Jeetje, zo oud al en dan nog nooit Indiaas gegeten?quote:Op donderdag 24 maart 2011 22:24 schreef golfer het volgende:
onze eerste Indiase eetervaring
Ik heb wel eens curry's, chutneys, korma's en massala's enzo gegeten, maar kan mij niet herinneren ooit in een echt Indiaas restaurant gegeten te hebben.quote:Op donderdag 24 maart 2011 22:48 schreef RobinOok het volgende:
Jeetje, zo oud al en dan nog nooit Indiaas gegeten?
Wat leuk, ik kijk uit naar jullie reviewquote:Op donderdag 24 maart 2011 22:55 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik heb wel eens curry's, chutneys, korma's en massala's enzo gegeten, maar kan mij niet herinneren ooit in een echt Indiaas restaurant gegeten te hebben.
Misschien scheelt het dat ik twee jaar inwonend lid geweest van ISKCON aka de Hare Krishna-beweging en daar de keuken heb gerund.quote:Op zondag 27 maart 2011 15:32 schreef Ausputzert het volgende:
Westerlingen die na een weekje Dubai denken enig benul van echt Indiaas voedsel te hebben.
die zit!quote:Op zondag 27 maart 2011 15:34 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Misschien scheelt het dat ik twee jaar inwonend lid geweest van ISKCON aka de Hare Krishna-beweging en daar de keuken heb gerund.
Maak je ook weleens iets uit het boek 'Vedische Kookkunst'?quote:Op zondag 27 maart 2011 15:34 schreef Isegrim het volgende:
[..]
.. ISKCON aka de Hare Krishna-beweging en daar de keuken heb gerund.
Boek heb ik er meestal niet meer bij, maar ik ken het wel. Heb hier drie kookboeken van Kurma dasa staan, maar die bestaan ook voor een deel uit niet-Indiase gerechten.quote:Op zondag 27 maart 2011 17:08 schreef sita55 het volgende:
[..]
Maak je ook weleens iets uit het boek 'Vedische Kookkunst'?
Ziet er oke uit, niet bijzonder. 6 stukjes lamsvlees is wel weinigquote:Op zondag 27 maart 2011 20:09 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Al gezien?
Die kaas Isegrim, waar maken ze die van weet jij dat?
als je het te lang doorkookt valt het wel helemaal uit elkaar.quote:Op zondag 27 maart 2011 23:12 schreef Isegrim het volgende:
En ik ben er ook nog niet achter hoe het kan dat paneer niet smelt. PietVerdriet weet het ook niet.
Maar als je het frituurt wordt het juist steviger. Dus ik denk dat dat uiteenvallen geen smelten is...quote:Op zondag 27 maart 2011 23:16 schreef Aarti het volgende:
[..]
als je het te lang doorkookt valt het wel helemaal uit elkaar.
dus zeg maar als je bijvoorbeeld hypothetisch gezien naar oprah zit te kijken met de pan op de vuur, en je vergeet zeg maar theoretisch gezien de tijd, dan is het een prutje
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |