quote:Op dinsdag 27 april 2010 01:03 schreef porsche1 het volgende:
Met appelmoes om het in 1x weg te laten glijden zonder te kouwen.
quote:Op dinsdag 27 april 2010 01:18 schreef Joachim het volgende:
Brocolli is wat mij betreft een van de lekkerste groentes
quote:Op dinsdag 27 april 2010 01:18 schreef Joachim het volgende:
Brocolli is wat mij betreft een van de lekkerste groentes
Broccoli even laten weken, daarna laten uitlekken.quote:Op dinsdag 27 april 2010 01:52 schreef Snarf het volgende:
En ook zo makkelijk. Eén keer snijden om alle roosjes los te maken, stronk in stukken hakken, roosjes wat lostrekken en koken maar. Jum.
Ho even. Bedoel je met "even laten weken" dat het een paar seconden/minuten moet meeborrelen in genadeloos kokend water of iets anders?quote:Op dinsdag 27 april 2010 01:57 schreef TheThirdMark het volgende:
[..]
Broccoli even laten weken, daarna laten uitlekken.
Olie in de wok (eventueel al een beetje peper en zout toevoegen) en 3 minuten snel om en om scheppend klaar wokken
Broccoli is voor masters
quote:Op dinsdag 27 april 2010 02:21 schreef Bolkesteijn het volgende:
Bloemkool en asperges staan toch wel hoog op mijn lijstje. Waterige groenten.
Het probleem is juist dat dat ver te zoeken is bij waterige witte groenten.quote:Op dinsdag 27 april 2010 02:26 schreef Kikopuz het volgende:
Naja, ieder z'n smaak.
Die groentes hebben dan vast niet gescharreldquote:Op dinsdag 27 april 2010 02:21 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Bloemkool en asperges staan toch wel hoog op mijn lijstje. Waterige groenten.
Ik koop het gewoon bij de groenteboer.quote:Op dinsdag 27 april 2010 02:29 schreef Parlay het volgende:
Die groentes hebben dan vast niet gescharreld
quote:Op dinsdag 27 april 2010 02:19 schreef Kikopuz het volgende:
Welke groentes zijn nou serieus vies?![]()
Groente
Leer wokken.quote:Op dinsdag 27 april 2010 02:27 schreef Bolkesteijn het volgende:
Het probleem is juist dat dat ver te zoeken is bij waterige witte groenten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |