LalalaHippie | zaterdag 14 november 2009 @ 12:52 |
hey allen Ik heb een hoop paddestoelen over (champignons, kastanjechampignons en shiitakes) en ik wilde graag soep ervan maken. Maar ik zit een beetje met het kruiden van de soep. Hebben jullie wat leuke tips en ideeën voor kruiden die niet al te sterk zijn, zodat de smaken van de paddestoelen niet verloren gaan? thx! | |
Pietverdriet | zaterdag 14 november 2009 @ 13:20 |
Maak een mooie boullion (neem aan dat je weet hoe) Paddestoelen in plakjes snijden aanzeten in een koekenpan en in de soep doen en garen, dan deze licht binden, wat room erdoor, afsmaken met een scheut sherry, peper en zout, garneren met wat verse peterselie. Verder niet teveel mee klooien, moet lekker naar zichzelf smaken en niet naar de kruiden | |
Daniel1976 | zaterdag 14 november 2009 @ 13:33 |
quote:klinkt goed | |
Pietverdriet | zaterdag 14 november 2009 @ 13:40 |
Met morieljes erdoor wordt het nog lekkerder. |