Ben bijna jaloers op je, ik vraag me nu nog steeds af wat ik worden wilquote:Op zaterdag 2 januari 2010 13:13 schreef borisz het volgende:
[..]
Cijfertjes. Ben eigenlijk vanaf jongs al aan met cijfertjes. Rekenen op de basisschool was mijn allersterkste kant. Vakken als economie en M&O(middelbare schooleditie) vind ik leukst op de middelbare school. Daarom ging ik ook economie studeren. Voordeel van de VU is dat de basisopleiding erg breed is. Heb met heel veel takken van de sport kennen mogen maken, maar accountancy vakken vind ik het leukst
. Daar ben ik dus dit jaar(derde jaar) op verder gegaan
.
Hij hersenspoelt jequote:Op zaterdag 2 januari 2010 13:04 schreef Isabeau het volgende:
We gaan schaatsen(En Ross heeft nog nooit geschaatst)
En vanavond gaan we gourmettenVrijwillig! (grappig voor wie me beter kent
)
En zo komt Isa langzaam onder de plak.quote:Op zaterdag 2 januari 2010 13:04 schreef Isabeau het volgende:
We gaan schaatsen(En Ross heeft nog nooit geschaatst)
En vanavond gaan we gourmettenVrijwillig! (grappig voor wie me beter kent
)
Ach, als het Ware Plakquote:Op zaterdag 2 januari 2010 13:57 schreef golfer het volgende:
[..]
En zo komt Isa langzaam onder de plak.
langzaam?quote:Op zaterdag 2 januari 2010 13:57 schreef golfer het volgende:
[..]
En zo komt Isa langzaam onder de plak.
Geen idee. Ik maak crème brulee nooit in de oven maar gewoon in een pannetje en giet het mengsel zodra dat goed is over in ovenschaaltjes die de koeling in gaan.quote:Op zaterdag 2 januari 2010 15:37 schreef LieLie het volgende:
Culinair vraagje!
Ik heb creme brulee in de oven staan, maar hoe weet ik nou of ie er lang genoeg in heeft gestaan?
De vorige keer had ik hem op 120, toen begon het te koken en heb ik hem daarna zachter gezet. Toen heb ik nog een tijd gewacht, en op een gegeven moment was ie redelijk stijf, maar flubby en heb ik ze er maar uitgehaald en in de koelkast gezet. Nadat ze daar een nacht hadden gestaan waren ze hartstikke goed..
Nu maar op 100 begonnen en ze staan er drie kwartier in. Ze lijken nu al redelijk flubby..
maar hoe stijf horen ze in de oven te worden? Of is het normaal dat ze pas in de koelkast echt stijf worden?
quote:Op zaterdag 2 januari 2010 14:40 schreef Bluezz het volgende:
Hier het huis gekuist met zijn twee, pfoe, maar soms mot het echt
of een vlugvlugklaarpastaquote:Op zaterdag 2 januari 2010 17:40 schreef Duderella het volgende:
Wat doe je dan met die gerookte zalm Hobbel?
Ik heb hier ook nog wat liggen, maar weet bij god niet wat ik er mee kan.
Dus stel ik gooi komkommer en tomaat bij elkaar, dan doe ik daar die zalm bij (gesnipperd) en dan maak ik een sausje van room met dille? En dat kieper ik ereuver? En dat serveer ik dan met brood dat ik even toast?quote:Op zaterdag 2 januari 2010 17:44 schreef MissHobje het volgende:
Ik maak gewoon een salade met wat groente zooi die ik nog in de fridge heb.
Met een lekker dille room sausje ( dat heb ik wel vers in huis nog) en wat toast erbij.
Onder het mom.. maak de koelkast eens leeg hehe.
O ja, met room en spinazie toch?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |