Thanks moet ook nog steeds naar de toko maar moet er maar eens een dag voor vrijmakenquote:Op dinsdag 20 april 2010 17:18 schreef Redcoon het volgende:
In Rotterdam, in de buurt van de pannekoekenstraat en de Groene Passage (Blaak) zit "Little Italy". Daar hebben ze vast ook nog wat Tenero tipo 00 liggen. Als het niet op voorraad is hebben ze in ieder geval nog een lekkere punt pizza voor je.
Sowieso is dat stukje Rotterdam de moeite waard om te bezoeken, vooral tijdens de markt op zaterdag.
Little Italy
Hanos is alleen voor ondernemers toch?quote:Op donderdag 22 april 2010 09:37 schreef KrnKje het volgende:
Ik koop al een tijdje mijn Tip00 meel bij de Hanos, 1,70 voor n kilo volgens mij.
Helaas is m'n voorraadje weer op, dus binnenkort weer een aantal kilo inslaan.
Maar dan kun je toch net zo goed gewoon een diepvries pizza kopen?quote:Op donderdag 22 april 2010 11:04 schreef Apekoek het volgende:
Ziet er allemaal goed uit!
Is het een zonde als je een kant en klare pizza bodem gebruikt met pasta saus? Alles zelf maken is misschien veel lekkerder? Wat vinden jullie?
Mwa die zijn nog meer gestandaardiseerd Ik koop wel eens een pizza bodem + tomaten saus, saus over de bodem gooien + ingrediënten er op doen die ik lekker vind zoals groente, vis en kazen. In principe heb je dan ook zelf een pizza gemaakt, In elk geval beter dan een standaard diepvries unit dus.quote:Op donderdag 22 april 2010 11:08 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Maar dan kun je toch net zo goed gewoon een diepvries pizza kopen?
Nou ja, als je dat echt lekker vindt, moet je het vooral zo doen. Maar het leuke en lekkere aan een zelfgemaakte pizza is juist de zelfgemaakte bodem & saus.quote:Op donderdag 22 april 2010 11:12 schreef Apekoek het volgende:
[..]
Mwa die zijn nog meer gestandaardiseerd Ik koop wel eens een pizza bodem + tomaten saus, saus over de bodem gooien + ingrediënten er op doen die ik lekker vind zoals groente, vis en kazen. In principe heb je dan ook zelf een pizza gemaakt, In elk geval beter dan een standaard diepvries unit dus.
Nouja ik vind het wel lekker, maar ik geef toe dat het me ook wel lekkerder lijkt om echt alles zelf te maken. Maar ik neem daar nooit de tijd voor, misschien eens een keer doen.quote:Op donderdag 22 april 2010 11:16 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Nou ja, als je dat echt lekker vindt, moet je het vooral zo doen. Maar het leuke en lekkere aan een zelfgemaakte pizza is juist de zelfgemaakte bodem & saus.
Je moet gewoon een keer heel veel saus en deeg maken en die vervolgens invriezen. Zo hoeft het (de volgende keer) helemaal niet lang te duren.quote:Op donderdag 22 april 2010 11:19 schreef Apekoek het volgende:
[..]
Nouja ik vind het wel lekker, maar ik geef toe dat het me ook wel lekkerder lijkt om echt alles zelf te maken. Maar ik neem daar nooit de tijd voor, misschien eens een keer doen.
Klopt, met luchtbellen enzo. Ik was ook erg tevreden.quote:Op donderdag 22 april 2010 11:20 schreef Yvesss het volgende:
@Bortecinem: je pizza heeft een erg fraai randje.
Vooral dat eerste, een bodem is zo gemaakt.quote:Op donderdag 22 april 2010 11:04 schreef Apekoek het volgende:
Ziet er allemaal goed uit!
Is het een zonde als je een kant en klare pizza bodem gebruikt met pasta saus? Alles zelf maken is misschien veel lekkerder? Wat vinden jullie?
En wat nou als je je pizza bodems gaat halen bij bazaars en Italiaanse specialiteiten/ambachtelijke winkeltjes?quote:Op donderdag 22 april 2010 11:44 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Vooral dat eerste, een bodem is zo gemaakt.
Dan krijg je waarschijnlijk wel een lekkere pizza. Maar naar mijn mening kun je dan gewoon een pizza bestellen.quote:Op donderdag 22 april 2010 12:38 schreef Apekoek het volgende:
[..]
En wat nou als je je pizza bodems gaat halen bij bazaars en Italiaanse specialiteiten/ambachtelijke winkeltjes?
quote:Op donderdag 22 april 2010 12:39 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dan krijg je waarschijnlijk wel een lekkere pizza. Maar naar mijn mening kun je dan gewoon een pizza bestellen.
Het is meer moeite om zo'n specialiteitenwinkel op te zoeken en te bezoeken dan om even wat deeg in elkaar te gooien.quote:Op donderdag 22 april 2010 12:38 schreef Apekoek het volgende:
[..]
En wat nou als je je pizza bodems gaat halen bij bazaars en Italiaanse specialiteiten/ambachtelijke winkeltjes?
Dan ben je langer onderweg dan dat je in de keuken bezig bent.quote:Op donderdag 22 april 2010 12:38 schreef Apekoek het volgende:
[..]
En wat nou als je je pizza bodems gaat halen bij bazaars en Italiaanse specialiteiten/ambachtelijke winkeltjes?
Dat is dus niet waar! Ik woon boven zo'n winkeltje! Het is dus maar net waar je woont.quote:Op donderdag 22 april 2010 13:27 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Dan ben je langer onderweg dan dat je in de keuken bezig bent.
En het is natuurlijk veel goedkoper. Ik heb dan wel weer het voordeel van een broodbakmachine met deegmaakfunctie, je plempt de ingrediënten erin, drukt op Start en na een half uurtje is je deeg klaar.quote:Op donderdag 22 april 2010 13:38 schreef Apekoek het volgende:
[..]
Dat is dus niet waar! Ik woon boven zo'n winkeltje! Het is dus maar net waar je woont.
Dat lijkt me ook wel hendig! Misschien daar ook maar eens naar kijken.quote:Op donderdag 22 april 2010 13:41 schreef Erasmo het volgende:
[..]
En het is natuurlijk veel goedkoper. Ik heb dan wel weer het voordeel van een broodbakmachine met deegmaakfunctie, je plempt de ingrediënten erin, drukt op Start en na een half uurtje is je deeg klaar.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |