abonnement Unibet Coolblue
pi_80232783
Ik vind het zo smakeloos. Tofu. Zo weeig
  maandag 12 april 2010 @ 17:31:17 #127
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_80233007
Ja, je moet dus ook nooit alleen zo een bak tofu eten.
Maar in het juiste gerecht kan het briljant zijn.
Net als mozzarella bijvoorbeeld. Dat stelt toch ook vrij weinig voor qua smaak.
Of creme brulee, daar vind ik bijvoorbeeld weer geen reet aan.
pi_80233136
Crème brulée met witte chocolade en frambozen, mmm

Wat is er zo bijzonder aan die eieren?
  maandag 12 april 2010 @ 17:41:48 #129
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_80233335
Niet zo heel bijzonder, het blijven gewoon eieren. Op zichzelf vind ik ze zelfs een beetje viezig, maar er zijn geloof ik hele volksstammen die ze wel "zo" eten. Ze schijnen te barsten van de umami.
  maandag 12 april 2010 @ 18:36:30 #130
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_80235046
Mensen denken altijd dat tofu alleen voor vegetariërs is.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_80235979
ziet er weer heerlijk uit RobinOok
camera op de verkeerde stand gezet dus niet scherp, maja. Wel lekkere pasta!

pi_80255286
Als experiment heb ik een tijdje geleden bitterballen gemaakt met restjes van gestoofde kippenpoten.
pi_80264690
Die bitterballen zien er echt heeeeeeeeeerlijk uit!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_80309400


Gisterenmiddag nieuwe quichevorm uitgeprobeerd met een zeer traditionele Quiche Lorraine! Zelfgemaakt korstdeeg.
Let me see you stripped down to the bone
pi_80309436
quote:
Op dinsdag 13 april 2010 10:26 schreef n0a het volgende:
Als experiment heb ik een tijdje geleden bitterballen gemaakt met restjes van gestoofde kippenpoten.
[ afbeelding ]
Wat gaaf! Had ik maar een frituurpan, dan zou ik dat ook eens proberen!
Let me see you stripped down to the bone
pi_80309443
wow mooi! krijg er meteen trek van!
Ja doei.
pi_80309500
zowel die bitterballen als die quiche

bitterballen: zien er perfect gebakken uit.
quiche: mijn favo blijft de quiche lorraine
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_80309622
quote:
Op woensdag 14 april 2010 16:31 schreef FutureFairytale het volgende:

quiche: mijn favo blijft de quiche lorraine
Mijne is Quiche au Roquefort. Quiche en blauwe kaas, die zijn voor elkaar gemaakt, zeker met een fles droge witte wijn erbij!
Let me see you stripped down to the bone
pi_80309697
quote:
Op woensdag 14 april 2010 16:34 schreef minilot het volgende:

[..]

Mijne is Quiche au Roquefort. Quiche en blauwe kaas, die zijn voor elkaar gemaakt, zeker met een fles droge witte wijn erbij!
ik lus geen 'over de datum kaas', vandaar dat dat niet tot een favoriet zal behoren helaas. Ik had het wel graag lekker gevonden willen hebben
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_80309802
goeie trouwens, een quichevorm! Die heb ik nog niet!

Ik ga zaterdag shoppen. Wil ook een tarte tartin pan
Ja doei.
pi_80310048
Wat voor quichevorm gebruik jij, minilot? Ik heb er één van aardewerk, maar dat is natuurlijk helemaal niet wat Julia voorschrijft. .
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_80310115
Hier besteld: http://www.keukenenkokens(...)verwood-c-13_93.html

Losse bodem is toch wel erg handig.
Let me see you stripped down to the bone
pi_80310171
Da's best prijzig! Ik heb een cheapass exemplaar van Dille&Kamille.
pi_80310341
Daar zag ik ze alleen zonder losse bodem!
Let me see you stripped down to the bone
pi_80310462
Ik heb er wel een met losse bodem van D&K - misschien heeft die in Antwerpen ze spontaan wél?
  woensdag 14 april 2010 @ 17:26:15 #146
215895 Sjaapje
Maar zeg Sjaap
pi_80311640
Ik heb ook mijn eerste quiche gefabriceerd gisteren in een bodem van dille en kamille, met losse bodem (wel geen idee hoeveel hij kostte want het was een cadeautje). Foto's komen later wel eens want mijn ouders zijn weg met het kabeltje...
Ik bijt!
(Zachtjes)
pi_80311731
quote:
Op woensdag 14 april 2010 16:30 schreef minilot het volgende:

[..]

Wat gaaf! Had ik maar een frituurpan, dan zou ik dat ook eens proberen!
Je kan zoiets ook prima "frituren" in je wok
"Wie niet gelooft in wonderen, is geen realist."
pi_80312347
Ik heb geen wok!
Let me see you stripped down to the bone
pi_80312489
quote:
Op woensdag 14 april 2010 17:48 schreef minilot het volgende:
Ik heb geen wok!
oh, hehe, naja een andere diepe pan, waarin je gewoon olie gooit
"Wie niet gelooft in wonderen, is geen realist."
pi_80315457
moet echt leren goede foto's te maken... Geitenkaas-champignon-risotto met gemarineerde varkensfilet op een berg groente. Ziet er niet uit, maar smaakte heerlijk

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')