Oh,owkee. Kan ik de programmering weer even om gooien.quote:Op vrijdag 19 maart 2010 15:15 schreef RobinOok het volgende:
Uhuh, morgen is Comic Relief.
Heb even gezocht, maar de weekfinale wordt as maandag uitgezonden.
21:30–22:00 op BBC1
ik vind dat Raymond Blanc programma helemaal niks, dus voor mij een makkelijke keuzequote:Op vrijdag 19 maart 2010 16:52 schreef lemonlime het volgende:
Ze zenden maandag Masterchef op BBC 1 tegelijk uit met Raymond Blanc op BBC 2, dat wordt kiezen of heen en weer zappen.
Ik vond ze alledrie goed eigenlijk, maar het hoofdgerecht van het meisje was nou ook weer niet echt bijzonder.quote:Op maandag 22 maart 2010 22:48 schreef golfer het volgende:
Alex dus door naar de halve finale, maar ook leuk dat ze dat meisje door hebben laten gaan.![]()
Die onsmakelijke baard dus gelukkig niet.
Vergeet niet dat het een show is en dat er ook vaak commentaar gegeven wordt om het commentaar.quote:Op dinsdag 23 maart 2010 13:29 schreef RobinOok het volgende:
Dat zit nu eenmaal zo in hun hoofd. Ik vond ook dat ze zeikten over de mosselen. Mosselen kun je helemaal niet "undercooken" want mosselen kun je ook rauw eten. Ik heb toevallig vorige week nog twee batches mosselen gemaakt en de tweede was waarschijnlijk net zo "undercooked" als die van de kandidaten, maar die was mooi wel het lekkerst! Hoe korter in de pan hoe beter! Zacht en romig, heeeeerlijk.
Tot vorig jaar zaten ze ook altijd zo te zeiken over undercooked scallops. En zo vaak als ze lam "moesten" laten staan. Zeikerds. Dat vond ik zo fijn van Michel Roux jr, die proefde wel gewoon alles, undercooked, overcooked, daar ga je echt niet dood van hoor. Het zijn gewoon zeikerds met vooropgezette ideeën in hun hoofd. Zo kraakten ze een keer een gerecht van iemand af als "dit kan echt allemaal niet bij elkaar, foei, foei", maar mooi dat het eigenlijk gewoon een kopie was van een recept van Jamie Oliver en mooi dat dat nu toevallig net een heel erg lekkere combinatie is waar de meeste mensen van smullen. (Zalm, boontjes, cherrytomaatjes, olijven, ansjovis, basilicum). Ik ben geen fan van Jamie, maar wel van dit gerecht. Niks mis mee.
Oh, en dan dat gezeur over "ik wil erwten proeven" of "ik proef de vis niet meer". NOU EN?! Dat hoeft ook niet altijd. Anders maak je maar een bordje aardappelen, groenten, vlees als je zonodig alles apart wilt proeven. Waarom zou een coquilles altijd de hoofdrol moeten spelen? Zeikerds...
Getver, en dan kreunt ie zeker net zo erg als met het eten van een chocolademousse toetjequote:Op dinsdag 23 maart 2010 13:46 schreef RobinOok het volgende:
Oooooh ja, dat is ook tenenkrommend ja, die blikken naar elkaar. Aaaarrrggghhhhh.
Eigenlijk had ik gehoopt, toen die keer met Michel Roux dat ze dat pedante ventje John Torode voorgoed hadden gedumpt. Hahaha. Maar goed, ik weet eigenlijk niet wie ik erger vindt. Vooral sinds ik weet dat die Greg Wallace het liefst meisjes van 18 date en erover opschept. *ieks*
Yups.quote:Op woensdag 24 maart 2010 22:04 schreef computergirl het volgende:
morgen nog 8 terugkom-kandidaten en dan vrijdag al de halve finale
Ik vond ze van binnen nogal glazig. Maar je kan die schelpen natuurlijk wel rauw etenquote:Op donderdag 25 maart 2010 00:05 schreef RobinOok het volgende:
Grappig, ik zweer dat ze die scallops van Emily vorig jaar niet zouden hebben durven eten, haha. En nu waren ze opeens "perfectlly cooked".
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |