bloed laten prikken. De uitslag daarvan krijg ik telefonisch over 2 weken. Dan weet ik dus wat we met de B12 en ijzertekorten gaan doen. Ik heb 3 maanden ijzerdieet gehad (dus meer ijzer eten, veel stroop, spinazie etc) en nu willen ze zien of dat iets gedaan heeft.
Morgen hoop ik ook meer te horen over dat plateau....maak me geen zorgen en ben tevreden nu ik 90 weeg
Liever één keer met Sneeuwwitje, dan zeven keer met de dwergen.
  zaterdag 10 juli 2010 @ 13:43:41 #167
254662 joers1
Calvus Interscriptus
pi_83881151
Plateau is normaal.....het ZOU mn eindgewicht kunnen zijn, maar wss. is het een tidjelijk plateau.

Bloed is geprikt.

En? Al toegelaten tot het WLS Forum? Ik heb begrepen dat het een beetje op zn gat ligt daar (van mensen die er nog wél veel komen) , sinds wat mensen er gestopt zijn. Webmaster schijnt ook niet je van het te zijn en meer van die zaken (site ligt er nogal eens uit?), waardoor WLS Info in kwaliteit nog niet staat, waar ze stonden. Op zich jammer. Het kán een site zijn waar veel mensen wat aan kunnen hebben,

[ Bericht 23% gewijzigd door joers1 op 10-07-2010 13:58:25 ]
Liever één keer met Sneeuwwitje, dan zeven keer met de dwergen.
pi_83886601
Ik kan met dit warme weer niet eten. Ik heb vandaag 1 mini broodje op (ah waar er 10 van in een zak zitten) een paar lepeltjes soep. Verder wat fruit en veel water en 1 waterijsje. Ik voel me zo slap. Iemand tips???
  zaterdag 10 juli 2010 @ 18:45:44 #169
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_83889326
quote:
Op zaterdag 10 juli 2010 17:17 schreef Riann het volgende:
Ik kan met dit warme weer niet eten. Ik heb vandaag 1 mini broodje op (ah waar er 10 van in een zak zitten) een paar lepeltjes soep. Verder wat fruit en veel water en 1 waterijsje. Ik voel me zo slap. Iemand tips???
wat boullion?
daar zit zout in, kun je wel gebruiken met dit weer
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 10 juli 2010 @ 21:38:23 #170
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_83895193
Hoeveelheid valt wel mee hoor, misschien wat boullion ofzo idd. Maar met dit weer valt het wel mee hoor.
  Redactie Frontpage / Spellchecker zaterdag 10 juli 2010 @ 22:02:02 #171
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_83896217
Drinken is belangrijker dan eten. Maar als je je slap voelt is bouillon wel een goed idee. Zoute stokjes is ook nog een mogelijkheid of wat andere gezouten nootjes.
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_83908003
Ik heb gisteravond wel wat pombear gehad daarna voelde ik me wel een stukje beter. En ik ga dadelijk maar een kopje bouillon maken om de dag maar goed te starten.
pi_84127635
Vandaag precies 25 kilo kwijt
  vrijdag 16 juli 2010 @ 12:44:27 #174
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_84128572
quote:
Op vrijdag 16 juli 2010 12:21 schreef Riann het volgende:
Vandaag precies 25 kilo kwijt


Ik zou zoveel vocht vast in mijn voeten en benen doet gewoon zeer argh Ben je goed afgevallen krijg je dit
pi_85084641
ik sta al anderhalve week stil :(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')