abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_109745251
Het vijfde deel van het verhaal van Maya

-------------------------------------------

In haar gedachten speelde de film van de afgelopen uren zich nog een paar keer af. Ze realiseerde zich dat ze plots enorm moe was. Misschien te moe. Het punt voorbij. Té moe om nog direct in slaap te kunnen vallen. Ook vechtend. Vechtend tegen de slaap, bang om de ogen dicht te doen. Bang om te verliezen wat ze had meegemaakt. Bang om die roes kwijt te raken. Bang dat het slechts een droom was en dat ze direct in haar eigen bed zou wakker worden. Ze bleef roerloos liggen. Haar ogen vielen nu dicht maar nog steeds kwam de slaap niet.
Na een poosje voelde ze hoe ze zwaarder werd. Eindelijk voelde ze hoe de slaap langzaamaan bezit van haar nam. Ze bood geen weerstand meer. Met een glimlach op haar lippen voelde ze hoe ze zachtjes langzaam draaiend rond haar as wegviel in een grote, bodemloze put. Morpheus ving haar op, nam haar hand vast en leidde haar zachtjes naar zijn Rijk. Zalige rust. Hemelse allesomvattende tijdelijke vergetelheid.

Hoelang Maya in Morpheus’ Rijk die eerste avond had doorgebracht wist ze niet. Ook kon ze niet herinneren of ze gedroomd had of niet. Had ze te diep geslapen of was het wakker worden te abrupt? Hoedanook, de slaap leek slechts enkele minuten geduurd te hebben. Nog maar kort was alles voor haar ogen zwart geworden toen ze gewekt werd door een koud, helder wit licht. Maya’s ogen moesten eventjes wennen aan het heldere licht. Het was afkomstig van dezelfde lampen die daarvoor hadden gebrand, al leken ze toen minder fel te zijn.

Ze ging rechtop zitten en merkte dat ze het koud had. Kon ook niet echt anders aangezien één laken een nogal karige bedekking was. Om dat wat te compenseren had ze in haar slaap een foetushouding gevormd met als gevolg dat haar spieren wat stijfjes waren. Ze nam zich voor om wat rekoefeningen te doen om haar bloedsomloop terug op peil te krijgen maar plots viel haar blik op een dienblad dat in het midden van de ruimte stond. Maya stond op om naar het dienblad te stappen, maar toen herinnerde ze zich had voorgenomen om een voorbeeldige slavin te zijn en kroop naar het dienblad.

Het dienblad was gevuld met een mandje waarin een paar pistolets lagen, wat beleg waaronder choco, hesp, (smeer)kaas en confituur. Opvallend genoeg was er geen boter, maar Maya at dat nooit dus dat kwam goed uit. Verder was er nog een mes, een tas en twee kannetjes, waarvan één gevuld was met koffie en het andere met thee en een glas appelsiensap. Tot haar verbazing lag er ook nog een tandenborstel. Centraal -en je kon er moeilijk naast kijken- lag er een brief, met daarop één roos:

“Maya

We hopen dat je goed geslapen hebt. We zijn tevreden over je gedrag en daarom gunnen we je dan ook van harte deze royale maaltijd. Laat het je goed smaken!

Neem maar rustig de tijd om te ontbijten, maar weet dat zodra je klaar bent, je exact twaalf minuten krijgt om je in orde te maken en jezelf op te frissen voor de volgende fase. Als je klaar bent met je toilet ga je in de houding staan die we je in de vorige brief hebben aangewezen. Wanneer je dat gedaan hebt, zullen de verdere instructies natuurlijk volgen.

Smakelijk!

X en Y”

“Ze moeten me wel in de gaten houden” dacht Maya. “Dat kan toch gewon niet anders. Nuja, ik zie het wel. Eerst eten. Gelukkig kan ik hiervoor de tijd nemen, maar ik ga er toch niet te lang over doen. Ik wil niet dat mijn toekomstige eigenaars denken dat ik een lui varken ben.”
Het eten stelde zich wel voor een klein probleem. Ze had zich voorgenomen om zo laag mogelijk bij de grond te zijn, maar dat ging nogal moeilijk als je moest eten. Het probleem werd vanzelf opgelost door eenvoudigweg te knielen. Zoals men in Japan doet, maar nu dan naakt.

Nadat het eten met smaak was verorberd kroop Maya naar het toilet. Ze deed snel haar behoefte om vervolgens zich te gaan wassen. Eerst was ze een klein beetje vies om zich te wassen met hetzelfde water van vorige avond, maar daar zette ze zich snel over. Binnenkort zou ze ongetwijfeld wel smerigere dingen moeten uitvoeren dan dat en dan zou ze geen moment hebben om te twijfelen. Nee, als ze zulke dingen nu al niet kon dan zou ze er ineens wel mee kunnen ophouden dacht ze. Na het wassen poetste ze haar tanden en tot slot plukte ze één voor één de kruimeltjes van de pistolets uit haar schaamhaar. Het duurde niet zo lang. Ze had erover gewaakt om zo proper en netjes mogelijk te eten, maar toch kon ze het niet verhinderen dat er hier en daar een kruimel in haar schoot viel. Ze waren er makkelijk uit te vissen want de witte kruimels contrasteerden goed met haar donkere huid en haar zwarte schaamhaar.

Het was tijd om in positie te gaan staan -knielen is eigenlijk een betere woordkeuze, maar geef toe “Het was tijd om in positie te gaan knielen” klinkt toch niet echt. Het ging vrij vlot. Haar billen pasten juist in haar voetbogen wat een nieuw maar aangenaam gevoel gaf. Ze schoof haar billen een paar keer over en weer wat een tikkeltje bijdroeg aan haar lichte onderdanige roes die welliswaar was afgenomen tijdens haar slaap maar gelukkig nog steeds aanwezig was, zij het dan in verminderde intensiteit. Ze legde haar handpalmen op haar billen en ze greep de handboeien vast. Nu moest ze nog enkel voorover buigen en ervoor zorgen dat ze met haar voorhoofd op de grond lag.

Maya boog naar voren waardoor haar voorhoofd slechts gering in contact kwam met de vloer. Dat was niet echt de bedoeling. Haar toekomstige eigenaars zouden niet tevreden zijn met deze houding dacht ze. Ze wist al wat er scheelde. Haar borsten zaten niet op de juiste plek; ze zaten geklemd tussen haar bovenbenen en haar buik. Ze kwam terug recht, boog weer voorover, maar nu kronkelde ze zo zodat haar borsten over haar knieën lagen en de grond raakten. Nu kon ze beter met haar voorhoofd de grond raken. Toen ze de opgedragen houding had aangenomen loste ze haar greep op de handboeien zodat ze gewoon in haar handen lagen.

Twee seconden nadat ze haar greep had gelost ging het licht weer uit. Nu zat ze daar in het pikdonker te wachten op het moment dat haar toekomstige eigenaars haar zouden komen halen. Maya deed haar best om roerloos te blijven liggen want bij de minste beweging zouden de handboeien uit haar handen glijden en ze wist niet wat ze dan te wachten stond, maar prettig zou het niet echt zijn. Of juist wel?

Het was pikdonker in de ruimte maar toch had Maya haar ogen dichtgedaan. Ze kon er niets aan doen, het was een reflex. In haar kindertijd had ze dat ook gehad. Waarschijnlijk angst voor het donker, angst om blind te worden of blind wakker te worden. Gewoon je ogen opendoen en dan net hetzelfde donker zien dat je zag met je ogen toe, net alsof je blind bent. het was een reflex om te vermijden dat ze in paniek zou raken. Zodoende besefte ze dat ze volledig machteloos was. Overgeleverd aan de willekeur van twee vreemden die haar konden laten doen wat ze maar wensten. Vreselijk maar tegelijkertijd ook heerlijk. Zalige machteloosheid.

Ze schrok toen ze voelde hoe iemand de handboeien uit haar handen nam. Raar want ze had toch geen stappen gehoord. Meer nog ze had niemand horen binnenkomen, geen geluid van deuren of van een luik dat openschoof. Het leek alsof iemand de onzichtbaarheidsmantel uit Harry Potter had aangedaan en haar heel de tijd had gadegeslagen in de ruimte. Maar dat kon toch niet. Wacht eens even. Dinges. Hoe noemt dat ook alweer? Juist ja, Star Trek. Daar kon men toch personages van de ene naar de andere ruimte stralen. Beam me up Scotty of zoiets. Maar die technologie bestaat toch niet. Of wel? Misschien is het leger wel meer gevorderd dan men zou denken. Met Pieter De Crem* -Crembo voor de vrienden- wist je immers maar nooit.

(*Pieter De Crem is de Belgische minister van defensie)

Nee, dat kon ook niet. Wat het ook was er zou wel een logische verklaring voor zijn hoopte ze. Hoe die persoon ook in de ruimte kwam -onzichtbaarheidsmantel of Star Trek, of wat dan ook, ze moest het voorlopig maar ondergaan. Ze voelde hoe de onbekende kalmpjes haar armen vastpakte en ze gestrekt voor haar uit plaatste. Nadat ze in die positie gebracht was voelde ze een enorm gewicht op haar rug. Echt pijn deed het niet maar comfortabel was anders. Ze vermoedde dat de onbekende doodleuk op haar onderrug was gaan zitten. Nu ze erover nadacht vond ze het ergens wel opwindend. Even voelde ze zich geen mens meer maar slechts een ordinair gebruiksvoorwerp. Een stoel, een poef, een krukje, het maakte niet uit. Ze was eenvoudigweg gedegradeerd tot meubilair waarvan men naar hartelust gebruik kon maken. Het enige wat ze nu kon doen, nee moest doen is zo stil mogelijk blijven zitten om ervoor te zorgen dat de persoon die haar gebruikte dat in zo optimaal mogelijke omstandigheden kon doen. Haar comfort telde niet. Haar mening werd niet gevraagd. Ze was een meubelstuk omdat een ander dat voor haar bepaald had.

Lichtjes voelde ze hoe de onbekende haar haar vastnam en het met behulp van een paar rekkertjes of spelden in één lange vlecht deed. Dat maakte het waarschijnlijk gemakkelijker om haar te controleren. Maya vond het best zo. De onbekende trok aan haar haar waardoor Maya wel gedwongen werd om haar hoofd omhoog te brengen. Ze wou haar ogen opendoen maar de onbekende reageerde met een snelheid die je doorgaans alleen maar ziet in slow-motion momenten in computerspelletjes of in de bullet-time momenten van The Matrix door haar een blinddoek om haar ogen te schuiven. Na de blinddoek voelde ze hoe er net zoals gisteren een ijzeren collar rond haar nek werd geschoven.

Tot slot voelde Maya hoe de onbekende een set boeien rond haar enkels en haar polsen deed. Er volgde een ruk aan de ketting die verbonden was aan de collar en dat vatte ze op als een teken om recht te staan en de onbekende te volgen. Door de boeien en de collar ging het opstaan zeer moeilijk en van de onbekende hoefde ze geen hulp te verwachten. Die zat met een venijnig lachje te kijken hoe die donkere naakte vrouw hulpeloos tevergeefs zat te kronkelen en te worstelen om rechtop te komen. De pogingen waren bij voorbaat zinloos doordat de kettingen die de hand- en voetboeien met elkaar verbond slechts een centimeter of vijf lang waren. Hierdoor had ze te weinig bewegingsruimte om zonder hulp rechtop te staan. De onbekende wou dat Maya kroop al had ze dat nog niet door. Het enige wat ze bereikte was dat ze nog vuiler werd. Ten langen leste kreeg de onbekende genoeg van het tafereel en gaf nog maar eens een harde snok aan de ketting.

Door die harde snok stopte Maya ogenblikkelijk met bewegen en lag ze op haar rug plat op de grond. De onbekende wrong de punt van zijn laars een beetje onder de buik van Maya, hief hem dan een beetje omhoog wat ze als teken opvatte dat ze op haar buik moest gaan liggen. Het was alsof de onbekende haar niet wenste aan te raken met zijn handen. Alsof ze een stuk vuil was dat op de straat lag, te vies om aangeraakt te worden. Nadat ze aan het bevel had voldaan en op haar buik was gaan liggen duwde de onbekende met zijn laars tegen haar voeten. Eindelijk wist ze wat de onbekende bedoelde en na enkele seconden stond ze in de houding die de onbekende verlangde.

Als beloning streelde de onbekende één keer zachtjes over haar kut, gaf een harde tik op haar rechterbil en trok aan de ketting waardoor Maya zichzelf automatisch in beweging zette. De korte ruimte tussen de pols- en voetboeien zorgde ervoor dat ze maar hele korte passen kon zetten en zodus traag voortbewoog. De onbekende stoorde zich daar allerminst aan en trok haar tegen een stevig tempo mee. De korte pasjes hadden tot gevolg dat ze meer schuifelde dan echt kroop. Wat extra vernederend werkte was het gevoel dat haar borsten die al mooi naar beneden bengelden door het schuifelden nog eens extra heen en weer zwaaiden.

Opeens voelde Maya een temperatuursverandering. Het was ietsjes kouder. Niet echt koud, maar fris. Ze hoorde ook vogels fluiten waardoor ze bedacht dat ze wel buiten moest zijn. Toch niet op de openbare weg? Stel je dat eens voor. Naakt en geboeid aan de leiband meegetrokken. Al was ze een hond. Een ordinaire straathond. Stel je voor dat ze betrapt zouden worden. Dat ze bekeurd zouden worden door een agent. En wat zouden de buren wel niet zeggen? Nee, niet haar buren, maar de buren van haar toekomstige eigenaars. En de overburen? En de buren van de buren? En de achterburen van de buren van de buren? En die hun buren?

Maya kroop en schuifelde voort op de stenen -waarschijnlijk het terras of de openbare weg- toen ze voelde dat ze op gras liep -een tuin of een park? Het zachte gevoel dat het gras gaf ging al snel over in pijn want ze voelde dat ze over kleine steentjes kroop. Dat werd bevestigd door het geluid dat de laarzen van de onbekende maakte op de steentjes.

Plots hielden ze halt. De onbekende plaatste een voet op Maya’s hoofd en duwde het naar beneden. Hierdoor bewogen haar armen automatisch naar voren waardoor ze weer uitgestrekt voor haar lagen. Ze voelde hoe de onbekende zijn laarzen op haar lichaam afvoog. Het maakte niet uit. En vieze vuile slavin was ze nu toch al. Dat kon er gemakkelijk bij. Ze voelde hoe de onderdanigheid meer en meer bezit van haar nam.

Het was duidelijk dat ze op iets moest wachen. Ze zouden zich toch echt niet op de openbare weg bevinden? Geen kant kon ze uit. De steentjes begonnen nu echt pijn te doen. Ze prikten nu echt in haar knieën. Echt lang kon ze het niet volhouden maar ze was vastbesloten niet toe te geven. In de verte hoorde ze een auto komen. Het geluid van de auto die op de steentjes reed kon ze zoetjesaan beter en beter horen. De auto stopte . Een portier slaat dicht. Nog een. Voetstappen op de keitjes. Een ruk aan haar staart. Grijze en rode lichtvlekken die zichtbaar zijn door de blinddoek. Hart dat sneller begint te kloppen. Diepere en snellere ademhaling. Zenuwen... Angst... Verlangen... Opwinding... Onderdanigheid... Lust...

De blinddoek werd verwijderd...

[ Bericht 0% gewijzigd door Zageman op 31-03-2012 23:06:55 ]
pi_110275933
Vervolg? :9
Twiddel
pi_110293212
Een van mijn seksuele fantasieen ziet er zo uit:

Tijdens het chatten leer ik een aantrekkelijke jongen kennen en al snel vraagt hij naar mijn foto; ik zet de webcam aan en hij schrikt van mijn uiterlijk (positieve schrik). Onze gesprekken gaan vervolgens geen 1 keer over sex. Heel spontaan vraagt hij me of hij me nu mag ophalen om samen een wandeling te maken. Ik ga akkoord.
Bij de ontmoeting merken we dat er grote aantrekkingskracht is; maar voor uren gebeurd er niets tussen ons. Behalve genieten van elkaars aanwezigheid. Maar dan uit het niets duwt hij zich tegen mij aan en begint mij overal te betasten; mijn borsten, buik, benen, kont.. ik voel me high.
Hij houdt mij bij de nek en achterhoofd vast en begint me hevig te zoenen, ik beantwoord zijn kus vol overgave.

Moet ik verder gaan?
  zaterdag 14 april 2012 @ 13:31:04 #279
310878 KantNochWal
Het raakt,...
pi_110312353
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2012 21:13 schreef hardlopen het volgende:
Een van mijn seksuele fantasieen ziet er zo uit:

Tijdens het chatten leer ik een aantrekkelijke jongen kennen en al snel vraagt hij naar mijn foto; ik zet de webcam aan en hij schrikt van mijn uiterlijk (positieve schrik). Onze gesprekken gaan vervolgens geen 1 keer over sex. Heel spontaan vraagt hij me of hij me nu mag ophalen om samen een wandeling te maken. Ik ga akkoord.
Bij de ontmoeting merken we dat er grote aantrekkingskracht is; maar voor uren gebeurd er niets tussen ons. Behalve genieten van elkaars aanwezigheid. Maar dan uit het niets duwt hij zich tegen mij aan en begint mij overal te betasten; mijn borsten, buik, benen, kont.. ik voel me high.
Hij houdt mij bij de nek en achterhoofd vast en begint me hevig te zoenen, ik beantwoord zijn kus vol overgave.
Is het een fantasie of is het praktijk? Komt me bekend voor. ;)
quote:
Moet ik verder gaan?
Doe eens. Kijken hoe het afloopt. :D
pi_110312401
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2012 21:13 schreef hardlopen het volgende:
Een van mijn seksuele fantasieen ziet er zo uit:

Tijdens het chatten leer ik een aantrekkelijke jongen kennen en al snel vraagt hij naar mijn foto; ik zet de webcam aan en hij schrikt van mijn uiterlijk (positieve schrik). Onze gesprekken gaan vervolgens geen 1 keer over sex. Heel spontaan vraagt hij me of hij me nu mag ophalen om samen een wandeling te maken. Ik ga akkoord.
Bij de ontmoeting merken we dat er grote aantrekkingskracht is; maar voor uren gebeurd er niets tussen ons. Behalve genieten van elkaars aanwezigheid. Maar dan uit het niets duwt hij zich tegen mij aan en begint mij overal te betasten; mijn borsten, buik, benen, kont.. ik voel me high.
Hij houdt mij bij de nek en achterhoofd vast en begint me hevig te zoenen, ik beantwoord zijn kus vol overgave.

Moet ik verder gaan?
Die vraag is retorisch neem ik aan?
14 SHADES OF GREY
Nothing is black or white. Nothing is wrong or right. But everything is 14 shades of grey.
pi_110335135
quote:
17s.gif Op vrijdag 13 april 2012 14:00 schreef summer2bird het volgende:
Vervolg? :9
Wordt aan gewerkt. :)

(Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik zou graag eens een verhaal op verzoek willen schrijven. Wat ik ook nog wel zou willen doen is eens een verhaal in samenwerking met iemand anders willen schrijven. Hoeft niet per sé SM te zijn).
pi_110692654
Nou, ik heb nu toch uiteindelijk de moed verzameld om dit hier te posten :') Ik heb hier geen verstand van dus kraak me a.u.b niet af :@

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een persoonlijke gebeurtenis, een beetje gedramatiseerd.
pi_110692900
quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2012 21:04 schreef Trollscience het volgende:
Nou, ik heb nu toch uiteindelijk de moed verzameld om dit hier te posten :') Ik heb hier geen verstand van dus kraak me a.u.b niet af :@

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een persoonlijke gebeurtenis, een beetje gedramatiseerd.
Beetje kort
14 SHADES OF GREY
Nothing is black or white. Nothing is wrong or right. But everything is 14 shades of grey.
pi_110692940
ja sorry ik wou snel klaar zijn zodat ik erop kon gaan masturberen
  dinsdag 24 april 2012 @ 14:24:13 #285
282544 Kakpizza
haha ja doei
pi_110719640
Ik moet huilen.
Op dinsdag 24 april 2012 20:19 schreef Spouwerranger het volgende:
Hmm, ik wist niet dat Kakpizza homo was. Nouja, weer wat geleerd.
pi_110742662
Het zesde deel van het verhaal van Maya:

---------------------------------------

Uit gewoonte had ze haar ogen ook dicht gedaan. Dat deed ze namelijk altijd als ze geblinddoekt werd. Het stond haar nu vrij om de ogen open te doen en voor de eerste keer haar toekomstige eigenaars te aanschouwen. Ze wist dat ze niet mocht treuzelen, maar toch sloeg ze niet meteen haar ogen open. Ze wou genieten van het ogenblik, het moment koesteren, zo lang mogelijk van die onzekerheid genieten. Maya had al elfendertig verschillende voorstellingen gemaakt van het uiterlijk van haar toekomstige eigenaars. Ze had zich een streng beeld gevormd van twee grote, imposante persoonlijkheden.
De vrouw zou zwarte, glimmende laarzen hebben die tot haar dijen reikten, een rok van leder met een paar ijzeren ringen waaraan een paar handboeien en kettingen zaten, klaar voor gebruik op haar nieuwe slavin. Een korset waarin haar borsten bedekt bleven vervolledigde het plaatje, het rijzweepje maakte het af.
De man zou minder extravagant gekleed zijn; gewone lederen schoenen, een broek waarvan het kruis gemakkelijk open te doen zou zijn zodat ze het geslacht van haar meester kon verwennen wanneer hij dat maar wenste. Tot slot zou haar meester nog een vest hebben waaronder zijn weelderige bos borsthaar goed tot zijn recht zou komen.

Het beeld kwam haar voor ogen. Ze was er nu klaar voor om te zien of het beeld klopte met de werkelijkheid. Ze haalde nog even adem en telde af. Een... Twee... Drie...

Ze opende haar ogen maar deed ze daarna haast onmiddellijk terug dicht; ze had lange tijd de zon niet meer gezien en het licht deed eventjes pijn aan de ogen. Ze had nog niets gezien, daarvoor ging het te snel. Maya ontspande haar oogleden; ze was klaar voor een tweede poging. Langzaam deed ze haar ogen terug open. Eerst zag ze nog wat wazig maar toen haar ogen volledig open waren zag ze een graspark. Aan haar zijkant vielen er twee keer twee huidskleurachtige pilaren te bespeuren die verdacht veel op twee paar menselijke benen leken. Dit moesten ze wel zijn dacht Maya.

Ze bekeek eerst de persoon die links van haar stond; ze zag gewone zwarte schoenen. Toen ze haar blik langzaam naar boven wendde keek ze op naar vervolgens een doorsnee blauwe jeansbroek, een wit hemd en een gezicht met een stoppelbaard en met lichtkrullend donkerbruin haar; haar nieuwe meester. Ze sloeg haar ogen neer want ze wist niet goed wat ze in zo’n situatie moest doen; ze had namelijk gelezen dat dominanten niet graag hebben dat hun bezit hen rechtstreeks in de ogen kijkt. Maya hoopte dat ze geen berisping voor haar ogenschijnlijke brutaliteit zou krijgen. Toen het verwachte standje na enkele seconden uitbleef nam ze aan dat ze stilzwijgende toestemming had om haar nieuwe meesteres voor het eerst te mogen aanschouwen.

Al van in het begin kwam ze enigszins bedrogen uit; waar ze laarzen verwachte kreeg ze gewone, witte damesschoenen te zien. De schoenen werden gevolgd door een viertal decimeter licht gebruind been met daarboven een licht azuurblauwe rok die een klein beetje wapperde door het lichte briesje dat op het terrein aanwezig was. De riem met kettingen en boeien bestond helemaal niet en waar Maya een korset gehoopt had kreeg ze een witte blouse met daarover een roze vest. De meesteres had geen stoppelbaard of andere vorm van gezichtsbeharing -oef- en had donkerblond, halflang golvend haar. In tegenstelling tot een zweep had ze een gewone -gewone althans naar vrouwelijke maatstaf, voor mannen zou hij waarschijnlijk veel te groot zijn- handtas.

Doordat Maya héél hard naar omhoog moest kijken, leken haar toekomstige eigenaars natuurlijk veel groter en imposanter dan ze waren, een effect dat naar alle waarschijnlijkheid bewust was gecreëerd. Door het nogal vreemde perspectief wist ze plotseling hoe een Lilliputter zich moest voelen, toen hij of zij voor de eerste keer Gulliver zag.

Ze leken beiden heel.... gewoon. Niet het stel dat ze had verwacht. Ze had een meer typisch koppel verwacht; gekleed in zwart en leder, mensen van wie je het aan hun gezicht kon aflezen. Deze mensen waren echter zo alledaags. Je kon ze in de supermarkt tegenkomen, op de bus of op je werk. Wie zou er bij haar eigenlijk aan SM doen? Ze kon toch niet de enige zijn? Stel je voor; Achiel de archivaris, Sonja van het directiesecretariaat, Thomas van marketing of Cynthia die de receptie doet en die zo venijnig kan roddelen. En Maya natuurlijk. Stel je voor dat haar collega’s het te weten zouden komen. Hoe zouden ze daarop reageren. Stel je voor dat haar ook als de plaatselijke kantoorslavin zouden gebruiken. Het zou onmetelijk beschamend zijn; elke dag er als een slavin bijlopen, voortdurend van haar werk gehouden worden om een collega ter wille te zijn. En hoe zou het er aan toegaan op de bedrijfsfeestjes en op de jaarlijkse teambuilding? Aan de ene kant trok het haar aan, maar tegelijkertijd vond ze het ook afschrikwekkend; niet iedereen had zaken met haar privéleven.

Het koppel keek haar vriendelijk en glimlachend aan. De man stapte naar Maya toe en hurkte ter hoogte van haar gezicht. In één vlotte beweging streelde hij haar haren en haar rechterwang.
“Hallo Maya, plezant om je eindelijk eens in het echt te zien. Mijn vrouw en ik zijn echt blij dat je er bent.” zei de man met een kalme, werme stem.
De vrouw stak kort een hand op naar Maya.
“Je kun gaan.” zei ze kortaf. “Je hebt gedaan wat je is opgedragen. Als we je weer nodig hebben zullen we je wel contacteren.”
Maya voelde hoe een korte golf van schrik door haar lijf ging, maar toen realiseerde ze dat Brigitte het tegen de onbekende had. Ze voelde hoe die een aai over haar kut gaf en vervolgens een paar vriendschappelijke klopjes op haar beide billen. Het laatste wat ze van de onbekende hoorde waren de stappen over de keitjes die langzaam wegstierven. Nooit zou ze achter de identiteit van de onbekende komen. Nooit zou ze de persoon leren kennen die haar die ochtend uit haar verblijf had gehaald. Misschien was de onbekende ook diegene geweest die haar de avond daarvoor was komen halen. Het was in een vreemde zin ook opwindend om te weten dat ze nooit ofte nimmer achter de identiteit van de onbekende zou komen. Haar kut kriebelde bij de gedachte dat ze later ooit op een terras zou zitten en dat ze de onbekende zou tegenkomen. Hij of zij zou weten wat voor een gore, geile slavin daar zou rondlopen, terwijl zij zelf van niets wist. Het feit dat tenminste één iemand haar geheim -nuja- wist en dat zij nooit achter de identiteit van die persoon zou komen was vreselijk opwindend en zorgde zo op een zekere manier voor een bepaalde permanente onderdanigheid bij haar als ze buitenshuis was.

“Zo, nu zijn we eindelijk alleen.” zei de vrouw die opeens een stuk vriendelijker klonk. Ze stapte naar Maya toe en maakte haar boeien los. Ze moest wel in dezelfde, onderworpen houding blijven zitten.
“Wel Maya, we zullen maar eens met de deur in huis vallen. Ga eens rechtopzitten en doe je armen achter je rug. Laat ons je eens beter bekijken.”
Maya voldeed snel aan het bevel van haar meesteres, maar ze bleek een zeer hoge standaard te hanteren: “Een rechte rug hadden we gevraagd Maya. Niet die goedkope imitatie van een kromme banaan die je nu etaleert. Ik weet dat je het veel beter kan. Vooruit, leg je hoofdje terug op de grond en probeer opnieuw.” De toon waarop haar meesteres het uitsprak was vriendelijk. Overdreven vriendelijk eigenlijk. Verdacht vriendelijk.

Opnieuw probeerde Maya het, maar nog steeds was de meesteres niet tevreden: “Maya, heb je nu eigenlijk geluisterd naar wat ik zei? Een réchte rug. Zo moeilijk is dat toch niet. Toon eens wat vreugde. Leg fierheid in je houding. Toon dat je fier bent een slavin te zijn. Wees fier en blij dat je je zo aan ons mag presenteren. Schouders recht en borst vooruit. We blijven hier staan tot je het goed doet.”
De meesteres had de juiste woorden gezegd. Maya boog naar beneden, wachtte even en rechtte vervolgens haar rug. Bijna ging het weer mis, maar Maya corrigeerde nog voor haar Eigenaars een opmerking konden maken.
“Braaf meisje” zei de meesteres fier. “ Zie je wel dat je het kan. Vooruit. Doe het nog maar een paar keer zodat je het zeker niet meer zal vergeten.”

Ondanks de eerste geslaagde poging duurde het nog een poging of veertig eer Maya vlekkeloos vijf keer achter elkaar de gewenste houding kon aannemen. Ze hijgde nog even na van de inspanning, maar verder zat ze roerloos te wachten op wat het Koppel nu zou gaan doen.
De meester pakte haar beide borsten vast. Ze wist wel dat ze dit kon verwachten, maar toch schrok ze er instinctief van; het was nog allemaal nieuw voor haar.
“Sssssssht” suste de meester. “Het is goed. Niet denken, gewoon doen. Of in jouw geval eerder laten doen.” grinnikte hij.
Maya moest ondanks de hoge flauwheidsgraad toch even lachen waardoor het ijs gebroken was. Ze rechtte haar rug opnieuw en probeerde gewoon te raken aan behandeling die haar borsten ondergingen.

De meester kneedde en streelde haar borsten. Hij kneep even zachtjes in haar tepels waardoor ze stijf werden en tot slot woog hij haar borsten door ze losjes in zijn handen te laten bengelen.
“Hier schat, doe jij eens?”
De meester maakte plaats voor de meesteres die juist hetzelfde deed met de borsten. Ondanks die gelijke behandeling was er toch een verschil te merken; de meesteres leek het ietsje subtieler en zachter te doen dan de meester die dan weer wat ruwer deed. Had vast te maken met het verschil tussen mannen en vrouwen dacht Maya. Hoe goed een man ook kon spelen met vrouwenborsten, een vrouw kon het nog nét ietsje beter doen.

“Wat denk jij, schat?” vroeg de meester, terwijl beiden elk één borst losjes in de hand vasthad.
“Goh, ja het is niet slecht denk ik.”
“Nee, zeker niet, maar ik had het toch ergens anders verwacht.
“Ja ik ook, maar we moeten roeien met de riemen die we hebben. We kunnen er toch niets aan veranderen.”
“Nee. Maar ik denk wel dat ze goed zijn.”
“Zou ze het aankunnen?
“Ik denk het wel. Jij?”
“Ik denk het ook. Goed dan.”
De meester wendde zich weer tot Maya. Ze had met grote belangstelling naar het gesprek geluisterd. Het was net alsof ze een stuk koopwaar was. Geen koe deze keer, maar eerder een product dat je elke dag in de winkel koopt. Zoals fruit bijvoorbeeld. Ze werd gekeurd, gewogen, goedbevonden en gekocht.

“Goed Maya.” zei de meester. “We gaan je je eerste opdracht geven. Wees gerust, het is doodeenvoudig, je hoeft je dus geen zorgen te maken. Kun je nog even in deze houding blijven zitten?”
“Ja.” antwoordde Maya
“Ja, wie?” vroeg de meester op een strenge en tegelijk vriendelijke toon.
“Ja.... meester” zei Maya. Ze liet even een lichte aarzeling blijken. Het was alsof ze hiermee pas echt begon aan haar avontuur. Zolang ze het koppel nog niet had benoemd, had erkend als meester en meesteres, zolang ze het nog niet hardop zei, leek het nog niet defenitief te zijn. Maar met deze twee woorden was er geen weg terug. Ze had de Rubicon overgestoken. De teerling was geworpen. Alleen de toekomst zou weten wat de uitkomst zou zijn...
pi_111086408
Zit er ook een maximale lengte van een stuk tekst ?
pi_111297355
Hieronder heb ik een van mijn wildste ervaringen opgeschreven, maar de ervaring is eigenlijk nog veeeeeeeeel langer dus heb ik het in stukken opgedeeld.

Voor mijn stage moest ik elke dag drie kwartier met de trein heen en drie kwartier terug. Na een poosje ga je gezichten herkennen en je afvragen wie waar heen gaat en daar wat gaat doen. De bank mensen, de studenten, de nerds, de mokkels, de dikkerds en ga zo maar door. Maar na enkele weken kwam er daar ineens een nieuw gezicht tussen.

En dat gezicht stond mij eigenlijk niet zo aan. Zwart geverfd haar, lange zwart leren jas, plateau laarzen en een zo mogelijk nog lelijkere broek. Gothic. Nou moet ik toegeven dat ik haar tot dan niet echt goed had bekeken omdat dat niet het soort mens is waar ik het liefst mee omga. En toch.. was ik nieuwsgierig. In een gekke bui deed ik iets wat ik normaal snel zou doen. Ik liep langs haar, keek haar aan en glimlachte naar haar. Ze keek me aan en glimlachte lief terug. Donkerblauwe ogen in een fijn gezichtje keken me lief aan. Verdomme, ze was nog knap ook. Dat glimlach ritueel herhaalden we vanaf die dag elke morgen. Waarom ik het deed, ik heb geen idee. Stiekem betrapte ik mezelf er op dat ik wel eens over haar fantaseerde. Hoe zou ze er uit zien in bikini? Grinnikend bedacht ik dat ik nog nooit zulke types in het zwembad had gezien. Waarschijnlijk zwommen ze alleen met volle maan.
Ruw werd ik uit mijn bikini dagdroom geramd door iemand die vloekend en tierend met een vouwfiets kwam binnen strompelen.

Daar stond ze dan, kleddernat door de stromende regen trappend tegen het scharnier van haar fiets. Ze had hakken aan constateerde ik. Ze ging zitten,trok haar jas uit en gooide haar haar achterover. Wauw wat een verrassing was daar onder die jas verstopt. Niet te mager , maar mooi lichtelijk gespierd slank. Dat heerlijke pakketje zat in een donkere spijkerbroek die haar vormen nog beter lieten uitkomen. Voor de rest had ze een simpel zwart T-shirtje aan en een pentakel hing om haar nek. Zelfs haar borsten pasten perfect bij het plaatje. Stevig , rond , maar weer perfect passend bij haar figuur.

Ze viel even stil toen ze mijn blik vond en me herkende.
''Nou dit is niet de beste eerste indruk'' stamelde ze. Ik zei dat ik juist vond dat ze er vandaag leuk uit zag. Ze giechelde. We hadden het wat over willekeurige dingen voor de rest van de reis terwijl we af en toe elkaar net iets te lang bleven aankeken. De glimlachjes, de lachjes, de manier waarop ze aan haar nek zat en met haar oorlellen zat te spelen. Ongegeneerd flirten in de trein. De trein begon te stoppen en ik stond op. "Moet je er nu al uit", verzuchte ze.
Ik lachte en draaide me om om mijn tas van het bagage rek te pakken. Voel ik daar ineens een hand in m'n kont knijpen. "Hmmm, zo'n knapperd en dan ook nog een lekkere kont" hoor ik haar stem zeggen. Ik pak haar hand en kus die. "Het genoegen is geheel wederzijds mevrouw".

Ik knipoog en stap uit de nu stilstaande trein. Na een paar stappen hoor ik haar roepen. Ik kijk op en zie haar uit de trein hangen. Ze roept me na: "Heb je ook een naam?".
"Tot morgen" roep ik op een plagende toon terug als de trein begint te rijden.
Dan sta ik even stil en besef me wat me net is overkomen. Ik was niet zomaar verliefd, ik was bloed en bloed geil. Zoveel lust als er door mijn aderen gierde. Wat ik een paar weken onmogelijk achtte was nu werkelijkheid. Ik geilde op dat rare mens, en hoe! Onderweg heb ik haar in gedachten wel een miljoen keer uitgekleed. De hele dag kon ik maar aan een ding denken en verliep dus ook heeeeeeeeeel langzaam.

Masturbatie stuk:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eenmaal op het station zoeken mijn ogen direct naar de koningin van het duister, en ja hoor daar staat ze. Twee hartslagen later loop ik dan op haar af. Ze staat een sigaret te roken, domper. Stilletjes sta ik achter haar en fluister: "Oneindig leven met longkanker lijkt me toch minder prettig". Ze slikt de sigaret zowat in en hevig proestend draait ze zich op. Ondanks de tranen in de ogen krijgt ze het toch voor elkaar om verleidelijk te kijken. Ik wrijf meelevend op haar rug en pak haar vouwfiets op. "De trein komt er aan". Ik begeleid de hoestende vrouw naar de trein en neem haar spullen mee. "WC" krijgt ze er nog net uit en loopt snel naar de wc.

Snel zoek ik naar haar portomonee en haar ID kaart. Als ze er dan toch niet is kan ik net zo goed wel even op onderzoek uitgaan. Lilith met een lelijke achternaam. Mijn gezicht staat op :'). Die meid is echt een duivelsjong. Ik lach en vind het ergens wel cool. De schuifdeur schiet los en ik kijk op. Verbaasd kijkt Lilith me aan. Om vervolgens iets raars te doen. Ze slaat me recht in m'n gezicht en kust m'n wang er direct achteraan. Zoals ik al dacht had ze behoorlijk wat kracht in haar armen. Ik begin te lachen. "Oh dat vind meneer grappig", Lilith grinnikt. Ik pak haar hand terwijl ze nog staat en zeg: "Hallo Lilith, ik ben Gabriel". Mijn mouw schuift iets naar beneden terwijl ik mijn arm optil en een stukje van mijn tattoo komt te voorschijn. Ze kijkt er smerig naar. "Vind je tattoo's smerig?" vraag ik aan haar. Dat doorbreekt de wolk die er hing. Ze kijkt me verleidelijk aan en bijt heel eventjes op haar lip. Vervolgens komt ze naast me zitten en zet een hand net iets te dicht bij mijn kruis op m'n been en fluistert in mijn oor: "De mijne zitten niet zo in het zicht, dus misschien dat ik ze ooit nog eens laat zien... als je geluk hebt".

"Sla me" zeg ik tegen haar. Zonder blikken of blozen krijg ik een rechtse kledder. Fuck die was raak. Uit reflex ga ik staan maar ik krijg geen tijd meer om mijn armen omhoog te gooien.
Een hand die zich in mijn haard woelt, de ander kruipt over mijn rug. Twee borsten die tegen mijn borstkas gedrukt worden , onze dijen ontmoeten. Vrouwelijke warmte en een roosachtige geur die mijn neus streelt. "Boksertje van me"fluisterd ze. "Jij niet zeker?" zeg ik terwijl ik mijn armen om haar heen leg maar m'n ogen dichthoudt. Ze lacht zachtjes. Ik kan haar adem voelen. Ze ademt vrij snel en warm. En dan drukt ze haar warme volle lippen op de mijne, mijn lichaam schreeuw het uit als een stadion vol voetbalfans na een fantastisch doelpunt, onze tongen vinden elkaar. We zoenen alsof de wereld vergaat. Ik voel haar goddelijke kontje(je hebt kontjes en je hebt kontjes, maar deze zat daar nog ver boven) en til haar op, draai ons om, druk haar tegen de muur en zoen wild verder met haar, steeds intenser. Als ik haar op de grond neerzet trilt ze nog lichtelijk na.

We kijken elkaar geil en buiten adem aan. Ik begin haar zachtjes en liefdevol te zoenen. Als we even stoppen kreunt ze stamelend:"Ik wil je, nu en hier". Ik kijk hoeveel mensen er in de wagon zitten die ons in de tussenruimte zouden kunnen zien. "Ik denk niet dat dat nu kan" zeg ik.
We gaan weer zitten, ditmaal komt ze bij mij op schoot. Ze wrijft met haar hand over de harde bobbel in mijn broek, terwijl ze mijn oorlel likt met het puntje van haar tong. "Jij kan in ieder geval wel nu" fluisterd Lilith half kreunend.
"Vind je het gek met zo'n lekker wijf dat me zo gek loopt te maken. Godver Lilith ik heb gister de hele dag over je gefantaseerd" fluister ik terug. Ze giegelt en kust me lachend. Haar hand masseerd mijn lul door mijn broek heen, terwijl ik stiekem mijn hand onder de rand van haar broek laat glijden. Huid , en dan stoppels, en dan het randje van haar slipje. Ik kijk haar aan, Lilith heeft haar ogen dicht en bijt op haar lip. Ik glijd met mn vingertoppen over haar vulva.

"Fuck wat ben jij nat zeg" kreun ik haar zacht toe terwijl ik haar nek zachtjes kus. Ze zegt niks maar zit lekker te genieten. Hoe lager ik ga hoe sneller haar ademhaling. Klierend speel ik met haar schaamlippen door haar slipje heen. Ze smeekt me om iets te doen. Ik lach klierend en laat mn hand slap hangen. Haar hals ligt bloot, en impulsief zet ik mijn tanden in haar hals. Harde kreun van Lilith. Ze holt haar rug naar me toe, drukt mijn hand tegen haar vulva aan en begint hard tegen mijn hand aan te rijden. "Oh Gabriel, alstjeblieft speel met me!". Op het moment dat ik door de stof van haar slipje met haar clit begin te spelen horen we de conducteur om vervoersbewijzen vragen in de wagen naast ons. Snel beweeg ik mijn natte vingers onder haar slipje en speel met haar. Ze voelt goddelijk aan. Dan speel ik als een razende met haar clitje. Lilith wordt gek, ze ontploft bijna. De voetstappen komen dichterbij. Met twee vingers bespeel ik haar als een wilde gitaar solo. Ik zie een hand aan de klink van de deur. De spanning wind Lilith alleen maar meer op, ze kronkelt op mijn hand. Plotseling roept iemand de conducteur naar de andere kant van de wagen. Plotseling zet Lilith haar tanden in mijn hals als ze orgasmisch ontploft en schokkend op mijn hand klaarkomt. Ik haal mijn hand uit haar slipje en kijk door het raampje, de conducteur is fel in discussie met een passagier. Lilith zit zo te schokken dat ik haar broek dicht moet knopen. Ze kust me intens en nat. Als de bliksem fatsoeneren we ons weer een beetje en gaat ze tegenover me zitten.

De deur gaat open en de conducteur vraagt om onze vervoersbewijzen. Als Lilith haar kaartje aan de conducteur geeft kijk ik haar geil aan en lik ik haar geil van mijn vingers af. Ze spreekt geluidloos naar me: Oh , klier! Als de conducteur zijn concentratie op mij heeft gevestigd pakt zij een onzichtbare lul vast en zoog er zachtjes aan. Needless to say: het kost mij moeite om mijn pokerface recht te houden.
pi_111301429
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 mei 2012 17:58 schreef Dr.Sexy het volgende:
Hieronder heb ik een van mijn wildste ervaringen opgeschreven, maar de ervaring is eigenlijk nog veeeeeeeeel langer dus heb ik het in stukken opgedeeld.

Voor mijn stage moest ik elke dag drie kwartier met de trein heen en drie kwartier terug. Na een poosje ga je gezichten herkennen en je afvragen wie waar heen gaat en daar wat gaat doen. De bank mensen, de studenten, de nerds, de mokkels, de dikkerds en ga zo maar door. Maar na enkele weken kwam er daar ineens een nieuw gezicht tussen.

En dat gezicht stond mij eigenlijk niet zo aan. Zwart geverfd haar, lange zwart leren jas, plateau laarzen en een zo mogelijk nog lelijkere broek. Gothic. Nou moet ik toegeven dat ik haar tot dan niet echt goed had bekeken omdat dat niet het soort mens is waar ik het liefst mee omga. En toch.. was ik nieuwsgierig. In een gekke bui deed ik iets wat ik normaal snel zou doen. Ik liep langs haar, keek haar aan en glimlachte naar haar. Ze keek me aan en glimlachte lief terug. Donkerblauwe ogen in een fijn gezichtje keken me lief aan. Verdomme, ze was nog knap ook. Dat glimlach ritueel herhaalden we vanaf die dag elke morgen. Waarom ik het deed, ik heb geen idee. Stiekem betrapte ik mezelf er op dat ik wel eens over haar fantaseerde. Hoe zou ze er uit zien in bikini? Grinnikend bedacht ik dat ik nog nooit zulke types in het zwembad had gezien. Waarschijnlijk zwommen ze alleen met volle maan.
Ruw werd ik uit mijn bikini dagdroom geramd door iemand die vloekend en tierend met een vouwfiets kwam binnen strompelen.

Daar stond ze dan, kleddernat door de stromende regen trappend tegen het scharnier van haar fiets. Ze had hakken aan constateerde ik. Ze ging zitten,trok haar jas uit en gooide haar haar achterover. Wauw wat een verrassing was daar onder die jas verstopt. Niet te mager , maar mooi lichtelijk gespierd slank. Dat heerlijke pakketje zat in een donkere spijkerbroek die haar vormen nog beter lieten uitkomen. Voor de rest had ze een simpel zwart T-shirtje aan en een pentakel hing om haar nek. Zelfs haar borsten pasten perfect bij het plaatje. Stevig , rond , maar weer perfect passend bij haar figuur.

Ze viel even stil toen ze mijn blik vond en me herkende.
''Nou dit is niet de beste eerste indruk'' stamelde ze. Ik zei dat ik juist vond dat ze er vandaag leuk uit zag. Ze giechelde. We hadden het wat over willekeurige dingen voor de rest van de reis terwijl we af en toe elkaar net iets te lang bleven aankeken. De glimlachjes, de lachjes, de manier waarop ze aan haar nek zat en met haar oorlellen zat te spelen. Ongegeneerd flirten in de trein. De trein begon te stoppen en ik stond op. "Moet je er nu al uit", verzuchte ze.
Ik lachte en draaide me om om mijn tas van het bagage rek te pakken. Voel ik daar ineens een hand in m'n kont knijpen. "Hmmm, zo'n knapperd en dan ook nog een lekkere kont" hoor ik haar stem zeggen. Ik pak haar hand en kus die. "Het genoegen is geheel wederzijds mevrouw".

Ik knipoog en stap uit de nu stilstaande trein. Na een paar stappen hoor ik haar roepen. Ik kijk op en zie haar uit de trein hangen. Ze roept me na: "Heb je ook een naam?".
"Tot morgen" roep ik op een plagende toon terug als de trein begint te rijden.
Dan sta ik even stil en besef me wat me net is overkomen. Ik was niet zomaar verliefd, ik was bloed en bloed geil. Zoveel lust als er door mijn aderen gierde. Wat ik een paar weken onmogelijk achtte was nu werkelijkheid. Ik geilde op dat rare mens, en hoe! Onderweg heb ik haar in gedachten wel een miljoen keer uitgekleed. De hele dag kon ik maar aan een ding denken en verliep dus ook heeeeeeeeeel langzaam.

Masturbatie stuk:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eenmaal op het station zoeken mijn ogen direct naar de koningin van het duister, en ja hoor daar staat ze. Twee hartslagen later loop ik dan op haar af. Ze staat een sigaret te roken, domper. Stilletjes sta ik achter haar en fluister: "Oneindig leven met longkanker lijkt me toch minder prettig". Ze slikt de sigaret zowat in en hevig proestend draait ze zich op. Ondanks de tranen in de ogen krijgt ze het toch voor elkaar om verleidelijk te kijken. Ik wrijf meelevend op haar rug en pak haar vouwfiets op. "De trein komt er aan". Ik begeleid de hoestende vrouw naar de trein en neem haar spullen mee. "WC" krijgt ze er nog net uit en loopt snel naar de wc.

Snel zoek ik naar haar portomonee en haar ID kaart. Als ze er dan toch niet is kan ik net zo goed wel even op onderzoek uitgaan. Lilith met een lelijke achternaam. Mijn gezicht staat op :'). Die meid is echt een duivelsjong. Ik lach en vind het ergens wel cool. De schuifdeur schiet los en ik kijk op. Verbaasd kijkt Lilith me aan. Om vervolgens iets raars te doen. Ze slaat me recht in m'n gezicht en kust m'n wang er direct achteraan. Zoals ik al dacht had ze behoorlijk wat kracht in haar armen. Ik begin te lachen. "Oh dat vind meneer grappig", Lilith grinnikt. Ik pak haar hand terwijl ze nog staat en zeg: "Hallo Lilith, ik ben Gabriel". Mijn mouw schuift iets naar beneden terwijl ik mijn arm optil en een stukje van mijn tattoo komt te voorschijn. Ze kijkt er smerig naar. "Vind je tattoo's smerig?" vraag ik aan haar. Dat doorbreekt de wolk die er hing. Ze kijkt me verleidelijk aan en bijt heel eventjes op haar lip. Vervolgens komt ze naast me zitten en zet een hand net iets te dicht bij mijn kruis op m'n been en fluistert in mijn oor: "De mijne zitten niet zo in het zicht, dus misschien dat ik ze ooit nog eens laat zien... als je geluk hebt".

"Sla me" zeg ik tegen haar. Zonder blikken of blozen krijg ik een rechtse kledder. Fuck die was raak. Uit reflex ga ik staan maar ik krijg geen tijd meer om mijn armen omhoog te gooien.
Een hand die zich in mijn haard woelt, de ander kruipt over mijn rug. Twee borsten die tegen mijn borstkas gedrukt worden , onze dijen ontmoeten. Vrouwelijke warmte en een roosachtige geur die mijn neus streelt. "Boksertje van me"fluisterd ze. "Jij niet zeker?" zeg ik terwijl ik mijn armen om haar heen leg maar m'n ogen dichthoudt. Ze lacht zachtjes. Ik kan haar adem voelen. Ze ademt vrij snel en warm. En dan drukt ze haar warme volle lippen op de mijne, mijn lichaam schreeuw het uit als een stadion vol voetbalfans na een fantastisch doelpunt, onze tongen vinden elkaar. We zoenen alsof de wereld vergaat. Ik voel haar goddelijke kontje(je hebt kontjes en je hebt kontjes, maar deze zat daar nog ver boven) en til haar op, draai ons om, druk haar tegen de muur en zoen wild verder met haar, steeds intenser. Als ik haar op de grond neerzet trilt ze nog lichtelijk na.

We kijken elkaar geil en buiten adem aan. Ik begin haar zachtjes en liefdevol te zoenen. Als we even stoppen kreunt ze stamelend:"Ik wil je, nu en hier". Ik kijk hoeveel mensen er in de wagon zitten die ons in de tussenruimte zouden kunnen zien. "Ik denk niet dat dat nu kan" zeg ik.
We gaan weer zitten, ditmaal komt ze bij mij op schoot. Ze wrijft met haar hand over de harde bobbel in mijn broek, terwijl ze mijn oorlel likt met het puntje van haar tong. "Jij kan in ieder geval wel nu" fluisterd Lilith half kreunend.
"Vind je het gek met zo'n lekker wijf dat me zo gek loopt te maken. Godver Lilith ik heb gister de hele dag over je gefantaseerd" fluister ik terug. Ze giegelt en kust me lachend. Haar hand masseerd mijn lul door mijn broek heen, terwijl ik stiekem mijn hand onder de rand van haar broek laat glijden. Huid , en dan stoppels, en dan het randje van haar slipje. Ik kijk haar aan, Lilith heeft haar ogen dicht en bijt op haar lip. Ik glijd met mn vingertoppen over haar vulva.

"Fuck wat ben jij nat zeg" kreun ik haar zacht toe terwijl ik haar nek zachtjes kus. Ze zegt niks maar zit lekker te genieten. Hoe lager ik ga hoe sneller haar ademhaling. Klierend speel ik met haar schaamlippen door haar slipje heen. Ze smeekt me om iets te doen. Ik lach klierend en laat mn hand slap hangen. Haar hals ligt bloot, en impulsief zet ik mijn tanden in haar hals. Harde kreun van Lilith. Ze holt haar rug naar me toe, drukt mijn hand tegen haar vulva aan en begint hard tegen mijn hand aan te rijden. "Oh Gabriel, alstjeblieft speel met me!". Op het moment dat ik door de stof van haar slipje met haar clit begin te spelen horen we de conducteur om vervoersbewijzen vragen in de wagen naast ons. Snel beweeg ik mijn natte vingers onder haar slipje en speel met haar. Ze voelt goddelijk aan. Dan speel ik als een razende met haar clitje. Lilith wordt gek, ze ontploft bijna. De voetstappen komen dichterbij. Met twee vingers bespeel ik haar als een wilde gitaar solo. Ik zie een hand aan de klink van de deur. De spanning wind Lilith alleen maar meer op, ze kronkelt op mijn hand. Plotseling roept iemand de conducteur naar de andere kant van de wagen. Plotseling zet Lilith haar tanden in mijn hals als ze orgasmisch ontploft en schokkend op mijn hand klaarkomt. Ik haal mijn hand uit haar slipje en kijk door het raampje, de conducteur is fel in discussie met een passagier. Lilith zit zo te schokken dat ik haar broek dicht moet knopen. Ze kust me intens en nat. Als de bliksem fatsoeneren we ons weer een beetje en gaat ze tegenover me zitten.

De deur gaat open en de conducteur vraagt om onze vervoersbewijzen. Als Lilith haar kaartje aan de conducteur geeft kijk ik haar geil aan en lik ik haar geil van mijn vingers af. Ze spreekt geluidloos naar me: Oh , klier! Als de conducteur zijn concentratie op mij heeft gevestigd pakt zij een onzichtbare lul vast en zoog er zachtjes aan. Needless to say: het kost mij moeite om mijn pokerface recht te houden.
goed begin! kan niet wachten op deel 2 _O_
pi_111399531
Ik vind de verhalen van Sjorsiekloonie prachtig. Vooral de duet aan het strand. Weinig repetitie en erg gedetailleerd geschreven. Geweldig gewoon :) Misschien ga ik een duet verhaal toevoegen aan de ''wijn avond''.

[ Bericht 15% gewijzigd door IHaveAmnesia op 11-05-2012 17:56:26 ]
  vrijdag 15 juni 2012 @ 23:10:26 #291
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_112952527
*Kick!*

Jongens, ik heb al héél lang geen inspiratie meer. Iemand een verzoekje?
  vrijdag 15 juni 2012 @ 23:16:41 #292
177652 tijnbrein
habbekrats
pi_112952869
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 23:10 schreef Poem het volgende:
*Kick!*

Jongens, ik heb al héél lang geen inspiratie meer. Iemand een verzoekje?
Wat er 's nachts op de oranje camping gebeurd
14 SHADES OF GREY
Nothing is black or white. Nothing is wrong or right. But everything is 14 shades of grey.
  zaterdag 16 juni 2012 @ 09:10:36 #293
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_112961136
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2012 23:16 schreef tijnbrein het volgende:

[..]

Wat er 's nachts op de oranje camping gebeurd
Dat is misschien wel wat! :o
  zaterdag 16 juni 2012 @ 20:27:43 #294
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_112978814
Totáál niet over de EK-camping, maar goed.. :')

Afgeleid

De hele avond zit ik al naar je te kijken. Vanuit mijn hoekje van het café sla ik gade hoe jij bier tapt, bedient en kletst met collega's en gasten. Ik kan er niets aan doen, ik móét gewoon naar je kijken. Blijkbaar ben ik niet de enige; ik heb nog nooit zo veel zaadvragende ogen bij elkaar gezien. De lucht trilt van de feromonen en ondanks de muziek is er een vaag gezoem te horen van alle rammelende eierstokken. Jij lijkt er immuun voor of hebt het gewoon echt niet door. Ik vermoed dat je niet beter weet dan dat vrouwen zo op je reageren en dat jij het beschouwt als 'normaal'. Maar dit is alles behalve normaal.

Het wordt later en later en het café druppelt langzaam leeg. Ik ben één van de laatste gasten. Een paar tafeltjes verderop zit een verliefd stelletje zachte woordjes naar elkaar te fluisteren. Ik kijk naar mijn syllabus en merk dat ik geen letter heb onthouden van wat ik heb gelezen. Jij leidde me af. Maar het was natuurlijk stom van mezelf om te denken dat ik in een café in staat zou zijn om theorie te absorberen.

Het verliefde stelletje staat op en vertrekt. Ze hebben veelbetekenende blikken in hun ogen; die gaan samen een stomende nacht tegemoet. Ik denk aan mijn eigen lege bed en besluit het maar eens te gaan opwarmen.

Ik sta op en wil mijn jas aantrekken. Ineens ben jij aangeschoven aan het tafeltje waar ik aan zit en kijk je me afwachtend aan. Dit had ik niet aan zien komen en met mijn jas half aan kijk ik verbaasd naar jou en de biertjes die je voor ons hebt neergezet. Je lacht om mijn reactie en ik zak bijna door mijn benen. Ik onderdruk een zucht en ga weer zitten. Ik kijk naar het biertje – een flesje Corona met een stukje limoen – en pak het op. We proosten, duwen de limoen de flesjes in en nemen een slok.

Je steekt je hand uit naar mij. Ik pak hem beed en schud hem. “Thomas.”
“Anne,” antwoord ik. Thomas vraagt wat ik aan het lezen was. Ik vertel dat ik het keuzevak Antropologie volg op mijn journalistiekopleiding. Het is zó duidelijk dat dit beleefdheidsgebabbel is, een opstapje naar ons uiteindelijke doel.

Ik realiseer me dat ik alleen ben met hem in het café. Dat de gordijnen dicht zijn en de deur waarschijnlijk al op slot. Ik kan mijn grijns niet onderdrukken. Vannacht is Thomas van mij!
We babbelen nog wat over antropologie, sociologie en mensen in het algemeen. De Corona gaat vlotter dan gedacht.

Ineens horen we een kletterend lawaai van achter de bar. Ik schrik me te pletter. Thomas daarentegen staat rustig op en gaat op zoek achter de bar en in de keuken. Ik sta op en loop achter hem aan. Hij komt de keuken uit met een kleine kat in zijn armen. “Poekeneel woont hiernaast,” legt hij uit. “Ze komt wel vaker binnen. Vanavond had ik niet door dat ze nog hier was.”
Hij draait de voordeur van het slot en zet Poekeneel buiten. Ze mauwt een klein kort mauwtje en trippelt ervandoor. Thomas sluit de deur weer en kijkt me aan.

Ik ben terechtgekomen bij de pooltafel. Hij komt naar me toe. De ruimte tussen ons is misschien vijf centimeter. Ik ruik zijn deodorant en een vleugje zweet. Mijn hart bonkt in mijn borst. Ik zie aan zijn hals dat zijn hartslag ook behoorlijk heftig moet zijn.
We bewegen geen van beide. Het was lang geleden dat ik dergelijke chemie ervaren heb. Ik merk dat al mijn zintuigen op scherp staan.

Een volle minuut bewegen we niet. Het verlangen is zó intens dat we beide niet goed durven dit moment te beëindigen.

Dan brengt Thomas zijn hand omhoog en streelt hij mijn wang. Ik kan niet anders dan zuchten en me in zijn omhelzing verliezen. Zachtjes tilt hij mijn kin op en drukt zijn lippen op de mijne. Er gaat een siddering door mijn hele lijf.

Het begint voorzichtig en aftastend, maar onze zoen wordt steeds heftiger. Er is geen houden meer aan. Thomas' handen rusten op mijn billen, die van mij glijden onder zijn shirt. Ik ontdek spieren en een happy trail.
Zijn handen zijn nu onder mijn fladderrokje verdwenen. Ik houd het echt niet langer en werk hem uit zijn shirt. Bij het aanblik van zijn blote bovenlijf zak ik weer bijna door mijn benen.

Hij zoent me weer, dit keer een stuk rustiger. Ik kalmeer, maar raak alleen maar meer en meer opgewonden.
Terwijl hij me van top tot teen bekijkt, knoopt hij mijn bloesje open. Ik zie aan zijn ogen dat hij verrast is door mijn aanblik. Hij streelt over mijn rug en ik krijg kippenvel.

Langzaam gesp ik zijn riem los en knoop ik zijn broek open. Ik kijk hem uitdagend aan en draai me om. Mijn handen verdwijnen onder mijn rokje en ik trek rustig mijn slipje uit. Ik merk nu pas hoe vochtig ik ben.
Thomas komt achter me tegen me aan staan en laat zijn grote handen over mijn lichaam glijden. Ik leun een beetje op de pooltafel. Ik hoor dat hij zijn lid bevrijdt en mijn rokje optilt.

Ik buig wat verder voorover en voel hoe hij bij mij naar binnen glijdt. Hij is groter dan verwacht en ik moet een gilletje onderdrukken. Toch ontsnapt er een kreuntje.
We bewegen geen van beide. Ik voel zijn hartslag binnenin mij en daarvan alleen al kom ik bijna klaar. Als het op-het-randjegevoel een beetje is weggeëbd, begint Thomas te stoten. Ik kan nu echt niet meer stil zijn en slaak een kreetje bij iedere stoot.

Ik lig nu voorover op de pooltafel en weet niet wat ik meemaak. Thomas heeft mijn heupen stevig vast. Met harde, ritmische stoten laat hij me alle hoeken van de pooltafel zien. Dan bevriest mijn houding. Voor luttele seconden blijf ik zo liggen. Thomas begrijpt dat ik niet veel meer nodig heb en stoot nog een paar keer.

Brullend. Ik sidder op de pooltafel en schreeuw het uit. Dan kan Thomas het ook niet meer houden en ik voel hoe hij in me klaarkomt. Aan zijn ademhaling is te horen dat zijn orgasme ook behoorlijk heftig is. Ik span mijn bekkenbodemspieren nog een keer aan en merk dat hij dat voelt. Samen schokken we nog wat na.

Ik open mijn ogen en merk dat ik totaal bezweet ben. Ik voel hoe Thomas weer uit me glijdt en direct erna hoe alle sappen langs mijn benen naar beneden lopen. Moeizaam kom ik overeind. Ik draai me om en kijk Thomas aan. Zijn wangen zijn rood. Die van mij gloeien ook. Ik bijt op mijn lip en merk dat ik niet lang nodig heb om bij te komen voor een volgende ronde.

Thomas pakt zijn shirt en mijn slipje. “Kom,” zegt hij, “je wilt je vast even opfrissen.” Met zijn vrije hand pakt hij die van mij en hij neemt me mee door de keuken naar een trap. Die gaan we op. Thomas blijkt boven het café te wonen.

Hij begeleidt me naar de badkamer en kleedt me verder uit. Eerst mijn bloesje en beha. Dan knielt hij voor me neer en helpt me met de gespjes van mijn pumps. Hij blijft zo zitten en trekt mijn rokje naar beneden. Dan sta ik volledig naakt voor hem. Zijn handen en blik glijden over mijn lijf. Hij glimlacht om de moedervlek naast mijn tepel.

Dan staat hij op, legt twee grote badhanddoeken klaar en draait de kraan van de ruime inloopdouche open. Af en toe voelt hij hoe warm het water is. Dan kleedt hij zichzelf helemaal uit en neemt me mee onder de waterval. In een omhelzing laten we het water op ons neer kletteren. Ik krijg een kus op mijn voorhoofd. Ik geef hem een likje op zijn adamsappel. Dan zoent hij me weer. De begeerte van bij de pooltafel is volledig terug.

Thomas pakt een grote spons en zijn douchegel. Hij zeept me volledig in en ik ruik naar hem. Ik ben helemaal bedekt met schuim en voel me weer schoon. Hij pakt de douchekop en zorgzaam spoelt hij me af.

Dan knielt hij weer voor me neer en legt mijn been over zijn schouder. Hij begint met kusjes aan de binnenkant van mijn been en komt steeds dichterbij. Wanneer hij met zijn mond mijn vulva raakt, houd ik mijn adem in.
Al gauw verzwaart mijn ademhaling zich. Mijn gekreun echoot in de douche. Thomas geeft me nu ook stimulatie aan mijn G-spot. Mijn handen grijpen in zijn haar. Ga door! Meer!
Met een reeks kreetjes en snikjes kom ik weer klaar.

Nu kan ik bijna niet meer op mijn benen staan. Het is zo heftig geweest!
Thomas omhelst me. Hij draait de kraan dicht, slaat een badlaken om me heen en draagt me naar de slaapkamer. Hij legt me op bed, komt tegen me aan liggen en slaat het dekbed om ons heen.

Ik krijg nog een kusje op mijn schouder.
“Weltrusten.”
  maandag 18 juni 2012 @ 19:48:42 #295
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_113065183
Tricky

Voor het steegje blijf ik staan. Het loopt tussen twee hoge gebouwen door. Het is er donker en ziet er dreigend uit. Ik vermoed dat ik me vergist heb, maar volgens het straatnaambordje is dit toch echt de afgesproken plek. Ik haal diep adem en loop het steegje in. Het getik van mijn hakken klinkt luid. Ik stap over een plas heen en omzeil een vuilnisbak.

Dan verstar ik. Zag ik het goed? In de schemer werd even een puntje zichtbaar, alsof iemand een trek nam van een sigaret. Ik zie nu ook vaag hoe de rook uitgeblazen wordt. Dat is ‘m.

Hij heeft door dat ik hem gesignaleerd heb, want hij komt op me af. Even vloek ik binnensmonds. Welke naïeve doos spreekt er nou in een donker steegje af met een vreemde kerel? Waarom niet gewoon een gezellige bar aan het plein?

Maar ik ken mezelf. Ik ben een thrill seeker. Ik kick op risico. Zelfs op het risico om volgende week bruut verkracht en vermoord teruggevonden te worden in een eenzame sloot.

Hij staat nu vlak voor me. Zijn sigaret had hij onderweg uitgetrapt. Het is zo donker in de steeg, dat ik nog steeds geen details kan onderscheiden. Maar ik ruik aftershave en het leer van zijn jas. Hij is een kop groter dan ik en heeft brede schouders.

Hij wacht af. Ik kijk naar zijn gezicht, ook al zie ik zijn ogen niet. Voorzichtig til ik mijn hand op en leg deze tegen zijn borst. Het leer voelt glad en stevig aan. Ook mijn andere hand breng ik nu naar boven. Ik streel per ongeluk langs zijn kruis. Hij heeft een spijkerbroek aan.

Ik pak zijn hand en onderzoek deze. Het is een grote hand. Ruw, maar met nette korte nagels. Voor zo ver ik dat kan voelen, natuurlijk. Ik voel een horloge en een duimring.
Op de tast rits ik zijn jas open en onderzoek zijn lijf en gezicht. Hij wacht het rustig af. Dat was part of the deal. Ik mag ieder moment de ontmoeting afbreken.

Mijn vingers voelen knoopjes van een overhemd, borsthaar, een scherpe kaaklijn, stoppelbaard, zachte lippen en een kortgeknipt dik haar. Ik kan me aardig een beeld vormen van de man die hier voor me staat.

Nu is het zijn beurt. Aan het gekraak van zijn jas hoor ik dat hij zijn handen optilt en zachtjes legt hij zijn hand op mijn wang. Langzaam, minutieus, tast hij me af. Hij voelt mijn gezicht, mijn lippen, mijn haar, oorbellen, hals.

Zijn handen zakken nog iets verder af naar mijn borsten. Mijn ademhaling verzwaart en ik hoor aan hem dat hij glimlacht. Het valt hem op dat mijn tepels door mijn blouse willen prikken. Plagerig glijden zijn vingertoppen erlangs.

Je zou verwachten dat je ogen gewend kunnen raken aan dergelijke duisternis, maar ik zie nog steeds niets meer dan een donker silhouet.

Hij knoopt mijn blouse open. Hij heeft totaal geen moeite met de kleine knoopjes. Zijn handen zoeken hun weg over mijn buik, zij en rug. Hij blijkt veel brutaler dan ik, want ook mijn billen worden geïnspecteerd. Zijn handen verdwijnen onder mijn rokje en ik hoor dat hij zijn adem even inhoudt wanneer hij mijn jarretels ontdekt. Zorgvuldig tast hij het kant van mijn kousen en stringetje af. Ik word hier ontzettend opgewonden van en ik merk dat hij ook zwaarder is gaan ademen.

Nu we toch direct alle persoonlijke grenzen overschrijden, besluit ik ook voor de frontale aanval te gaan; ik rits zijn broek open en bevrijd zijn lid. Aan zijn reactie te merken, had hij dat niet verwacht. Wat ik nu in mijn handen heb, had ik ook niet verwacht!
Ik streel het gevaarte dat ik wilde ontdekken en ik begin het nu wel erg moeilijk te krijgen. Ik wil deze man. Hier en nu.

Zijn hand verdwijnt weer onder mijn rokje en ik voel hoe hij langzaam langs mijn string bij me binnen glijdt. De massage die hij me daar geeft, is vastberaden en krachtig. Deze man weet wat hij doet. Tegelijkertijd speel ik met hem. Ik wil dat hij eenzelfde opbouw ervaart als ik.

Met zijn vrije hand tilt hij mijn kin op. Hij komt met zijn lippen dichter bij de mijne. Hij wacht even af, niet zeker van mijn reactie. Ik ben dermate in extase dat ik me laat meeslepen. Toch durf ik niet zo goed. Zachtjes, langzaam, voorzichtig zoen ik hem. Zijn massage en mijn spel zijn vertraagd naar het tempo van onze zoen. Dit tempo, voor zo ver je het een tempo kunt noemen, maakt de ervaring heel intens. Met kleine likjes verkennen we elkaar.

Zowel bij hem als bij mij hebben hormonen en instinct de overhand. Onze ademhalingen versnellen weer, het zoenen wordt heftiger, net als zijn massage.

Hij speelt met mijn tepels en mijn billen en blijft me masseren. Ik weet niet meer waar ik het zoeken moet. Dat heeft hij blijkbaar door, want hij tilt me op. Ik sla mijn benen om zijn heupen en langzaam laat hij me over zich heen zakken. We houden beide de adem in. Even bewegen we niet, want we staan beide op exploderen.

Ik zoen hem in zijn nek en maak hem met een smekend kreuntje duidelijk dat ik wil dat hij verdergaat. En dat doet hij.

Met dezelfde kracht en regelmaat word ik genomen. Tegen die gore muur van dit nauwe steegje. Hij weet me precies goed te raken. Ineens kan het me geen bal meer schelen dat het steegje echoot als een waterput en ik kerm van genot.

Dan zet hij me neer en draait me om. Ik begrijp het gebaar en buk iets voorover tegen de muur aan. Voor ik het weet heeft hij zijn activiteiten hervat. Ik krijg een klets op mijn bil – geil! Ik lik aan mijn middelvinger en geef mezelf clitorale stimulatie.

Hij versnelt en kan zich ook niet meer stilhouden. Ik voel een straaltje van mijn vocht een stukje langs mijn been lopen. Dan kan ik het écht niet meer houden.

Schreeuwend, alle buren wakker makend, ejaculeren we tegelijkertijd. Tijdens mijn orgasme moet hij zijn arm om me heen slaan, want ineens lijken mijn benen wel van rubber. Ik kan bijna niet blijven staan.

Samen hijgen we uit. Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat mijn hartslag weer enigszins normaal is.

Wanneer alle hevigheid is weggeëbd, fatsoeneren we beide onze kleding. Ik had gelukkig een pakje babydoekjes in mijn handtas zitten en verschoon mezelf. Dan lopen we samen naar het einde van de steeg. Zonder elkaar aan te kijken of gedag te zeggen slaat hij linksaf en ik rechts.

We kijken niet om, maar gaan ieder onze eigen weg.

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 18-06-2012 19:54:45 ]
  woensdag 20 juni 2012 @ 15:31:22 #296
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_113145461
Iedereen is bang voor de LaPo? :P

Op visite

Ik was een jaar of tien en speelde met mijn vriendjes een potje voetbal op het plein. Het was woensdagmiddag en prachtig weer. Buurvrouw kwam naar buiten lopen met een doos in haar handen. Zij was al oud, woonde alleen en hield een beetje toezicht op het pleintje. Ze riep ons bijeen en gaf ons allemaal een waterijsje. We juichten en applaudisseerden voor Buurvrouw.

Zo ging dat. Als we het niet eens waren over een doelpunt of buitenspel, dan belden we bij haar aan en probeerden we haar uit te leggen wat er was gebeurd. Zij was dan onze scheidsrechter en ook al had ze totaal geen verstand van voetbal, haar oordeel was bindend. Ook als we ons bezeerd hadden, kwam zij naar buiten met een pleister of een icepack.
Als tegenprestatie hielpen we haar met klusjes. Haar vuilcontainers aan de straat zetten en weer terug, haar autootje wassen. Wanneer er sneeuw lag, droegen wij haar boodschappen.
Kortom, Buurvrouw en wij pasten een beetje op elkaar.

Ik heb eigenlijk nooit geweten hoe oud Buurvrouw was. Haar papierachtige huid was zo gekreukt, haar haar zo wit. Ze liep heel langzaam, met kleine schuifelstapjes. Toch kon ze het soms niet laten om onze bal een trap te geven. Terwijl wij er dan met zijn allen achteraan renden, lachte ze haar kunstgebit bloot.

Naar mate ik ouder werd, speelde ik natuurlijk steeds minder op het pleintje. Toch bleef ik regelmatig bij Buurvrouw langsgaan.

Ik was achttien geworden en had mijn gymnasiumdiploma gehaald. Ik had potentie, mogelijkheden, maar had geen flauw idee wat ik wilde gaan studeren. Dus ik besloot een jaar te gaan werken en dan wel verder te zien.

De zomer verstreek. Ik realiseerde me dat ik al een poos niet meer bij Buurvrouw op visite was geweest en nam me voor om direct na mijn werk naar haar toe te gaan.
Ik begaf me naar de bloemenstal op de markt en kocht er een bos lelies. Ik had het idee dat ik wat goed te maken had.

Toen ik bij haar huisje aankwam, kreeg ik het gevoel dat er iets niet goed was. Ik belde aan en wachtte even. Er werd open gedaan door een bloed- en blóédmooi meisje.

En nu sta ik haar aan te staren als een halve zool. Totale verbazing. Omdat zij de deur opent en niet Buurvrouw, maar voornamelijk om haar schoonheid. Het doet bijna pijn om naar haar te kijken.
Gitzwart haar, sproetjes en grote grijze ogen. Volle lippen, een slanke bouw en een wit uniform.

Ze voelt zich ongemakkelijk en slaat haar ogen neer. “Kan ik je ergens mee helpen,” vraagt ze. Ik kom direct terug op aarde.
“Ik kom voor Buurvrouw,” antwoord ik en ik realiseer me dat ik nooit heb geweten hoe Buurvrouw eigenlijk heet.
Het meisje glimlacht. “Je bedoelt Petronella.”
Petronella? Heet Buurvrouw Petronella?
“Ik ben van de thuiszorg,” legt het meisje uit. Ze vraagt of ik Petronella’s kleinzoon ben. Ik leg uit dat ik dat niet ben, maar wel een buurjongen die van kleins af aan bij Petronella over de vloer komt. Het meisje vraagt me even te wachten.

Ik hoor hoe ze het woonkamertje binnenloopt en aan Buurvrouw (Petronella!) vraagt of zij mij kent. Dan komt ze terug en laat me binnen. In het woonkamertje schrik ik van wat ik zie. Buurvrouw in haar stoel met een slangetje dat in haar neus verdwijnt. Als ze me ziet, beginnen haar ogen te stralen.

Bezorgd om ik bij haar zitten. “Wat is er gebeurd, Buurvrouw,” vraag ik haar terwijl ik haar hand vastpak. “Ach mijn jongen,” antwoord Buurvrouw moeizaam, “ik word oud.” Ik laat Buurvrouw de lelies zien. Het ontroert haar zichtbaar en ik ben blij dat ik gekomen ben.
Het meisje neemt de bos van me over. “Ik zal ze wel in het water zetten.” Ik kijk haar aan bloos. Als ik Buurvrouw weer aankijk, zie ik dat haar ogen glinsteren. Het meisje verdwijnt het keukentje in.

“Het is een schoon meidje, niet waar,” fluistert Buurvrouw. Ik kan niet anders dan knikken. “Ze is ook echt een lieverd en ze werkt hard. Beter dan die vorige griet, die bakte er niks van. Wat een feeks was dat.” Het schiet me te binnen dat ik Buurvrouw al twee maanden niet heb gezien en ik schaam me voor mijn nalatigheid.
Buurvrouw lijkt mijn gedachten te lezen. “Het geeft niet jongen, de andere jongens komen ook zo nu en dan. Ik snap ook wel dat jullie het druk hebben.”

Het meisje komt terug met de lelies netjes geschikt in een glazen vaas. Ze zet ze op de salontafel, zodat Buurvrouw ze veel kan zien.
“Wil je wat drinken…” vroeg het meisje afwachtend.
“Job,” antwoord ik en ik steek mijn hand uit.
“Fien,” zegt zij en beantwoordt mijn gebaar. Iets te lang houden we elkaars hand vast en iets te lang kijken we elkaar in de ogen. Intrigerend grijs, die ogen.

“Ja graag,” zeg ik snel, “iets fris alsjeblieft.” Een beetje van haar stuk gebracht loopt Fien weer terug naar de keuken. Ik hoor haar twee glazen pakken en deze volschenken. Buurvrouw heeft nog thee, zie ik.

Ik vraag aan Buurvrouw hoe het met haar gaat. Al gauw zitten we te keuvelen over koetjes en kalfjes. Fien was bij ons komen zitten en kletste gezellig mee. Ze bleek het heel goed met Buurvrouw te kunnen vinden.

Het wordt later en later en Fiens dienst zit er op. Ze noteert haar tijden en activiteiten in een map en doet haar schort af. Er wordt aangebeld. Fiens aflossing komt binnen. Deze stevige tante zal Buurvrouw naar bed helpen en nog wat afrondende klusjes in huis doen.

Het is al donker buiten en ik vraag waar Fien naartoe moet. Ze blijkt in het centrum te wonen en ik bied aan om haar thuis te brengen. Dat vindt ze goed. Dit doe ik niet alleen omdat ik vind dat je een meisje niet alleen door het donker laat fietsen, maar ook omdat ik zo lang mogelijk naar haar wil kijken.

Onderweg vertelt ze dat ze bij de thuiszorg een vakantiebaantje heeft en dat ze na de zomer verpleegkunde gaat studeren. Ik luister naar haar lieve stem en maak veel grapjes. Als ze lacht is ze nog mooier en ik rij bijna de tramrail in.

“Daar bij de stoplichten rechtsaf en dan zijn we er,” wijst Fien. Shit, waarom woont ze niet nog verder weg? We slaan de hoek om en stappen af. Haar fiets maakt ze vast aan een lantaarnpaal.
“Bedankt voor het meefietsen,” zegt ze zachtjes.
“Graag gedaan.”
Ze kijkt me aan met haar grote grijze ogen en we zeggen niets meer. Het is duidelijk dat we allebei ergens op wachten.

Dan doet ze een stap naar voren en werpt zich tegen me aan. Ik laat mijn fiets vallen en omhels haar. Dan drukt ze haar lippen op de mijne. Fien zoent goddelijk. Haar lippen smaken zo zoet.
Ze heeft mijn stropdas vast en terwijl we zoenen, leidt ze me naar een voordeur. Ze graait in haar tas en duikt haar sleutels op. Snel opent ze de deur, trekt me naar binnen en smijt hem weer dicht.

In de hal zoenen we weer, iets rustiger nu. De spanning is om te snijden. We trekken tegelijkertijd onze jassen uit en laten ze op de grond vallen. Ik trap mijn schoenen uit. Fien sjort mijn overhemd uit mijn broek en begint aan de knoopjes te frunniken. Dit gaat me niet snel genoeg. Mijn colbert laat ik ook op de grond vallen en mijn overhemd trek ik uit als een T-shirt. Fien bijt op haar lip bij het zien van mijn blote bovenlijf.

De blik in haar ogen is veranderd van begeerte naar totale geilheid. Ik voel een erectie opkomen. Fien ontdoet zich van haar uniform. Er blijkt onder dat niet-neukbare thuiszorgpakje een wit kanten setje schuil te gaan. Sexy. Ik hou het bijna niet meer, maar wil ook niet te snel gaan.

Fien komt naar me toe en zoent me weer. Ze moet op haar tenen staan en ik moet een beetje bukken. Mijn handen glijden af naar haar billen. Dan til ik haar op. Zij slaat haar benen om mijn heupen en ik draag haar naar de bank. Daar leg ik haar neer.

Ik kom bij haar zitten en bekijk haar nog eens goed. Ze heeft relatief flinke borsten en een prachtig zandloperfiguur. Ik zoek onder haar rug en open de sluiting van haar beha. Ik laat de bandjes van haar schouders glijden en verwijder het kledingstuk.

Fien trekt zelf haar slipje uit en dan ligt ze volledig naakt op de bank. Ze pakt mijn hand en positioneert deze tussen haar benen. Mijn middelvinger verdwijnt in haar warmte. Al gauw ligt ze te kronkelen op de bank. Kleine snikjes en kreetjes ontsnappen over haar lippen. Met mijn duim stimuleer ik nu ook zachtjes haar clitoris.

Ze is ontzettend nat. Ik staak mijn bezigheden om mijn overige kleding uit te trekken. Als Fien ziet wat ik doe, komt ze overeind. Rustig dwingt ze me om op de bank te gaan zitten. Dan komt ze in amazone over me heen zitten. Langzaam glijdt ze over mijn erectie. Ze voelt erg klein en al gauw moet ik mijn best doen om me in te houden.

En terwijl ze me berijdt, grijp ik haar billen vast, zoen haar lippen. Ik zit onderuit en heb een prachtig uitzicht op haar dansende borsten en wiegende heupen. Ze heeft haar ogen gesloten en is volledig in extase.

Dan sla ik mijn arm om haar hen en zonder de penetratie te onderbreken, leg ik haar weer op haar rug op de bank. Dan begin ik te stoten. Blijkbaar kan ze zich zo beter ontspannen, want ze slaakt gilletjes en kreunt. Ze zet haar nagels in mijn bil. Het is prachtig haar zo te zien genieten.

Ik voel hoe haar bekkenbodemspieren schokkend aanspannen en dan komt ze half overeind. Ze klampt zich aan me vast. Sidderend, met een kort kreuntje komt ze klaar.
Ik beweeg niet meer, laat haar bijkomen. Voor mezelf was het op het nippertje. Ik ben blij dat ik mijn eigen orgasme heb kunnen uitstellen.

Wanneer Fien enigszins is gekalmeerd, verlaat ik haar warmte. Ze komt overeind en gaat op haar knieën op de bank zitten. Haar ellebogen rusten op de rugleuning. Ze kijkt me aan met een blik die me duidelijk maakt dat ze nog lang geen genoeg heeft gehad. Natuurlijk geef ik gehoor aan haar uitnodiging. Ik kom achter haar staan, glij bij haar naar binnen en pak haar heupen stevig beet. Als ik weer begin te stoten, zijn de kreuntjes, snikjes en gilletjes ook weer terug. Ze lijkt me te smeken om vooral niet te stoppen.

“Harder, harder,” kreunt ze en ik doe wat mij gevraagd wordt. Ze gilt en weer voel ik haar spieren zich aanspannen. Ze schokt wat na en probeert weer op adem te komen. Ze zoekt steun op de rugleuning.

Het duurt nu iets langer voordat ze gekalmeerd is. Als ze me weer aankijkt, zie ik een rode blos op haar wangen en nog steeds die geile blik in haar ogen.
Fien komt vlak voor me op de bank zitten en neemt mijn geslacht in haar mond. Ze blijkt geen last te hebben van de kokhalsreflex. Haar orale vaardigheden blijken uitmuntend. Met zorgvuldige likjes wast ze haar eigen oestervocht van mijn penis. Dan staat ze op en zoent mij. Ik proef haar. Ondertussen speelt ze met me, ze plaagt me, daagt me uit. Kom op, dan. Ze weet dat ik nog meer wil.

Ik hou het niet meer vol! Ik pak haar beet en gooi haar op de bank. Ze giechelt. Mijn dwingende gedrag blijkt ze wel leuk te vinden, dus. Ik positioneer haar op handen en knieën op de bank en neem haar. Hard en ruig. Ik hoor aan haar dat ze dit lekker vindt.

Ik kijk naar beneden, zie haar voor me zitten. Zie hoe ze naar me omkijkt. Hoor hoe ze geniet. Ik geef haar een klets op haar bil, iets harder dan bedoeld. Het schijnt haar niet te deren.
“Dit is zó lekker,” kreunt ze hees.

En dan hou ik het niet meer. Mijn orgasme lijkt uit mijn tenen te komen, zo heftig, zo lang. Ik moet me inhouden om het niet uit te schreeuwen.

Uitgeput laat ik me naast Fien neervallen op de bank. Ze krult zich tegen me aan. Ik krijg een kusje op mijn wang.

Als ik ben bijgekomen, zie ik op de klok dat het al middernacht is. Ik besef me dat ik morgen weer moet werken en baal als een stekker. Ik sta op en begin mijn kleding bij elkaar te zoeken. Fien blijft naakt en zoekt met me mee.

Bij de voordeur zoenen we nog even. Ik krijg een tikje tegen mijn penis. Ze kijkt me nog een keer aan met die uitdagende blik van haar. Dan laat ze me uit.
Buiten duurt het even voordat ik me realiseer wat ik zojuist beleefd heb. Wat was ze opgewonden, wat is ze lekker!

Dan kom ik tot de ontdekking dat mijn fiets niet meer ligt waar ik hem had neergekletterd. Shit. Gejat…

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 20-06-2012 18:59:48 ]
  woensdag 20 juni 2012 @ 18:21:15 #297
310878 KantNochWal
Het raakt,...
pi_113153082
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2012 15:31 schreef Poem het volgende:
Iedereen is bang voor de LaPo? :P
Ik wacht op mijn schrijfmaatje. ;)
  vrijdag 22 juni 2012 @ 17:15:26 #298
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_113242470
Zij

Sinds enkele weken spreek ik haar dagelijks via de telefoon. Soms wel een uur lang. Ik werk bij een gereedschapleverancier en zij bij één van onze afnemers. Voor het kleinste vraagje bel ik haar op, want ik vind haar stem heel prettig. Ze klinkt zo spontaan, zo gezellig. Sarah heet ze. Ik ben heel benieuwd naar Sarah, naar de persoon die bij deze stem hoort en af en toe maak ik een grapje over een ontmoeting.

Vandaag heb ik het voor elkaar, ik mag mee met de accountmanager, Rik. Omdat ik hier nog niet zo lang werk, mag ik mee om kennis te maken.

Onderweg praten Rik en ik nog wat over koetjes en kalfjes. Rik is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij een echte lady’s man, maar ook zo trouw als een hond. Hij kan het niet laten om naar mooie vrouwen te kijken, maar daar blijft het bij.
Zelf ben ik al een poosje vrijgezel. Mijn vorige relatie heb ik beëindigd toen ik erachter was gekomen dat zij was vreemdgegaan. Als ik eraan denk, doet dit verraad nog steeds pijn.

We komen keurig op tijd aan bij de klant. Er staat een gesprek van anderhalf uur gepland. We worden gevraagd even plaats te nemen in een zithoekje. Onze contactpersoon zou ons komen halen.
Ik pak een pepermuntje uit het schaaltje op het tafeltje en kijk wat rond. Er hangt een flatscreen aan de muur met nieuws. Ik probeer het te volgen.

De receptie waar we uitzicht op hebben is een beetje een kippenhok; wordt over van alles gekakeld. Naast de receptie is een deur. Deze gaat open. Een erg stijlvol meisje in jaren-zestigjurkje en op hoge hakken komt de hal binnen en loopt de receptie binnen. Door de glazen deur bekijk ik haar verder. Wilde blonden krullen en een brede lach. Slanke benen.
We horen één van de receptionistes kirren dat het meisje er zo leuk uitziet. Zij lacht en draait een rondje. Ze is inderdaad prachtig.

Ik voel een elleboog van Rik. Hij fluit zachtjes terwijl hij naar het meisje kijkt. Ze was hem dus ook opgevallen. “Nou Tijn, ik zou het wel weten, jongen,” fluistert hij zonder zijn ogen van het meisje af te wenden. Ze krijgt een doosje van één van de receptionistes en komt weer naar buiten. Dan richt ze haar aandacht op ons.

“Goedemorgen, heeft u een afspraak,” vraagt ze.
Ik kan niks uitbrengen. Rik antwoordt gelukkig. “Ja, om half elf met Freek.”
Het meisje kijk op haar horloge en glimlacht. “Ik zal hem nogmaals zeggen dat u er bent. Ik moet toch die kant op.” Met die woorden verdwijnt ze weer door de deur naar de receptie. We horen het getik van haar hakken wegsterven.

Ik realiseer me dat ik de hele tijd mijn ademhaling heb ingehouden en nu zij weg is weer helder kan denken. Het is dat Rik over haar gepraat heeft, anders zou ik niet zeker hebben geweten dat ik haar gezien heb. Zij spreekt tot de verbeelding.

Freek komt te trap af. Hij geeft ons een hand en we gaan met hem mee naar een kleine spreekruimte. Het hele gesprek lang weet ik me geen houding te geven. Ik heb er eigenlijk ook niet veel van gevolgd, ik kan alleen maar aan dat meisje denken.

Wanneer het gesprek ten einde komt, zeg ik Freek dat ik het aangenaam vond hem te ontmoeten, maar dat ik Sarah ook graag even gedag wil zeggen. Freek grijnst naar mij en loopt weg. “Momentje, ik haal haar even.”

Nu word ik toch wat zenuwachtig. Rik en ik pakken onze spullen weer in. Freek is vlotter terug dan ik verwacht had. Naast hem staat het blonde meisje dat we hadden gezien bij de receptie. Ik sta weer volkomen versteld van haar schoonheid.
Freek ziet dat ik uit het veld geslagen ben door haar verschijning en lacht nog eens die ietwat arrogante grijns van hem.

Ik voel mijn wangen branden en geef het meisje een hand.
“Hoi, ik ben Tijn,” stel ik mezelf voor. “Leuk je te ontmoeten.”
Het meisje lacht en ik smelt bijna. “Sarah. Dat dacht ik al,” zegt ze, “ik had je zien zitten bij de receptie.”
“En je zegt gewoon niks,” roep ik gespeeld verontwaardigd uit.
“Ik dacht dat je mijn stem wel zou herkennen,” antwoordt ze pienter. Dat klopt. Had gekund. Maar door de telefoon klinkt ze zo anders. Freek kijkt naar Sarah. Het is duidelijk dat hij een zwak heeft voor haar.
We laten elkaars hand los en ik besef me dat ik een briefje in mijn hand heb. Met een uitgestreken smoel steek ik mijn hand in mijn zak. Niemand heeft wat gemerkt. Sarah doet ook alsof haar neus bloedt.

Rik onderbreekt ons. Hij wil ervandoor, want anders redt hij zijn conference call niet. We groeten Freek en Sarah nogmaals en vertrekken. De hele rit terug naar ons kantoor brandt het briefje in mijn broekzak.

Op kantoor hang ik mijn jas op en ga direct naar het toilet. Ik sluit mezelf op en lees het briefje.

Aanstaande vrijdagavond
Het bruine café op het marktplein
21.00u


Dat was het?
Het is nu dinsdag…

De rest van de week heb ik rondgelopen met een zenuwachtig gevoel. Waarom had ze mij dat briefje gegeven? Welke verwachtingen zou ze hebben? Als ik denk aan mijn eigen verwachtingen bij deze geheimzinnige afspraak, voel ik mijn wangen gloeien.

Vrijdagmiddag na mijn werk vlieg ik naar huis. Ik gooi een pizza in de oven en spring onder de douche. Terwijl ik mezelf inzeep, bedenk ik wat ik aan zal trekken. Ik lijk wel een meid!
Tijdens het eten maan ik mezelf tot kalmte. Ik moet een uur rijden. Het is nu 19.30u. Ik heb nog een halfuur. Relax. Dit is niet mijn eerste date ooit, dus waarom maak ik me zo druk om deze? Is niet nodig, dus chill. Geniet van die pizza en plan je route.

Natuurlijk kom ik onderweg in de file. Ongeluk gebeurd. We mogen maar 50 en wanneer ik langsrijd, wordt er net een autowrak weggesleept. Stelletje ramptoeristen, scheld ik binnensmonds tegen de rest van mijn file. Als ik voorbij het ongeluk ben, kan ik eindelijk weer gas geven.

Als ik eindelijk heb geparkeerd, ga ik op zoek naar het bruine café. Ik loop het marktplein op. Er blijkt gelukkig maar één kroeg te voldoen aan de omschrijving ‘bruin’. Ik stap binnen en kijk rond. Dan zie ik haar zitten in het hoekje bij het raam. Het is nog vroeg, dus verder niet druk. Ik loop langs de bar naar haar toe. Wanneer ik dichterbij ben, kijkt ze op. Het is een combinatie van begeerte, uitdaging en tevredenheid. Ik ben overrompeld door haar sterke wil.

Ik kom bij haar tafeltje aan en ze staat op. Sarah glimlacht en geeft me drie zoenen ter begroeting. Ik ruik een fris eau de toilette. Ze trekt haar jas aan, pakt haar tas en trekt me mee de kroeg uit. Totaal willoos ga ik met haar mee.

Buiten begeleidt ze me naar het steegje naast het café. Ze duwt me tegen de muur en bekijkt me. Mijn hart klopt in mijn keel. Dan zoent ze me. Haar zoen is heel anders dan haar gedrag tot nu toe; voorzichtig, aftastend, intens. Ik zoen haar terug en trek haar dichter tegen me aan. Mijn handen dalen af naar haar billen en ik voel bij mezelf een erectie opkomen.

Ze tast naar mijn kruis en laat een verrast kreuntje ontsnappen. Hoe lang is het geleden dat ik heb staan vozen in een steegje? In mijn middelbare-schooltijd of zo? Lekker is het wel.

Sarah onderbreekt de zoen. Haar ademhaling is zwaar.
“Ik ben blij dat je gekomen bent. Ben zo zenuwachtig geweest, straks had je een vriendin of zo. Ik wilde je al vanaf het eerste moment dat ik je zag,” biecht ze op.
“Toen ik je bij de receptie zag, kon ik geen ademhalen, zo mooi vind ik je,” zeg ik eerlijk.
Sarah bloost en slaat haar ogen neer. En ik zucht.

“Kom je mee,” vraagt ze en kijkt me weer aan. Ik knik. Natuurlijk wil ik met je mee! Ze pakt mijn hand en samen steken we het plein over. We wandelen nog een paar straten door, slaan een paar hoeken om. Ze wijst naar een mooi appartementencomplex. “Daar woon ik.”

Ze opent de deur naar het portaal en we gaan de trap op. Normaal ga ik altijd voor een trap op, want het is ongepast om een dame voor te laten lopen. Maar Sarah is vlotter dan ik en onderweg naar boven word ik gehypnotiseerd door haar dansende billen midden in mijn blikveld. Haar spijkerbroek zit superstrak en staat haar fantastisch.

Op de tweede verdieping zoekt ze een andere sleutel aan haar bos en opent haar voordeur. Zonder me verder aan te kijken, hangt ze haar sleutel in het kastje en haar jas aan de kapstok en loopt ze de lange gang in. Onderweg begint ze zich uit te kleden.

Snel trap ik mijn schoenen uit en hang mijn jas aan de kapstok. Als ik in de deuropening van de slaapkamer sta, zie ik nog net hoe Sarah haar spijkerbroek over haar heupen laat glijden. Ze heeft haar hakken nog aan en staat nu voorover gebukt. Even blijft ze zo staan en kijkt me aan.
Ik kom achter haar staan en laat mijn handen op haar heupen rusten. Dankzij haar hakken is ze nu precies hoog genoeg. Mooie ronde billen en van die kuiltjes in haar onderrug. Zwarte hipster met bijpassende beha. Die beha gaat sowieso uit. Met een simpele beweging clip ik de sluiting open. Sarah trekt hem zelf verder uit en gooit hem op de grond.
Mijn vingers glijden onder het broekje en ik trek het een stukje naar beneden. Sarah laat het gewillig toe. Ik knoop mijn broek open en bevrijd mijn erectie. Met wat speeksel maak ik mijn eikel wat gladder. Overbodig, blijkt wanneer ik haar warmte binnentreed.

Sarah leunt nu tegen de muur. Tussen haar handen hangt een langwerpige spiegel. Ik kan ons van boven tot beneden bekijken. Ik zie hoe haar borsten worden omsloten door de beha, hoe haar mond een stukje open staat, de geilheid in haar ogen.
Via de spiegel kijkt ze me aan. “Wil je je shirt uittrekken,” vraagt ze me bijna smekend. Ik doe wat mij gevraagd wordt. Het kledingstuk landt op een stoel. Sarah kijkt me verlekkerd aan en ik voel me gevleid.
Het is lang geleden dat ik een meisje zo opgewonden naar me heb zien kijken. Het is al helemáál lang geleden dat een meisje van hetzelfde kaliber als Sarah zo naar mij heeft gekeken.

Langzaam begin ik in en uit haar te bewegen. Sarah sluit haar ogen en bijt op haar lip. Ik versnel iets en haar ademhaling gaat hier in mee.
Sarah is mooi. Maar om haar zo te zien genieten, is ronduit een lust voor het oog. Bij iedere beweging zie ik haar borsten dansen in de spiegel.

“Wat ben je groot,” kreunt ze hees. Voor mij het startsein om harder te gaan stoten. Ik hoor een hoog gilletje. Ik wil haar alle hoeken van de kamer laten zien. Ik wil haar laten genieten zoals ze nog nooit genoten heeft.
Uit een la van het kastje naast de spiegel haalt ze een kleine vibrator tevoorschijn. Ze drukt op een knopje en plaatst hem zacht zoemend op haar clitoris. Het ding trilt flink en ik voel het ook.

Op Sarah’s roomblanke wangen is een rode gloed verschenen. Haar sproeten zijn bijna niet meer te zien. Ik krijg het zelf nu ook moeilijk.
“Ja,” begint ze.
“Ja.”
“Bijna.”
Ik probeer dit ritme zo goed mogelijk vol te houden, regelmatig te blijven. Dit werpt zijn vruchten af.

In volledige stilte staat ze te trillen op haar benen. Ik wil haar stevig vasthouden, om te voorkomen dat ze valt, maar dan hou ik het zelf ook niet meer. In haar orgasme wordt ze zó strak, dat ik explodeer.

Met Sarah in mijn armen sta ik na te schokken. Ik til haar op en leg haar op bed. Het welbekende lome gevoel komt boven. Ik onderdruk een geeuw en frunnik de gespjes van haar pumps los. Ook haar spijkerbroek en hipster trek ik bij haar uit. Sarah laat het allemaal toe. Dan ligt ze volledig naakt op het bed. Ze heeft een net blond streepje. Verder is ze puur; geen tatoeages, geen piercings, niet eens oorbellen.

Al bijkomend zit ik naar haar te kijken. Zij ligt met haar ogen dicht te snoozen. Mijn blik dwaalt af naar de spiegel waar we zojuist voor stonden. Zo had ik het nog nooit gedaan. Geil, wel.

Ineens voel ik twee borsten tegen mijn rug en een hand om mijn geslacht. Ik hoor haar ademhaling in mijn oor en voel een kusje in mijn nek. Ik draai me naar haar toe en zoen haar heerlijke lippen. Sarah trekt me naar zich toe. Ik kom tussen haar benen liggen en zoen haar. Ik vraag me af of ik ooit genoeg van haar zal krijgen.

Voor ik het weet, ben ik weer in volle staat van paraatheid. Ze duwt haar bekken tegen me aan en ik begrijp de hint. Opnieuw glij ik bij haar binnen en begin rustig. Sarah legt haar handen op mijn billen en geeft zo het ritme aan. Ik gehoorzaam. Ik wil dat zij het lekker vindt. Haar bevredigen zo goed als ik kan.

“Ga zo door,” zegt ze en grijpt zich vast aan de spijlen van het bed boven haar hoofd. Haar borsten dansen op haar lijf. Ik probeer me te concentreren en mijn orgasme uit te stellen.

Dit blijkt overbodig. Sarah klemt haar benen om mijn heupen en dwingt mij nog dieper in haar. Ze grijpt de spijlen nog steviger vast.
Weer in totale stilte komt ze sereen klaar. Haar orgasme duur niet zo lang als de vorige, maar weer ziet het er spectaculair uit.

Wanneer het schokken voorbij is, verlaat ik haar lichaam en blijf op mijn knieën tussen haar benen zitten. Door het uitzicht dat ik nu heb, word ik nog opgewondener. Ik begin te masturberen. Langzaam, niet te snel.

Als Sarah ziet waar ik mee bezig ben, glimlacht ze. Ook zij begint met zelfbevrediging terwijl ze me blijft aankijken.
Dit was maar van korte duur. Al gauw zit ik tegen het randje. Ik zie aan Sarah dat het haar ook niet veel moeite meer kost. Ik versnel mijn handelen en ejaculeer over haar lijf.

Wanneer ik mijn ogen weer open, zie ik dat het op haar buik ligt, op haar streepje, maar ook op haar borsten. Sarah ligt weer met haar ogen dicht op het bed. Ik ga naast haar liggen en voel me intens gelukkig.

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 22-06-2012 18:22:02 ]
  vrijdag 22 juni 2012 @ 17:28:35 #299
341323 MsMessy
Fok jou, dikke doei
pi_113242911
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juni 2012 17:15 schreef Poem het volgende:
Zij

Heerlijk verhaal :Y
  vrijdag 22 juni 2012 @ 23:13:38 #300
205006 Adolecens
a.k.a. Ado
pi_113258760
bijna vol!
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')