FOK!forum / Culinesse à gogo / taaaaaart. :D
Holy_Goatdonderdag 1 april 2010 @ 15:19
Eerste uitprobeersel: gelukt!


en? en? en?
TNAdonderdag 1 april 2010 @ 15:19
Tof gemaakt.
Netsplitterdonderdag 1 april 2010 @ 15:20
Ziet er lekker uit.
Torriodonderdag 1 april 2010 @ 15:21
Netjes! Ga je nu uitdelen?
Salatreldonderdag 1 april 2010 @ 15:26
nu heb ik trek in taart
woozidonderdag 1 april 2010 @ 15:27
Hij lijkt wel van plastic
L3IPOdonderdag 1 april 2010 @ 15:30
Ziet er mooi uit, maar is waarschijnlijk niet bijzonder smakelijk om te eten
4EverBlackEyeddonderdag 1 april 2010 @ 15:34
Zulke taarten zien er mooi uit, maar ik lust geen marsepein
Parlaydonderdag 1 april 2010 @ 15:40
Mooie taart Ik lust alleen geen marsepein en de rest is vaak alleen maar cake, voor mij zou het de moeite dus niet waard zijn.
hc-sjonnydonderdag 1 april 2010 @ 15:50
moooi, alleen zoveel marsepijn is niets voor mij! maar lijkt me wel heerlijk lekker:D
succes met uitdelen:D
Holy_Goatdonderdag 1 april 2010 @ 15:55
quote:
Op donderdag 1 april 2010 15:30 schreef L3IPO het volgende:
Ziet er mooi uit, maar is waarschijnlijk niet bijzonder smakelijk om te eten
quote:
Op donderdag 1 april 2010 15:50 schreef hc-sjonny het volgende:
moooi, alleen zoveel marsepijn is niets voor mij! maar lijkt me wel heerlijk lekker:D
succes met uitdelen:D
Even ter aanvulling: het is maar een 1,5 mm laagje fondant Dus hij is helemaal niet zo machtig!
Verder een lekkere witte zachte crême laag eronder (geen vette suikermassa maar swiss merengue buttercream 1-2-2). De cake zelf is echt biscuitdeeg, dus niet te machtig, gevuld met een dikke laag banketbakkersroom, en een 1,5 cm dikke laag frisse aardbijen yoghurt bavrois

Groetjes HG
littledrummergirldonderdag 1 april 2010 @ 16:09
dat konijntje
Niaradonderdag 1 april 2010 @ 16:25
quote:
Op donderdag 1 april 2010 15:55 schreef Holy_Goat het volgende:

[..]


[..]

Even ter aanvulling: het is maar een 1,5 mm laagje fondant Dus hij is helemaal niet zo machtig!
Verder een lekkere witte zachte crême laag eronder (geen vette suikermassa maar swiss merengue buttercream 1-2-2). De cake zelf is echt biscuitdeeg, dus niet te machtig, gevuld met een dikke laag banketbakkersroom, en een 1,5 cm dikke laag frisse aardbijen yoghurt bavrois

Groetjes HG
yummy!
Heb je het recept?
Taartjedonderdag 1 april 2010 @ 18:00
HG, hier in CUL vind je een heel topic over taartdecoratie
golferdonderdag 1 april 2010 @ 18:40
quote:
Op donderdag 1 april 2010 18:00 schreef Taartje het volgende:
HG, hier in CUL vind je een heel topic over taartdecoratie
17 delen zelfs al:
Taarten en cupcakes decoreren #17
L3IPOvrijdag 2 april 2010 @ 08:53
quote:
Op donderdag 1 april 2010 15:55 schreef Holy_Goat het volgende:

Even ter aanvulling: het is maar een 1,5 mm laagje fondant Dus hij is helemaal niet zo machtig!
Verder een lekkere witte zachte crême laag eronder (geen vette suikermassa maar swiss merengue buttercream 1-2-2). De cake zelf is echt biscuitdeeg, dus niet te machtig, gevuld met een dikke laag banketbakkersroom, en een 1,5 cm dikke laag frisse aardbijen yoghurt bavrois

Groetjes HG
Oei dat klinkt toch wel bijzonder goed