 
		 
			 
			
			
			 ) aan houden. We delen onze weekmenu's en doen elkaar op die manier leuke ideeën en inspiratie aan de hand.
 ) aan houden. We delen onze weekmenu's en doen elkaar op die manier leuke ideeën en inspiratie aan de hand.
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			
 
											 
			 
			
			
			http://www.devegetarier.nl/recepten/granen/polentaquote:Op woensdag 25 november 2009 17:11 schreef minilot het volgende:
Zaterdag: Iets met polenta, ik weet nog niet wat. Iemand ideeën?
 
											 
			 
			
			
			Ha, dank, met blauwe kaas lijkt me inderdaad hartstikke lekker, en ik heb nog een grote bos tijm.quote:Op donderdag 26 november 2009 21:07 schreef Femma het volgende:
[..]
http://www.devegetarier.nl/recepten/granen/polenta
Ik heb de polenta met paddenstoelen, tijm en blauwe kaas laatst gemaakt, smaakte goed!
edit: er staat ook een recept voor polenta met geroosterde pompoen
 
											 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 weer een nieuwe
 weer een nieuwe uit eten
 uit eten 
  
											 
			 
			
			
			
 , geen tijd om naar een toko te gaan
, geen tijd om naar een toko te gaan Ik zag "burgers" en zo kwam ik op het idee, maar het was niet de bedoeling om het precies na te apen.
 Ik zag "burgers" en zo kwam ik op het idee, maar het was niet de bedoeling om het precies na te apen. 
 
			 
			
			
			 )
) 
			 
			
			
			 )
 ) 
			 
			
			
			 
  
			 
			
			
			 ik doe al heel bewust met de boodschappen, kijken of het nog beter kan. voor vandaag, morgen en overmorgen is het iig indisch. had ik gister ookal maar wil elke dag 1 of 2 gerechten erbij maken, heb nog vanalles in de vriezer liggen. zaterdag ga ik ook een lijstje maken, echt spannend zal t niet worden  aangezien ik alleen ben. zo dit is de meest lange tvp die ik ooit gemaakt heb
 ik doe al heel bewust met de boodschappen, kijken of het nog beter kan. voor vandaag, morgen en overmorgen is het iig indisch. had ik gister ookal maar wil elke dag 1 of 2 gerechten erbij maken, heb nog vanalles in de vriezer liggen. zaterdag ga ik ook een lijstje maken, echt spannend zal t niet worden  aangezien ik alleen ben. zo dit is de meest lange tvp die ik ooit gemaakt heb  
											 
			 
			
			
			Je post anders meestal best spannend in wat eten en drinken we vandaag.quote:Op woensdag 2 december 2009 13:13 schreef SeaOfLove het volgende:
ik ga ook meedoenik doe al heel bewust met de boodschappen, kijken of het nog beter kan. voor vandaag, morgen en overmorgen is het iig indisch. had ik gister ookal maar wil elke dag 1 of 2 gerechten erbij maken, heb nog vanalles in de vriezer liggen. zaterdag ga ik ook een lijstje maken, echt spannend zal t niet worden aangezien ik alleen ben. zo dit is de meest lange tvp die ik ooit gemaakt heb
 
			 
			
			
			quote:Op woensdag 2 december 2009 16:07 schreef Xennia het volgende:
[..]
Je post anders meestal best spannend in wat eten en drinken we vandaag.
Ik ben ook alleen, maar houd toch van lekker eten en ook van koken voor mezelf.
 echt? ik vind dat jij en een aantal anderen veel spannender gerechten posten
 echt? ik vind dat jij en een aantal anderen veel spannender gerechten posten  Oh en ik hou ook wel van koken voor mezelf, maar meestal maak ik me daar toch makkelijk vanaf
 Oh en ik hou ook wel van koken voor mezelf, maar meestal maak ik me daar toch makkelijk vanaf  
											 
			 
			
			
			
 
											 
			 
			
			
			 GISTER moussaka. MAANDAG: hamburger vd grillplaat met ui, tomaat en een gebakken eitje daarbij komkommersalade. DINSDAG: spinaziesalade met rosbief, pijnboompitjes en balsamicodressing daarbij gebakken aardappeltjes in de schil. WOENSDAG: tomatensalade met feta en ui en vlaamse frieten. DONDERDAG: paprika gevuld met gehakt, ui, rijst,knoflook daarbij wortelsalade. VRIJDAG: fricandeau met witte wijnsaus, roergebakken spinazie met sjalot en knoflook en gebakken aardappeltjes
 GISTER moussaka. MAANDAG: hamburger vd grillplaat met ui, tomaat en een gebakken eitje daarbij komkommersalade. DINSDAG: spinaziesalade met rosbief, pijnboompitjes en balsamicodressing daarbij gebakken aardappeltjes in de schil. WOENSDAG: tomatensalade met feta en ui en vlaamse frieten. DONDERDAG: paprika gevuld met gehakt, ui, rijst,knoflook daarbij wortelsalade. VRIJDAG: fricandeau met witte wijnsaus, roergebakken spinazie met sjalot en knoflook en gebakken aardappeltjes  
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 Ik ben gestopt met het eten van vlees maar eet nog wel vis uit gezondheidsoverwegingen.
 Ik ben gestopt met het eten van vlees maar eet nog wel vis uit gezondheidsoverwegingen.  
			 
			
			
			Mag ik vragen waarom? Want je at, net als ik, wel soms vlees, toch? Ik overweeg om in januari een maand helemaal geen vlees te eten, gewoon om te kijken hoe dat gaat, maar ik weet niet precies waarom ik dat wil.quote:Op maandag 7 december 2009 15:02 schreef Windigo het volgende:
Liep iets anders met de planning dus nu al mijn weekmenu voor deze weekIk ben gestopt met het eten van vlees maar eet nog wel vis uit gezondheidsoverwegingen.
 
											
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |