quote:Op donderdag 18 maart 2010 21:33 schreef GlowMouse het volgende:
[..]
Je haalt al een rij op uit de database, kijk eens hoe je daar de data uithaalt (kan bv. met mysql_fetch_row of mysql_result of mysql_fetch_array).
my badquote:Op donderdag 18 maart 2010 22:50 schreef GlowMouse het volgende:
je post gewoon hetzelfdedie stripslashes hoeft trouwens alleen maar als magic_quotes_gpc aanstaat.
En magic_quotes_gpc hoort gewoon uit te staan.quote:Op donderdag 18 maart 2010 22:50 schreef GlowMouse het volgende:
je post gewoon hetzelfdedie stripslashes hoeft trouwens alleen maar als magic_quotes_gpc aanstaat.
ben eruit nu, bedanktquote:Op donderdag 18 maart 2010 23:01 schreef GlowMouse het volgende:
Het codevoorbeeld op http://nl2.php.net/mysql_result is heel duidelijk
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
voor de teruglezers,quote:Op donderdag 18 maart 2010 14:18 schreef Intrepidity het volgende:
Probeer eens ob_start(); helemaal aan het begin van je PHP-bestand te zetten (net na <?php dus) en ob_end_flush(); net voor ?>.
Daarmee creëer je een output buffer. Dat wil zeggen dat PHP eerst alle inhoud van de PHP opspaart voordat het aan de browser verstuurd wordt. Normaal als je echo doet wordt het direct naar de browser verstuurd. Met een output buffer verstuur je alles op een later tijdstip in 1 keer. Aangezien je niets naar de browser mag verzenden voor een header(); aanroep. Normaal zie je daar een foutmelding van, maargoed, het is het proberen waard
Volgens mij is dat precies was Intrepidity ook schreef, behalve dan dat hij geen short open tags gebruikte. <?php werkt op iedere php-host, maar of <? ook werkt is niet te garanderen. Dat is namelijk afhankelijk van een configuratie-instelling. Het is beter daar niet op te vertrouwen.quote:Op vrijdag 19 maart 2010 08:46 schreef MrNiles het volgende:
[..]
voor de teruglezers,
dit was dus wel de oplossing alleen de code was net niet helemaal goed
dit is de juiste:
begin van de pagina: <? ob_start();
eind vd pagina: ob_flush(); ?>
lijkt het zelfde te zijn...maar het werkt nu wel
quote:Op vrijdag 19 maart 2010 14:27 schreef Scorpie het volgende:
Waarom zou je je broncode willen beschermen, als je gewoon het auteursrecht ervoor hebt?
Is het geen mogelijkheid om het framework op je eigen server te hosten ofzo?quote:Op vrijdag 19 maart 2010 14:49 schreef ursel het volgende:
[..]
Zoals ik al zei bij het voorbeeld. De mogelijkheid is er dat ik een site verkoop inclusief een framework. Maar ik wil voorkomen dat iemand dat framework voor al zijn sites gaat gebruiken.
Applicatie in .NET/C# schrijven?quote:Op vrijdag 19 maart 2010 14:49 schreef ursel het volgende:
[..]Doet dat er toe om welke reden ik het gebruik?
Zoals ik al zei bij het voorbeeld. De mogelijkheid is er dat ik een site verkoop inclusief een framework. Maar ik wil voorkomen dat iemand dat framework voor al zijn sites gaat gebruiken.
Eeuh, is een optie, maar wil verder niet verantwoordelijk zijn voor de site, en op deze manier hou ik wel de verantwoordelijkheid als mijn server er uit valt.quote:Op vrijdag 19 maart 2010 14:50 schreef Tijn het volgende:
[..]
Is het geen mogelijkheid om het framework op je eigen server te hosten ofzo?
Euh... gewoon geen documentatie meeleveren voor je framework?quote:Op vrijdag 19 maart 2010 14:58 schreef ursel het volgende:
[..]
Ik wil gewoon een site kunnen exporteren naar iemand anders toe, maar puur alleen deze site in de huidige staat. Maar wel voorkomen dat hij hiermee een stapel sites kan bouwen op mijn broncode.
Dan is het het effectiefst als je idd zelf het framework host. Alle andere oplossingen zijn minder goed.quote:Op vrijdag 19 maart 2010 14:58 schreef ursel het volgende:
[..]
Eeuh, is een optie, maar wil verder niet verantwoordelijk zijn voor de site, en op deze manier hou ik wel de verantwoordelijkheid als mijn server er uit valt.
Ik wil gewoon een site kunnen exporteren naar iemand anders toe, maar puur alleen deze site in de huidige staat. Maar wel voorkomen dat hij hiermee een stapel sites kan bouwen op mijn broncode.
Effectiefst wel ja qua bescherming, maar laten we even gemakshalve uitsluiten dat ik deze optie niet wil gebruiken.quote:Op vrijdag 19 maart 2010 15:01 schreef Scorpie het volgende:
[..]
Dan is het het effectiefst als je idd zelf het framework host. Alle andere oplossingen zijn minder goed.
Deze is goedkoper.quote:Op vrijdag 19 maart 2010 15:06 schreef ursel het volgende:
[..]
Laten we even terug gaan naar de kern van de vraag. Zijn er goedkopere software pakketten dan Zend Guard of IonCube?
Niet zozeer stuk, de initiële vraag was ook vooral of iemand anders iets gebruikt en in zijn kofferbak had liggen en ik zodoende niet het wiel hoef te vinden.quote:Op vrijdag 19 maart 2010 15:11 schreef Tijn het volgende:
[..]
Deze is goedkoper.
Je hebt ook bcompiler, dat is gratis.
Is je Google stuk?
quote:
Of je geeft die $100 aan mij en gaat naar bcompiler kijkenquote:Op vrijdag 19 maart 2010 15:31 schreef ursel het volgende:
Sourceguardian klinkt idd wel goed. Ga ik ff naar kijken.
Ik zie een verschil tussen ob_flush en ob_end_flushquote:Op vrijdag 19 maart 2010 14:33 schreef Light het volgende:
[..]
Volgens mij is dat precies was Intrepidity ook schreef, behalve dan dat hij geen short open tags gebruikte. <?php werkt op iedere php-host, maar of <? ook werkt is niet te garanderen. Dat is namelijk afhankelijk van een configuratie-instelling. Het is beter daar niet op te vertrouwen.
Owja. Niet dat dat een spannend verschil is, beide functies bestaan en beide gooien de inhoud van de buffer naar de browser. Enige verschil is dat ob_end_flush() ook de buffering uitzet, terwijl na ob_flush() de buffer nog wel bestaat maar leeg is.quote:Op zaterdag 20 maart 2010 11:02 schreef Xcalibur het volgende:
[..]
Ik zie een verschil tussen ob_flush en ob_end_flush
Edit: ik mis effe de laatste pagina![]()
Denk het niet :p, maar de IT afdeling kan er wel om lachenquote:Op zaterdag 20 maart 2010 14:17 schreef Intrepidity het volgende:
Zeg, zou SQL injectie bij flitspalen ook werken?
[ afbeelding ]
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 | if ( $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] || $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED'] || $_SERVER['HTTP_FORWARDED_FOR'] || $_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'] || $_SERVER['HTTP_VIA'] ) { print "No proxies pls!"; exit(); } else{ print "OK"; } ?> |
Niet zo heel veel ervaringen met grote databases maar je wil geen database lock hebben dus suggereer ik alvast InnoDB aan ipv MyISam. Omdat MyISam de hele tabel lockt als er een wijziging gaande is en InnoDB alleen de regel. dat is alvast mijn adviesquote:Op dinsdag 23 maart 2010 10:48 schreef Chandler het volgende:
Aanpassingen zullen niet zoveel gebeuren, uitlezen destemeer.
Een schatting is dat er minimaal 100-150 instellingen per gebruiker in te voeren zijn, en natuurlijk uit te lezen. Er zou met gemak 10.000 gebruikers gebruik moeten kunnen maken van deze tabel.. indien dat mogelijk zou kunnen zijn.
dus 150*10.000 = 1500000 records.
1 2 3 4 5 6 7 | <body> <form name="input" action="voegtoe.php" method="get"> Nummer:<input type="integer" name="nummer" /><br /> <input type="submit" value="Invoeren"> </body> </html> |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 | if ($_GET["nummer"]=null || $_GET["nummer"]<'1') { die('Onjuiste waarde ingevuld'); } echo $_GET["nummer"] . " is ingevoerd."; ?> |
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |