vosss | donderdag 25 februari 2010 @ 00:30 |
Hoi, Ik heb vanmiddag kant en klare gehaktballen gekocht die er keilekker uit zien. Ze zijn al gebakken zo te zien, dus een paar tellen in de micro zou voldoende moeten zijn. Nu is echter mijn micro stuk en ik denk dat het opwarmen in een koekepan erg lang gaat duren, want het zijn best wel flinke ballen zegmaar. Kan ik dat niet gewoon in de oven mieteren? Dan hoef ik ook niet om de haverklap te draaien dus dat scheelt dan weer. Of branden ze dan helemaal aan aan de buitenkant en is de binnenkant dan nog koud/lauw? En als dat kan, hoe heet moet die oven dan ongeveer staan? | |
Jordy-B | donderdag 25 februari 2010 @ 00:32 |
kan je ze niet in kokend water mieteren? | |
vosss | donderdag 25 februari 2010 @ 00:38 |
quote:WTF ik ga toch geen gebakken gehaktballen in koken water smijten?! | |
Targapower | donderdag 25 februari 2010 @ 00:38 |
Volgens mij kan je ze best in je oven stoppen hoor. Voor branden aan de buitenkant moet je niet bang zijn, je kan ze door de helft snijden als je denkt dat de binnenkant niet warm wordt. | |
Jordy-B | donderdag 25 februari 2010 @ 00:40 |
quote:Nou ja, ik zou ze koken in een dunne jus, maar aangezien jij het in je hoofd haalt om gehaktballen in de magnetron te gooien, was ik er vanuit gegaan dat je geen jus kan maken. | |
vosss | donderdag 25 februari 2010 @ 00:43 |
quote:Hallo, ik heb hier gewoon een potje staan, wat water, eetlepel van dat poeier erin en presto, overheerlijke jus! | |
Peter | donderdag 25 februari 2010 @ 01:06 |
Zitten de ballen in blik, los of in vacuüm plastic? | |
ikwilookwatzeggen | donderdag 25 februari 2010 @ 01:07 |
Ik zou ze plat stampen en bakken als hamburger. | |
vosss | donderdag 25 februari 2010 @ 01:10 |
quote:Ik een plastic bakje met doorzichtig plastic eroverheen. Zegmaar hetzelde als gewoon gehakt is het verpakt en dan met 8 tegelijk | |
Peter | donderdag 25 februari 2010 @ 01:11 |
quote:Rauw gehakt dus? Gewoon in de pan doen toch en evt. platdrukken of op middelhoog vuur met de deksel er op laten garen | |
Teteteterek | donderdag 25 februari 2010 @ 01:12 |
paar tellen in de micro.. toen ik dat laatst kocht bij de appie moesten ze 3 minuten op 800 watt maar goed, voor de rest voegt deze post weinig toe. mijn excuses daarvoor | |
ikwilookwatzeggen | donderdag 25 februari 2010 @ 01:12 |
Ik krijg trouwens wel enorme honger van dit topic. Gelukkig werkt mijn magnetron wel. 14.gif | |
vosss | donderdag 25 februari 2010 @ 01:13 |
Godverdomme, kunnen jullie niet lezen? Ze zijn EN gebakken EN mijn micro is stuk ! | |
Teteteterek | donderdag 25 februari 2010 @ 01:13 |
quote:waarom heb je ze dan gekocht, godverdomme?! | |
Harry_Redknapp | donderdag 25 februari 2010 @ 01:14 |
Koud op brood. | |
vosss | donderdag 25 februari 2010 @ 01:14 |
quote:Ja jong, omdat ze er keilekker uitzagen | |
Teteteterek | donderdag 25 februari 2010 @ 01:15 |
snij ze in kleine stukjes en bak ze in een pan je hebt geen keuze | |
bas-beest | donderdag 25 februari 2010 @ 01:15 |
gewoon doorsnijden voordat je ze in de pan mikt | |
Peter | donderdag 25 februari 2010 @ 01:17 |
lagere temp. langer in de oven... | |
Peter | donderdag 25 februari 2010 @ 01:17 |
Of in (stevig)plastic in de waterkoker au-bain-marie warm maken | |
vosss | donderdag 25 februari 2010 @ 01:18 |
quote:Hoe lager en hoe langer? En anders zit er niks anders op dan in kleine stukjes snijden denk ik | |
Harry_Redknapp | donderdag 25 februari 2010 @ 01:18 |
De enige echte oplossing is natuurlijk de frituurpan. | |
vosss | donderdag 25 februari 2010 @ 01:18 |
quote:Ja hallo, dat weet ik allemaal niet wat dat is hoor | |
Peter | donderdag 25 februari 2010 @ 01:19 |
quote:Probeer wat Zwart is fout en prik met een vork er in, haal hem er uit en voel aan de vork of de binnenkant al warm is Ohja, ik ga de Indonesische gehaktballetjes even aanbraden denk ik | |
Desmonkey | donderdag 25 februari 2010 @ 01:22 |
Gewoon gehaktballen in een overschaal leggen en in een voorverwarmde oven 160 graden 20-30 minuten doen. Ik denk dat je met een koekenpan eigenlijk veel sneller klaar bent, maar je moet hierbij ook meer handelingen gaan doen. Gehaktballen in een magnetron opwarmen is overigens best goor. | |
LilDutchPrincess | donderdag 25 februari 2010 @ 01:26 |
quote:dat komt wel goed denk ik ja | |
Erosjuhhh | donderdag 25 februari 2010 @ 01:34 |
ik zou ze in de pan doen met boter, doe een deksel erop tijdens het bakken wordt hetsneller warm medium vuur 10 minuten | |
polariteit | donderdag 25 februari 2010 @ 08:25 |
quote:dit dus. werkt iig prima met die kleine gehaktballetjes. al houd ik daar 10 minuten aan ipv 30. | |
covie | donderdag 25 februari 2010 @ 10:38 |
Gatver kant-en-klaar gehaktbal. Volgens mij had je in de tijd die je steekt in dit topic al beter een verse gehaktbal kunnen maken. ook wel 8. Maargoed lekkerste is natuurlijk opwarmen in de jus. | |
hugecooll | woensdag 2 september 2015 @ 18:41 |
Kick, want weer relevant | |
Geralt | woensdag 2 september 2015 @ 18:44 |
Ja hoi. Ik wist dus niet meer of het advies van Desmonkey destijds geresulteerd heeft in prima ballen, want ik had niet meer gereageerd en nu heb ik toevallig die ballen dus weer. Alleen deze keer van de slager. Geen skere tijden in huize Geralt jeweettoch Maargoed, ze liggen er dus al in en ik behoef verder geen advies meer. Ik schop na het eten dit topic nog een keer met het resultaat zodat ik over 5 jaar dit topic terug kan vinden als ik weer eens ballen heb en niet meer weet hoe het alweer ging Bedankt voor het heropenen hugecooll | |
Geralt | woensdag 2 september 2015 @ 19:16 |
Goed. Ze waren heerlijk. Tot over 5 jaar. | |
MisterJ.Lo | woensdag 2 september 2015 @ 20:18 |
Broodje gehakt met cheddar kaas . | |
Pietverdriet | woensdag 2 september 2015 @ 21:50 |
Ik vind gehaktballen op kamertemp eigenlijk lekkerder dan vers gebakken | |
MisterJ.Lo | woensdag 2 september 2015 @ 22:06 |
Of gewoon koud als borrelsnack. Je hebt van die bakjes . | |
agter | woensdag 2 september 2015 @ 22:23 |
In warm water leggen. Met zak en al. | |
Deisyy | woensdag 2 september 2015 @ 22:31 |
Hij had zijn ballen 5 jaar geleden al op | |
agter | woensdag 2 september 2015 @ 22:44 |
Haha! Ik zie het, ja. | |
Susi | woensdag 2 september 2015 @ 23:51 |
Die van de Ikea zijn ook heerlijk uit de oven | |
MevrouwPuff | donderdag 3 september 2015 @ 00:06 |
Saucijzen leegknijpen tot balletjes, mijn lazy kleine gehaktballen | |
#ANONIEM | donderdag 3 september 2015 @ 00:49 |
Nu dit topic er toch is. Iedereen die dat programma VI volgt op RTL7 wordt doodgegooid met die strijd die Wilfred Genee voert dat mensen gezonder gaan eten en wat geresulteerd heeft in zijn eigen gezonde bal gehakt die heel smakelijk moet zijn alias 'balletje breed' Iemand die dat al eens uitgeprobeerd heeft (bijvoorbeeld te koop in welke supers?) en is het niet meer een verelde veggie burger met een smaakje en verder hype/gimmick ter meerdere glorie van Wilfred Genee? | |
MevrouwPuff | donderdag 3 september 2015 @ 00:52 |
Er staat toch 100% rundvlees! Dat spul van de ap met 30% soja is pas niet te doen beetje de argeloze klant pesten. | |
#ANONIEM | donderdag 3 september 2015 @ 12:49 |
Je kan dat ook opvatten als 'Al het vlees dat er in zit is rundvlees', dus niet dat de bal enkel uit vlees bestaat. | |
MevrouwPuff | donderdag 3 september 2015 @ 14:58 |
Dat lijkt me iets voor de RCC als dat het geval zou zijn | |
#ANONIEM | donderdag 3 september 2015 @ 15:08 |
Denk ook eigenlijk niet dat het zo is hoor. En vosss/Geralt, zet hier even neer hoe je het dit keer gedaan hebt dan, anders weet je dat ook niet meer over 5 jaar. | |
gelestipjes | donderdag 3 september 2015 @ 15:11 |
Weggooien, die kant en klare voorgebraden gehaktballen zijn niet te eten | |
gelestipjes | donderdag 3 september 2015 @ 15:13 |
Oh, volgende keer eerst even naar de datum van de OP kijken | |
Gunner | donderdag 3 september 2015 @ 15:15 |
wow het duurde toch nog vijf jaar voordat iemand met zo'n reactie kwam. normaal gesproken hakken binnen vijf minuten de culinaire snobs hier je kop eraf dat iemand zulks prefab spul koopt. chapeau. | |
CafeRoker | donderdag 3 september 2015 @ 15:20 |
Klem ze een half uurtje onder je oksel. er op gaan zitten kan ook, maar dat vind ik wat onhygienisch | |
Sorella | donderdag 3 september 2015 @ 15:22 |
dikke plakken er van snijden, ui in dikke plakken snijden, satestok erdoor, in de frituurpan gooien en voila berehap | |
gelestipjes | donderdag 3 september 2015 @ 15:56 |
Ik ben geen culisnob en eet genoeg kant en klaar spul, dus dat is het probleem niet, maar die kant en klare dingen in plastic bakje zijn net stuiterballen. Met die kant en klare uit blik van de slager heb ik geen ervaring, maar ik ga er vanuit dat die een stuk beter te eten zijn | |
boertie | maandag 7 september 2015 @ 19:47 |
Tijdje geleden had de Aldi ballen in blik, Helaas was het een tijdelijk iets want ze waren heul goed te eten. | |
Myraela | maandag 7 september 2015 @ 20:30 |
Borrelballetjes. Ik heb nu overigens zo'n kilo zak gehaktballetjes van de IKEA in de vriezer liggen. Die zijn ook wel prima. | |
Geerd | woensdag 18 januari 2017 @ 01:26 |
Ook 2 gehaktballen gekocht, in de magnetron is altijd goor man, ik doe ze ff 15 min in de oven ! | |
Geralt | woensdag 18 januari 2017 @ 01:30 |
Bedankt voor dit advies! Ik ga ermee aan de slag! | |
#ANONIEM | woensdag 18 januari 2017 @ 01:31 |
Heb je inmiddels nog geen airfryer? | |
Geralt | woensdag 18 januari 2017 @ 01:32 |
Jawel, maar die gebruik ik nooits | |
#ANONIEM | woensdag 18 januari 2017 @ 01:33 |
Die gehaktballen gaat prima op 150 graden. | |
Geralt | woensdag 18 januari 2017 @ 01:34 |
Waarom zeg je dat tegen mij? Geerd heeft gehaktballen; ik niet. | |
#ANONIEM | woensdag 18 januari 2017 @ 01:38 |
Als tip wanneer je ze weer keer haalt. | |
Geerd | woensdag 18 januari 2017 @ 02:20 |
Had er 2 maar 1 bewaard voor morgen op een pistoletje | |
Sorella | woensdag 18 januari 2017 @ 07:52 |
De kant en klare gehaktballen in plakken snijden, ui in plakken snijden, aan een stokje rijgen en in de frituurpan gooien dan krijg je berehap, beetje pindasaus er over heen, lekker | |
renwan | woensdag 18 januari 2017 @ 10:14 |
Waarom niet? Prachtding | |
Hallojo | woensdag 18 januari 2017 @ 10:51 |
Die van de AH met jus zijn lekker Ook uit de magnetron | |
Jordy-B | woensdag 18 januari 2017 @ 11:06 |
anderhalf jaar verder... | |
LievePoetin | woensdag 18 januari 2017 @ 11:09 |
Nog drie en een half jaar wachten | |
Haaibaaike | dinsdag 24 januari 2017 @ 15:17 |
Zelf gehaktballen draaien en bakken. Niet kant en klare gehaktballen kopen. | |
HSG | dinsdag 24 januari 2017 @ 15:26 |
Smijten nog wel! Jij durft want ik zou ze er gewoon in leggen. | |
Jordy-B | dinsdag 24 januari 2017 @ 16:59 |
Blijft toch vreemd dat een gehaktballentopic steeds zulke kicks weet te krijgen... Maar inderdaad gewoon zelf draaien, want dat is poepiesimpel... Al zal de discussie over de lekkerste gehaktbal nog jaren voortduren. Ik ben zelf voorstander van gemengd gehakt met een paar vochtige boterhammen erdoor en op smaak gebracht met zout, peper, ketchup, ketjap, mosterd, peterselie en een sjalotje. Als je dan toch lui wil zijn, dan haal je toch de diepvriesballetjes van de Ikea? Die zijn prima te doen. Lekker met pindasaus bij de nasi. [ Bericht 7% gewijzigd door Jordy-B op 24-01-2017 17:04:56 ] | |
Hallojo | dinsdag 24 januari 2017 @ 18:47 |
Net gehaktballetjes in ketjapsaus bij de Jumbo gehaald. Ze zien er bijzonder lekker uit | |
Geralt | dinsdag 24 januari 2017 @ 18:51 |
En dan gaat het ook nog niet eens over hoe je de lekkerste gehaktballen maakt, maar hoe je van die prefab dingen op moet warmen | |
Murdera | dinsdag 24 januari 2017 @ 18:53 |
Met zalluf | |
Thezappa | dinsdag 24 januari 2017 @ 22:19 |
Met ketchup | |
Spanky78 | dinsdag 24 januari 2017 @ 22:33 |
Heb je ze nou nog niet opgewwarmd? | |
Pap89 | woensdag 25 januari 2017 @ 10:37 |
Al die reacties op berichten van 7 jaar geleden 😐 | |
Haaibaaike | woensdag 25 januari 2017 @ 12:30 |
Sjit ja ik zie het nu pas | |
Stokken_en_stenen | woensdag 25 januari 2017 @ 18:05 |
in de air fryer | |
Stokken_en_stenen | woensdag 25 januari 2017 @ 18:10 |
heb je al een magnetron gekocht? is al jeren geleden he | |
autoknutselaar | woensdag 25 januari 2017 @ 18:13 |
Nee helaas. Omdat ik te als kind te ver van een school woonde heb ik dat nooit geleerd. Gelukkig is er tegenwoordig tekst naar spraak. En spraak naar tekst software wat je kunt gebruiken op een pc. Toch lief dat je het even vraagt. Je hoeft niet schelden verder. Doe dat lekker buiten op straat en hou en hou het internet schoon. | |
Geerd | woensdag 25 januari 2017 @ 18:59 |
Na het werk ff 2 ballen in de oven met een klodder mostert en paar halve liters niks mis mee !! | |
Jordy-B | woensdag 25 januari 2017 @ 19:01 |
Je reageert op een bericht uit 2010, maar ik denk dat vosss het wel ter harte zal nemen. | |
Geralt | woensdag 25 januari 2017 @ 19:13 |
Zekers | |
Sigaartje | woensdag 25 januari 2017 @ 19:16 |
TS is doelgroep van Trump | |
Jordy-B | woensdag 25 januari 2017 @ 22:07 |
ik mis vosss... | |
Geralt | vrijdag 19 mei 2017 @ 12:47 |
Ik zou toch eens in dit topic moeten posten hoe lang ik ze in de oven verwarm. Ik heb er nu een hele dikke in de pan liggen, maar dat werkt niet. Als ik er aan denk zal ik straks nog even posten hoe lang hij nou en op welke temperatuur in de oven heb gelegen. | |
Sigaartje | vrijdag 19 mei 2017 @ 12:49 |
Je kunt ze in de oven mieteren. 180 graden voorverwarmen, 20 minuten. Ze hebben op dit moment truckersgehaktballen bij Hoogvliet in de reclame. Zijn zeer groot. Beetje pindasaus erbij. | |
Jordy-B | vrijdag 19 mei 2017 @ 12:53 |
Daarom verwarmen in de jus. Dan zijn ze mals en sappig. (echt hè... vijfmaandenkick) | |
Ole | zaterdag 20 mei 2017 @ 23:21 |
ach.. topic loopt pas 7 jaar. | |
Geralt | maandag 5 juni 2017 @ 19:45 |
Goed topic wel. Jammer dat ik onlangs vergeten ben hoe lang ik ze er precies in had gedaan, dus dat wordt weer een dilemma volgende keer | |
Sigaartje | maandag 5 juni 2017 @ 19:57 |
Graag.... | |
Messina | vrijdag 1 december 2017 @ 15:17 |
Hmm lekker gehaktballetje | |
Queenshore | vrijdag 1 december 2017 @ 15:36 |
Ik zou idd in alufolie in de oven, drogen ze mindee uit. En ik hoop dat dat van die jus sarcasme was😂 | |
Hallojo | vrijdag 1 december 2017 @ 15:49 |
Met een GBF forum zou dit probleem al lang opgelost zijn | |
Cat-astrophe | vrijdag 1 december 2017 @ 16:16 |
Met gehaktballen uit 2010 zou ik dat nu niet meer doen... | |
Queenshore | vrijdag 1 december 2017 @ 16:39 |
Van die momenten dat je je gewoon even een idioot voelt😂 | |
Jordy-B | vrijdag 1 december 2017 @ 16:59 |
Ballen uit de jus zijn geweldig. | |
Sigaartje | vrijdag 1 december 2017 @ 19:08 |
En? Vertel | |
Geralt | vrijdag 1 december 2017 @ 21:56 |
Kutzooi man. Ik ben het vergeten te posten Nadeel is dat nu mijn oven stuk is en ik een nieuwe moet kopen, maar andere prioriteiten heb zoals daar zijn bijvoorbeeld een xbox one x die veel belangrijker en noodzakelijker is dan een of andere oven voor gehaktballen, jeweetzelf.. Ik heb dit topic maar eens bij mn bookmarks gezet, zodat ik het niet vergeet als ik weer met mn ballen aan de slag ga. Ik hou je op de hoogte! | |
Queenshore | zaterdag 2 december 2017 @ 11:49 |
Zeer zeker. Wel iets minder als die desbetreffende jus uit een pakje komt😂 | |
mschol | zondag 3 december 2017 @ 17:03 |
van die jus zonder smaak | |
Geerd | zondag 3 december 2017 @ 17:32 |
Die van de jumbo zijn anders goed te kanen, met ui in zo een alubakje zo de oven in hatseflats !! | |
Beavis | woensdag 31 juli 2019 @ 14:14 |
Ik heb twee gehaktballen in de koelkast. Straks maar even zien hoe ik ze warm maak. Er staan hier voldoende tips! | |
Jordy-B | woensdag 31 juli 2019 @ 14:48 |
ballen dienen gekickt te worden | |
Hallojo | woensdag 31 juli 2019 @ 14:56 |
Gewoon uitbroeden Butthead! | |
Sangha | donderdag 1 augustus 2019 @ 13:17 |
Zo ik krijg nu ineens zin in gehaktballen zeg! Geen prefab maar zelf maken. | |
fathank | donderdag 1 augustus 2019 @ 16:17 |
Savonds gehaktballen maken en volgende dag op brood met een lik mayo of mosterd | |
Hallojo | donderdag 1 augustus 2019 @ 16:19 |
Waar is het gehaktballenforum gebleven | |
THEFXR | vrijdag 2 augustus 2019 @ 18:34 |
welke gehaktballen koop je nu? | |
vosss | vrijdag 2 augustus 2019 @ 18:35 |
Al even niks meer gekocht. Want ik doe geen boodschappen. Vriendin regelt dat; dus ik heb geen idee | |
THEFXR | vrijdag 2 augustus 2019 @ 18:38 |
| |
Hallojo | vrijdag 2 augustus 2019 @ 18:59 |
Ik heb net zo'n bak gehaktballetjes van de Lidl gekocht. Die zijn best goed te kanen | |
raptorix | donderdag 8 augustus 2019 @ 19:23 |
Ik heb een guily pleasure voor die fabrieksdingen, toen ik een kleuter was kwam ik in sportkantine waar ze die dingen verkochten. Heerlijke herinneringen: TANTE MIEN IS HET VET AL WARM. | |
Sigaartje | donderdag 8 augustus 2019 @ 19:32 |
Klopt. Je moest eens weten wat voor meuk ze bij die sportkantines in het vet gooien. Komt geen hand aan te pas. Wordt elke dinsdag in bevroren dozen aangeleverd. | |
praadje | donderdag 8 augustus 2019 @ 21:17 |
Ik ga maandag lekker Surinaamse gehaktballen maken. Met een beetje hulp van Faja Lobie. | |
THEFXR | donderdag 8 augustus 2019 @ 21:45 |
#ANONIEM | donderdag 8 augustus 2019 @ 21:49 |
Aanbraden en dan in jus slowcooken werkt geniaal. [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2019 21:49:56 ] | |
Messina | donderdag 8 augustus 2019 @ 21:50 |
Ziet er heerlijk uit, maar niets kan tippen aan gehaktballen uit de airfryer. | |
THEFXR | donderdag 8 augustus 2019 @ 22:51 |
zijn ze dan niet droog? | |
#ANONIEM | donderdag 8 augustus 2019 @ 23:28 |
Ja, kant en klare opwarmen op 150 graden werkt wel ok. | |
Bocaj | vrijdag 9 augustus 2019 @ 13:21 |
Kant en klare gehaktballetjes zijn TOP! Hup in de magnetron en klaar! Heb eens een tijd lang elke dag die balletjes gegeten en in no time kilo's zwaarder geworden! [ Bericht 0% gewijzigd door Bocaj op 09-08-2019 14:43:08 ] | |
Jordy-B | vrijdag 9 augustus 2019 @ 14:13 |
Hub Holland Hub, laat de leeuw niet in zijn hembie staan? | |
Bocaj | vrijdag 9 augustus 2019 @ 14:42 |
Hup... Hoppa... | |
Duveldrinker | vrijdag 9 augustus 2019 @ 14:45 |
150 graden in de oven. Met aluminium folie afdekken. 20 minuten. En dan nog 10 zonder folie. | |
Hallojo | vrijdag 9 augustus 2019 @ 14:51 |
Hoe laat kunnen we aanschuiven? | |
Sorella | vrijdag 9 augustus 2019 @ 14:58 |
De naturel gehaktballen van streeckgenoten is niet te lekker, er zit een of ander kruid in dat erg overheersend is (tijm ofzo of oregano). |