Het is dan wel geen vlees, maar zalm combineert er lekker bij. En anders een gehaktbal.quote:Op maandag 19 juli 2010 00:10 schreef ScarFace- het volgende:
Morgen: Gekookte aardappels, spinazie en vlees.
Iemand een aanrader als vlees die goed smaakt bij spinazie?
ben jij 2 dagen jarig?quote:Op maandag 9 augustus 2010 09:57 schreef Windigo het volgende:
Zaterdag: Jarigdus weet nog niet
Zondag: Idem
Zoiets ga ik volgende week ook doen heb nog 30 euro boodschappengeld over.quote:Op zondag 15 augustus 2010 18:52 schreef MaLo het volgende:
Zoals Loesje ooit al schreef: Na mijn salaris heb ik altijd nog een stukje maand over... Bij deze dus een weekmenu bestaande uit restjes en (diepvries-) voorraad :
maandag: spare ribs, gebakken aardappels, sla
dinsdag: eten bij schoonouders
woensdag: pannenkoeken
donderdag: eten bij ouders
vrijdag: restje Chinees uit de vriezer
zaterdag: viscuisine + vissticks, aardappelpuree, willekeurig potje groente, komkommer
zondag: macaroni bolognese
maandag: Loon
quote:Op zaterdag 21 augustus 2010 15:22 schreef PdeHoog het volgende:
Zaterdag: Puy lenzen salade + limoen-knoflook kip
Zondag: Pasta
Maandag: Spareribs, gebakken aardappeltjes, doperwtjes
Dinsdag: Kipfiletsalade met sinaasappelsap en watercress (pag. 150) met wat gekookte aardappels
Woensdag: Spiced Matzalan meatballs
Donderdag: Uit eten
Vrijdag:
Even een vraagje... het tijd besparen snap ik omdat je niet per dag ter plekke moet gaan bedenken wat je moet gaan koken. Maar hoe zit het met geld besparen?quote:Op vrijdag 19 maart 2010 23:24 schreef Mirjam het volgende:
Waarom doen deze mensen dit? Nou, onder andere om geld en tijd te besparen.
het scheelt geld omdat je minder impulsaankopen doet. daarnaast moet je je de hele week zien te redden met wat je hebt (dus niet: oh ik drink en eet vandaag alles wel op, haal morgen wel weer nieuw).quote:Op vrijdag 27 augustus 2010 00:30 schreef wyccie het volgende:
[..]
Even een vraagje... het tijd besparen snap ik omdat je niet per dag ter plekke moet gaan bedenken wat je moet gaan koken. Maar hoe zit het met geld besparen?
Verder...ik zit zelf met het probleem dat ik weinig geld en tijd heb. De tip die ik kreeg was op 1 dag eten klaar te maken voor 1 week en dat invriezen (vers is lekkerder, maar goed dat gaat niet altijd lukken).
Ik ben geen keukenprinses en ik eet saai. Weten jullie een kookboek waarin makkelijke, snelle gerechten staan zonder gebruik van al te veel en lastige ingrediënten? Als ik een paar standaardrecepten heb, kan ik dat een beetje variëren en dan ben ik al tevreden.
Ik ben van het type pasta-roerbakgroenten-sausje (in de vorm van bijv. kruidenroomkaas, balsamicoazijn met tomatenpuree en gedroogde kruiden) of rijst-makkelijke stukjes vlees/vis-roerbakgroenten.
quote:Op zondag 29 augustus 2010 11:09 schreef PdeHoog het volgende:
Deze week:
Maandag: Zalmfilet in tomaten, knoflook en tijmsaus (pag. 131)
Wat zijn Matzalan meatballs? Klinkt erg lekker!!!quote:
Lamsgehakt met kruiden. Ik heb het alleen niet gemaakt door een planningswijzigingquote:Op donderdag 2 september 2010 10:13 schreef Zonnestraaltje86 het volgende:
Wat zijn Matzalan meatballs? Klinkt erg lekker!!!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |