abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 19 maart 2010 @ 11:43:52 #76
171422 LadyBlack
paint it black
pi_79330315
Gelukkig niet! maar het lijkt me dat het wel van de draadjes kan komen!

Lichtpuntje: je hebt m nog niet zo lang he, waarschijnlijk krullen de draadjes binnenkort om je baarmoedermond heen en hebben jullie er geen last meer van
  Redactie Frontpage / Spellchecker vrijdag 19 maart 2010 @ 13:35:12 #77
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_79334581
En als dat niet gebeurt even teruggaan, dan kunnen ze de draadjes wat korter maken.
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_79343427
Hm ik heb hier ook nooit klachten over het draadje gehoord..
Heb wel soms het gevoel dat IK hem voel zitten tijdens de seks haha!
En dan ook alleen als ik bovenop zit..
Nouja zal wel aan mij liggen
pi_79449646
Ik voel de draadjes sowieso niet, ben wel opzoek gegaan, maar toen voelde ik ze ook niet.
[b]Op maandag 20 augustus 2012 10:56 schreef robdriessen het volgende:[/b]
Kom niet aan DW, want ze heeft een heel leger achter zich. Letterlijk. ;)
[b]Op maandag 8 mei 2017 22:33 schreef KaBuf het volgende:[/b]
Bek houden tegen DW hè :(
pi_79494898
Mijn vriendin krijgt a.s. donderdag een nieuwe. Nu vraag ik (en zij) me een paar dingen af:

1. Doet het plaatsen de tweede keer evenveel pijn als de 1e? Of eigenlijk bedoel ik niet het plaatsen, maar het 'after-effect'. Ze dacht zelf, omdat het puur om 'vervanging' gaat, dat ze na het plaatsen er geen last van zou moeten hebben. Ikzelf kan me dan weer voorstellen dat de ingreep an sich ook achteraf nog pijnlijk kan zijn, en dat dat ding misschien niet gelijk helemaal goed op z'n plek zit en dus nog ff pijn kan doen? n.b.: de eerste keer heeft ze niet veel last gehad van het plaatsen.
2. Is het verstandig een tijdje condooms te gebruiken net na het laten zetten? Heb hier en daar wel eens gelezen dat het niet gelijk na het zetten gegarandeerd veilig is (voor zover het ooit gegarandeerd is natuurlijk). Hoe lang zouden we dit dan weer moeten doen? (voor de trage mensen: we gebruiken nu dus geen condooms).
3. Hoe lang na het zetten zou het voor haar nog niet fijn zijn om seks te hebben? Reden dat ik (we) me(/ons) dit afvroegen is dat we gelijk de nacht erop al een nacht in een hotel doorbrengen samen, en er is redelijke kans dat de setting zo is dat we in de verleiding komen (nog buiten het feit dat dat gewoon zo hoort als je in een hotel overnacht ). Is het realistisch dat dit gelijk al weer mogelijk is, of kunnen we er ons beter op instellen dat dat toch niet gaat zodat we ook niet in de verleiding komen?
  dinsdag 23 maart 2010 @ 16:49:52 #81
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_79496566
@sandoval.. op vraag 3. Dat is uitproberen en gewoon afwachten hoeveel last je vriendin er van heeft. Daar kan niemand iets op antwoorden natuurlijk, afhankelijk hoe haar lichaam erop reageert.
  dinsdag 23 maart 2010 @ 16:53:00 #82
171422 LadyBlack
paint it black
pi_79496691
Geen ervaring hier met een tweede keer zetten, maar ik zou maar rekening houden met wat napijn hoor. Het blijft een vreemd object in je lijf en je baarmoeder zal in eerste instantie proberen er mee af te werken! Dus kramp.

Wbt condooms; de meningen verschillen maar als je met een gerust hart bezig wilt zou ik een week condooms gebruiken Als ze de eerste week al bezig wil, that is want dat kun je je inderdaad afvragen!
  dinsdag 23 maart 2010 @ 20:05:06 #83
14746 k_i_m
Oldbies Automatisering BV.
pi_79504659
quote:
Op woensdag 10 maart 2010 15:06 schreef DevilsWhore het volgende:
Vandaag heb ik de Mirena precies een maand, en ik heb nergens last van eigenlijk. Geen steken of buikpijn ofzo. Wel word ik puisterig Ik ben alleen nog niet ongesteld, kan het zijn dat het gelijk ophoudt of niet? Ik had alleen een paar dagen nadat hij gezet was mijn menstruatie, die wat langer duurde, maar dan alleen met heel weinig bloedverlies. Voor de rest helemaal niks.
Dat had ik ook! Alleen ben ik nu ineens al anderhalve week ongesteld, met puisten .
In my life
Why do I smile
At people who I'd much rather kick in the eye ?
pi_79504928
quote:
Op dinsdag 23 maart 2010 20:05 schreef k_i_m het volgende:

[..]

Dat had ik ook! Alleen ben ik nu ineens al anderhalve week ongesteld, met puisten .
Balen
Ik ben wel puisteriger ja Maar ik ben maar 1 dag ongesteld geweest, en dat was echt zo;n laatste-dag-bloeding, dus zo goed als niks
[b]Op maandag 20 augustus 2012 10:56 schreef robdriessen het volgende:[/b]
Kom niet aan DW, want ze heeft een heel leger achter zich. Letterlijk. ;)
[b]Op maandag 8 mei 2017 22:33 schreef KaBuf het volgende:[/b]
Bek houden tegen DW hè :(
  dinsdag 23 maart 2010 @ 20:17:52 #85
14746 k_i_m
Oldbies Automatisering BV.
pi_79505211
Ik heb de huisarts nog gebeld omdat ik niet verder ongesteld werd nadat hij erin gezet was . Maar ik heb de schade ingehaald inmiddels .
In my life
Why do I smile
At people who I'd much rather kick in the eye ?
pi_79533461
pieps everyone,

Ik ben nieuw op het forum, maar lees al een tijdje de topics over de mirena. Het is al jaren aan een stuk dat ik er enorm over twijfel om er zelf ééntje te nemen. Dan zeg ik weer ja, dan weer nee en blablabla.
Uiteindelijk was het altijd uit schrik voor de pijn dat ik het niet liet zetten.

Ik ben nu enkele maanden gestopt met de pil. Ik ben echt pilmoe. Totaal niets nemen vertrouw ik toch niet zo echt, ookal gebruiken we condoom, bij elk symptoompje ren ik bij wijze van spreken om een zwangerschapstest. Niet zo ideaal.

Dussee... nu heb ik na gemaild te hebben met m'n gyn besloten om toch voor de mirena te gaan.
Als het zover is, moet ik van die bruistabletjes ( ja, zo noem ik het *lol*) gaan ophalen om m'n baarmoedermond te verweken. Dit omdat ik nog nooit natuurlijk ben bevallen (2 keer met keizersnede), ik heb nooit echte ontsluiting gehad namelijk. Dan gaat het inbrengen met die tabletjes heel makkelijk volgens mijn gyn.

Verdovingsprikje is ook mogelijk, maar ik vraag me eigenlijk af of dat nog nut heeft omdat m'n baarmoedermond dan toch al week is van die tabletten??

Ik heb nog geen afspraak gemaakt, ik wacht nog op antwoord van m'n gyn ofdat het door die bruistabletten wel nodig is om de mirena tijdens de maandstonden in te brengen. En of ik eerst op controle moet en dan een tweede afspraak moet maken voor *the moment* ofdat hij ineens wordt ingebracht. Want dat verschilt precies nogal als ik dat zo lees. En weet ik toch effe graag op voorhand om de afspraak beter te kunnen plannen.

Met die bruistabletten en eventuele verdoving ben ik er toch een pak geruster op!! Als ik kon, sprong ik nu in de auto en liet ik het zetten. Al denk ik wel dat ik, als het zover is, GIGA zenuwachtig ga zijn en als ik in de wachtzaal zit, liever wegloop dan dat ik naar binnen ga. Maar ik ga wel blij zijn als hij zit. Lijkt me echt super.

Het is in ieder geval super om deze topics te kunnen lezen!!
pi_79537621
hoi Girlzy,
ik heb ook zo'n tabletje in moeten brengen, terwijl ik de Mirena ook tijdens mijn menstruatie liet plaatsen.

En ben je eigenlijk al op controle geweest bij de gynaecoloog? of heeft hij/zij je die informatie over de tabletjes enzo over de telefoon gegeven?
Ik had namelijk eerst een 1e afspraak, waarin ik uitleg kreeg en een voorschrift voor de Mirena, en daarna moest ik een afspraak maken tijdens de menstruatie om hem te laten plaatsen. Ik denk dat dat voor jou hetzelfde zal zijn, of heb je de Mirena al voorgeschreven gekregen en kan je hem dus al ophalen bij de apotheek?
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_79537705
oja, als je zo zenuwachtig bent om hem te laten plaatsen, is het misschien fijn als er iemand mee gaat

mijn vriend kon niet mee en ik was dus alleen, dat was echt heel stom, ik had graag gewild dat hij erbij was (vooral het naar huis gaan was nogal moeilijk, bus en metro met enorme buikpijn )
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_79558072
hoihoi,

Het is gewoon via mail gegaan. Ik ben nog niet zo lang geleden op nacontrole van de bevalling geweest, maar toen zat ik in die periode dat ik er niets van wilde weten.
Hij heeft al laten weten dat alles gewoon op 1 afspraak gebeurt en dat de mirena gewoon in het ziekenhuis in voorraad is. Dat is natuurlijk erg handig. Alleen heeft hij niet geantwoord of het nodig was om het tijdens de menstruatie te doen. Maar dat zal ik dan wel horen als ik de afspraak maak. Volgens mij is dat niet perse nodig omdat als je je mirena laat verwisselen je 9 kansen op 10 ook niet menstrueert.

Jee, met zo'n pijnen de bus/ metro op... lijkt me inderdaad niet zo leuk. Mijn man gaat zowiezo mee. Daar ben ik wel blij om. Maar vaak is het bij mij zo dat ik enorm zenuwachtig ben op voorhand totdat ik er lig, dan word er bij mij een knop omgedraaid en kan ik toch wel heel wat hebben.

Eerst overeen komen met m'n baas op welke dagen ik allemaal gemist kan worden op het werk en dan de afspraak maken.
pi_79562515
Fyi: mijn vriendin zei gisteren dat ze de afspraak nu had gemaakt omdat ze nog in de menstruatie zat, en dat dat fijner is dan als die helemaal over is.

Just the messenger, ik weet er verder niks van
  Redactie Frontpage / Spellchecker donderdag 25 maart 2010 @ 19:27:46 #91
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_79581352
Girlzy, ik ben ook met KS bevallen en had niet meer dan 6 cm ontsluiting tijdens mijn bevalling. Plaatsen ging prima, maak je niet te zenuwachtig hoor. En bij mij zonder tabletjes of verdoving, alleen een pijnstiller genomen vantevoren.
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_79596872
Rewimo, ik had amper 1 cm en dat ondanks het inleiden, het inleiden had bij mij geen effect. Bleek dat ik te nauw was. Misschien dat mn gyn het daardoor liever met die tabletjes doet.

Ik ben al rustiger hierover, ik heb besloten om naar de privé praktijk te gaan ipv naar ziekenhuis want in het zh is er veel kans dat je stagairs erbij hebt of één van zn assistentes die het komt zetten. De sfeer in zijn privé is gewoon veel rustiger.

Als mn maandstonden er zijn, mag ik bellen en dan kan ik die week nog langskomen. Volgende week verwacht ik ze!! Spannend!!

Die geruststellingen van jullie vind ik heel lief!!
  vrijdag 26 maart 2010 @ 18:56:06 #93
259233 GimmeGore
Dat is mevrouw Gore voor jou!
pi_79619350
Ik zit er ook over te denken om een spiraaltje te nemen.
Al die pillen ben ik zat. Ze werken toch niet behoorlijk.
Nou ben ik alleen bang dat ik tussendoor nog best heftig zal vloeien.
Dat is namelijk de hele rede dat ik ooit aan de pil ben begonnen. Ik werd maar eens in de 3 maanden ongesteld, maar als ik dan ongesteld was, was het ook voor 3 maanden tegelijk.
En dan bedoel ik alles: hoeveelheid, duur van de periode (ik was 2 weken ongesteld), ik was ziek voor 1,5 week, ik had pijn, ging bijna van mn stokje etc (ik wou zeggen je kent het wel, maar ik hoop dat jullie het niet kennen)

Maar is het vreemd om daarvoor een doorverwijzing te vragen? Want ik vind mijn huisarts niet zo n prettige man. Hij geeft me altijd het gevoel dat ik me aanstel en dat zie ik met zo'n "ingreep" echt niet zitten.
pi_79636812
De mirena staat erom bekend de menstruatie te verbeteren na 6 maand. Dus denk wel dat dit een oplossing voor je kan zijn.

Als je je niet goed voelt bij je huisarts dan zou ik ook die doorverwijzing proberen te krijgen. Gewoon vragen zou ik zeggen. Misschien ziet hij dat zelf wel niet zitten.

Ik woon in belgie en hier is dat automatisch bij een gyn. Ik moet er niet aan denken om dat bij de huisarts te laten doen, ookal kom ik er mee overeen.
pi_79667212
Hee dames!

Ik heb even een vraagje wat misschien met mijn spiraal te maken heeft..
Ik ben vorige week dus 1 dag ongesteld geweest en sindsdien heb ik behoorlijke buikpijn..
Heel laag onderin mn buik, bij mijn baarmoeder dus.
Als ik na de wc ga doet plassen behoorlijk pijn, vooral het laatste beetje :s
krijg dan flinke steken onder in mijn buik!
Ook heb ik het gevoel dat er iets in zit wat eruit wil, de mirena??
Alsof hij gezakt is ofzo??
Dit gevoel heb je ook wel als een tampon niet helemaal goed zit..
Gewoon overdag doet het geen pijn, maar zodra er een beetje druk op mijn blaas komt te staan is de pijn terug :s
Ik heb ook al zitten denken aan een blaasontsteking, zou dit mogelijk kunnen zijn?
Nou alvast bedankt voor jullie reactie, als het niet minder wordt misschien maar naar de dokter..
pi_79667279
Klinkt ook wel als een blaasontsteking idd!
Ik heb dan ook pijn bij het plassen en daarna het gevoel dat mijn hele blaas er ook uit wil ofzo.

Maar ik heb geen Mirena, dus kan het niet vergelijken.

Als het nog een paar dagen duurt zou ik toch even met potje plas naar de dokter, voordat je ergere ontstekingen krijgt!
  zondag 28 maart 2010 @ 13:13:22 #97
78707 TheSilentEnigma
Heldin, bazin, godin.
pi_79667367
Ik krijg eind april een nieuwe!
  zondag 28 maart 2010 @ 19:30:27 #98
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_79678383
Donderdag mijn laatste pil voor de komende 5 jaar geslikt.....Vrijdag is het zover, ik zie er enorm tegenop. Ik ga de avond ervoor uit eten en zuipen dus wie weet helpt dat
L'Enfer, c'est les autres.
  zondag 28 maart 2010 @ 19:40:37 #99
14746 k_i_m
Oldbies Automatisering BV.
pi_79678746
Ik heb het apparaat nou denk ik een maand maar ik "voel" hem nog steeds. Veel buikkrampjes, net anderhalve week ongesteld geweest . Ik moet over twee weken weer terug naar de HA voor een evalutatie gesprek, maar nu ik hier toch ben ( . ) vroeg ik me af hoelang het duurt voordat je je niet meer hele dagen van dat ding bewust bent. Duurt dat echt zolang?
In my life
Why do I smile
At people who I'd much rather kick in the eye ?
  zondag 28 maart 2010 @ 19:46:45 #100
163491 DevilsWhore
Kekke tante
pi_79678972
quote:
Op zondag 28 maart 2010 19:30 schreef Maria2.0 het volgende:
Donderdag mijn laatste pil voor de komende 5 jaar geslikt.....Vrijdag is het zover, ik zie er enorm tegenop. Ik ga de avond ervoor uit eten en zuipen dus wie weet helpt dat
Zuipen is geen goed idee, het verdunt je bloed
[b]Op maandag 20 augustus 2012 10:56 schreef robdriessen het volgende:[/b]
Kom niet aan DW, want ze heeft een heel leger achter zich. Letterlijk. ;)
[b]Op maandag 8 mei 2017 22:33 schreef KaBuf het volgende:[/b]
Bek houden tegen DW hè :(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')