abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_76321864
En wij zijn hier weer aan het insneeuwen geloof ik. Kan nu al niet meer met m'n autootje de weg op...
  zaterdag 2 januari 2010 @ 13:26:52 #227
43675 TAV74
We're a virus with shoes
pi_76322013
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 13:13 schreef borisz het volgende:

[..]

Cijfertjes . Ben eigenlijk vanaf jongs al aan met cijfertjes. Rekenen op de basisschool was mijn allersterkste kant. Vakken als economie en M&O(middelbare schooleditie) vind ik leukst op de middelbare school. Daarom ging ik ook economie studeren. Voordeel van de VU is dat de basisopleiding erg breed is. Heb met heel veel takken van de sport kennen mogen maken, maar accountancy vakken vind ik het leukst . Daar ben ik dus dit jaar(derde jaar) op verder gegaan .
Ben bijna jaloers op je, ik vraag me nu nog steeds af wat ik worden wil Mijn broer wilde overigens ook ooit die kant op, maar die kwam er al snel achter dat de cultuur in die wereld de zijne niet was.

Ik was ook altijd goed in alle cijfervakken en er is me ook dikwijls geadviseerd de economie kant op te gaan, maar was teveel een combinatie Alpha/Beta om die kant te kiezen. Ik zou er niet blij van geworden zijn, zeker omdat ik steeds meer aversie krijg tegen de hele cijferwinkels waarop gestuurd en bestuurd wordt.
"The whole image is that eternal suffering awaits anyone who questions God's infinite love. Believe or die! Thank you, forgiving Lord, for all those options.”
  zaterdag 2 januari 2010 @ 13:35:55 #228
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_76322322
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 13:04 schreef Isabeau het volgende:
We gaan schaatsen (En Ross heeft nog nooit geschaatst)
En vanavond gaan we gourmetten Vrijwillig! (grappig voor wie me beter kent )
Hij hersenspoelt je
Confidence through competence
pi_76322685
nog een klein nieuwtje: ik heb gister gebeld met een FOK!ker, heb hem paar jaar op msn, heel af en toe een sms, maar nu hebben we gebeld. Echt vreemd was het, maar wel leuk
  zaterdag 2 januari 2010 @ 13:57:40 #230
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_76323048
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 13:04 schreef Isabeau het volgende:
We gaan schaatsen (En Ross heeft nog nooit geschaatst)
En vanavond gaan we gourmetten Vrijwillig! (grappig voor wie me beter kent )
En zo komt Isa langzaam onder de plak.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 2 januari 2010 @ 14:34:06 #231
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_76324043
Oe schaatsen ook zin in maar hier kan het alleen op de kunstbaan binnen wie weet volgende week natuurijs

Tara beterschappies

Ik ga nu oliebollen beslagje maken dan ff naar de winkel en dan bakken
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  zaterdag 2 januari 2010 @ 14:40:13 #232
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_76324244
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 13:57 schreef golfer het volgende:

[..]

En zo komt Isa langzaam onder de plak.
Ach, als het Ware Plak is, vindt Isa het vast niet erg.
Confidence through competence
pi_76324254
Zo leuk alle nieuwe dingen die Isa post en met haar mr. doet

Hobbolletje ben je niet wat laat

Hier het huis gekuist met zijn twee, pfoe, maar soms mot het echt

sol wie is het?
pi_76324340
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 13:57 schreef golfer het volgende:

[..]

En zo komt Isa langzaam onder de plak.
langzaam?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  zaterdag 2 januari 2010 @ 14:57:14 #235
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_76324812
Nee hoor Bluezz heb er nu gewoon zin in.. en heb nietzo veel gesnoept met oud en nieuw.. dus gewoon lekkere trek in hehe
Lekker met allemaal hapjes en verse champignons soepie vanavond heerlijk smikkelen.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_76326042
Culinair vraagje!

Ik heb creme brulee in de oven staan, maar hoe weet ik nou of ie er lang genoeg in heeft gestaan?
De vorige keer had ik hem op 120, toen begon het te koken en heb ik hem daarna zachter gezet. Toen heb ik nog een tijd gewacht, en op een gegeven moment was ie redelijk stijf, maar flubby en heb ik ze er maar uitgehaald en in de koelkast gezet. Nadat ze daar een nacht hadden gestaan waren ze hartstikke goed..
Nu maar op 100 begonnen en ze staan er drie kwartier in. Ze lijken nu al redelijk flubby..

maar hoe stijf horen ze in de oven te worden? Of is het normaal dat ze pas in de koelkast echt stijf worden?
pi_76326136
En heel veel sneeuw hier overigens.. Vallen dikke vlokken uit de lucht..
Wordt weer een verassing of ik maandag op school kom
  zaterdag 2 januari 2010 @ 15:47:11 #238
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_76326344
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 15:37 schreef LieLie het volgende:
Culinair vraagje!

Ik heb creme brulee in de oven staan, maar hoe weet ik nou of ie er lang genoeg in heeft gestaan?
De vorige keer had ik hem op 120, toen begon het te koken en heb ik hem daarna zachter gezet. Toen heb ik nog een tijd gewacht, en op een gegeven moment was ie redelijk stijf, maar flubby en heb ik ze er maar uitgehaald en in de koelkast gezet. Nadat ze daar een nacht hadden gestaan waren ze hartstikke goed..
Nu maar op 100 begonnen en ze staan er drie kwartier in. Ze lijken nu al redelijk flubby..

maar hoe stijf horen ze in de oven te worden? Of is het normaal dat ze pas in de koelkast echt stijf worden?
Geen idee. Ik maak crème brulee nooit in de oven maar gewoon in een pannetje en giet het mengsel zodra dat goed is over in ovenschaaltjes die de koeling in gaan.
Daarna alleen nog maar de volgende dag suiker erop en met de brander bewerken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_76326499
Oké, dus met ei en al in de pan verwarmen?

Heb ze er nu uitgehaald, mijn tester was net als de vorige keer.. dus als ze dan afgekoeld zijn en in de koelkast hebben gestaan zijn ze denk ik wel goed..
Smaak is ook goed! Koffie creme brulee
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 2 januari 2010 @ 17:28:15 #240
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_76329675
Hamburgers a la Jamie O Amerika liggen nog een half uurtje in de koelkast. Nu voorbereidingen voor erbij.
Die saus is wel erg lekker. 4xtheelepel mayo, 1 theelepel ketchup, van een halve citroen het sap en wat paprikapoeder .

[ Bericht 1% gewijzigd door borisz op 02-01-2010 17:38:28 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 2 januari 2010 @ 17:37:40 #241
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_76330024
Ik ga maar eens een restje Chinees (nee, Steer, niet jou...) opwarmen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 2 januari 2010 @ 17:39:29 #242
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_76330083
oe lekker Borisz eetze voor zo
golfer ook eet ze
Hier druk aaN bakken.. gaat lekker.. en straks lekker gerookte zalm voorgerechtje.. maak er maar gewoon meteen een lekker dinertje van.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  zaterdag 2 januari 2010 @ 17:40:50 #243
252240 Duderella
Snobs have more fun
pi_76330124
Wat doe je dan met die gerookte zalm Hobbel?

Ik heb hier ook nog wat liggen, maar weet bij god niet wat ik er mee kan.
Freudian slips: when you say one thing, but mean your mother.
  zaterdag 2 januari 2010 @ 17:44:17 #244
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_76330260
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 14:40 schreef Bluezz het volgende:


Hier het huis gekuist met zijn twee, pfoe, maar soms mot het echt
goedzo
  zaterdag 2 januari 2010 @ 17:44:34 #245
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_76330271
Ik maak gewoon een salade met wat groente zooi die ik nog in de fridge heb.
Met een lekker dille room sausje ( dat heb ik wel vers in huis nog) en wat toast erbij.
Onder het mom.. maak de koelkast eens leeg hehe.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  zaterdag 2 januari 2010 @ 17:44:57 #246
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_76330280
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 17:40 schreef Duderella het volgende:
Wat doe je dan met die gerookte zalm Hobbel?

Ik heb hier ook nog wat liggen, maar weet bij god niet wat ik er mee kan.
of een vlugvlugklaarpasta
  zaterdag 2 januari 2010 @ 17:53:08 #247
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_76330573
Ook lekker maar niet bij mijn soep, dat wordt wat veel
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  zaterdag 2 januari 2010 @ 17:53:24 #248
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_76330584
Oe en mijn oliebollen lukken echt super ! woei
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  zaterdag 2 januari 2010 @ 17:55:48 #249
252240 Duderella
Snobs have more fun
pi_76330676
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 17:44 schreef MissHobje het volgende:
Ik maak gewoon een salade met wat groente zooi die ik nog in de fridge heb.
Met een lekker dille room sausje ( dat heb ik wel vers in huis nog) en wat toast erbij.
Onder het mom.. maak de koelkast eens leeg hehe.
Dus stel ik gooi komkommer en tomaat bij elkaar, dan doe ik daar die zalm bij (gesnipperd) en dan maak ik een sausje van room met dille? En dat kieper ik ereuver? En dat serveer ik dan met brood dat ik even toast?

(Ik ben een n00b met zalm).
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 17:44 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

of een vlugvlugklaarpasta
O ja, met room en spinazie toch?
Freudian slips: when you say one thing, but mean your mother.
  zaterdag 2 januari 2010 @ 17:58:38 #250
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_76330785
kan
Ik maak een bedje van sla (wel aangemaakt met wat lekkere dressing ( honing achtig bv,.) dan doe ik plakken zalm erop ( of de snippers die jij hebt ) en wat garnituur ala wat je erbij wil doen.
En er een beetje omheen die saus. Nou primabella en makkelijke starter.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')