de winterkroket:
http://www.kwekkeboom.nl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=21&Itemid=27De Kwekkeboom Winterkroket is bereid met verse zuurkool van de eerste oogst. Deze zuurkool is van de beste kwaliteit en heeft een zacht zure smaak. De stukjes rookworst zijn precies goed gekruid en heerlijk van smaak. De kroket is afgemaakt met verse slagroom waardoor hij lekker romig is. De rijstvlokken in de paneerlaag zorgen voor een winters sneeuw effect!
er is ook een lente:
http://www.kwekkeboom.nl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=22&Itemid=27De Kwekkeboom Lentekroket bereiden we alleen in lente, met respect voor de koningen der groenten. Deze bereiden we met een extra romige ragout, het verfijnde kruidenmengsel en uiteraard de beste kwaliteit witte asperges. Kortom, een bijzonder product om de lente én het aspergeseizoen mee in te luiden!
zomer:
http://www.kwekkeboom.nl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=23&Itemid=27 Kwekkeboom heeft speciaal voor het zomerseizoen een overheerlijke Zomerkroket bereid. Samengesteld met alleen de allerbeste zomerse ingrediënten. Zo is de Kwekkeboom Zomerkroket bereid met zongedroogde tomaten, olijven en herkenbare romige blokjes verse kaas. Afgemaakt met olijfolie van de eerste persing, verse basilicum en tijm, wat zorgt voor een typische mediterrane smaak.
en herfstvariant:
http://www.kwekkeboom.nl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=24&Itemid=27De Kwekkeboom Herfstkroket is bereid met mals hertenvlees in een wild bouillon en op smaak gebracht met rode wijn en kruidnagelen. De paneerlaag is voorzien van sesamzaadjes, waardoor er een echte herfsttint ontstaat. De kroket heeft een typisch heerlijke wildsmaak om van te genieten tijdens de herfstachtige dagen.