abonnement Unibet Coolblue
pi_80527729
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 17:18 schreef Redcoon het volgende:
In Rotterdam, in de buurt van de pannekoekenstraat en de Groene Passage (Blaak) zit "Little Italy". Daar hebben ze vast ook nog wat Tenero tipo 00 liggen. Als het niet op voorraad is hebben ze in ieder geval nog een lekkere punt pizza voor je.

Sowieso is dat stukje Rotterdam de moeite waard om te bezoeken, vooral tijdens de markt op zaterdag.


Little Italy

Thanks moet ook nog steeds naar de toko maar moet er maar eens een dag voor vrijmaken
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_80570823
Ik ben al sinds tijden bezig om een goeie deeg te maken.Heb al afwisselend water,melk of (weizen)bier aan het deeg toegevoegd.Maar nooit kreeg ik het deeg zoals uit een goed Italiaans restaurant.Ben al in het bezit van een alfredo oven maar ook met deze ben ik niet helemaal tevreden omdat de warmte ongelijkmatig verdeelt word.Misschien ga ik ooit nog wat meer uitgeven voor een betere electrische oven.

Heb laatst ook het bloem gekocht van de Appie.Lijkt me een goeie kwaliteit voor een redelijke prijs.Ik weet nog toen ik patentbloem van de Appie heb genomen smeerrriiiggg.
pi_80572515
Jij bent net zo zoekende als ik. Zelfs karnemelk heb ik geprobeerd.
  donderdag 22 april 2010 @ 09:37:40 #79
5036 KrnKje
kleine typfout
pi_80587319
Ik koop al een tijdje mijn Tip00 meel bij de Hanos, 1,70 voor n kilo volgens mij.
Helaas is m'n voorraadje weer op, dus binnenkort weer een aantal kilo inslaan.
Koken met Frank - Culinaire uitspattingen...
pi_80587619
quote:
Op donderdag 22 april 2010 09:37 schreef KrnKje het volgende:
Ik koop al een tijdje mijn Tip00 meel bij de Hanos, 1,70 voor n kilo volgens mij.
Helaas is m'n voorraadje weer op, dus binnenkort weer een aantal kilo inslaan.
Hanos is alleen voor ondernemers toch?
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
  donderdag 22 april 2010 @ 10:12:48 #81
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_80588254
Net wat deeg ingevroren, in diepvrieszakjes gedaan en de lucht eruit gezogen

[ Bericht 0% gewijzigd door Redcoon op 22-04-2010 10:27:16 ]
pi_80589461


Mijn pizza van twee dagen terug. Ik kon mijn camera niet vinden dus daarom een vage mobiel-foto.
pi_80589864
Ziet er allemaal goed uit!

Is het een zonde als je een kant en klare pizza bodem gebruikt met pasta saus? Alles zelf maken is misschien veel lekkerder? Wat vinden jullie?
pi_80589966
quote:
Op donderdag 22 april 2010 11:04 schreef Apekoek het volgende:
Ziet er allemaal goed uit!

Is het een zonde als je een kant en klare pizza bodem gebruikt met pasta saus? Alles zelf maken is misschien veel lekkerder? Wat vinden jullie?
Maar dan kun je toch net zo goed gewoon een diepvries pizza kopen?
pi_80590083
quote:
Op donderdag 22 april 2010 11:08 schreef Bortecinem het volgende:

[..]

Maar dan kun je toch net zo goed gewoon een diepvries pizza kopen?
Mwa die zijn nog meer gestandaardiseerd Ik koop wel eens een pizza bodem + tomaten saus, saus over de bodem gooien + ingrediënten er op doen die ik lekker vind zoals groente, vis en kazen. In principe heb je dan ook zelf een pizza gemaakt, In elk geval beter dan een standaard diepvries unit dus.
pi_80590191
quote:
Op donderdag 22 april 2010 11:12 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Mwa die zijn nog meer gestandaardiseerd Ik koop wel eens een pizza bodem + tomaten saus, saus over de bodem gooien + ingrediënten er op doen die ik lekker vind zoals groente, vis en kazen. In principe heb je dan ook zelf een pizza gemaakt, In elk geval beter dan een standaard diepvries unit dus.
Nou ja, als je dat echt lekker vindt, moet je het vooral zo doen. Maar het leuke en lekkere aan een zelfgemaakte pizza is juist de zelfgemaakte bodem & saus.
pi_80590275
quote:
Op donderdag 22 april 2010 11:16 schreef Bortecinem het volgende:

[..]

Nou ja, als je dat echt lekker vindt, moet je het vooral zo doen. Maar het leuke en lekkere aan een zelfgemaakte pizza is juist de zelfgemaakte bodem & saus.
Nouja ik vind het wel lekker, maar ik geef toe dat het me ook wel lekkerder lijkt om echt alles zelf te maken. Maar ik neem daar nooit de tijd voor, misschien eens een keer doen.
pi_80590330
@Bortecinem: je pizza heeft een erg fraai randje.
pi_80590586
quote:
Op donderdag 22 april 2010 11:19 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Nouja ik vind het wel lekker, maar ik geef toe dat het me ook wel lekkerder lijkt om echt alles zelf te maken. Maar ik neem daar nooit de tijd voor, misschien eens een keer doen.
Je moet gewoon een keer heel veel saus en deeg maken en die vervolgens invriezen. Zo hoeft het (de volgende keer) helemaal niet lang te duren.
quote:
Op donderdag 22 april 2010 11:20 schreef Yvesss het volgende:
@Bortecinem: je pizza heeft een erg fraai randje.
Klopt, met luchtbellen enzo. Ik was ook erg tevreden.
  donderdag 22 april 2010 @ 11:44:50 #90
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_80591209
quote:
Op donderdag 22 april 2010 11:04 schreef Apekoek het volgende:
Ziet er allemaal goed uit!

Is het een zonde als je een kant en klare pizza bodem gebruikt met pasta saus? Alles zelf maken is misschien veel lekkerder? Wat vinden jullie?
Vooral dat eerste, een bodem is zo gemaakt.
pi_80593076
quote:
Op donderdag 22 april 2010 11:44 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Vooral dat eerste, een bodem is zo gemaakt.
En wat nou als je je pizza bodems gaat halen bij bazaars en Italiaanse specialiteiten/ambachtelijke winkeltjes?
pi_80593114
quote:
Op donderdag 22 april 2010 12:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

En wat nou als je je pizza bodems gaat halen bij bazaars en Italiaanse specialiteiten/ambachtelijke winkeltjes?
Dan krijg je waarschijnlijk wel een lekkere pizza. Maar naar mijn mening kun je dan gewoon een pizza bestellen.
pi_80593190
quote:
Op donderdag 22 april 2010 12:39 schreef Bortecinem het volgende:

[..]

Dan krijg je waarschijnlijk wel een lekkere pizza. Maar naar mijn mening kun je dan gewoon een pizza bestellen.
pi_80593234
Niet zo lui zijn.
  donderdag 22 april 2010 @ 12:47:33 #95
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_80593394
quote:
Op donderdag 22 april 2010 12:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

En wat nou als je je pizza bodems gaat halen bij bazaars en Italiaanse specialiteiten/ambachtelijke winkeltjes?
Het is meer moeite om zo'n specialiteitenwinkel op te zoeken en te bezoeken dan om even wat deeg in elkaar te gooien.
  donderdag 22 april 2010 @ 13:27:25 #96
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_80594743
quote:
Op donderdag 22 april 2010 12:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

En wat nou als je je pizza bodems gaat halen bij bazaars en Italiaanse specialiteiten/ambachtelijke winkeltjes?
Dan ben je langer onderweg dan dat je in de keuken bezig bent.
pi_80595156
quote:
Op donderdag 22 april 2010 13:27 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Dan ben je langer onderweg dan dat je in de keuken bezig bent.
Dat is dus niet waar! Ik woon boven zo'n winkeltje! Het is dus maar net waar je woont.
  donderdag 22 april 2010 @ 13:41:00 #98
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_80595223
quote:
Op donderdag 22 april 2010 13:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat is dus niet waar! Ik woon boven zo'n winkeltje! Het is dus maar net waar je woont.
En het is natuurlijk veel goedkoper. Ik heb dan wel weer het voordeel van een broodbakmachine met deegmaakfunctie, je plempt de ingrediënten erin, drukt op Start en na een half uurtje is je deeg klaar.
pi_80595737
quote:
Op donderdag 22 april 2010 13:41 schreef Erasmo het volgende:

[..]

En het is natuurlijk veel goedkoper. Ik heb dan wel weer het voordeel van een broodbakmachine met deegmaakfunctie, je plempt de ingrediënten erin, drukt op Start en na een half uurtje is je deeg klaar.
Dat lijkt me ook wel hendig! Misschien daar ook maar eens naar kijken.
pi_80617485
Ik heb vanavond een pizza steen gekocht voor in mijn oven dus als ik nou eindelijk een keertje klaar ben met al het geklus in mijn huis gaat het tijd worden om dit allemaal even goed door te spitten en wat creatieve ideeën op te doen eigenlijk is dit dus ook een klein TVP'tje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')