Ik ben geen culisnob en eet genoeg kant en klaar spul, dus dat is het probleem niet, maar die kant en klare dingen in plastic bakje zijn net stuiterballen.quote:Op donderdag 3 september 2015 15:15 schreef Gunner het volgende:
[..]
wow het duurde toch nog vijf jaar voordat iemand met zo'n reactie kwam. normaal gesproken hakken binnen vijf minuten de culinaire snobs hier je kop eraf dat iemand zulks prefab spul koopt.
chapeau.
Bedankt voor dit advies! Ik ga ermee aan de slag!quote:Op donderdag 3 september 2015 15:08 schreef Stompzinnig het volgende:
En vosss/Geralt, zet hier even neer hoe je het dit keer gedaan hebt dan, anders weet je dat ook niet meer over 5 jaar.
Heb je inmiddels nog geen airfryer?quote:Op woensdag 18 januari 2017 01:30 schreef Geralt het volgende:
[..]
Bedankt voor dit advies! Ik ga ermee aan de slag!
Jawel, maar die gebruik ik nooitsquote:Op woensdag 18 januari 2017 01:31 schreef Stien_Struis het volgende:
[..]
Heb je inmiddels nog geen airfryer?
Waarom zeg je dat tegen mij? Geerd heeft gehaktballen; ik niet.quote:Op woensdag 18 januari 2017 01:33 schreef Stien_Struis het volgende:
[..]
Die gehaktballen gaat prima op 150 graden.
Als tip wanneer je ze weer keer haalt.quote:Op woensdag 18 januari 2017 01:34 schreef Geralt het volgende:
[..]
Waarom zeg je dat tegen mij? Geerd heeft gehaktballen; ik niet.
Waarom niet? Prachtdingquote:
anderhalf jaar verder...quote:Op woensdag 18 januari 2017 01:26 schreef Geerd het volgende:
Ook 2 gehaktballen gekocht, in de magnetron is altijd goor man, ik doe ze ff 15 min in de oven !
Nog drie en een half jaar wachtenquote:
Zelf gehaktballen draaien en bakken. Niet kant en klare gehaktballen kopen.quote:Op donderdag 25 februari 2010 00:38 schreef vosss het volgende:
WTF ik ga toch geen gebakken gehaktballen in koken water smijten?!
Smijten nog wel! Jij durft want ik zou ze er gewoon in leggen.quote:Op donderdag 25 februari 2010 00:38 schreef vosss het volgende:
[..]
WTF ik ga toch geen gebakken gehaktballen in koken water smijten?!
En dan gaat het ook nog niet eens over hoe je de lekkerste gehaktballen maakt, maar hoe je van die prefab dingen op moet warmenquote:Op dinsdag 24 januari 2017 16:59 schreef Jordy-B het volgende:
Blijft toch vreemd dat een gehaktballentopic steeds zulke kicks weet te krijgen...
Heb je ze nou nog niet opgewwarmd?quote:Op dinsdag 24 januari 2017 18:51 schreef Geralt het volgende:
[..]
En dan gaat het ook nog niet eens over hoe je de lekkerste gehaktballen maakt, maar hoe je van die prefab dingen op moet warmen
Sjit ja ik zie het nu pasquote:Op woensdag 25 januari 2017 10:37 schreef Pap89 het volgende:
Al die reacties op berichten van 7 jaar geleden 😐
Nee helaas. Omdat ik te als kind te ver van een school woonde heb ik dat nooit geleerd. Gelukkig is er tegenwoordig tekst naar spraak. En spraak naar tekst software wat je kunt gebruiken op een pc. Toch lief dat je het even vraagt. Je hoeft niet schelden verder. Doe dat lekker buiten op straat en hou en hou het internet schoon.quote:Op donderdag 25 februari 2010 01:13 schreef vosss het volgende:
Godverdomme, kunnen jullie niet lezen? Ze zijn EN gebakken EN mijn micro is stuk !
Na het werk ff 2 ballen in de oven met een klodder mostert en paar halve liters niks mis mee !!quote:Op dinsdag 24 januari 2017 18:51 schreef Geralt het volgende:
[..]
En dan gaat het ook nog niet eens over hoe je de lekkerste gehaktballen maakt, maar hoe je van die prefab dingen op moet warmen
Je reageert op een bericht uit 2010, maar ik denk dat vosss het wel ter harte zal nemen.quote:Op woensdag 25 januari 2017 18:13 schreef autoknutselaar het volgende:
[..]
Nee helaas. Omdat ik te als kind te ver van een school woonde heb ik dat nooit geleerd. Gelukkig is er tegenwoordig tekst naar spraak. En spraak naar tekst software wat je kunt gebruiken op een pc. Toch lief dat je het even vraagt. Je hoeft niet schelden verder. Doe dat lekker buiten op straat en hou en hou het internet schoon.
Zekersquote:Op woensdag 25 januari 2017 19:01 schreef Jordy-B het volgende:
Je reageert op een bericht uit 2010, maar ik denk dat vosss het wel ter harte zal nemen.
ik mis vosss...quote:
ach.. topic loopt pas 7 jaar.quote:Op vrijdag 19 mei 2017 12:53 schreef Jordy-B het volgende:
Daarom verwarmen in de jus. Dan zijn ze mals en sappig.
(echt hè... vijfmaandenkick)
Goed topic wel.quote:
Graag....quote:Op vrijdag 19 mei 2017 12:47 schreef Geralt het volgende:
Ik zou toch eens in dit topic moeten posten hoe lang ik ze in de oven verwarm.
Ik heb er nu een hele dikke in de pan liggen, maar dat werkt niet.
Als ik er aan denk zal ik straks nog even posten hoe lang hij nou en op welke temperatuur in de oven heb gelegen.
Met gehaktballen uit 2010 zou ik dat nu niet meer doen...quote:Op vrijdag 1 december 2017 15:36 schreef Queenshore het volgende:
Ik zou idd in alufolie in de oven, drogen ze mindee uit. En ik hoop dat dat van die jus sarcasme was😂
Ballen uit de jus zijn geweldig.quote:Op vrijdag 1 december 2017 15:36 schreef Queenshore het volgende:
Ik zou idd in alufolie in de oven, drogen ze mindee uit. En ik hoop dat dat van die jus sarcasme was😂
En? Vertelquote:Op vrijdag 19 mei 2017 12:47 schreef Geralt het volgende:
Ik zou toch eens in dit topic moeten posten hoe lang ik ze in de oven verwarm.
Ik heb er nu een hele dikke in de pan liggen, maar dat werkt niet.
Als ik er aan denk zal ik straks nog even posten hoe lang hij nou en op welke temperatuur in de oven heb gelegen.
quote:
Kutzooi man. Ik ben het vergeten te postenquote:
van die jus zonder smaakquote:Op donderdag 25 februari 2010 00:43 schreef vosss het volgende:
[..]
Hallo, ik heb hier gewoon een potje staan, wat water, eetlepel van dat poeier erin en presto, overheerlijke jus!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |