abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_84339856
let niet op de spelling en opmaak, is op mijn mobiel getypt

We hebben alles al klaar staan. Heerlijke aardbeien, gesmolten chocolade, en slagroom. Ik geef je een zoen. Wat een geweldige avond. We liggen op de bank. Boven heb ik alles al klaar gezet. Kaarsjes, Muziek, Dakluik stukje open. Dit is de eerste keer dat je bij mij bent. Ik wil je een onvergetelijke avond geven. Ik zoen je nog eens en streel zachtjes door je haar. Kriebelend ga ik over je nek. Je giechelt. Zucht.. je ben ook zo leuk!

Je zoent mij, en draait tegelijkertijd rustig mijn kant op. Ik streel je over je rug. Bijt je zachtjes in je oor en in je nek. Ik zeg: "je bent om op te eten". Weer schiet je in de lach Ik kietel je. Samen stoeien we wat op de bank. Wat langzaam over gaat in een hevige zoen. Weer voel ik die vlinders. Ik zoen je nog eens en ga langzaam wat naar beneden met mijn hand. Ik kriebel je in je zij. Nog verder ga ik naar beneden tot ik bij de rand van je jurkje ben. Je hebt op mijn advies verder niet veel aan behalve aan jurkje bh en string. Ik kijk je verlekkerd aan in je ogen. Je weet, althans dat denkje, wat er staat te gebeuren en geeft mij een zoen.

Ik kriebel je over je de binnenkant van je benen. Zoenend ga ik wat omhoog met mijn hand en trek zo je jurkje wat omhoog. Ik beland met mijn hand aan bij je lies, ik streel je langzaam langs de rand van je string. Iets duwend probeer ik je te laten genieten van de aanrakingen. Ook mijn andere hand gaat nu langzaam door naar beneden. Met twee handen pak ik je bij je heerlijke kont en til je onderweg nog zoenend mee naar boven.

Ik zet je neer met mijn handen voor je ogen. Voorzichtig duw ik je op mijn bed en kom ik langs je liggen. Je hebt het water in je ogen staan. En bedankt mij met een heerlijke zoen. Je ziet de schaal met fruit en saus staan, en kijkt mij ondeugend aan. Ik zoen je en trek langzaam je jrukje uit. Zachtjes bijtend in je nek en je oortjes fluister ik dat je echt mooi bent, dat je mijn verwachtingen overtreft. En dat ik niet van je af kan blijven. Je kijkt mij aan zoent mij en lichtjes krassend met je nagels in mijn rug trek je mijn shirt uit. Ik zoen je in je nek en probeer met mijn tande je bh bandjes uit te doen. Dit lukt aardig en binnen niet te lange tijd lig je erg verleidelijk te kijken met je bh bandjes halverwegen je boven armen.

Ik geef je een kus tussen je borsten en lik zachtjes met mijn tong over de plekken waar je tepels zitten. Zachtjes til ik je wat omhoog en zoen ik je vol overgaven. Ik trek je bh rustig uit en kriebel wat over je rug heen Langzaam zak je weer terug op bed. Ik bijt nog eens zachtjes in je nek en ga dan vanaf je hand met mijn mond helemaal naar je nek. Dan zak ik wat naar beneden en weer druk ik een kus tussen je borsten. Langzaam draai ik circeltjes met mijn tong over je tepels. Zachtjes bijtend in je tepels streel ik met mijn hand over je buik naar beneden.

Ik kietelje in je lies en ga afentoe met mijn vinger onder je string door. Ik zorg daarbij er wel voor dat ik je intieme plekjes niet raak. Ik herinner mij opeens de slagroom. Ik pak de bus slagroom en spuit kleine beetjes op je tepels en tussen je borsten richting je navel. Langzaam en er voor zorgend dat je het goed voelt lik ik het van je heerlijke lichaam. Nog steeds strelend met mijn hand over je buik en lies dring je steeds meer met je heerlijke kutje richting mijn hand. Dit merk ik en besluit je je van je string te verlossen.

Nog steeds met de slagroom naast ons spuit ik wat boven je string en smeer ik wat chocolade saus in je liezen. Likkend haal ik het er af en verwijder met mijn tanden ook je string. Ik zie dat je al heerlijk nat bent en ga langzaam met mijn vinger door je heerlijke kutje. Zachtjes hoor ik je kreunen. Ik pak een aardbei en stop die in de chocolade suas Ik klem hem tussen mijn tanden en drup zo chocolade saus over je hele lichaam. Ik kom met mijn mond bij die van jou en zoenend pak je de aarbei over. Ik zoen je in je nek en lik over je tepels. Ik lik van boven naar beneden de chocolade sause van je lichaam. Ik blaas zachtjes over je liezen en druk er afentoe wat kusjes op. Zachtjes lik ik over je lipjes, waarbij ik heel lichtjes je klitje raak. Je kreunt zachtjes en duwt je heupen omhoog. Ik haal mijn vingers door je kutje en spreid je lipjes iets uit elkaar zachtjes likkend over je klitje stop ik een vinger in je. Je kreunt het uit van genot.

Ik kijk omhoog en zie dat je met je ogendicht aan het genieten bent. Ik besluit je te laten genieten. En lik steeds harder over je klitje. Weer stop ik een vinger in je en maak voorzichtig een komhier beweging. Dit trek je niet en kreunend kom je klaar.
  dinsdag 21 september 2010 @ 12:49:33 #102
308657 kahlanamnell
Knowledge is a weapon
pi_86670732
he, 61 dagen al niks meer gepost? Wie heeft er nog wat moois?
I intend to be formidably armed
  dinsdag 21 september 2010 @ 20:59:00 #103
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_86688594
Alstublieft!

Eve's apple

Gewatergolfd zwart haar, een roomwitte huid en bloedrode lippen. Je kokerrok dwingt je tot kleine pasjes op je torenhoge hakken en je volle billen dansen in mijn gezichtsveld. Precies over het midden van je kuiten lopen de zwarte naden van je kousen, je zijden blouse spant een beetje om je flinke borsten en weerkaatst verblindend het zonlicht op deze mooie nazomerdag.

Ik sta nu naast je bij het stoplicht. We wachten tot we kunnen oversteken. In New York kan je niet zo maar oversteken. De wolkenkrabbers torenen boven ons uit. Ik kijk naar je gezicht. Een ontspannen uitdrukking, donkere, vloeiende wenkbrauwen en smokey eyes, twee groene parels schitteren tussen het zwart.

Eigenlijk pas je helemaal niet in dit straatbeeld. Je bent een schoonheid uit de jaren '20 en geeft die rappers in hun oversized T-shirts een clowneske uitstraling. Ik was op weg naar huis, maar ik loop nu gehypnotiseerd achter je aan over het zebrapad. Je lijkt van porcelein; de mensen lopen vlak langs je heen, maar raken je niet, bang je uit je balans te halen. En ik kan alleen maar zuchten.

Ik schaam me dat ik je zo aan loop te gapen, maar ik kan er niets aan doen. Ik volg je als je een luxe appartementencomplex binnenloopt. Nu staan alleen jij en ik hier in die grote hal. New York druist in volledige stilte verder aan de andere kant van de glazen deuren. Je drukt op de knop van de lift en we wachten.

Geen idee wat ik moet doen! Geen idee wat ik moet zeggen! Dit is krankzinnig! Weglopen! Ik moet weglopen!

Maar dan schuiven de liftdeuren open en als een hondje aan de lijn volg ik je. Je drukt een knop met een sierlijke '50' erop. De hoogste verdieping. Hoeveel mensen zouden hier wonen? Wat zouden de prijzen van de appartementen... - een zoen. Je had je onverwacht vlug omgedraaid en je lippen op de mijne gedrukt. Je hand leg je in mijn nek; voorlopig ben je nog niet klaar met me. Ik leg mijn handen op je heupen en - the hell with it - laat ze naar beneden glijden over die billen die ik zo graag wilde vasthouden. Zacht, maar toch stevig.
Je borsten blijken net zo aan te voelen en ik merk dat ik opgewondener raak.

Dan komt de lift onverwacht tot stilstand. Je hebt op de alarmknop gedrukt en laat je handen onder mijn shirt verdwijnen. Je nagels zijn even rood als je lippen en ik zie nu pas het zwarte kant van je beha dat onder je blousje tevoorschijn komt. Je handen verdwijnen in mijn broek en de blik die je me toewerpt is niet te omschrijven. Het is een mengeling van verrassing en tevredenheid, zaadvragend maar toch charmant en stijlvol.
Je maakt mijn riem los en mijn broek glijdt naar mijn enkels. Mijn boxer volgt vrij snel. Dan draai je je om, stroop je je rok omhoog naar je wespentaille en langzaam trek je je string uit. Ook je kousen hebben een kanten rand en je string en jarretelgordel passen bij je beha. Je handen pakken de bar vast die eigenlijk bedoeld is om oudere mensen staande te houden.

Een perfecte witte zandloper staat nu voor me en damn, wat een billen! Ik pak je heupen beet en glij bij je naar binnen. Je moet al een poosje net zo opgewonden zijn als ik, want het gaat wel heel soepel. Een zucht ontsnapt aan je volle mond.

Gelukkig voor mij sta je met je mooie gezichtje naar de grote spiegelwand en kan ik voor de volle 100% van je genieten. Ik kan nu ook tussen je borsten kijken.

Ik begin te stoten en sta vrij snel op springen. Jouw korte hijgjes zijn zo geil, dat ik het niet lang meer uithou. Je adem beslaat een stukje van de spiegel.
En mijn heupen dreunen steeds harder tegen die billen van je en dan gil je het uit. Je komt zo hard klaar, dat je staat te schudden op je benen. Ik hou je goed vast, want met zulke hakken is het niet moeilijk je enkels te verzwikken. Tijdens je orgasme blijf ik doorstoten, ik wil dat het zo lang mogelijk duurt. En dan kom ik zelf. Mach 6 of zo.

Tijd om uit te hijgen heb ik niet, want jij trekt je string weer aan, stroopt je rok naar beneden en drukt weer op de alarmknop. De lift stijgt verder. Ik hijs mezelf zo snel als ik kan weer terug in mijn kleding en via de spiegel kijken we elkaar zwijgend aan. Haar wangen blozen en zelf zie ik er ook nogal rozig uit.

Dan zijn we op de 50e verdieping en gaan de deuren open. Zonder iets te zeggen loop je de lift uit en je kijkt niet meer om.
  woensdag 22 september 2010 @ 10:55:21 #104
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_86703832
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 20:59 schreef Poem het volgende:
Alstublieft!
[knip] Erg lekker verhaal wederom! [/knip]

Toppertje! ^O^ Mn bureau stond te wankelen. ;)
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  woensdag 22 september 2010 @ 16:16:07 #105
308657 kahlanamnell
Knowledge is a weapon
pi_86714721
quote:
Op dinsdag 21 september 2010 20:59 schreef Poem het volgende:
Alstublieft!
Mijn favoriete erotische verhalenschrijfster ^O^
En ook nog Bjork fan zag ik in je fotoboek, top!
I intend to be formidably armed
  woensdag 22 september 2010 @ 17:20:10 #106
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_86717541
Dank jullie wel. :)
pi_87960392
Ook eens wat geprobeerd :)
Wel heel lang Voorspel maar van belang... Als je dit wilt skippen dan ctrl-f en zoek dan op 'Be My Valentine'

Enkele weken geleden liep ik na het werk naar mijn auto en zag dat er n roos onder mijn ruitenwisser geklemd zat. Er zat geen kaartje bij, of een andere aanwijzing over wie de roos daar had achtergelaten.

Ik dacht bij mijzelf, hoe lief, iemand die me n roos geeft. Ik vroeg me af wie. Het spookte door mijn gedachten voor enkele dagen. Elke man die me op een prettige manier aansprak, zou als verdachte op mijn lijstje komen te staan.

Vier dagen later zat er opnieuw een roos op mijn voorruit en de volgende roos kwam drie dagen daarna. De volgende roos kwam twee dagen later. Sindsdien zat er elke dag na mijn werk een roos geklemd tussen de ruitenwissers van mijn auto. Wat ik ook probeerde, ik parkeerde mijn auto op verschillende plaatsen, mijn geheime aanbidder wist hem altijd te vinden.

Eerst dacht ik dat mijn ex-man erachter zat. Hij is zo’n klootzak en zou zoiets kunnen doen om mij te pesten. Maar ik kwam er toevallig achter dat hij het land uit was, trouwens hij zou beginnen te zweten als ik het hem zou vragen. Hij kon het niet zijn. Hij zal me veel slechte dingen toe wensen, maar zou niet liegen, zeker niet tegen mij.

Ik had enkele mensen opdracht gegeven om mijn auto in de gaten te houden, maar ook zij hadden geen geluk, de roos zat er elke dag weer. De dader was zo glad als een aal, niemand hem kon betrappen.

Er zat wel een mooie kant aan vast, ik had thuis altijd een vaas vol met prachtige rozen op tafel staan. Maar ik werd er stapelgek van om uit te zoeken wie mijn geheime aanbidder was. He, wat zou ik hem graag ontmoeten. Bloemen zijn een goede manier om de aandacht van een vrouw te krijgen, chocolade zou haar verleiden, een diamanten ring zou het geluk bezegelen en een huis op het platte land zou het einde voor haar zijn.

In eerste instantie is dit allemaal spannend, je weet, ik heb een geheime aanbidder, de kick van het zoeken naar hem, maar na een maand vond ik het een beetje eng te vinden. Wie was deze geheimzinnige persoon, waarom kon ik hem niet betrappen of achter zijn identiteit komen? Ik bedoel, na een maand zou je toch verwachten dat hij een stap naar voren deed, om te zeggen dat hij me een kutwijf vond, na al het geld dat hij had uitgegeven, de moeite die hij had gedaan, alleen om mijn huis op te vrolijken met rozen.

Plotseling begon er een lampje te branden bij me. Er zat een bloemmist een paar straten van mijn kantoor vandaan. Misschien dat mijn aanbidder daar de rozen had gekocht. Het was de moeite waard om het te proberen, dus stopte ik er op weg van mijn werk naar huis. Met de roos in mijn hand liep ik de winkel in naar het meisje achter de toonbank. Het viel me op hoe rustig het hier was, je zou denken dat het druk zou zijn, zo een paar dagen voor Valentijn.

”Kan ik u helpen, mevrouw?”vroeg het jonge meisje.

“Ik hoop het. Kunt u mij vertellen of deze rozen hier gekocht zijn, en door wie?”vroeg ik haar en gaf de roos.

“Ik niet, maar misschien dat de bazin het weet. Ik kom zo terug,” antwoordde het meisje, en liep met de roos in haar hand naar het kantoortje toe.

Een lange slanke vrouw stapte uit het kantoortje, gevolgd door het jonge meisje.”Hallo mevrouw, ik kan u vertellen dat de roos hier vandaan komt, er zijn er misschien twintig van verkocht de afgelopen tijd. Maar op u vraag wie ze gekocht heeft, kan ik geen antwoord geven; het spijt me, ik zou het vertrouwen van een klant beschamen als ik het u zou vertellen. Maar wanneer deze persoon beslist zich kenbaar te maken aan u,zal u de eerste zijn die het weet.”

“Ik begrijp het,antwoordde ik. Kunt u mij dan vertellen op welk tijdstip van de dag dat hij hier komt?”
“Als ik dat kon, zou ik het niet doen. Ik hoop dat u mijn standpunt waardeert, maar ik kan u wel vertellen dat er elke dag zo’n roos word verkocht”.

“Ok, ik waardeer wat u zegt”, lopend naar de deur.

“Ik kan u wel vertellen dat u zich een gelukkige vrouw moet voelen, ik zou het niet erg vinden om door deze persoon achtervolgd te worden,”voegde ze er met een grote glimlach aan toe.

Ik stopte bij de deur en draaide me om.”Dank je, denk ik,” antwoordde ik. Vertel me nog n ding, smeekte ik haar.

Ze schoot in de lach en antwoordde,”Ze heeft een web om je gespannen en nu ben je gevangen”. Lachend draaide ze zich om en verdween in haar kantoor, mij achterlatend met een verwarde gedachten.

Dit was echt een belachelijke gedachte, ik weet niet eens waar die vandaan kwam. Waarom schoot hij dan ook te binnen. Waarom zou een vrouw mij rozen geven? Ik denk dat mijn hersenen gewoon overbelast waren door het gebeuren en dat zij het uit medelijden gezegd had tegen me.

Mijn gedachten begonnen nu echt te tollen, belachelijk. Ik was er nu niet zeker meer van of het wel en man was. De manier waarop de eigenaresse van de bloemisterij mij iets had verteld maakte me zenuwachtig. Elk moment van de dag spendeerde ik nu om er achter te komen wie deze persoon zou kunnen zijn. Ik was bang over wat het uiteindelijke resultaat zou zijn. Ik had moeite me te concentreren op mijn werk, mijn geest was voortdurend vol met wilde beelden van gezichten, namen, en een mogelijke ontmoeting. Fantasie speelde ineens een belangrijke rol in mijn schamele leventje. Is het niet grappig hoe een paar rozen effect hebben op iemands leven?

#

Het had me op vrijdag twee uur gekost om thuis te komen omdat ik eerst nog wat dingen op moest halen. Toen ik tenslotte thuis kwam, klom ik uit mijn auto en keek uit naar een ontspannen weekend. Terwijl ik mijn gereinigde kleding uit mijn auto haalde, viel het me op dat ik mijn attachkoffer miste. Ik probeerde mij voor de geest te halen waar ik hem het laatst had gezien. Ik kon me niet herinneren dat hij op de achterbank lag bij de stomerij. En ook niet toen ik een bosje bloemen voor mijn moeder, voor Valentijn had gekocht. Verdomme, ik had niemand anders om Valentijn mee door te brengen.

“Shit, ik hoop dat ik het op kantoor liet liggen!”schreeuwde ik tegen mijzelf, terwijl ik een trap tegen de auto gaf.

Ik liep door de voordeur, net op tijd, om te horen dat iemand een boodschap achter liet op mijn antwoordapparaat. Ik deed een greep naar de telefoon, hopend dat ik niet te laat was om te antwoorden.

“Hallo, hallo!”schreeuwde ik door de telefoon.

“Oh, je bent thuis, hoorde ik Diana, mijn assistente zeggen.

Ik ontneem haar het woord,”vertel, ligt mijn koffer nog op kantoor?

Dat is waarom ik u belde, hoorde ik haar zeggen. Ik weet dat u hem nodig had dit weekend.
“Gelukkig,”slaakte ik een zucht van opluchting.”Ik was bang dat ik hem al kwijt was Diana.

“Nee, ze is hier”, hoorde ik haar zeggen. Zelfs door de telefoon kon ik haar glimlach zien die ze altijd had, die was altijd aanwezig wanneer ze zich nuttig probeerde te maken voor me.

“Fantastisch! Ben je er nog over een minuut of dertig, of is er nog iemand anders aanwezig?”,vroeg ik haar.

“ik ben de laatste hier. Ik zou allang vertrokken zijn, maar ik probeer u al een poosje te bereiken”,antwoordde ze. Maar ik kan hem ook wel langs brengen, zei ze.

“Diana, je bent een redder in nood. Ik heb hem echt nodig, ik weet niet hoe ik je moet bedanken”, zei ik.

“Wat dacht je van een koud glas cola als ik daar ben?”antwoordde ze.

“Ok, flesje of blik?”vroeg ik haar.

“Maakt niet uit, als het maar koud is”, lachte ze.

“Ik zie u over een half uurtje”, zei ze, nadat ik haar mijn adres had gegeven.

“Diana, ik waardeer dit echt”.

“Ach, geen probleem hoor, het is maar een klein dingetje, en ik kom er toch langs”, ik hoorde hoe ze de verbinding verbrak.

#

Vijfenveertig minuten later reed Diana haar jeep mijn oprit op. Waarom draagt een meisje zo’n korte rok als ze in een jeep rijd,vroeg ik me af, terwijl ik zag hoeveel moeite ze moest doen om uit de hoge auto te stappen zonder haar bovenbenen te ontbloten.

Ach, dacht ik bij mezelf, als ik haar benen zou hebben zou ik ze ook willen laten zien. Kijkend naar haar zag ik hoe ze voorover boog om mijn koffer van de bijrijderstoel te pakken, haar korte rok verder omhoog kruipend. Ik zag meer dan ik wilde zien…, een roze slip, bedrukt met een rozenprint.

Toen draaide ze zich om en liep naar mijn voordeur, mijn koffer veilig in haar hand, haar glimlach glansde toen ze me zag staan in de deuropening met een groot glas koude cola in mijn hand.

Ze hield mijn koffer omhoog, en haast dansend, nam ze de vijf treden naar mijn voordeur. Glimlachend hield ik de voordeur voor haar open terwijl ik in mijn andere hand een groot glas koude cola vasthield.

“Ah, dat is nu wat ik bedoel met een koud glas cola,”haar mooie glimlach spreidend van oor tot oor na haar eerste slok.”Kom binnen, Diana”, zei ik, de koffer uit haar handen nemend en deze naast de deur wegzette.

Wow, wat een mooi huis,”zei Diana, een weg zoekend naar mijn woonkamer.”Ik woon in een klein appartement. Ik zou niet weten wat ik moest doen met al die ruimte”.

“Het is net zo groot als ik zelf”, mompelde ik.

“Ik zou niet kunnen wennen in zo’n groot huis als dit”,antwoordde Diana. Wacht, ik bedoel het niet zo, vervolgde ze. Ik bedoel, mijn mond is sneller met woorden als dat mijn hersens alles goed formulieren, soms komt het verkeerd over, als u begrijpt wat ik bedoel? Ik word er soms zelf moe van.

“Ik weet dat je vaak dingen zegt zonder er over na te denken. Ik werk dagelijks met je, weet je nog? Maak je daar maar geen zorgen over Diana’.

“Dat is nou n van de leuke dingen aan u, u bent zo slim, en altijd op de hoogte van wat er gebeurd binnen het bedrijf”, zei ze.

“Dat is nou ook mijn taak, maar zo ben ik niet als ik thuis ben. Ik vergeet dan van alles,zoals nu mijn koffer”, antwoordde ik, de koffer optillend van de vloer. “Kom je mee naar de keuken, dan pak ik even een wijntje terwijl jij je cola opdrinkt”.

“Houd ik u niet van het werk?”vroeg ze.

“Ach nee, ik heb niet zoveel te doen dit weekend”, antwoordde ik.

“Maar hoe zit het dan met al u werk, wat in de koffer zit, en u moet doen dit weekend?”vroeg ze.

“Oh, zo veel is het nou ook weer niet”, zei ik, en legde de koffer op de keukentafel om deze te openen en haar te laten zien wat ik moest doen. Ik stond daar een ogenblik verdoofd, starend in de open koffer. Er lag een rode roos boven op mijn spullen in de koffer. Onder de roos lag een hartvormige doos bonbons met de tekst,”Be My Valentine”.

Ik kreeg eindelijk mijn zintuigen terug om naar Diana te kijken. Haar hoofd was voorover gebogen, haar gezicht zo rood als de doos van de bonbons. “Jij was het. Al die tijd, was jij het die de rozen achter liet op mijn auto”, mompelde ik.

Haar lange, zand blonde, haar stuiterde op haar kleine borsten op en neer toen ze haar hoofd knikte, haar ogen op de vloer gericht. Ze had haar glas op het aanrecht gezet en haar kleine handen waren nu gevouwen, net alsof ze aan het bidden was.

“Waarom?”vroeg ik haar.

Ze schudde haar hoofd van links naar rechts en mompelde zo zacht dat ik haar nauwelijks kon verstaan, “Omdat ik van u hou”.

“Want wat?” vroeg ik, niet zeker of ik het goed had verstaan.

“Omdat ik van u hou”, fluisterde ze tussen haar gesnotter door, nog steeds bang om mij aan te kijken. Haar tere schouders begonnen te schokken toen haar gesnotter over ging in een zacht gesmoord snikken.

Ik stond daar, verbijsterd,staarde haar aan en probeerde de situatie onder controle te krijgen. Nee, niet de situatie, maar ik probeerde mijn emoties onder controle te krijgen. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt, ik bedoel, wel door mannen maar nog nooit door een vrouw. Ik was verward. “Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, Diana, maar ik ben niet lesbisch.”

“ik wilde je niet van streek maken, ik wilde niet verliefd op je worden, het gebeurde gewoon”, zei ze. Toen ze zich op de vloer liet zakken, leken haar benen van rubber te zijn.

Voor n van de weinige keren in mijn leven was ik met stomheid geslagen, volledig sprakeloos, ik wist niet wat ik moest zeggen tegen het arme kind.

Eindelijk keek ze me aan,de tranen biggelend over haar wangen. “Het spijt me”’bracht ze snikkend uit. “Ik ben ook niet lesbisch, maar het gebeurde gewoon”, stamelde ze. Ze duwde haar gezicht in haar handen en brak in huilen uit, alsof haar vrouwenhart gekwetst, nee, eerder verbrijzeld was.

Ik wist niet wat te zeggen of te doen. Hier in mijn keuken zat een jonge vrouw, op haar knien te huilen als een kind, de tranen stromend over haar wangen. En dat omdat ze verliefd was op mij. “Wat moet ik nu doen?” mompelde ik.

Geknield naast haar op de grond, sloeg ik mijn handen om haar schouders en hielp haar omhoog. Nadat ik haar omhoog had geholpen, hield ik haar vast en probeerde haar te troosten. “We zijn grote meiden, we kunnen wel omgaan met deze situatie”, probeerde ik haar gerust te stellen.

Met mijn 1.90 meter was ik aanzienlijk groter dan haar. Terwijl ik haar hoofd, zacht wiegend, tegen mijn borst aandrukte, keek ze me verbeten aan.”Zie je, nu deed ik het weer! Alleen, nu was het mijn hart wat sneller dan mijn verstand,”jammerde ze.

Ik keek naar beneden in haar fel licht blauwe betraande ogen. Beetje bij beetje, scheurde ze een stukje uit mijn hart. Ze voelde zo klein en broos in mijn armen, zo zacht. Ik probeerde mijn eigen tranen tegen te houden, maar door dit arm kind, met verscheurde gevoelens, kon ik dat niet. “Hier”, zei ik, en gaf haar een doos met tissues, na er zelf ook wat te hebben genomen. “Droog je tranen en neem een slok cola. Ik moet nu toch een wijntje hebben. Nee, ik denk dat ik toch iets sterkers moet hebben, dan gaan we zitten en zullen we dit gedoe rechtzetten”.

“Zou ik ook wat sterkers mogen? Ik denk dat ik dat ook nodig heb,”zei ze, een kleine glimlach op haar gezicht toverend. “Ik denk dat ik Valentijn verpest heb.”

“Ik maak een wodka martini,”antwoordde ik en liet haar los uit mijn omarming om de spullen bij elkaar te zoeken.

Ze nam de laatste slok cola, wurmde zich toen tussen de shaker en mij. Ik probeerde te begrijpen wat ze deed, maar ik wist het niet. “Wil je nog wat cola?”vroeg ik. “Nee, dank je, ik wacht wel op de martini,”antwoordde ze.

Ik keek op haar neer en zag het resultaat van haar bedoeling. Haar armen omhelsde mijn middel terwijl ze haar hoofd tegen mijn borsten drukte.

“Zo, nu voel ik me iets beter”, mompelde ze, haar hoofd wrijvend over mijn borsten.

Ik keek neer op haar blonde hoofd en liet mijn armen om haar schouders zakken. Ze leek op een klein kind wat stiekem een knuffel van haar moeder probeerde te ontlokken. Ik kon het niet helpen, maar ik moest er een beetje om lachen. Ze had het zo gedaan, dat ik gewoon door kon gaan met het maken van de martini’s, zonder mij in de weg te zitten. Wat ze deed was niet verkeerd of was geen misstap, ze wilde alleen maar dicht bij me zijn, heel dichtbij. Het was voor haar het belangrijkste op dit moment.

Ik was zo geraakt door haar, maar ik wist dat ik hier een einde aan moest maken. Mijn geest was wanhopig op zoek naar een manier voor haar verliefdheid voor mij, het was vlijend, maar zeker ook verkeerd. Ik bedoel, godver, ik ben twee keer zo oud als haar, ik ben niet lesbisch, ik ben niet verliefd op haar, en ik weet zeker dat ik nog wel enkele andere redenen zou kunnen bedenken. Hoewel, ik moet toegeven dat ik het wel spannend vond, dat deze meid verliefd op me was. Ik dacht bij mijzelf, als ik ooit lesbisch zou worden, zou ik er voor zorgen dat zij de eerste zou zijn die het wist. Als ik lesbisch zou zijn, zou ze waarschijnlijk het soort vrouw zijn wat ik zou najagen, klein, lief,zorgzaam, en in staat om haar gevoelens te tonen. Ja, ze zou het moeten zijn, als ik lesbisch was. Maar ik ben het niet, zodat de gehele lijn van gedachten mij niet dichter bij een remedie van het probleem bracht. Hoe moest ik Diana laten merken, zonder haar hart te verscheuren, dat het niet kon. De tranen biggelde over mijn wangen.

Ik tikte haar zachtjes op haar hoofd. Langzaam draaide ze haar gezicht naar me toe. Ze sprak geen woord, maar haar ogen vroegen,”wat?”

“Wil je dat ik deze martini’s nog afmaak?” vroeg ik.

Nog steeds zei ze niets, ze schudde enkel haar hoofd van,”ja”

“Denk je niet dat het een stuk makkelijker zou zijn als je niet tussen mij en het aanrecht zou staan?” vroeg ik.

Weer schudde ze haar hoofd.

“Nou, waarom verhuis je dan niet?” vroeg ik.

Deze keer sprak ze eindelijk,” Omdat ik het fijn vind zo, en je kunt het aanrecht bereiken om me heen. Ik wil je nog even vasthouden, alsjeblieft”, klonk het, haast smekend.

Ik deed alles in de shaker en schudde deze even flink. “Het is klaar”, zei ik.

“Ik denk dat je nog langer moet schudden,”mompelde ze.

“Waarom,” vroeg ik.

“Gewoon, daarom,”antwoordde ze.

“Als jij het zegt,”antwoordde ik, en nam de shaker en schudde totdat deze te koud werd om nog langer vast te houden. “Zo, nu is het wel klaar, meer schudden hoeft niet,”zei ik en goot de bijna bevroren vloeistof in de glazen.

“Weet je zeker dat je lang genoeg geschud hebt,”vroeg ze zacht.

“Ja, waarom?” vroeg ik haar.

“Oh, ik was gewoon aan het genieten van de manier waarop je borsten tegen mijn gezicht stuiterde toen je de shaker schudde,”antwoordde ze glimlachend.

“Oh, jij kleine rat!” zei ik schertsend. Ik bukte en gaf haar een tik op haar kleine, schattige kontje. Ik besefte dat ik dat eigenlijk beter niet had kunnen doen. Ik pakte haar bij haar schouders en duwde ze opzij, nam de twee glazen van het aanrecht en liep naar de bank in de woonkamer, Diana volgde me op mijn hielen. “Ga zitten,” zei ik.

Toen ze op de bank zat, gaf ik haar een martini en ging aan de andere kant van de bank zitten. Ik nam een slok van mijn martini om mijn gedachten te versterken met het vloeibare uit het glas, voor het onaangename, maar onvermijdelijk gesprek dat zou gaan komen. Blijkbaar had ik meer nodig, en gooide de inhoud van het glas in n keer naar binnen met de olijven en al.

Met een brandend gevoel in mijn maag stond ik op van de bank. “Jij blijft hier op de bank. Ik kom zo terug,” zei ik, en ging volle goede moed de shaker halen.

Toen ik terug kwam, zat Diana aan mijn kant van de bank, waardoor er net genoeg ruimte over was tussen haar en de armleuning van de bank. Haar glas stond voor haar op de salontafel, nog niet aangeraakt. Ik wurmde mij ertussen en vulde mijn glas. Ik nam mijn glas en hield het omhoog om met haar te toasten. Ze nam haar glas.

Ik bracht de enige toast uit die ik me op dat moment kon bedenken. “Op de onbeantwoorde liefde,” zei ik, een kleine slok van mijn martini nemend.

Diana hield haar glas omhoog, knipoogde naar me, en sloeg het glas in n keer achterover. Ze verslikte zich in de olijven, begon te hoesten, de tranen schoten uit haar ogen.

“Voorzichtig, schat. Ik weet niet wat je gewend bent, maar hier zit veel alcohol in, en daar moet je wel voorzichtig mee zijn,”zei ik, en probeerde niet te lachen.

“Tja, daar kom ik nu ook achter,”glimlachte ze, haar ogen nog steeds doordrenkt van tranen. “Maar de olijven smaken heerlijk, en ze branden in mijn keel en maag”.

Ik barste uit in een lachsalvo. Ik kon er niets aan doen, het was gewoon grappig om te zien wat er met haar gebeurde, terwijl ze probeerde te praten en tegelijk op adem probeerde te komen.

“Nou, ik weet nu hoe ik je aan het lachen moet brengen. Alles wat ik moet doen is iets doms uit halen en je vind het hilarisch,” grijnsde ze. “Ik zal dat moeten gebruiken als je ooit in een dip zit en een duwtje in je rug nodig hebt”.

“Nee schat, ik lach je niet uit, maar je had je gezicht moeten zien. Het was onbetaalbaar,” zei ik.

“Ik denk dat het dat was. Dat spul heeft me verrast,” haar glimlach werd groter. “ik hou er wel van.”

“Waarvan, de wodka of verrast te worden?” vroeg ik.

“Nou de wodka is lekker, maar wat ik echt leuk vond, is dat je me schat noemde,”zei ze. Dat verraste me het meest. Het klonk zo warm, zo lief uit je mond. Maar wat betekent onbeantwoorde liefde?

“Och!” antwoordde ik. “Binnen dertig seconden heb ik tweemaal schat tegen je gezegd, dat is waarschijnlijk een record voor mij.”

“Ik denk dat het betekend dat het niet geaccepteerd word,” zei ze zacht, een spoor van verdriet terugkomend in haar stem.

“Ik bedoel het niet zo, schat,” zei ik. n seconde te laat, realiseerde ik haar opnieuw aansprak met schat.

“Dan hou je van me!” haar ogen schitterde bij dit antwoord.

“Godver, meid, je verdraaid mijn woorden!, antwoordde ik, ondertussen mijzelf afvragend hoe ze mij kon verslaan op mijn sterkste punt, namelijk, iemand het zwijgen opleggen, alleen door het gebruik van woorden. Hoe kon ze winnen van mij. Nee, niet hoe, maar wat het deed met mij, vroeg ik mij af, dat was belangrijker.

“Het spijt me, ik wil je niet verwarren,” zei ze. “Het gebeurd wel vaker, ik heb het geleerd van mijn vader.”

“Het is niet dat je mensen verward, maar dat je hun woorden letterlijk vertaald,”probeerde ik haar uit te leggen.

“Hoe moet ik de woorden van een dan ander interpreteren?” vroeg ze me.

“Ok, Diana, ik geef me gewonnen, ik ga geen woordspelletje met je spelen. Ik maak geen schijn van kans tegen je,”antwoordde ik. “Vertel me, waarom denk je dat je verliefd bent op mij?”

“Ik weet wat liefde is. Ik ben verliefd geweest, maar dan op een man. Ik heb nu hetzelfde gevoel, eigenlijk, nog beter. Ik ben gelukkig van binnen en mijn maag draait om als ik je zie, dat is wat er gebeurt als je verliefd bent,”antwoordde ze.

“Van een paar rondjes in de draaimolen, krijg je hetzelfde gevoel,”zei ik. “maar dat betekend nog niet dat je verliefd bent.”

“Hou je me voor de gek?” vroeg ze, haar blauwe ogen begonnen zich weer te vullen met tranen.

“Natuurlijk niet,”antwoordde ik. “Ik probeer alleen te zeggen, dat wanneer men denk aan de liefde, het soms niets meer is dan een opwelling, een vluchtige verliefdheid. Liefde is een vrij serieuze zaak.”

“Ik weet het,” zei ze. “Denk je dat het voor mij makkelijk was om mijn genegenheid voor je te tonen? Ik zou wel willen dat het makkelijk ging. Elke keer als ik n roos achterliet, wist ik dat je zou denken dat je geheime aanbidder een man was. Maar hoe moest ik het dan aanpakken om mijn gevoelens voor je te tonen.”

“Ik weet het niet Diana, maar het lijkt erop dat het je gelukt is. En nu heb je mijn aandacht,” antwoordde ik.

Ze nam haar tweede martini en sloeg hem in n keer achterover.

“Schat, je kunt beter voorzichtig zijn met dat spul, het komt vrij hard aan,” waarschuwde ik haar.

“Wat dat betreft, weet ik niet of ik me daar zorgen om moet maken,” mompelde ze.

“Waarom heb je zolang gewacht om mij het te vertellen?” vroeg ik.

“Oh, geloof me, ik wilde het al een tijdje geleden vertellen tegen je. Maar ik kon niet de juiste woorden vinden, en als ik wel had gevonden, zou ik het niet durven van de zenuwen. Ik was bang dat de sfeer op het werk verpest zou worden en je mij zou ontslaan. En ik heb die baan nodig.”

“Ik was zenuwachtig toen ik begon met de rozen. Ik weet ook niet waarom ik er mee begon, maar ik zag dat het je blij maakte, en ik moet toegeven dat ik het best spannend vond. Dus bleef ik de rozen op je auto leggen,” lichte ze toe.

Diana gooide er nu echt alles uit en ik liet haar doorgaan. Dat had ze nu nodig. Dus hield ik mijn mond en liet haar praten. Af en toe schudde ik mijn hoofd, maar bleef luisteren.

“Ik kon geen manier vinden om het je te vertellen. Toen ik je koffer zag staan, besloot ik hem te verstoppen, ik wist dat je hem nodig had. Het was een mooi excuses voor mij om hem aan huis te brengen, waardoor ik een kans zou krijgen om met je te kunnen praten. En morgen is het Valentijnsdag, en ik dacht, het is nu of nooit.”

“Nou, ik heb mijn kans gehad, en ik heb het verprutst. Dat is het enige waar ik goed in ben, dingen verputsen,” zei ze, en begint weer te huilen.

Ik legde mijn arm om haar schouders en trok haar tegen me aan. “Rustig, Diana, het is goed.” Zei ik, en probeerde haar te troosten. Ik schonk de derde martini in. Toen ze hem pakte nam ik haar pols vast. “Als je die opdrinkt, denk ik niet dat je nog mag rijden van mij. Of iemand komt je halen, of ik breng je naar huis, of je blijft hier op de bank slapen.” zei ik.

“Na alles wat ik heb gedaan, wil je dan dat ik nog hier blijf?” snikte ze.

“Waarom niet? Ik ben niet boos op je. Je hebt net je gevoelens geuit en daar is niets mis mee.” Antwoordde ik.

Ze pakte haar glas, nam er een slok van en zette hem terug. Zoekend naar mijn ogen zei ze:”Realiseer je wel wat je net zei? Ik wist wel dat dit de manier was om bij je te blijven,” giechelde ze.

Dat was de druppel, ik verloor de controle over mijzelf. Ze had mijn hart doen smelten. Ik kon de verleiding niet langer weerstaan. Ik leunde naar haar toe en kuste haar zacht op haar mond. Ik was van plan om uit te vinden, voor eens en voor altijd, of ze serieus was of gewoon een groot kind met een bevlieging.

Blijkbaar was het serieus, want ze ontving mijn kus grettig. Haar tong danste over mijn lippen. Ik zwichtte voor haar tong die een weg zocht tussen mijn lippen en opende mijn mond. Haar heerlijke tong schoot naar binnen en onderzocht, hongerig, elke centimeter van mijn mond.

Ten slotte beindigde we onze diepe hartstochtelijke kus. Onze lippen waren van elkaar gescheiden, maar onze ogen waren nog gesloten. Geen van ons kon spreken of wist wat te zeggen, zelfs al zouden we het kunnen.

“Wacht even,” zei ik. “Hoe kom je daar?” Ze was op de n of ander manier op mijn schoot terecht gekomen en zat nu wijdbeens over mijn dijbenen.

Ze dacht even na. “Je trok me erop, denk ik.”

Ik moet toegeven dat ik het een prettige positie vond. Ik leunde achterover en trok haar mee. “Ik kan me niet herinneren dat ik je op mijn schoot trok.” Zei ik.

“Eh, je hebt mij ook niet op je schoot getrokken. Eigenlijk heb je mij er min of meer opgetild,” zei ze. Haar gezicht kwam langzaam richting het mijne. Onze lippen ontmoeten elkaar opnieuw. Onze tongen verstrengelde zich. Ik liet me wat onderuitzakken en trok haar dicht tegen me aan. Haar lichaam voelde aan als een tweede huid. Zelfs met onze kleren aan voelde ik haar hart kloppen tegen mijn borsten. En wat een heerlijk warm gevoel gaf me dat.

We bleven zo nog een tijdje zitten, elkaars gezichten en hals kussend, af en toe aan elkaars oor sabbelend. Ik heb nog nooit zulke liefdevolle kussen ontvangen. Het leek wel of ze die in haar leven had opgespaard, om ze alleen aan mij te geven. En nu ik ze had ontvangen, wilde ik er meer van hebben. Onze lichamen, strak tegen elkaar gedrukt, voelde klam aan en onze aandacht en passie was gericht op elkaars gezicht. Haar handen voelde zacht aan toen ze mijn gezicht vast hield.

Toen ze me eindelijk losliet konden we beidde op adem komen. “Het spijt me Diana, maar je kunt niet op de bank blijven slapen.” Zei ik.

Een schaduw van verdriet trok over haar gezicht. “Ik wist wel dat ik het weer zou verprutsen,” fluisterde ze, en probeerde van me af te klimmen.

Als antwoord pakte ik haar heupen vast en trok haar weer op mijn schoot. “Ik ben bang dat je mijn bed met me moet delen in plaats van de bank.” antwoordde ik.

Haar mooie glimlach verdreef het verdriet van haar gezicht. “Weet je het zeker?” vroeg ze me.

“Oh, ik weet het zeker. Blijkbaar moet ik mijn toekomstig leven opnieuw heroverwegen en indelen.” zei ik.

“Nou, terwijl je dat doet, zouden daar ook een paar gedachten van mij inpassen?” vroeg ze zacht.

“Ik ben bang dat het daar een beetje te laat voor is. Ik ben bang dat je zojuist al een vast onderdeel van mijn leven bent geworden Diana, of je wilt of niet,” antwoordde ik en kneep haar zacht in haar wang.

Ze legde haar hoofd tegen mijn borst en fluisterde: “dank je.”

“Dit is allemaal nieuw voor me,” zei ik, en gaf een tik op haar kont,” en ik heb een slok nodig.”

“Ik ook,” zei ze, en klom van me af.

Ik zette me recht op de bank en bracht mijn jurk en haren weer in model, nam een grote slok en keek haar aan.

“Ik heb een weekendtas achterin de auto liggen met een paar dingen,” zei ze. “Een nachthemd en dat soort dingen.”

“Oh, dus je had al ingecalculeerd dat je hier zou blijven?” vroeg ik haar.

“Nee,” antwoordde ze, “Maar als ik uitga en teveel gedronken heb blijf ik meestal bij iemand slapen.”

Ik vroeg me af of ik bereid was te ontvangen wat deze nacht in petto had voor ons. Ik keek naar de mooie kleine Diana en ik realiseerde me dat ik er klaar voor was. Wat er zou gebeuren wist ik niet, maar ik wilde dat het gebeurde, wat het ook was.

“Moet je niet iemand bellen dat je niet thuis komt?” vroeg ik.

“Nee, niet echt, misschien mijn kamergenoot, met wie ik het appartement deel, we hebben een afspraak dat…”

“Een goede regel,” onderbrak ik haar. Daar staat de telefoon. Ik zag hoe ze door de kamer naar de telefoon liep, bijna zwevend van geluk, en bekeek haar slanke figuur. Ik sloeg mezelf bijna in mijn gezicht toen ik dacht aan wat ik met haar wilde doen. Wat ben ik toch een stoute meid, grinnikte ik.

#

Nadat ik de glazen had opgeruimd en zij haar telefoongesprek had beindigd stonden we onwennig tegenover elkaar. Wie zou de beruchte stap maken.

Het bloed gierde door mijn aderen toen ik zenuwachtig de beruchte vraag stelde. “ Ben je klaar om naar bed te gaan Diana?” vroeg ik haar met een trillende stem.

“Ik was er al kaar voor toen ik hier aankwam,” antwoordde ze met een glimlach op haar gezicht. “Ik haal even mijn tas uit de auto,” mompelde ze.

“Zit er iets ander in dan je nachthemd dat je nodig hebt?”vroeg ik haar.

“Nee, niet echt,”was haar antwoord.

“Dan heb je die tas niet nodig, en zeker geen nachthemd. We slapen zoals ik altijd slaap Diana,” grijnsde ik en duwde haar haastig voor me uit naar mijn slaapkamer.

Het knuffelen en zoenen van zojuist had mijn passie voor haar doen opzwepen tot ongekende hoogte, en nu ik haar in mijn slaapkamer had weten te krijgen steeg deze naar ongekende hoogte. Geduld was iets wat ik op dit moment niet meer bezat, ik wilde haar, nu. Waarom wist ik niet meer, maar ik deed wat ik moest doen. Haastig deed ik de lamp naast mijn bed aan, zette zachte, romantische muziek op. Ik was er meer dan klaar voor.

Ik was al behoorlijk nat tussen mijn benen,zo opgewonden, zo geil als ik was, toen ik gretig haar blouse uit haar rok over haar hoofd trok, niet eens de moeite nemend om deze los te knopen. Nadat ik haar blouse in de hoek had gegooid, wilde ik, haast wanhopig, haar jonge met kant bedekte borsten grijpen. Ik kom me nog net beheersen, het was een feest om naar haar te kijken zoals ze daar nu stond in de schemerige kamer, met een liefdevolle glimlach op haar mond.

Mijn handen trilde van de zenuwen toen ik de tailleband van haar rok vast nam, en deze langzaam over haar smalle heupen naar beneden trok. Zoals ze daar nu stond, had ik echt een reden om een feestje te vieren. Haar kleine gestalte had de perfecte vormen, die elke vrouw zou willen hebben. Haar roze slip, met rozenprint en bijpassende kanten beha staken af tegen haar zacht roze gekleurde lichaam.

Ze leek nog kleiner toen ze haar schoenen uitschopte. Ik stond daar maar, haar schoonheid te bewonderen. Ze nam een pose aan,bijna onschuldig, met een verlegen blik op haar gezicht. Onschuldig of niet, zij was de gene die dit gedoe was begonnen. Zij was degene die mijn hart in vuur en vlam had gezet. En zij was degen die ik wilde beminnen, deze nacht.

Ze knoopte haar lange blonde haar in een knotje en liet haar handen naar beneden glijden. Ze maakte haar beha los, schoof hem over haar schouders naar beneden en gooide hem bij de rest van haar kleding. Haar borsten, niet veel grote dan een appel, voorzien van tepels, niet veel groter dan een erwt, staken fier vooruit, haast smekend om door mij aangeraakt te worden.

Langzaam, haast plagend, trok ze haar roze slip over haar slanke benen naar beneden, stapte eruit en gooide die met een achterloos gebaar naar de rest van haar kleding.

“Wat vind je ervan?” vroeg ze, haar handen vooruit stekend alsof ze zich wilde presenteren als een cadeau, wat ze in werkelijkheid ook is, alleen wist ik niet of ze het zelf besefte.

“Mijn God,”slaagde ik erin om als antwoord te geven. Ik zag haar prachtige, klein gespierde lichaam. Ze benam me alle adem die ik nog bezat. Nog nooit had ik zo naar een vrouw gekeken, laat staan bewonderd.

Diana stapte naar me toe en schoof haar armen om mijn middel. “Vind je me mooi? Ik was bang dat je me niet mooi zou vinden,” fluisterde ze zacht.

Als antwoord legde ik mijn handen op haar schouders, mijn vingers danste als vlinders over haar zijdezachte huid, helemaal naar beneden, totdat ik haar zachte, stevige billen bereikte. Met mijn beidde handen kneedde ik haar billen en trok haar ter gelijke tijd tegen me aan. Ik voelde haar vrouwelijkheid, toen ze zich tegen mij dijbeen aandrukte. Een zachte kreun ontsnapte uit haar keel. Ik trok mijn been terug om de spanning weg te halen uit haar schaamstreek. Toen trok ik haar stevig tegen mijn dijbeen aan, maar deze keer duwde ik mijn been naar voren. Ik herhaalde dit enkele keren. Elke keer werd haar gekreun dieper, een beetje harder. Het was het mooiste geluid wat ik ooit had gehoord. Het geluid van een vrouw die volkomen in extase raakt.

Ze gooide haar hoofd achterover en keek me in mijn ogen. “Je kunt daar beter mee stoppen”hijgde ze, en kreunde weer,”als ik klaarkom verpest ik heel je jurk,” hijgde ze nu dieper.

“Ja, ik weet het,” glimlachte ik tegen haar, en trok haar net iets harder tegen mijn dijbeen.

Haar hoofd viel tegen mijn borsten. Haar voeten kwamen van de grond en wikkelde zich om mijn benen, ik hoefde nu zelf niets meer te doen. Ze bewoog zich als een paaldanseres tegen mijn dijbeen, heen en weer. Haar gekreun werd dieper, intenser.

Weer keek ze me diep in mijn ogen.”Ik moet stoppen, voordat het te laat is,”fluisterde ze zacht.

“Stop niet, lieverd,”fluisterde ik haar toe, en boog naar haar en kuste haar voorhoofd. “stop niet, laat het los, laat het maar gebeuren. Je hoeft er slechts aan toe te geven.”

Terwijl ze me aankeek, verstarde haar licht blauwe ogen, haar mond opende zich, haar lichaam begon te trillen, alsof er iets naderde wat ze in de kiem wilde smoren.

Ze kneep me harder dan ik dacht dat het mogelijk was voor een meid van haar omvang, toen ze van binnenuit leek te exploderen. Ze bleef kreunen toen haar sappen in ongecontroleerde golven uit haar kwamen. Ik voelde hoe haar sappen mijn jurk doorweekte en op mijn been stroomde.

Ik voelde hoe haar kracht uit haar lichaam vloeide. Haar grip op mij werd minder, en haar benen gleden langzaam langs de mijne naar beneden.

“Mijn god, ik denk dat het nooit ophoud,”kreunde ze.

Ik had zoiets nog nooit meegemaakt, het was volmaakt voor haar.”Ik hou van je fluisterde ik zacht.” Nog steeds haar billen vasthoudend.

Eindelijk versoepelde haar benen zich helemaal en kon ik haar op de grond zetten voor ze zou vallen. “Het was heerlijk,”zei ze met een zwakke lach. “Oh nee! Het spijt me. Ik heb je mooie zijden jurk verpest, kijk.” Verontschuldigde ze zich, toen ze naar beneden keek en een grote natte plek zag, precies op de plaats waar ze tegen mijn boven been had gereden.

“Dat maakt niet uit Diana,” antwoordde ik,”daar is en wasmachine voor.”

“Waarom doe je hem niet uit voordat ik hem helemaal verpest,”fluisterde ze. Haar handen reikte zich om me, ze probeerde de rits van mijn jurk los te maken, maar ik deed een stap terug.

Haar knien knikte nog van vermoeidheid, ze zakte bijna door haar benen, en ze kon nog net op tijd het dressoir vast pakken.

“Alles goed, schat,”vroeg ik haar en hielp haar naar mijn bed.

“Ja ik denk van wel. Ik ben gewoon een beetje moe,” zei ze met een glimlach.” Je hebt me echt afgemat.”

“Ik?” riep ik. “Ik denk dat je alles zelf hebt gedaan.” Ik sloeg de lakens weg en zei;” En nu tussen de lakens met dat lekkere kontje van je.”

Ze gleed in het bed. Ik moet toegeven, ze zag er geweldig uit, naakt tussen mijn satijnen lakens liggend. Ik ging op de rand van het bed zitten. Haar handen strekte zich uit naar de rits van mijn jurk. Ik draaide me om zodat ze er makkelijk bij kon. Nadat ze klaar was, ging ze weer op bed liggen en staarde me aan met die grote glimlach van haar.

“Wil je me niet uitkleden zoals ik bij jou deed?”vroeg ik. “Je mag het, dat weet je.”

Ze schudde haar hoofd.” Nee, ik heb maanden gefantaseerd om naar je te kijken hoe jij je uitkleed, en nu dit is de kans om het in het echt te zien.”

Ik stond op en liet de jurk van mijn schouders glijden. Ik hoorde Diana zacht zuchten, toen ze zag hoe groot mijn borsten waren en hoe mijn harde tepels in de dunne stof van mijn beha priemde. Ik laat de jurk op de grond vallen en stap eruit, raap hem op en hield hem onder mijn neus. Ik snoof haar geur op voordat ik hem in de hoek gooide.

Diana ging op de rand van het bed zitten, en ik liep langzaam naar haar toe. Ik stond voor haar neus met alleen mijn beha en slip nog aan. Haar licht blauwe ogen raasde over elke centimeter van mijn lichaam. Ik genoot ervan.

Ik toonde haar mijn rug en voelde hoe ze met trillende vingers mijn beha losmaakte. Ze probeerde mijn borsten te pakken, maar ik stapte weg van haar.

“Nee, zei ik. Je moet geduld hebben tot ik klaar ben,” plaagde ik haar en draaide me om. Langzaam trok ik mijn slip over mijn heupen en stapte eruit. Ik stond zo dicht bij haar gezicht dat ik haar warme adem in schaamstreek voelde. Ik zag hoe haar tong over haar lippen gleden. “Bevalt het wat je ziet?” vroeg ik zacht.

“Meer dan je denkt, kom dichterbij, kom naast me liggen,” hijgde ze zacht, haar handen naar me uitstrekkend.

Ik schoof tussen de lakens en trok haar tegen me aan,haar mond zoekend met mijn lippen. Ik kuste haar hartstochtelijk. Mijn tong onderzocht elk plekje van haar mond. Ik werd gek toen ze zacht op mijn tong begon te zuigen.

Toen we de kus verbraken ontdekte ik dat ze op me was komen liggen. Haar tengere lichaam, tussen de satijnen en mij, was het meest sexy gevoel wat ik ooit had gevoeld.

“Nu kun je aanraken wat je wilt, Diana,” hijgde ik.

Met een uitbarsting van energie stortte ze zich op mijn tepels en deze hijgend in haar hongerige mond nam. Haar tong danste over mijn harde tepels. Hoe harder ze likte, harder en groter ze werden.

Tussen de sensatie door, die mijn lichaam onderging, voelde ik hoe haar been een weg zocht tussen mijn benen. Maar al te blij haar tegemoet te kunnen komen, spreidde ik mijn benen voor haar. Tot mijn teleurstelling waren mijn tepels plotseling verlaten en schoof ze onder de lakens.

Ze verspilde geen moment. Ik voelde opeens hoe ze haar hijgend gezicht tegen mijn vagina drukte, haar warme adem tegen mijn schaamlippen blazend. Alleen dit al deed me zwaar hijgen, en het werd nog erger toen ze haar tong tussen mijn schaamlippen liet glijden. Zonder waarschuwing drukte ze haar tong zo diep mogelijk bij me naar binnen en begon me op die manier te neuken.

Ik kon alleen nog schreeuwen: “Wat….Oh mijn God!” mijn vagina leek wel een vulkaan die uitbarstte. Het leek wel of mijn vagina zich binnenste buiten wilde draaien, toen ik klaarkwam.

Ze ging door met haar aanval op mij, haar neus tegen mijn clit wrijvend, haar mond zoog zich vast op mijn vagina. Ze zoog zo hard aan me dat het leek alsof ze me op wilde zuigen.

Ik kon haar horen slurpen en zuigen. Ze zorgde ervoor om geen enkele druppel van mijn stromende sappen te verspillen. Ze slikte, duwde haar tong in me, zoog en slikte weer, opnieuw en opnieuw. Telkens als de krampen zich verminderde, drukte ze haar hoofd strakker tegen me, en drukte haar tong diep in me. De intense trillingen die ik hier van kreeg, zorgde dat ik voor de tweede keer klaarkwam.

Ik heb geen idee hoe lang ze hiermee doorging. De enige manier, die mijn lichaam kon vinden, om aan deze aanval te ontsnappen, was flauw te vallen. En dat was wat er ook gebeurde.

#

De werkelijkheid keerde terug toen ik de vogels buiten hoorde kwetteren en fluiten. Langzaam opende ik mijn ogen en zag hoe het zachte ochtendlicht zich een weg baande langs de rand van de gordijnen.

Mijn lichaam was uitgeput, bijna gevoelloos. Een beeld van Diana schoot door mijn hoofd. Snel keek ik links en rechts van me. “Godverdomme!”gilde ik. Diana was er niet. Het hele gebeuren was een droom geweest.

Zoveel gedachten schoten tegelijkertijd door mijn hoofd, en er kwamen er steeds meer bij. Ik probeerde ze te ordenen, maar het lukte me niet. Het leek alsof ik antwoord kreeg van een telefooncentrale, alle lijnen zijn bezet, probeer het later opnieuw.

Tegelijkertijd was ik opgelucht omdat Diana nooit iets over mijn gevoelens voor haar te weten zou komen. Ik had ontdekt dat ik lesbisch was. Ik voelde ook teleurstelling, omdat mijn kleine meid, Diana, niet hier bij me was.

Versuft trok ik de lakens over mijn hoofd, nog niet klaar om een nieuwe dag te ontvangen, een nieuwe eenzame Valentijnsdag.

Ik voelde een kleine beweging onder de satijnen lakens. Ik zat meteen rechtop in mijn bed en sloeg de lakens terug. Wat ik vond, vulde mijn hart met een alles overweldigende vreugde. Een paar fel blauwe ogen keken me aan en ik hoorde,” Doe die lakens terug, ik wil nog niet opstaan.”

Ik trok de lakens over mij heen en liet me achterover vallen op mijn kussen en voelde hoe Diana zich tegen me aanvleide.

Oh, mijn God, het was geen droom. Ze had de nacht met me doorgebracht. Ze had bij me geslapen. Een prachtig, warm gevoel maakte zich meester van me. Diana was er echt en had me zojuist een prachtigste cadeau gegeven dat ik ooit had gehad, een prachtig Valentijn cadeau.

Ik lag daar voor een paar minuten, toen ik een beslissing nam. Ik trok de lakens weer weg.

“Diana, kom hier liggen!” fluisterde ik.

Haar ogen opende zich en langzaam kroop ze omhoog, Legde haar hoofd op mijn borsten. Het leek haar favoriete plaats te zijn, en ik had er beslist geen moeite mee.

Zo vielen we samen weer in slaap. Het laatste wat er door mijn gedachte schoot, was dat ik de hele wereld wilde laten weten dat ik van haar hield en als ze het niet aanstond, dan konden ze de pot op.

“Ik hou van je Diana,”fluisterde ik zacht.

Als antwoord nam ze mijn hand vast en kneep er zacht in. Haar ogen lieten een paar tranen los die zich langzaam verspreidde over mijn borsten, lijkend alsof ze een weg zochten naar mijn hart.
Brinky, de nieuwe BMW
pi_87987903
Hmm, meeslepend en fijn verhaal hoor!

Op de een of andere manier klinkt dit alsof het uit het Engels vertaald is. Of dat Engels de moedertaal van de schrijver/schrijfster is. Klopt dat?

[ Bericht 14% gewijzigd door Pandora73 op 26-10-2010 18:20:49 ]
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_87992617
Nee dat is niet waar maar er zijn vast een paar spellingsfouten waardoor je dat denkt denk ik ;) tis op en top NL, ik heb het alleen wat sappiger gemaakt voor de rest :)

[ Bericht 28% gewijzigd door BrinkydeBMW op 26-10-2010 19:34:26 ]
Brinky, de nieuwe BMW
pi_87995920
Hm, een van de duidelijkste voorbeelden die ik zo snel kan vinden is "Ik hoop dat u mijn standpunt waardeert" (conversatie in de bloemenwinkel). Dit is letterlijk vertaald Engels: "I hope you appreciate my point of view". In het Nederlands zou je zeggen "Ik hoop dat u mijn standpunt begrijpt" of "dat u begrip heeft voor mijn standpunt". Iets waarderen is in het Nederlands namelijk alleen iets leuk vinden, of fijn vinden, en heel wat anders dan respecteren.
En zo zitten er heel wat meer dingetjes in die mij een "Engels" gevoel gaven. Bijvoorbeeld zinsconstructies en werkwoordsvervoegingen (verspringingen tussen verleden/tegenwoordige tijd bij werkwoorden die in het Engels in geschreven taal niet verschillen in die tijdsvormen en in het Nederlands wel).
Maar ook tegenwoordige deelwoorden (in het Engels de vormen met ~ing, die in het Nederlands ~end worden) die qua zinsconstructie niet op hun plaats zijn (in het Nederlands wordt dit alleen gebruikt als bijvoeglijk naamwoord of bijwoord, terwijl het Engels wordt gebruikt om bijvoorbeeld iets aan te geven wat men ondertussen doet. (Voorbeeld, niet uit dit verhaal maar gewoon als voorbeeld: "Staring into my glass, I thought about..." wordt normaal gesproken niet vertaald met "Starend in mijn glas, dacht ik na over...", maar eerder met "Terwijl ik in mijn glas staarde, dacht ik na over..."; en in dit verhaal komt die ~end vorm juist wel veel voor.)
Allerlei dingen die dus in het Nederlands nt verkeerd worden toegepast en die als de tekst in het Engels zou staan, wel goed zouden zijn. Vandaar mijn gevoel dat het uit het Engels kwam, of dat je wellicht van nature Engels spreekt.

Maar goed, dit is dus alleen uitleg van mijn gevoel, verder blijf ik het gewoon een heel fijn verhaal vinden :P
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_87996055
Ok... Ik heb het alleen beetje bijgeschaaft maar het kan best wat je nu zegt ;) als het engels is boeit mij niet... Het blijft een lekker verhaal met een vleugje van mijn fantasie :@
En dankje :P

[ Bericht 25% gewijzigd door BrinkydeBMW op 26-10-2010 22:16:27 ]
Brinky, de nieuwe BMW
  dinsdag 26 oktober 2010 @ 21:21:45 #112
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_87998121
Nou Brinky, dat smaakt naar meer!

Get your kicks on Route 66

Ik ben de trotse bezitter van een Harley Davidson Chopper. Chroom, zwart leer, dreunende moter, op een zonnige voorjaarsdag parkeren op de boulevard en alle aandacht naar je toe trekken. Jaloerse blikken van mannen, verontwaardiging bij de oudevandagen, enthousiasme bij kinderen, maar vooral de stijgende oestrogenenspiegels bij de dames op het terras.

En toch miste Nederland altijd iets. Nu ik over de Route 66 mij richting Los Angeles begeef, weet ik wat het was: blik op oneindig en de absolute vrijheid. Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico en Arizona heb ik nu doorkruist. Het is niet ver meer naar LA, maar tijdens een rit van ruim 3000km moet er ook wel eens wat onderhoud gepleegd worden.

Gelukkig naderde ik het plaatsje Peach Springs, een dorpje dat haar hoogtij vierde in de tijd voordat Route 93 was aangelegd en dat nu maar liefst een kleine 700 inwoners telt. De garage uit die tijd is bewaard gebleven en nog open ook.

Ik parkeer mijn Chopper op de oprit die evenbreed is als het pand. De grote deuren zijn allebei opengerold, maar ik zie niemand. Het is 12.30u, misschien zijn ze aan het lunchen? Ik stap af, hang mijn Amerikaanse pothelm aan het stuur en loop naar binnen. Doordat buiten de zon zo fel is, moeten mijn ogen even wennen aan de schemer in de garage. Een met olie besmeurde gettoblaster vult de ruimte met Metallica's Enter Sandman. Overal staan onderdelen, kasten gereedschap, gallons olie en koelvloeistof, smerige poetslappen, banden, er is ook een ouderwetse smeerput aanwezig. Een geur die je alleen in garages tegenkomt, waar vaag het aroma van verse koffie in te ontdekken is.

Ineens wordt er een steeksleutel teruggegooid in een gereedschapskist en schrik me een ongeluk. Er was dus toch al iemand aanwezig. Het enige wat ik zie, zijn een paar kisten en een been van een vuile blauwe overall. Op het moment dat ik me bedenk dat het schoeisel aan de kleine kant is, komt de rest van het individu vanonder de moterkap tevoorschijn. Het blijkt een vrouw, nee, een meisje, nog geen twintig jaar oud.

Haar asblonde haren in een slordig, wild en kort kapsel, zwarte vegen op haar wang, hals en armen, een smoezelig hemdje dat ooit wit moet zijn geweest, haar huid bedekt met een glanzend laagje zweet, de mouwen van de overall om haar heupen geknoopt, een zware sleutel in het zakje bij haar knie. Ze doet me denken aan Madonna in de clip van Papa Don't Preach; hetzelfde haar, dezelfde blik in haar ogen, alleen hier en daar wat smeer toegevoegd.

"Ja?" vraagt ze. "Kan ik je helpen?"
"Kan ik bij jou ook een blikje motorolie krijgen?"
"Natuurlijk," zegt ze en ze laat de auto - een Pontiac Firebird '68, zie ik nu - voor wat hij is en loopt met stoere passen naar een metalen kast. Ze maakt hem open, pakt een blik en gooit het me toe. "Voor die chopper van je." En als antwoord op mijn vragende blik: "Ik hoorde je van mijlenver aankomen."
Aha. Vandaar. "Wat is de schade?" vraag ik haar.
"De moter moet helemaal gereviseerd worden, dat schatje is slecht onderhouden," begint ze.
"Nee," lach ik, "ik bedoel wat die olie kost."
"Oh, heb je het daar over! Twaalf dollar," antwoordt ze met een lichte blos.
Ik geef haar er vijftien en zeg dat ze het wisselgeld mag houden. Ze pakt het geld aan, vouwt het op en stopt het tussen haar borsten in haar beha.

Zonder iets te zeggen, loop ik naar buiten en stop het blikje in mijn leren zijtas. Dat vulde ik later wel bij. Ik liep terug naar binnen en ging bij de Firebird vlak achter haar staan. Ze kwam overeind vanonder de moterkap en sloot deze langzaam. Zonder te weten hoe ze zou reageren, gaf ik haar een zoen in haar nek. Haar zweet smaakte wat zoutig. Lekker. Ze draaide zich naar me om, keek me aan met een blik die ik niet meteen kon plaatsen en drukte haar zachte lippen op de mijne. Ik likte mijn weg bij haar naar binnen, zij liet het gretig toe. Mijn handen pakten haar om haar middel. Ik tilde haar iets op en zette haar neer op de gevlamde moterkap.

Vrijwel meteen sloeg ze haar benen om mijn heupen. Haar handen begroef ze in mijn haar, ze liet mijn stoppelbaard langs haar wang schuren. Ondertussen trok ik haar hemdje uit de overall en trok het bij haar uit. Ze droeg een sportbeha met de sluiting tussen haar borsten. Is dat even praktisch! Ik haalde eerst de twee biljetten er vantussen en propte deze tijdens het zoenen in de broekzak van haar overall. De sluiting van haar beha maakte ze zelf open. Ze pakte mijn handen en legde ze op haar zachte borsten. Kleine, harde tepeltjes.

Ik hoorde hoe haar kisten op de grond vallen - blijkbaar droeg ze ze zonder de veters te strikken. Ik voel hoe ze mijn riem loshaakt en mijn leren broek openknoopt. Ik trek gehaast mijn T-shirt uit. Ze krast met haar nagels over mijn borst en rug. Langzaam laat ze zich achterover zakken en gaat ze op de motorkap liggen. Ik help haar gehaast uit die gore overall en aanschouw een slank lichaam met platte buik en prachtige heupen op een van de mooiste auto's ooit. Ik bevrijd mijn erectie uit mijn boxershort, zij tilt haar benen langs me heen op en trekt haar stringetje uit.

Ze is prachtig, enkele seconden blijf ik naar haar staren, van mijn stuk gebracht, mijn handen over haar hele lichaam glijdend. "Snel," fluistert ze, "snel!"
Ik laat mijn middelvinger bij haar naar binnen glijden, plaag haar G-spot een beetje, streel met mijn duim haar clitje en meteen ligt ze te kronkelen op de Pontiac. "Please! Please!" smeekt ze me. Beheerst treedt mijn penis haar vulva binnen en ik kom bijna onmiddellijk. Ik wacht even, sta onbeweeglijk stil, ik voel hoe haar bekkenbodemspieren zich ongecontroleerd, happend bijna, aanspannen. Voor haar zal het ook niet lang duren. Damn, waar vind je ze nog zo geil, tegenwoordig?

Ik besluit dat het haar waarschijnlijk ook niet veel kan schelen hoe lang het duurt en begin te stoten. Mijn handen glijden over haar lichaam, pakken haar heupen stevig beet. Zij gilt het uit. Het kan me geen reet schelen dat heel Peach Springs haar zou kunnen horen, ik wil in haar exploderen, ik wil voelen dat ze komt!
En dan komt ze half overeind, haar borsten pront omhoog, haar hoofd in haar nek, voor een seconde bevroren, om vervolgens schreeuwend en hevig trillend klaar te komen, met haar benen om mijn middel trekt ze me nog dieper bij zich naar binnen.
Dan is het mijn beurt. Ik beleef mij orgasme dermate intens, dat ik steun moet zoeken bij de auto. Hijgend en doodmoe zak ik door mijn benen en lig ik op de grond van de garage bij te komen.

Ik hoor haar even uithijgen. Ze komt overeind en maakt van de gelegenheid gebruik om in amazone op me te komen zitten. Mijn erectie was even verdwenen, maar wordt met iedere hartslag weer leven ingeblazen. Steunend op mijn borst berijdt ze me. Haar ogen dicht, haar mond kreunend, hijgend een stukje open. Om weer een schuddend orgasme te beleven.

Terwijl ze weer bij zit te komen, rozig en vermoeid, constateer ik daar nu haar hele lijf glimt van het zweet en overal vegen olie en smeer vertoont.

Prachtig!

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 27-10-2010 21:49:03 ]
pi_88001499
quote:
Op dinsdag 26 oktober 2010 21:21 schreef Poem het volgende:
Nou Brinky, dat smaakt naar meer!


Get your kicks on Route 66

Ik ben de trotse bezitter van een Harley Davidson Chopper. Chroom, zwart leer, dreunende moter, op een zonnige voorjaarsdag parkeren op de boulevard en alle aandacht naar je toe trekken. Jaloerse blikken van mannen, verontwaardiging bij de oudevandagen, enthousiasme bij kinderen, maar vooral de stijdende oestrogenenspiegels bij de dames op het terras.

En toch miste Nederland altijd iets. Nu ik over de Route 66 mij richting Los Angeles begeef, weet ik wat het was: blik op oneindig en de absolute vrijheid. Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico en Arizona heb ik nu doorkruist. Het is niet ver meer naar LA, maar tijdens een rit van ruim 3000km moet er ook wel eens wat onderhoud gepleegd worden.

Gelukkig naderde ik het plaatsje Peach Springs, een dorpje dat haar hoogtij vierde in de tijd voordat Route 93 was aangelegd en dat nu maar liefst een kleine 700 inwoners telt. De garage uit die tijd is bewaard gebleven en nog open ook.

Ik parkeer mijn Chopper op de oprit die evenbreed is als het pand. De grote deuren zijn allebei opengerold, maar ik zie niemand. Het is 12.30u, misschien zijn ze aan het lunchen? Ik stap af, hang mijn Amerikaanse pothelm aan het stuur en loop naar binnen. Doordat buiten de zon zo fel is, moeten mijn ogen even wennen aan de schemer in de garage. Een met olie besmeurde gettoblaster vult de ruimte met Metallica's Enter Sandman. Overal staan onderdelen, kasten gereedschap, gallons olie en koelvloeistof, smerige poetslappen, banden, er is ook een ouderwetse smeerput aanwezig. Een geur die je alleen in garages tegenkomt, waar vaag het aroma van verse koffie in te ontdekken is.

Ineens wordt er een steeksleutel teruggegooid in een gereedschapskist en schrik me een ongeluk. Er was dus toch al iemand aanwezig. Het enige wat ik zie, zijn een paar kisten en een been van een vuile blauwe overall. Op het moment dat ik me bedenk dat het schoeisel aan de kleine kant is, komt de rest van het individu vanonder de moterkap tevoorschijn. Het blijkt een vrouw, nee, een meisje, nog geen twintig jaar oud.

Haar asblonde haren in een slordig, wild en kort kapsel, zwarte vegen op haar wang, hals en armen, een smoezelig hemdje dat ooit wit moet zijn geweest, haar huid bedekt met een glanzend laagje zweet, de mouwen van de overall om haar heupen geknoopt, een zware sleutel in het zakje bij haar knie. Ze doet me denken aan Madonna in de clip van Papa Don't Preach; hetzelfde haar, dezelfde blik in haar ogen, alleen hier en daar wat smeer toegevoegd.

"Ja?" vraagt ze. "Kan ik je helpen?"
"Kan ik bij jou ook een blikje motorolie krijgen?"
"Natuurlijk," zegt ze en ze laat de auto - een Pontiac Firebird '68, zie ik nu - voor wat hij is en loopt met stoere passen naar een metalen kast. Ze maakt hem open, pakt een blik en gooit het me toe. "Voor die chopper van je." En als antwoord op mijn vragende blik: "Ik hoorde je van mijlenver aankomen."
Aha. Vandaar. "Wat is de schade?" vraag ik haar.
"De moter moet helemaal gereviseerd worden, dat schatje is slecht onderhouden," begint ze.
"Nee," lach ik, "ik bedoel wat die olie kost."
"Oh, heb je het daar over! Twaalf dollar," antwoordt ze met een lichte blos.
Ik geef haar er vijftien en zeg dat ze het wisselgeld mag houden. Ze pakt het geld aan, vouwt het op en stopt het tussen haar borsten in haar beha.

Zonder iets te zeggen, loop ik naar buiten en stop het blikje in mijn leren zijtas. Dat vulde ik later wel bij. Ik liep terug naar binnen en ging bij de Firebird vlak achter haar staan. Ze kwam overeind vanonder de moterkap en sloot deze langzaam. Zonder te weten hoe ze zou reageren, gaf ik haar een zoen in haar nek. Haar zweet smaakte wat zoutig. Lekker. Ze draaide zich naar me om, keek me aan met een blik die ik niet meteen kon plaatsen en drukte haar zachte lippen op de mijne. Ik likte mijn weg bij haar naar binnen, zij liet het gretig toe. Mijn handen pakten haar om haar middel. Ik tilde haar iets op en zette haar neer op de gevlamde moterkap.

Vrijwel meteen sloeg ze haar benen om mijn heupen. Haar handen begroef ze in mijn haar, ze liet mijn stoppelbaard langs haar wang schuren. Ondertussen trok ik haar hemdje uit de overall en trok het bij haar uit. Ze droeg een sportbeha met de sluiting tussen haar borsten. Is dat even praktisch! Ik haalde eerst de twee biljetten er vantussen en propte deze tijdens het zoenen in de broekzak van haar overall. De sluiting van haar beha maakte ze zelf open. Ze pakte mijn handen en legde ze op haar zachte borsten. Kleine, harde tepeltjes.

Ik hoorde hoe haar kisten op de grond vallen - blijkbaar droeg ze ze zonder de veters te strikken. Ik voel hoe ze mijn riem loshaakt en mijn leren broek openknoopt. Ik trek gehaast mijn T-shirt uit. Ze krast met haar nagels over mijn borst en rug. Langzaam laat ze zich achterover zakken en gaat ze op de motorkap liggen. Ik help haar gehaast uit die gore overall en aanschouw een slank lichaam met platte buik en prachtige heupen op een van de mooiste auto's ooit. Ik bevrijd mijn erectie uit mijn boxershort, zij tilt haar benen langs me heen op en trekt haar stringetje uit.

Ze is prachtig, enkele seconden blijf ik naar haar staren, van mijn stuk gebracht, mijn handen over haar hele lichaam glijdend. "Snel," fluistert ze, "snel!"
Ik laat mijn middelvinger bij haar naar binnen glijden, plaag haar G-spot een beetje, streel met mijn duim haar clitje en meteen ligt ze te kronkelen op de Pontiac. "Please! Please!" smeekt ze me. Beheerst treedt mijn penis haar vulva binnen en ik kom bijna onmiddellijk. Ik wacht even, sta onbeweeglijk stil, ik voel hoe haar bekkenbodemspieren zich ongecontroleerd, happend bijna, aanspannen. Voor haar zal het ook niet lang duren. Damn, waar vind je ze nog zo geil, tegenwoordig?

Ik besluit dat het haar waarschijnlijk ook niet veel kan schelen hoe lang het duurt en begin te stoten. Mijn handen glijden over haar lichaam, pakken haar heupen stevig beet. Zij gilt het uit. Het kan me geen reet schelen dat heel Peach Springs haar zou kunnen horen, ik wil in haar exploderen, ik wil voelen dat ze komt!
En dan komt ze half overeind, haar borsten pront omhoog, haar hoofd in haar nek, voor een seconde bevroren, om vervolgens schreeuwend en hevig trillend klaar te komen, met haar benen om mijn middel trekt ze me nog dieper bij zich naar binnen.
Dan is het mijn beurt. Ik beleef mij orgasme dermate intens, dat ik steun moet zoeken bij de auto. Hijgend en doodmoe zak ik door mijn benen en lig ik op de grond van de garage bij te komen.

Ik hoor haar even uithijgen. Ze komt overeind en maakt van de gelegenheid gebruik om in amazone op me te komen zitten. Mijn erectie was even verdwenen, maar wordt met iedere hartslag weer leven ingeblazen. Steunend op mijn borst berijdt ze me. Haar ogen dicht, haar mond kreunend, hijgend een stukje open. Om weer een schuddend orgasme te beleven.

Terwijl ze weer bij zit te komen, rozig en vermoeid, constateer ik daar nu haar hele lijf glimt van het zweet en overal vegen olie en smeer vertoont.

Prachtig!
Inderdaad prachtig :D
Brinky, de nieuwe BMW
  dinsdag 26 oktober 2010 @ 22:26:07 #114
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_88002234
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 oktober 2010 22:14 schreef BrinkydeBMW het volgende:

[..]

Inderdaad prachtig :D
Die van jou mag er ook wezen. :Y
Waar ik benieuwd naar ben, is waar je je inspiratie vandaan haalt?
pi_88005851
Fantasie over lekkere werkgever en secretaresse die het doen en die rozen, Dat is mij overkomen maar heb ik nu in plaats van dat ik die rozen kreeg nu een vrouw in die positie gezet. De rest is gewoon veel nadenkwerk ;)
Brinky, de nieuwe BMW
  woensdag 27 oktober 2010 @ 12:24:16 #116
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_88018050
quote:
3s.gif Op dinsdag 26 oktober 2010 21:21 schreef Poem het volgende:
[knip] Wederom een erg lekker verhaal! [/knip]

Prachtig!
Poem wat zijn je verhalen toch heerlijk!! _O_ Ik vind t ook erg knap hoe je (met regelmaat) schijnbaar zonder moeite je verhaal schrijft vanuit t oogpunt van een man. _O_

Zorg je wel voor copyright oid? Straks gaan andere met je verhalen er vandoor.... Zou toch zonde zijn!
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_88147679
Zou inderdaad zonde zijn :{
Maar in dit topic staan wel heerlijke verhalen ^O^
Brinky, de nieuwe BMW
pi_88149415
Misschien iemand die een verzoekje heeft?
Even een paar kernpunten (plaats, personen e.d.) geven en ik wil wel kijken of ik er iets van kan maken.
  zondag 31 oktober 2010 @ 14:26:42 #119
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_88172883
quote:
5s.gif Op zaterdag 30 oktober 2010 19:37 schreef KantNochWal het volgende:
Misschien iemand die een verzoekje heeft?
Even een paar kernpunten (plaats, personen e.d.) geven en ik wil wel kijken of ik er iets van kan maken.
Een toerist en een non in een biechtstoel! :o
pi_88293680
quote:
Op zondag 31 oktober 2010 14:26 schreef Poem het volgende:

[..]Een toerist en een non in een biechtstoel! :o
Zal de gedachten zo snel mogelijk verwoorden op het scherm.
  zaterdag 6 november 2010 @ 16:58:34 #121
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_88404728
Geschreven voor een andere site maar ik plaats hem hier ook maar eens.

Op een vrije dag loop ik op mijn gemakje door de grote stad die grenst aan het dorp waar ik woon. De zon schijnt op mijn haren en ik voel de frisse warmte van de lente mijn huid kussen, als voorbereiding op de heerlijke zomer die zal volgen. Ik kijk om me heen en zie het genot van deze zalige dag weerspiegeld op de gezichten van het winkelend publiek.

Ik heb zojuist in mijn eentje op een terrasje een broodje gegeten, ik had echt zin om alleen te zijn vandaag.
Rustig slenter ik verder tot ik bij een etalage van een kledingwinkel kom. Ik blijf staan en bekijk de etalagepoppen; stram, kil, bleek..En toch zijn zij degenen die de nieuwste mode tentoonstellen, het aantrekkelijk moet maken voor de voorbijgangers.
Ik besluit ter plekke dat ik een nieuwe blouse nodig heb en ga de winkel binnen. Het is een ruime winkel, een flink aantal mensen bekijkt aandachtig alle waar op de rekken. Her en der zie ik personeel, uitkijkend naar hulpbehoevenden of dieven als haviken naar een prooi.

Ik voel me loom vanwege de zon en besluit rustig aan te doen. Langzaam loop ik langs de rekken, af en toe voelend aan een lekker stofje wat ik genietend door mijn vingers laat glijden.
Aangekomen bij de spijkerbroeken kijk ik omhoog en mijn blik kruist de hare. Zij.
Ze werkt hier overduidelijk en ze neemt me peilend in zich op.
Plotseling klopt mijn hart in mijn keel en voel ik een vreemde kriebel door mijn buik. Ze is prachtig.
Haar donkerbruine, lange haar valt sluik over haar smalle schouders. Haar gezicht is licht gebruind en bezaaid met sproeten die over haar kleine wipneus lopen. Ze heeft grote donkerbruine ogen en een brede mond met volle lippen. Oh, de volste lippen die ik ooit heb gezien…
Mijn blik dwaalt af over haar lichaam. Onder haar smalle schouders zie ik volle borsten, ingesloten door de knoopjes van haar blouse, die kuis dicht zit maar toch een klein streepje van iets heerlijks laat zien.
Haar taille is smal en toch is ze niet mager. Ze heeft een vol figuur met brede heupen en een prachtig ronde kont.
Ik duik weg tussen het rek spijkerbroeken en sluit even mijn ogen. Me voorstellend hoe zacht haar huid moet zijn en hoe fluweel haar lippen…

Met een rood hoofd kom ik overeind. Dit kan niet! Ik ben doodgewoon aan het winkel, op zoek naar die blouse! Kom op, denk aan iets anders!
Ik kijk weer haar kant op en het lukt me niet. Ik kan niet aan iets anders denken.
Het gekke gevoel in mijn buik wordt heviger en ik merk dat het zich naar onder verplaatst. Vol schaamte merk ik dat ik een beetje nat wordt tussen mijn benen.
Ik besluit door te lopen en het gevoel te negeren maar eenmaal bij de rokjes kan ik niet anders dan weer naar haar kijken. Mijn knien worden week en ik voel dat ik alleen maar natter word.
Het meisje vangt mijn blik en lacht naar me. Het lukt me niet om weg te kijken en denkend dat ik hulp nodig heb komt ze mijn richting uit.
Nee!
Ik kan haar onmogelijk zo dicht bij laten komen, niet zoals ik me nu voel, niet in gewoon een kledingwinkel…

Snel gris ik een rokje van het rek en loop, nee rn, naar de kleedhokjes waar ik het gordijn dichtgooi.
Licht hijgend laat ik me op het bankje vallen. Ik zie dat ik een rokje in een totaal verkeerde maat heb meegepakt maar het maakt me niets uit. Ik denk alleen aan haar. Op maar een paar meter afstand.
Een siddering trekt door mijn lijf en ik voel een nieuwe vochtige warmte tussen mijn benen.
Ik moet deze druk kwijt en dus neem ik een stoute beslissing.
Aarzelend glijdt mijn hand over mijn hals. Zelfs van deze lichte aanraking, met de gedachte aan haar, worden mijn tepels hard.
Ik beweeg mijn hand iets lager en beroer voorzichtig mijn borst die strak staat van de opwinding.
Mijn hoofd zakt achterover en ik sluit mijn ogen. Ik denk aan haar. Haar volle lippen, haar lange haar..
Ik beeld me in dat ze het kleedhokje binnenkomt. Ze vraagt of ze me kan helpen met een veelbetekenende glimlach. Ik stamel wat, kan niks uitbrengen. Ze lacht nogmaals en komt dichter naar me toe. Komt voor me staan, haar benen wijd, handen in haar zij en nog steeds die glimlach.
Even gebeurt er niks en net als ik me afvraag wat ik moet zeggen buigt ze zich naar me toe. Ze kijkt me van dichtbij indringend aan en dan beroeren haar lippen de mijne. Zachtjes.
Ze duwt ze steviger op mijn mond en ik voel haar warme adem. Ik wil niets liever dan dat dit doorgaat en open mijn mond een beetje. Meteen voel ik hoe haar zoete tong mijn mond binnendringt. Ze kust me vol overgave, likt aan mijn bovenlip om dan weer met haar tong de mijne te zoeken en met lange halen mijn smaak te proeven.

Ondertussen is mijn hand verder naar beneden gedwaald. Ik duw lichtjes op mijn legging, daar waar het verlangen het hardst schreeuwt. Zal ik….?
Het is geen vraag meer, het is iets wat moet. Ik kan dit kleedhokje niet uitkomen zonder deze honger te bevredigen.
Ik haak mijn duim achter de rand van de stof en trek deze van mijn buik af. Mijn andere hand glijdt soepel naar binnen en zoekt onmiddellijk naar dat warme, natte plekje.
Ik ril en wil het uitschreeuwen als mijn vingers mijn slipje binnengaan, speurend naar mijn clit.

Mijn fantasie is nog niet tot bedarend gekomen en het meisje legt haar handen om mijn borsten. Met haar duimen streelt ze over mijn tepels voordat ze zich er naartoe beweegt en met haar tong mijn tepels nog harder maakt dan ze al waren.
Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en duw mijn bovenlichaam naar voren, naar de warme heerlijkheid van haar mond.
Ineens stopt ze abrupt. Ik schrik en kijk haar verbaasd en vragend aan. Weer die glimlach.
Het meisje laat zich op haar knien zakken en plots grijpt ze ruw mijn legging beet. Nog n lachje en ze trekt alles, inclusief mijn slipje, in n keer naar beneden.
Ik word rood, weet me geen houding te geven. Hou mijn benen bij elkaar.
Ze kijkt me streng en onverbiddelijk aan en duwt hard mijn benen uit elkaar.
Ik haal diep adem, zucht, kreun om wat er gaat komen.
Er gebeurt niks. Het meisje leunt iets naar achter en kijkt me taxerend aan. En wenkbrauw omhoog en weer die grijns.
Ik smeek haar stil, smeek haar om dat hete verlangen in me te stillen.
Een paar tellen lang staat de wereld stil, ik hoor niks en zie alleen haar grijns.
Ineens. Haar nagels in mijn heupen, ze dringen mijn vlees binnen. Ze buigt zich naar me toe en haar lange tong raakt mijn clit kort aan. Ik hou het niet meer en laat een kreun aan mijn lippen ontsnappen.

Ze kijkt omhoogt en lacht hardop. Een korte, klingelende lach, als een kerstbel.
Het sein is gegeven en ze begint met likken. Korte halen wisselen zich af met lange halen. Haar puntige tong kriebelt over mijn clit en langs mijn lippen. Ik voel haar hete adem terwijl ze mijn vocht oplikt. Ze zuigt aan mijn kutje alsof ze niks van dat vocht verloren wil laten gaan.
Ik voel haar tong bij me binnendringen, medogenloos, alsof het al niet heftig genoeg was allemaal.
Haar slanke handen masseren mijn billen en duwen me omhoog, dichter naar haar mond toe.
Mijn lichaam kronkelt en kreunt, klaar om te exploderen, als ze ineens ophoudt.
Ze vraagt me iets. Het enige wat ze zegt. “Hoe graag wil je dit?”
Ik kijk haar aan. Buig me naar voren en zonder haar gezicht met mijn handen aan te raken lik ik met het puntje van mijn tong zacht langs haar lippen. Ik grijp haar handen beet, steviger om mijn kont, en duw mijn bekken omhoog. Ze kan er niet meer omheen.
Ik wil dit. Heel graag.

Ze knikt kort. Duwt haar gezicht weer tussen mijn benen en gaat weer met die heerlijke tong verder met het kriebelen van mijn clitje.
Ze trekt haar rechterhand terug van mijn billen en laat haar wijsvinger tussen mijn lippen doorglijden, richting de natte opening van mijn kutje.
Voorzichtig steekt ze haar vinger naar binnen, zijdezachte bewegingen. Ik spoor haar aan door mijn heupen te bewegen. Dit laat ze zich niet nog duidelijker maken en ze trekt me ruw dichter naar zich toe en steekt meteen 3 vingers naar binnen.
Ze zorgt binnenin voor vuurwerk door te bewegen, op en neer en ‘kom hier, kom hier’ met die lange, slanke vingers.
Ik hou het bijna niet meer en grijp mijn borsten beet. Knijp hard in mijn tepels.
Het meisje richt zich op, lacht naar me en buigt zich nog eenmaal voorover.
Ze stopt geen seconde met haar vingers en richt zich met haar tong nu volledig op mijn clit. Ruwer nu, harder.
Mijn lijf reageert en in mijn onderbuik voel ik het aanzwellende orgasme. Het meisje voelt het ook, voelt mijn spieren om haar vingers samenspannen. Ze likt nog sneller, beweegt nog sneller tot mijn lijf het niet meer houdt en het golvende, hevige orgasme over zich heen laat komen.
Ik schok en schok en mijn lijf trilt en schokt en beeft…..

Ik open mijn ogen en merk dat ik alleen ben. In het pashokje. Met de verkeerde maat rok.
Met een verhit gezicht lik ik mijn vingers af, trek mijn legging omhoog.
Ik laat het rokje liggen. Loop snel de paskamer uit.
Op de weg naar buiten zie ik het meisje. Ik lach breed naar haar.
Ze kijkt bevreemd en lacht verdwaasd terug.
De blouse heb ik uiteindelijk niet gevonden.
L'Enfer, c'est les autres.
pi_89492738
ik volg dit topic al een tijdje.
hier is mijn bijdrage via een anoniem account

Secret sex
Ze zat naast hem op het bed en keek naar hem. Hij was zo knap. Zijn nonchalante lange warrige haar, zijn net iets te grote bandshirts van een of andere metalband, alles aan hem trok haar aan. Zij keek weg, en hij keek naar haar. Als ze toevallig wel tegelijk keken, was die blik vol van intensiteit, al was die alleen voor hen twee zichtbaar. Voor de rest waren het gewoon twee mensen, die gezellig wat dronken in een hotelkamer met wat vrienden. Elke keer als hij dacht dat niemand het zag, streelde hij met zijn vinger over haar bovenbeen. Het was de meest lieve, zachte aanraking, maar de geheimzinnigheid ervan maakte haar ongelofelijk geil. Als ze daar niet met nog 4 man op de kamer hadden gezeten had ze hem direct op bed geduwd, zijn kleren uitgetrokken en hartstochtelijk met hem de liefde bedreven.

Maar het feit bleef dat ze daar met z’n tween op zijn bed zaten. In een hotel kamer waar nog vier anderen relaxed met elkaar zaten te praten. Niemand van hen wist dat zij wat hadden, en niemand wist dat ze al eerder hadden gezoend, elkaars kleren uit hadden getrokken, elkaar betast. Het was toen helaas niet verder gekomen als alleen dat. Maar zij wilde hem, en wel nu.

“Hey” zei ze tegen hem met een bepaalde blik, die alleen hun tween begrepen, “we moesten toch dat ene nog even regelen?” hij begreep direct waar ze heen wilde en antwoordde “o ja, anders dat kunnen we maar beter nu even doen” de rest keek hen nogal onbegrijpelijk aan. Maar ze liepen rustig achter elkaar de kamer uit, alsof er niks aan de hand was.

Eenmaal op de gang konden ze zich niet meer beheersen. Hij duwde haar tegen de muur en drukte zijn lippen op de hare. Haar handen grepen zijn lange haar en ze zoende alsof hun leven ervan af hing. Haar hand gleed onder zijn shirt en ze voelde zijn gespierde buik terwijl zijn lippen naar haar nek gleden. hij zoende haar een paar keer zachtjes, voordat hij haar beet. Ze zou morgen een sjaal moeten dragen om de plek te verbergen, maar dat kon haar niks schelen. Ze hield van die ruwheid waarmee hij haar behandelde. Ze hield ervan om onderdanig te zijn aan hem, juist omdat ze normaal gesproken een heel erg uitgesproken willetje had en zich door niemand liet bedwingen. Haar handen gleden verder omhoog onder zijn T-shirt. Ze voelde aan zijn borstspieren en gleed met haar vingertoppen zachtjes over zijn tepels. Toen trok ze met een ruwe beweging zijn shirt over zijn hoofd. Zijn handen lieten haar even los om haar zijn shirt uit te laten trekken, maar direct daarna greep zijn linkerhand weer in haar lange bruine haar, en zijn andere achter haar nek. Zijn lippen raakten gelijk weer haar mond. Het feit dat ze in de openbare gang van een hotel stonden was totaal vergeten.

Ze voelde zijn hand vanaf haar nek over haar schouder naar beneden glijden. Hij bleef even hangen op haar borst, en gleed toen over haar buik verder naar beneden totdat hij haar broek bereikte. Met een hand maakte hij haar knoop los, terwijl zijn andere hand nog steeds door haar haren woelde. Zijn hand gleed in haar broek en streelde over haar kanten slipje. Hij haakte zijn vingers om het elastiek en toen gleden zijn vingers over haar klitje. Hij voelde hoe ongelofelijk nat ze was. Haar handen gleden naar beneden en streelde de bobbel in zijn broek. Ze keek hem in de ogen en zijn blik bevestigde wat haar handen voelde. Hij wilde haar. En zij hem.

Als het had gekund hadden ze op dit moment een kamer opgezocht, maar het feit dat op de kamer nog steeds 4 andere mensen zaten bemoeilijkte de zaak. Hier op deze gang konden ze natuurlijk niet elkaar de kleren van het lijf scheuren, en het hard en luidruchtig doen. O wat zou ze er nu niet voor gegeven hebben om een kamer voor hen samen te hebben, waar ze alles konden doen wat ze op dat moment wilde.

Hij zag in haar ogen waar ze aan dacht, en terwijl hij haar bij de hand pakte, fluisterde hij, met zijn superlage prachtig zwoele stem, in haar oor; “kom mee”. Hij nam haar mee, heel de gang door, tot ze bij het achterste gedeelte van het hotel kwamen. Hier was een oud kaal verlaten trappenhuis. De gasten kwamen hier niet, die gebruikte de liften aan de andere kant van het hotel. Deze trap was er enkel voor geval van nood.

Hij leidde haar het trappenhuis binnen, en zodra de deur in het kozijn viel, trok hij haar shirt over haar hoofd. Hij zoende haar met nog meer passie als net. Zijn handen frunnikte aan haar bh-sluiting, en binnen een mum van tijd had hij die los. De bandjes gleden over haar schouders, en zijn handen over haar mooie blote ronde borsten. Zijn lippen omsloten haar tepel. Hij sabbelde er even aan, om er daarna hard in te bijten. Ze kreunde van genot. Hier hield ze van. Toen zakte ze door haar knietjes en in een ruk trok ze zijn broek en boxer naar beneden. Ze nam zijn stijve in haar zachte hand. Zachtjes gaf ze er een kus op. Hij voelde haar zachte vochtige lippen op zijn eikel. Ze stak haar tong uit, en met zachte korte likjes ging ze over zijn eikel, en daarna over zijn hele lul. Toen deed ze haar mond verder open en zijn hele lul verdween erin. Ze kon zo lekker zuigen. Hij deed zijn ogen dicht en kreunde. Hij voelde haar lippen heen en weer glijden over zijn lul, af en toe afgewisseld door korte likjes, of wat harder zuigen. Ze deed precies wat hij lekker vond. Aan haar tevreden gezichtje zag hij dat zij het ook lekker vond. Net voordat hij klaarkwam stopte ze met pijpen, haalde ‘m uit haar mondje en zoende hem.

Hij was zo geil dat hij genoeg kreeg van alleen orale bevrediging. Hij pakte haar beet en duwde haar ruw, maar toch zacht genoeg om haar geen pijn te doen, tegen de grond. Een rilling ging over haar rug van het koude beton, maar tegelijkertijd was het een rilling van genot, omdat hij tussen haar benen kwam, zijn lul in haar liet glijden en begon te stoten. Ze greep hem om zijn nek en trok hem dichter tegen haar aan. Het gekreun van beiden werd steeds harder en harder, net als zijn stoten, tot ze beiden een geweldig hoogtepunt bereikten.

Moe maar voldaan rolde hij van haar af en ging naast haar liggen. Zo lagen ze samen uit te hijgen. Toen rolde ze boven op hem om nog even met hem te zoenen. Dit keer was het tempo van hun lippen rustig. Zo lagen ze een tijdje, totdat het ineens weer in hun hoofd opkwam dat er vier mensen in een hotelkamer zaten, die hen misschien wel zouden gaan zoeken als ze te lang wegbleven. Ze trokken hun kleren aan en liepen terug naar de kamer. Niemand zou ooit weten dat er iets tussen hen gebeurt was.

Toen ze de kamerdeur open deden keken vier gezichten hen vragend aan. Een van hen had een T-shirt in zijn hand, wat eerder die avond nog vergeten in de hal van het hotel had gelegen…
"What's in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet" - William Shakespeare, Romeo and Juliet
  zaterdag 4 december 2010 @ 08:24:37 #123
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_89508865
nice
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
  zaterdag 4 december 2010 @ 08:58:08 #124
282002 zapsquad
you zap me right round baby
pi_89508996
Niets is makkelijker dan Erotische verhalen verzinnen.
Niets is echter moeilijker dan al die fantasieen ook uitvoeren.
Zapper die Zap...
(vrij vertaald naar Pipo de Clown's
Sapper de Flap)
  zaterdag 4 december 2010 @ 13:31:21 #125
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_89514691
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 december 2010 08:58 schreef zapsquad het volgende:
Niets is makkelijker dan Erotische verhalen verzinnen.
Niets is echter moeilijker dan al die fantasieen ook uitvoeren.
Als je het schrijven zo gemakkelijk vindt, post dan eens een bijdrage. ;)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')