quote:1 ui (fijngesnipperd) 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 halve theelepel suiker 4 deciliter gezeefde tomaten (uit een pak) 1 halve theelepel Italiaanse kruiden / oregano 1 halve theelepel zout
Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui.
Pers de gepelde teentjes knoflook erboven uit en voeg de suiker toe.
Voeg de gezeefde tomaten en de kruiden toe en laat de saus op een laag vuur circa 20 minuten zachtjes pruttelen tot hij dik en geurig is.
Wel regelmatig even doorroeren!
Na ca. 20 minuten is de pizzasaus klaar voor gebruik.
quote:Op maandag 19 april 2010 11:35 schreef motorbloempje het volgende:
deeg invriezen... is dat dan
deeg maken
rijzen
platstampen en bolletjes maken
invriezen
Ehm, ik heb 'm eerst een minuut of twee in een hete pizzapan gebakken en daarna een paar minuten in een hete oven (250 graden) onder de grill. Het deeg zelf kwam uit de diepvries en had daarvoor 24 in de koelkast staan rijzen.quote:
Nou ja, extreeeem lekker.. hij smaakte gewoon heel goed, en naar mijn mening was de bodem net zo goed als bij de pizzeria. Het buitenste laagje knapperig en de rest zacht (en dat voor een mega dunne bodem). Veel beter heb ik nog niet gehad iig.quote:Op maandag 19 april 2010 18:18 schreef Yvesss het volgende:
Waarmee iig nu wel duidelijk is dat er met deeg uit de vriezer niets mis is. Het echte geheim van de pizza ken ik nog niet. Ze zijn altijd wel lekker, maar af en toe passeert er één die extreem lekker is. Wat ik dan precies anders doe, weet ik zelf niet. Het is zaak daarachter te komen.
Copy pastequote:Op zaterdag 17 april 2010 23:47 schreef Redcoon het volgende:
Ooit eens van internet geplukt, ben er best tevreden over! Dit is ongeveer genoeg voor twee pizza's en goed in te vriezen.
[..]
hi!quote:Op dinsdag 20 april 2010 07:50 schreef Ml-etje het volgende:
Overigens kan ik behalve bij AH nergens speciale bloem voor pizza krijgen, woon dan ook wel in een gat
Iemand tips?
Stug door blijven kneden en je niet af laten schrikken door de kliederboel!quote:Op dinsdag 20 april 2010 14:21 schreef robuust89 het volgende:
[..]
hi!
ik heb het wel eens hiermee gemaakt, goed te doen ("harde" tarwesoorten zijn goed, toch? )
trouwens, help! als ik het recept volg uit de OP voor deeg, dan wordt het ECHT een kleverige smeerboel die ik onmogelijk kan kneden, hoe doen jullie dat? of zijn dat bepaalde kneedskills?
ook maar eens zelf saus maken, me dunkt
Is toch niets mis met inspiratie halen van 't internet? Ik heb het zelfs nog aangepast met wat verse kruiden.quote:
Heb je deze ook bij jouw AH?quote:Op dinsdag 20 april 2010 07:50 schreef Ml-etje het volgende:
Overigens kan ik behalve bij AH nergens speciale bloem voor pizza krijgen, woon dan ook wel in een gat
Iemand tips?
Helemaal niets mis met jouw recept hem nog tomaten liggen dus donderdag incm lasagne maak ik ook je saus even.quote:Op dinsdag 20 april 2010 15:12 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Heb je deze ook bij jouw AH?
[ afbeelding ]
Voor de prijs van ¤ 0,99 een erg goede bloem. Let op, er zijn twee pakken in omloop die erg op elkaar lijken. Als er een pizza op de voorkant van het pak staat zit je verkeerd, hier is al gist aan toegevoegd endat past niet binnen het recept.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |