Wat gaaf! Had ik maar een frituurpan, dan zou ik dat ook eens proberen!quote:Op dinsdag 13 april 2010 10:26 schreef n0a het volgende:
Als experiment heb ik een tijdje geleden bitterballen gemaakt met restjes van gestoofde kippenpoten.
[ afbeelding ]
Mijne is Quiche au Roquefort. Quiche en blauwe kaas, die zijn voor elkaar gemaakt, zeker met een fles droge witte wijn erbij!quote:Op woensdag 14 april 2010 16:31 schreef FutureFairytale het volgende:
quiche: mijn favo blijft de quiche lorraine
ik lus geen 'over de datum kaas', vandaar dat dat niet tot een favoriet zal behoren helaas. Ik had het wel graag lekker gevonden willen hebbenquote:Op woensdag 14 april 2010 16:34 schreef minilot het volgende:
[..]
Mijne is Quiche au Roquefort. Quiche en blauwe kaas, die zijn voor elkaar gemaakt, zeker met een fles droge witte wijn erbij!
Je kan zoiets ook prima "frituren" in je wokquote:Op woensdag 14 april 2010 16:30 schreef minilot het volgende:
[..]
Wat gaaf! Had ik maar een frituurpan, dan zou ik dat ook eens proberen!
oh, hehe, naja een andere diepe pan, waarin je gewoon olie gooitquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |