Goed zo! Een nacht rust geeft je vaak weer nieuwe energie en hopelijk ook een positieve vibe!quote:
Geen idee!!!!!!quote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:04 schreef DarkElf het volgende:
vast een hele stomme vraagmaar zonnebloempitten, als je die koopt moet jedaar dan nog wat mee doen voor je ze gebruikt of kan je ze meteen gebruiken?
Eet er een, dan weet je het.quote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:04 schreef DarkElf het volgende:
vast een hele stomme vraagmaar zonnebloempitten, als je die koopt moet jedaar dan nog wat mee doen voor je ze gebruikt of kan je ze meteen gebruiken?
das niet altijd waar, ik ken iemand die de velletjes niet van salami en chorizo sneed... en helemaal verbaasd was dat andere mensen dat wel dedenquote:
Wat wil je er mee doen?quote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:04 schreef DarkElf het volgende:
vast een hele stomme vraagmaar zonnebloempitten, als je die koopt moet jedaar dan nog wat mee doen voor je ze gebruikt of kan je ze meteen gebruiken?
ah kijk, inside informationquote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:15 schreef freecell het volgende:
[..]
Wat wil je er mee doen?
Je kan ze geroosterd kopen (om te eten) je kan ze rauw kopen (ook om te eten) dan kan je ze zo eten, of eerst even roosteren. Je kan ze planten (dan wel speciale kopen voor planten, anders érg weinig oogst)
Als je ze wilt meebakken in/op bijv. een brood is het wel lekker om ze eerst even te roosteren.
Oja en die grote zwart/witte nog in de dop zijn gepekeld en das een goede snack
Ok, en hoe zien ze er nu uit? Want soms zijn ze al geroosterdquote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:18 schreef DarkElf het volgende:
[..]
ah kijk, inside information
ik wil ze gebruiken om ontbijt/snackrepen mee te bakken (met gedroogd fruit (abrikozen en mango en vijgen) en havervlokken, zonnebloempitten dus appelsap en honing..)
ik moet ze nog kopenquote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:25 schreef freecell het volgende:
[..]
Ok, en hoe zien ze er nu uit? Want soms zijn ze al geroosterd
Je kan er even één proeven? Rauw zijn ze ook best lekker
En dan gewoon bedenken hoe je ze lekkerder vind. Ik geloof dat ze in kant-en-klaar repen vaak rauw zijn (zijn ze een beetje taai)
Toetquote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:30 schreef Bluezz het volgende:
Free, bent u daar nog steeds mét bolle buuk?
[..]
Dan zou ik zeggen: kijk eerst eens wat ze hebebn, roosteren is simpel (zonnebloemolie, koekepan) ontroosteren is moeilijkerquote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:28 schreef DarkElf het volgende:
[..]
ik moet ze nog kopenGa zo boodschappen doen, als ik mijn auto open krijg/gestart krijg/ontdooid krijg en de straat uit kan (tis hier niet gestrooid en erg glad
.. gelukkig is het verderop beter anders was ik t niet eens gaan proberen)
quote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:36 schreef freecell het volgende:
Toet
* freecell walvist door.
Gisteren 5 uur weeën om de drie minuten die een minuut duurden.
Effect: 0,0
Barst, ik doe het niet meer.
quote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:49 schreef Bluezz het volgende:
Ik heb gisteravond even door de telefoon gezongen voor het kleinjongetje omdat hij moest huilen
hij ging er alleen maar harder van huilen
quote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:49 schreef Bluezz het volgende:
Ik heb gisteravond even door de telefoon gezongen voor het kleinjongetje omdat hij moest huilen
hij ging er alleen maar harder van huilen
Geitenkaas is altijd goed, onder iedere omstandigheidquote:Op vrijdag 12 februari 2010 09:03 schreef minilot het volgende:
Goehoeeede morgen vanaf mijn kantoor!
Geinspireerd door Windigo heb ik vandaag bij wijze van lunch een angstaanjagend grote emmer zachte geitenkaas bij me (en crackers en perenchutney). Was het maar vast tussen-de-middag!
Succes met de buik, FC!
jah succes daarmee,quote:Op vrijdag 12 februari 2010 09:24 schreef Windigo het volgende:
[..]
Geitenkaas is altijd goed, onder iedere omstandigheidlekker, perenchutney
![]()
Ik ga zo maar eens naar de bloed-en-pies-poli
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |