abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_74391628
Dit is de plek om zelfgeschreven spannende, erotische of opwindende verhalen en ervaringen te delen met anderen! Het is niet de bedoeling om te copy/pasten, gewoon zelf schrijven en delen!


Hieronder een spannend verhaal van Schrijfkloon, om alvast in de mood te komen en een voorbeeld voor anderen te hebben

________________________________________________________________________________________

We zijn de hele dag druk in de weer met de kleintjes en je nichtjes zijn bij je moeder op bezoek. We hebben afgesproken de meisjes terug naar huis te brengen en onderweg naar hun woonplaats worden ze muzikaal gezien heropgevoed, omdat we hebben vastgesteld dat dat het enige vlak is waarop we nog iets goeds kunnen bijdragen.

Ik verheug me tijdens de hele rit richting hun ouderlijk huis al op de terugweg… We zijn al enige tijd niet echt alleen geweest en het vluggertje van vanmiddag is echt niet genoeg om me volledig te bevredigen… Al was het wel geil… En lekker.
Alsof je raadt waar ik aan denk sla je de uitnodiging om nog even een bakkie te doen bij je oom en tante vriendelijk af, onder het voorwendsel dat je erg moe bent en nog een eind naar huis moet rijden. Je oom en tante reageren begripvol en nemen de meisjes mee naar binnen. Wij rijden de wijk weer uit en belanden weer op de snelweg.

Dan voel je opeens mijn hand over je bovenbeen glijden, naar je kruis. Langzaam maar vastberaden wrijf ik erover. Je poogt je te concentreren op het autorijden en kijkt me even streng aan. Ik laat me niet van de wijs brengen en wrijf traag maar stevig verder.. Ik voel hoe je langzaam maar zeker hard wordt… Hm… Het laat je dus toch niet koud, ondanks je geconcentreerde blik op de weg… Mooi zo.

Voor je het weet heb ik je riem en je broek losgemaakt en glijdt mijn hand je broek in. Je voelt mijn vingers over je boxershort over je inmiddels hard geworden lul strelen. Ik besluit nog iets brutaler te handelen en laat mijn hand in je short glijden… Oeh, je bent weer heerlijk glad geschoren… Dat voelt zo lekker aan.. Om je te belonen (en mijzelf ook) buig ik me over je heen en ondanks een halfslachtig protest van jouw kant voel je hoe mijn lippen zich om je harde lul sluiten. Je denkt dat je gek wordt… Je voelt mijn hete natte tong over je heerlijke lul glijden, en met een hand omsluit ik voorzichtig je ballen. Traag maar intens pijp ik je, terwijl ik zachtjes je ballen masseer. Ik hoor je kreunen en ik voel je onderlichaam bewegen… Steeds sneller, steeds ongecontroleerder… Mmmm!

Opeens stoppen we ergens. Je duwt me zachtjes van je af, stapt uit de auto en loopt naar mijn deur. Je opent het portier, haalt me uit de auto en zet me zonder enige twijfel voorover gebukt over de motorkap van de auto. Je trekt mijn rokje wat omhoog en streelt mijn billen… Je zakt door je knien en ik voel je lippen zachtjes de huid aan de rand van mijn string beroeren. Dan trek je mijn string opzij, duw je me iets verder voorover en voel ik hoe je tong gretig over mijn gladde schaamlipjes likt. Hm… Dat voelt geil… Je likt me helemaal nat… En dan voel ik hoe je tong tussen mijn schaamlippen door zonder pardon m’n kutje inglijdt.. Heet, zacht en nat… Je probeert in me binnen te dringen en ik hoor je kreunen… Je proeft mijn vocht en het maakt je gek. Ik voel het, steeds dieper wil je met je tong. Je wilt geen druppeltje missen… Je bent heerlijk gretig, dat vind ik zo geil…

En dan, zonder enige waarschuwing, stop je met likken en stoot je in n keer je keiharde lul diep in me. Ik schreeuw het uit, van schrik en van de intensiteit van het gevoel. Je neukt me gelijk hard en diep, mijn kutje drupt van het geil.. Ik voel hoe je tegen mijn baarmoeder stoot, ik voel hoe je ballen tegen mijn onderlichaam kletsen. Je bent ontzettend geil en geeft me er flink van langs… Af en toe voel ik een tik op mijn billen… Hm… Ik kreun en hijg en weet niet meer hoe ik het heb. Je neukt me als een bezetene…

Ondertussen voel ik hoe je mijn kontje nat maakt met speeksel en hoe je tijdens het neuken van mijn kutje een vinger in mijn kontgaatje laat verdwijnen. Dat voelt lekker… Heel traag ga je in en uit mijn kontje… En steeds natter maak je me… Ik wrijf ondertussen zo goed en kwaad als het gaat over mijn klitje… Mmmm… Dat voelt goed… Ik word lekker nat van mijn eigen vingers en jouw harde lul die diep in mijn strakke spleetje stoot. Dan voel ik hoe je het voor elkaar krijgt om met twee vingers in mijn kontje binnen te dringen… Je trekt me overeind, bijt me in mijn schouder, stoot nog een paar keer hard en diep in mijn kutje en trekt je dan terug… Ook je vingers trek je terug…

Dan duw je me weer voorover en dan voel ik hoe je je lul tegen mijn kontgaatje zet. Ik wil protesteren, maar je maant me streng tot stilte. ‘Dat krijg je ervan als je me steeds maar gek loopt te maken…’ en langzaam voel ik hoe je harde pik in mijn kontje glijdt. Het is op het randje, het is heel gevoelig en neigt naar pijnlijk… Maar je neemt je tijd en duwt zachtjes door… Dan zit je opeens helemaal in me en je houdt je stil… Je zegt me zelf mijn klitje weer te verwennen en daar ontspan ik door… En dan begin je me heel langzaam en heel diep te neuken. Geil, zo op de motorkap genomen worden en dan ook nog eens in m’n kontje.

Ik vinger mijn klitje en kutje terwijl jij diep in me stoot. De geilheid straalt van ons beiden af en ik voel dat je steeds harder wordt in me… De spanning in mijn onderlichaam bouwt zich op, mijn kutje is zo nat dat het vocht tussen mijn dijen loopt en gewillig duw ik met elke stoot van jou mijn kontje naar achteren… Mijn reacties maken jou nog geiler en je begint me wat harder te neuken. Ik kreun en gil en hijg… Ik word gek… En dan kom ik opeens, schokkend, gillend.. En je voelt mijn orgasme in mijn nauwe kontje nog beter en van pure geilheid en het heerlijke gevoel van je lul in mijn strakke gaatje zorgt ervoor dat ook jij klaarkomt… Je spuit diep in mijn kontje, terwijl ik druppend van het geil klaarkom…!


________________________________________________________________________________________

Deel 1 | 2

[ Bericht 0% gewijzigd door Adolecens op 28-11-2009 13:11:23 ]
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_74391665
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:06 schreef griekjeee het volgende:
Tering dit is vaak bekeken
Wel een nieuw topic openen dan!
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_74393393
Toch maar weer eens wat Verhalen Proberen te verzinnen...

Mensen, ik zoek inspiratie... Wie heeft er een idee wat hij/zij uitgewerkt wil zien?
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_74414681
Tvptje.
  vrijdag 6 november 2009 @ 07:14:27 #5
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_74442695
quote:
Op woensdag 4 november 2009 18:29 schreef Pandora73 het volgende:
Toch maar weer eens wat Verhalen Proberen te verzinnen...

Mensen, ik zoek inspiratie... Wie heeft er een idee wat hij/zij uitgewerkt wil zien?
Kom ik nog op terug
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_74442893
Van het weekend wellicht een poging.
pi_74659017
Hmmm, achterin een rijdende taxi misschien een leuk idee... Lijkt mij super!
Ik ben het maar.
pi_74664920
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:34 schreef Adolecens het volgende:
Dit is de plek om zelfgeschreven geile, spannende of opwindende verhalen en ervaringen te delen met anderen! Het is niet de bedoeling om te copy/pasten, gewoon zelf schrijven en delen!


Hieronder een spannend verhaal van Schrijfkloon, om alvast in de mood te komen en een voorbeeld voor anderen te hebben

________________________________________________________________________________________

[...]
________________________________________________________________________________________

Deel 1 | 2
Dat is een fijn verhaaltje
"Faith is making a virtue out of not thinking."
"Capitalism is a system wherein man exploits man. And communism — is vice versa.”
  donderdag 19 november 2009 @ 22:25:15 #9
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_74867745
Mijn eerste. Wil graag horen wat jullie er van vinden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daar ligt hij dan, in het halfdonker in z'n eigen krakende bed. Over hem heen gebogen zit een meisje dat hij enkele weken eerder had leren kennen in het caf. Ze was een vrolijk, eerlijk en oprecht meisje, mooi en dirty minded, maar geen sletje; liefde en seks neemt ze zeer serieus. Ze loopt altijd te stralen. Een tomboy; ze gaat het meest met jongens om en als n van hen een seksueel getinte opmerking maakte, deed zij er altijd een schepje bovenop. Ze dronk altijd gewoon mee als de fles Jack Daniel's voorbij kwam en droeg het liefst een ruimzittende spijkerbroek. De jongens accepteren haar in hun groep omdat ze een goede bijdrage levert aan de sfeer en niet zo loopt te zeuren zoals andere meisjes dat kunnen doen.

Het meisje zoent hem, hij voelt hoe haar donkere krullen op z'n gezicht vallen en vrijwel direct erna strijkt ze ze weer naar achteren. Ze bijt hem zachtjes in z'n lip, in z'n oor, likt zachtjes over z'n adamsappel. De kippenvel trekt over z'n lijf. Ze streelt zachtjes met haar wang langs de zijne. Zijn stoppels maken een zacht schurend geluid.

Ondertussen is n van haar handen onder z'n T-shirt gegleden. Hard genoeg om het te voelen, maar zachtjes genoeg om hem geen pijn te doen, kraste ze met haar nagels over z'n zij.
Nog meer kippenvel.

Hij weet dat ze geniet van zijn onmacht, de samentrekking van zijn buikspieren als ze er met haar nagels rode strepen achterlaat, zijn toenemende opwinding, zijn haast niet in toom te houden geilheid.
Haar hand glijdt weer omhoog, zachtjes knijpt ze in zijn linkertepel. Dan, rustig maar toch dwingend, trekt ze hem zijn shirt uit. Hij laat het met zich doen, hij weet ook wel dat het zinloos is om het tegen te houden, hij zag ook geen reden om het tegen te houden, want hoeveel meisjes zijn er net zo speels als zij? Hoe vaak daagde ze hem uit? Eigenlijk altijd als ze samen zijn. Als ze met hun vrienden in het caf zitten, voelt hij al een erectie opkomen als ze hem die ene bepaalde blik toewerpt.

Hij ziet hoe ze rechtop gaat zitten en tergend langzaam, knoopje voor knoopje, haar bloesje openmaakt. Onder het bloesje draagt ze nog een hemdje, maar het kanten randje van haar bh steekt erbovenuit. Dat zwarte randje boven dat paarse hemdje, haar ronde vormen, haar zachtheid, haar warmte, het werd hem bijna teveel. Hij reikt naar haar borsten, maar op een dwingende manier duwt ze zijn handen terug op het kussen. Afblijven.

Ze trekt het bloesje uit en houdt het tussen duim en wijsvinger boven de grond naast het bed. Ze werpt een uitdagende blik naar hem. Ze weet precies waar ze mee bezig is en wat er in hem omgaat. Dan pas laat ze het kledingstuk vallen. Vrijwel direct erna trekt ze ook haar hemdje uit. Ook dat laat ze op de grond vallen.

En daar zit ze dan: stoer, vrouwelijk en kwetsbaar tegelijk. Terwijl ze hem blijft aankijken, maakt ze zijn riem los en knoopt ze zijn broek open, eveneens verschrikkelijk langzaam.
De opwinding deed alle omgevingsgeluiden verstommen. Opeens was het alleen zij twee, het bed, in die kamer. Verder niets.

Ze ging naast het bed staan en ze trok aan zijn broekspijpen, net zo lang totdat ze zijn spijkerbroek ook op de grond kon laten vallen. Vervolgens maakt ze haar eigen riem los en knoopt ze ook haar broek open. Deze glijdt over haar heupen naar beneden.

Ze blijft even staan, enkele seconden maar, zodat hij haar kan bewonderen. Dan komt ze weer op het bed zitten, op haar knien tussen zijn benen. Ze zoent hem weer.
Ze bijt hem in z’n hals, ze zoent hem op z’n borst, bijt hem in z’n zij en geeft direct erna een verzachtend kusje op de pijnlijke plek. Een kusje op z’n buik, een likje in z’n navel.
Maar daar blijft het niet bij. Ze zakt nog verder af. Korte, zachte, vluchtige likjes in zijn linker lies.

Plotseling bijt ze hem nog een keer in zijn zij, harder dan de eerste keer. De pijn is een venijnige onderbreking, maar ze gaat gewoon verder met het liefkozen van zijn lichaam. Met haar vinger tekent ze vloeiende lijnen op zijn lijf. Ze speelt met het elastiek van zijn boxershort.
Terwijl de stekende pijn van haar beet langzaam wegebt, voelt hij hoe ze haar hand op zijn penis legt. Ze wrijft over het katoen van de boxer.
Dan haakt ze haar vinger weer achter het elastiek, rekt het uit en laat ’t terugschieten. Weer zo’n plagerijtje, weer zo’n speelse glimlach.
Ze trekt de boxer omlaag en pakt zijn geslacht beet op een vastberaden manier. Ze buigt zich voorover en met haar mond nadert ze haar hand en dat wat ze vastheeft.
Het is zo ver! Bij de gedachte aan wat er komen gaat, raakt hij nog opgewondener. Maar ze neemt enkel even haar duim in haar mond, bevochtigt deze en glijdt er vervolgens mee over het toompje. Toch een beetje een anticlimax. Het trage tempo waarmee ze hem bespeelt maakt hem helemaal gek.

Maar dat maakt ze meteen weer goed. Terwijl ze met haar duim heen en weer blijft glijden, streelt ze met de vingertoppen van haar linkerhand over zijn liezen, zijn scrotum, zijn zak.
En weer weet ze de spanning op te voeren.
Ze buigt nogmaals voorover, geeft een kusje vlak onder z’n navel, likt nog een paar keer in z’n lies.

Ze draait haar hoofd iets. Het puntje van haar tong raakt z’n penis. Hij kon zich bijna niet meer inhouden, hij heeft zin om op te springen, haar ondergoed van haar lijf te scheuren en ‘woest erotisch’ de liefde met haar te bedrijven. Maar hij weet dat hij moet wachten. Zijn reactie zou het moment verpesten als een zeepbel die kapot geprikt wordt.
Langzame en zachte likjes over zijn gehele penis.

Ja, hier zou hij wel aan kunnen wennen. Dan ineens bijt ze weer. Zachtjes deze keer, maar het blijft schrikken. Ze zal nooit ophouden met haar streken. Maar vrijwel direct erna laat ze haar mond over zijn penis glijden, voorzichtig, delicaat, warm en glad, op en neer. Tussendoor geeft ze nog een paar likjes en streelt ze met haar lippen langs zijn eikel. Ze gaat weer verder met pijpen. Ze voert de druk op door er voorzichtig op te zuigen, steeds iets harder.

Nu geen onderbrekingen meer. Ze gaat door. Hij voelt hoe de energie steeds sneller door zijn lichaam stroomt. Meer opbouw, steeds meer opbouw. En zij gaat maar door, harder, vlugger, hr-der, vastberaden.
Dan spannen al zijn spieren zich aan en beleeft hij zijn hoogtepunt. Zij gaat nog even door, langzamer nu, ze probeert zijn orgasme op een zachte wijze zo lang mogelijk te laten duren. Hij voelt hoe ze slikt. Dan staat ze op en loopt naar de badkamer. Terwijl hij ligt bij te komen, hoort hij hoe ze een glaasje water drinkt en haar tanden poetst.

Ze komt terug uit de badkamer, kruipt tegen hem aan, geeft hem nog een kusje in z’n nek en zonder iets te zeggen valt ze in slaap...

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 19-11-2009 22:31:01 ]
  vrijdag 20 november 2009 @ 07:49:39 #10
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_74875623
Ik ben als goed voorbeeld aangehaald. Nou dan moet ik maar weer eens iets nieuws schrijven he

[ Bericht 24% gewijzigd door Schrijfkloon op 20-11-2009 07:54:52 ]
  vrijdag 20 november 2009 @ 11:06:24 #11
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_74879477
De hitte in mijn onderbuik trekt mijn aandacht wanneer ik wakker word uit een in mijn herinnering opwindende droom. Wat ik gedroomd heb weet ik niet meer, maar de geilheid is voelbaar in mijn lichaam.
Ik draai me op mijn rug, beide handen glijden over mijn naakte lichaam. En hand stopt bij mijn borst, de ander glijdt door naar beneden. Over mijn buik, recht op het doel af. Met mijn volle hand strijk ik over mijn gladgeschoren kutje. Mijn vingers glijden tussen mijn schaamlippen door en ik voel hoe nat ik ben. Lekker. Zachtjes wrijf ik over mijn klitje. De hand die bij mijn borst was achtergebleven is inmiddels ook tussen mijn dijen aangeland en een vinger verdwijnt in mijn natte spleetje. Al snel wil ik meer en pak ik mijn nieuwste aanwinst (JimmyJane Form 6) en zet ik de vibrator op de laagste stand tegen mijn klitje. Mmmmm heerlijk vind ik dat, ik voel hoe ik nog natter word. Ik ga langzaam maar zeker op in mijn spel en verlies me in een fantasie.
En dan wordt mijn spel bruut verstoord door de bel. Ik ben weer meteen in het hier en nu en schiet gauw in het jurkje dat nog over de stoel hangt van gisteren. Ik loop de trap af naar de deur en verstop me achter de deur wanneer ik 'm open doe. Ik kijk om een hoekje en zie jou staan. Dan open ik de deur en laat je binnen. Ik kijk wat verbaasd. 'Had jij niet je werk moeten zijn?' Je knikt en je zegt 'Ik was toevallig in de buurt...' Je laat je tas op de grond vallen, pakt me vast en kust me.. Je zoent heerlijk. De geile bui waarin ik wakker werd is weer in volle glorie aanwezig en ik zoen je verlangend terug terwijl ik je bij je billen pak. Jij bent brutaler en je handen glijden tijdens het zoenen onder mijn jurkje. Zodra je handen op mijn billen aangeland zijn voel je dat ik geen slipje draag. 'Mmmmm' zeg je, je geeft me nog een kusje en dan duw je me achterover zodat ik op de trap beland. Half liggend, half zittend. Gelijk duik je tussen mijn benen en voel ik hoe je me zonder reserve begint te likken. De gretigheid waarmee je het doet maakt me zo mogelijk nog geiler. Ik hap naar adem terwijl je zonder genade mijn klitje bewerkt. Binnen no time kom ik kreunend klaar, al poog ik me in te houden omdat het hier zo gehorig is dat ik de buren haast hoor ademen. Ik heb even nodig om op adem te komen en kijk vervolgens naar je. Je lacht zelfingenomen terwijl je je lippen aflikt. Je trekt je jas uit, hangt 'm op en helpt me overeind. Ik loop voor je de trap op, met mijn jurkje nog maar half over mijn billen. Ik ben nog niet boven of je duwt me tegen de muur terwijl je me opnieuw heerlijk zoent. Je handen stropen mijn jurkje nog iets verder op en ik voel hoe je opnieuw mijn klitje vindt. Zachtjes wrijf je erover, terwijl we uitgebreid zoenen. Ik maak je broek ondertussen los en laat mijn hand in je boxer glijden. Hmm, je bent hard! Je hapt naar adem wanneer ik je stijve beetpak en je langzaam af begin te trekken... Ik word door jouw vingers zo mogeljk nog natter. Het levert me knikkende knien op en even later neem ik je mee naar de slaapkamer. Daar aangekomen help ik je uit je shirt en trek ik je broek naar beneden. Je stapt er uit en ondertussen ben ik op de rand van het bed gaan zitten. Ik trek je boxershort naar beneden en neem je harde lul in mijn mond. Langzaam begin ik te zuigen en ik hoor hoe je naar adem hapt. Je beweegt een beetje mee en streelt me door mijn haren. Ik vind het heerlijk om je te verwennen en te horen en voelen dat ik je gek maak. Je ademhaling wordt steeds onregelmatiger en ik word steeds wilder. Af en toe lik ik je ballen en de hele lengte van je stijve. Je voelt hoe ik je sneller pijp, hoe je dieper in mijn mond glijdt en hoe ondertussen mijn hand je ballen omvat. Ik voel hoe je steeds wilder begint te bewegen en je orgasme komt dichterbij.. Maar ik ben nog lang niet klaar met je, voorlopig mag je nog niet klaarkomen.. Dus ik stop. Je kijkt me verlekkerd aan en trekt vervolgens mijn jurkje over m'n hoofd uit. Je duwt me achterover op het bed en gaat tussen mijn benen zitten. Ik voel hoe je twee vingers in me laat glijden en zonder pardon wrijf je over mijn g-spot. Gelijk lig ik weer te hijgen en te kreunen en naar adem te happen. Je gaat onverstoord verder, terwijl je je andere hand op mijn onderbuik legt. Aaaargh dat is lekker zeg. Je voert de druk iets op en ik kronkel onder je bewegingen, je maakt me helemaal gek. En dan voel ik hoe alle spieren in mijn onderbuik zich samentrekken en hoe ik hijgend en gillend klaar kom. Je haalt je vingers uit mijn kutje en legt je hand op mijn klitje en dan voel ik hoe ik voor het eerst spuitend kom...

Binnenkort een vervolg.
pi_74887469
Heerlijk verhaal schrijfkloon......kom maar op met dat vervolg...hmmm
Ik ben het maar.
pi_74887523
Poem ook thumbs up goed leesbaar en een lekker verhaal.
Ik ben het maar.
  vrijdag 20 november 2009 @ 16:00:59 #14
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_74888359
quote:
Op vrijdag 20 november 2009 15:33 schreef ffstoken het volgende:
Poem ook thumbs up goed leesbaar en een lekker verhaal.
Dank je!
Had 'm al een poosje op m'n computer staan en durfde 'm maar niet te posten. Het is een erotisch verhaal, dus moet het tot de verbeelding spreken. De lezer moet dat wat beschreven staat visualiseren, maar het is zo lastig om het sappig te maken zonder dat 't ordinair of plat wordt.

Fijn dat je het leuk vond om te lezen, misschien krijg ik binnenkort weer inspiratie.
pi_75009061
Ik ga rustig naast je zitten en kijk om me heen. Een lege bioscoopzaal, ideaal. Gelijk vliegen de geile gedachtes al door mijn hoofd, maar ik kijk je doordringend aan. Je bent mooi, heel mooi. De reclame begint en ik zie dat we nog steeds alleen zitten. Mijn ogen beginnen te twinkelen en ik spreek voorzichtig een hint uit naar je. Voor ik mijn zin afgemaakt heb voel ik je hand al richting mijn kruis glijden.

Elke millimeter die je aanraakt begint te gloeien en ik voel dat ik nat begin te worden. Spannend, zo’n lege bioscoopzaal. Natuurlijk laat ik je ook niet zonder aandacht zitten en ik laat mijn hand speels via je knie omhoog glijden. Mijn vinger draait rondjes op je bovenbeen en glijd zo af en toe iets omhoog. Net genoeg om iets aan te raken, maar te weinig om je op te geilen.

Ik laat mijn hand richting je kruis glijden en wrijf zachtjes over je broek heen. Ik voel dat je steeds geiler word en probeer je riem open te maken. Als je voelt dat ik bezig ben met je riem stop je gelijk waar je mee bezig was. Je pakt mijn hoofd tussen je handen in en zoent me intens. Terwijl ik de zoen probeer te stoppen houd je mijn hoofd vast. Je dwingt me om te zoenen met je en je geniet er van. Ik voel het aan je ademhaling en om je te plagen stribbel ik wat tegen.

Terwijl ik je handen van mijn gezicht voel glijden grijp ik mijn kans. Binnen 2 seconden heb ik je broek los en ik zoek met mijn handjes je stijve lul op. Ik glijd voorzichtig met mijn vingers op en neer voor ik je begin af te trekken. Terwijl ik je verwen voel ik dat je je handen weer richting mij laat glijden. Ook jij knoopt mijn broek los. Even later voel ik hoe je vingers zich een weg zoeken richting mijn kutje. Je vinger glijd tussen mijn lipjes heen en weer en ik voel ineens hoe je bij me naar binnen gaat. Ik slaak een kreuntje en kijk verschrikt om me heen.

We zijn nog steeds alleen, gelukkig. Terwijl ik voorzichtig je hand uit mijn broek haal buig ik me voorover. Ik neem je lul in mijn mond en laat mijn tong over je eikel heen glijden. Mijn handen glijden over je stam heen en weer en terwijl ik je aftrek cirkelt mijn tong over je eikel heen. Ik hoor je ademhaling zwaarder worden en je kreunt zo af en toe zachtjes. Terwijl ik doorga voel ik hoe je mijn haar aan de kant doet. Geile donder, je wilt gewoon zien hoe ik je pijp. Om je te plagen stop ik eventjes en trek ik je voorzichtig af. Mijn vinger cirkelt over je eikel heen, voorzichtig. Ik raak je maar net aan, maar het is genoeg om je helemaal geil te krijgen. Je zit met je kont te draaien in de stoel.

Ik lik nog een keertje over je eikel heen en geef er voorzichtig een kusje op. Het word toch eens tijd om wat van de film te zien en ik laat je met rust. Ik knoop voorzichtig mijn kleding dicht en kijk je lachend aan. Je kijkt me verbaasd aan, maar als ik uitleg dat ik de film wil zien gaan je ogen twinkelen. Je laat je hand voorzichtig over mijn bovenbeen glijden in de hoop dat je me afleid. Ik houd het stug vol om naar de film te kijken en draai me na een paar minuten om. Ik vraag aan je wat we gaan doen na de film en je bent duidelijk. Je wilt me, dus we gaan richting jouw huis. Ik probeer je nog wat uit te dagen, maar helaas hap je niet.

Ik kijk nog wat verder naar de film, maar eigenlijk ben ik gewoon te geil om me te concentreren. Ik laat je hand over je bovenbeen glijden en zoek gelijk weer je lul op. Mijn andere hand laat ik onder je shirt glijden en ik streel je huid voorzichtig. Ik voel hoe je huid langzaam kippenvel krijgt en ik stop met strelen. Ik ga door met aftrekken en ik fluister in je oor dat ik je wil. Je kreunt richting mij hetzelfde, want veel meer kan je niet uitbrengen op het moment. Je handen glijden richting mijn lichaam en ik stop eventjes met wat ik deed bij je. Ik geniet van je handen die ik ineens overal voel. Ik kreun zachtjes als ik voel hoe je me ineens begint te vingeren. Alle spieren in mijn lichaam spannen zich samen en ik kreun intens. Oh, heerlijk, ga door kreun ik. Terwijl jij me verder verwent kom ik kreunend klaar. Gelukkig is de zaal leeg, want anders had ik echt vragende blikken gehad.

Terwijl jij weer op je stoel gaat zitten kreun je in mijn oor dat je me wilt. Ik fluister terug dat ik wil wachten tot we thuis zijn, maar met een paar korte hintjes maak je me zo geil dat ik je ook wil. Je rolt voorzichtig een condoom om je heen en ik ga bovenop je zitten. Hmm, heerlijk. Jou zo in me voelen.

Ik rijd voorzichtig op je lul en laat me steeds verder gaan. Ik speel wat met mijn klitje en kreun zachtjes. Terwijl jij mijn kont vastpakt en het tempo aangeeft voel ik dat je steeds geiler word. Ineens kreun je dat je komt en ik voel dat je in me spuit. Ik wrijf nog een keer over mijn klitje en kom ook klaar.

[ Bericht 78% gewijzigd door Blush007 op 26-11-2009 01:22:11 ]
  † In Memoriam † donderdag 26 november 2009 @ 02:07:31 #16
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_75009603
mooie verhalen
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_75017220
zekers! tvp!
pi_75025528
Tijdje geleden dat ik de verhalen hier las en aangenaam verrast! Mooie, fantasievolle, sensuele verhalen Poem, Schrijfkloon en Blush. Verhalen die de lezer seksueel prikkelen en even doen wegdromen...
pi_75028084
"Een mooie zomer avond in Itali"

Het was een warme avond en er heerste een broeierige geile sfeer. De termometer gaf 30 graden aan en het was eigenlijk te warm om iets te gaan doen.
Stilzitten was niks voor ons, dus we besloten toch op stap te gaan.
Terwijl we op de bus stonden te wachten, begon iets geils wat uiteindelijk uitmonde in een verschrikkelijk leuke en vooral geile avond.

We hadden al een paar glazen op en mijn vriendin werd een beetje handtastelijk. Ze begon me te zoenen en haar handen bewogen over heel mijn lichaam. Ik kreeg het er nog warmer dan dat het al was. De bus kwam er aan en ze daagde nog een beetje uit met een geil kusje in mijn nek.
Eenmaal gezetteld achterin de bus ging ze weer vrolijk verder, haar handen gingen onder mijn shirt en ze begon nog geiler te zoenen, de uitdagende glimlach op haar gezicht vertelde mij genoeg en ook mijn handen gingen onder haar topje. Ze zag er verschrikkelijk uitdagend uit in haar nieuwe topje en een sexy kort wit rokje.
Mijn handen konden er niet vanaf blijven. Stiekem schoof ik haar rokje een klein stukje omhoog om mijn handen langzaam langs haar sexy benen te laten glijden. Terwijl we geiler en geiler werden arriveerde de bus bij de discotheek..

Eenmaal binnen ging het los, terwijl we ons te goed deden aan bier en cocktails maakte ze me op de dansvloer helemaal gek, haar hand ging onder haar shirtje en onder haar rokje, zo subtiel dat niemand het zag, maar o zo verschrikkelijk geil. Ze begon tegen me aan te dansen en er begon zich langzaam een bobbel in mijn broek te vormen.
Dit had ze al gauw opgemerkt en ze ging rustig door, geil zoenend plaatste ze een hand op mijn kruis en fluisterde in mijn oor dat ze zin in me had en dat ze een verrassing voor me had. Ze pakte mijn hand en liet hem vlug onder haar rokje .... Geen slipje...Ik werd harder en harder. Ze nam me mee naar een aantal loungebanken achter in de discotheek en begon weer uitgebreid te zoenen, haar hand ging richting mijn broeksrand en begon met de knoopjes te spelen, mijn hand ging langzaam via haar knie naar boven om uit te komen bij haar natte kutje.
Nadat ze een paar knoopjes had losgemaakt liet ze haar hand verder naar beneden zakken en begon met haar vingers over mijn eikel te strelen, ik werd geiler en geiler en ook mijn vinger ging tussen haar lipjes op zoek naar haar clitje..
Het was gelukkig vrij rustig, maar de spanning van het betrapt kunnen worden maakte het allemaal nog geiler.

Ik fluisterde haar in haar oor dat ik zin had om haar lekker hard te nemen en ze vertelde mij dat ze niet meer te houden was. Aan haar hand nam ik haar mee de tent door en we kwamen uit bij de wc. Stiekem glipte we naar binnen en sloten het hokje. Voordat ik kon knipogen lag mijn broek al op mijn enkels.
Haar hand en haar mond vormden zich om mijn lul en ik kon me maar moeilijk staande houden. Met haar tong cirkelde ze om mijn eikel en af en toe nam ze hem diep in haar mond. Ik kon een geile kreun niet voorkomen en ze ging sneller en sneller. Toen ze merkte dat ik bijna zou komen, begon ze steeds langzamer met haar mond over mijn lul te gaan.
Plots stopte ze en draaide zich om, ze bukte voorover en hield zich staande tegen de muur. Ik kon zo in haar rokje kijken en zag een paar mooie billen en een paar glanzende lippen. "Pak me" zei ze en dat liet ik me geen 2e keer zeggen. Met mijn handen om haar heupen gleed ik langzaam met mn harde in haar. Langzaam beginnen maar al snel harder en harder. Terwijl we allebei eigenlijk niet meer konden voerde ik nog 1 keer het tempo op en pakte ik haar vast bij haar billen. Kreunend en zuchtend kwamen we klaar en we zoenden nog even lekker na.

Terwijl we ons weer een beetje fatsoeneerden werd er in 1x hard op de deur gebonkt. Toen we dachten dat het wel weer weg kwamen we weer naar buiten en stond er een uitsmijter van de discotheek. Een beetje verlegen liepen we snel weg. Hij zal het allemaal wel gehoord hebben, maar ons plezier is er niet minder om geweest
  donderdag 26 november 2009 @ 19:10:43 #20
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_75029406
Het is donker in de zaal. Het geroezemoes van het publiek is verstomd tot een afwachtende stilte. We zien een donker silhouet in de schemer staan. Vaag zijn de contouren van een tengere, subtielgespierde gitarist te onderscheiden. Plotseling springen er boven het podium verschillende spots aan en zien we hem staan in een glorieuze witte lichtbundel. Ik krijg kippenvel.

We kijken toe hoe hij - het lijkt wel in slow motion - de vingers van zijn linkerhand in het juiste beginakkoord positioneert en hij met rechts zijn plectrum van tussen zijn tanden pakt. Ik sta vooraan tegen het hek geplet en kan de zachte welving van zijn mond zien. Ik bijt op mijn lip en krijg een zwaardere ademhaling. Dan, met een theatrale zwaai, laat hij zijn gitaar denderen en schudt hij het publiek wakker. Aanmoedigend applaus volgt en ik voel mijn hartslag versnellen.

Hij speelt zijn openingssolo wild, resoluut en gepassioneerd. Terwijl het publiek achter me tekeer gaat, laat ik me meevoeren door mijn fantasie.

Ineens sta ik dicht bij hem in een grote slaapkamer met een gigantisch ledikant. Ik kijk hem in zijn groene ogen. Blijkbaar heb ik een behoorlijk zaadvragende uitdrukking op mijn gezicht, want ze beginnen te glinsteren. Ik heb een enorm zwak voor ruige mannen met een jongensachtige nonchalance en hij lijkt al mijn natte-droomwensen te vervullen met zijn ongestylde haar, stoppelbaard, de tattoo op zijn arm, de rafelige spijkerbroek en afgetrapte All Stars.

In een opwelling snel ik op hem af en zoen hem. Hij zoent mij gretig terug. Ik bijt hem in z'n onderlip, ik krijg kusjes bij mijn oren en in mijn nek en terwijl ik steeds opgewondener raak, glijden mijn handen onder zijn T-shirt. Spieren. En een smal streepje haar dat vanaf zijn navel in zijn broek verdwijnt. Ik voel hoe mijn muitende hormonen de leiding nemen en me laten kreunen van ongeduld.

Op de achtergrond klinkt een opzwepend gitaarspel.

Ik trek hem snel zijn shirt uit en wil hem met een speelse duw het bed op gooien, maar hij is me voor. Met een plotselinge beweging tilt hij me in zijn armen en behoorlijk wild land ik op het zwartsatijnen beddengoed. Mijn schrik is blijkbaar duidelijk waar te nemen, want hij lacht plagerig naar me. Ik kom iets overeind, haak mijn vinger in zijn zilveren ketting met grove schakels en trek hem naar me toe. Hij komt half op me liggen en terwijl we zoenen, voel ik zijn linkerhand mijn lijf bespelen. Het gevoel dat hij me behandelt als zijn gitaar, zijn vlugheid, zijn passie, zijn delicate manier van strelen, het windt me allemaal enorm op.

Alsof afgesproken gaan we tegelijkertijd op het bed staan en kleden we ons snel uit. De kleren gooien we van ons af. In ondergoed laten we ons vallen en vrijwel meteen erna voel ik zijn handen weer over mijn lijf glijden. Terwijl zijn linkerhand onder mijn rug verdwijnt, glijdt zijn rechter over mijn buik naar beneden. Hij speelt een beetje met mijn slipje en dan verdwijnt zijn hand onder de stof en voelt hij mijn warme natheid. Inmiddels heeft hij mijn bh ook los. Hij laat de bandjes over mijn schouders glijden. Ook de bh vliegt door de kamer om ergens op het kleed te landen en voor een paar uur vergeten te worden.

Ik voel zijn ring- en middelvinger in en uit me glijden. En terwijl hij me recht aankijkt, begint hij zachtjes mijn G-spot te masseren. Al gauw lig ik te kronkelen van genot. Op mijn huid is een glanzend laagje zweet ontstaan. Ik kreun en mijn genot kan me er niet van weerhouden mijn nagels over zijn rug te laten gaan. Dan voel ik mijn lichaam verstijven en hevig kom ik klaar. Doordat hij ook tijdens mijn orgasme blijft masseren, duurt het langer dan normaal. Ik gil het uit en klem mijn benen tegen elkaar.

Hij lacht triomfantelijk. "Wat ben jij mooi als je klaarkomt," zegt hij. Ik lig uit te hijgen, probeer mijn hartslag te laten dalen en kan even helemaal niets uitbrengen. Ondertussen trekt hij zijn boxer uit en komt hij tussen mijn benen zitten. Ik voel dat het beddengoed onder mijn billen nat is. Ik voel hoe hij langzaam bij me naar binnen glijdt en meteen begin ik weer hard te kreunen van genot.

Na een paar stoten verdwijnt hij uit me en op een lief dwingende manier maakt hij me duidelijk dat ik op handen en knien moet gaan zitten. Ik besef me dat mijn wangen gloeien en doe wat hij vraagt. Ik voel hoe hij vlak achter me komt zitten, hoe hij met zijn handen over mijn billen glijdt, hoe hij me bij mijn heupen vastpakt en hoe hij weer bij me binnenkomt. Ik kreun niet, ik gil! Wat een stimulatie! Doggy Style FTW! Mijn handen klauwen in het beddengoed. Met resolute en regelmatige bewegingen word ik genomen. Ik voel straaltjes van mijn vocht langs mijn benen lopen.

En dan voel ik hoe hij mijn heupen steviger beetpakt. Ik merk dat hij op springen staat en dit vind ik z geil, dat we tegelijkertijd brullend klaarkomen.


Ik gil het uit en door mijn eigen gil word ik wakker uit mijn fantasie en flikker ik mezelf weer terug in de concertzaal. Ik schaam me. Heeft iemand het door? Ik kijk om me heen, maar de menigte is een deinende massa. Het lijkt erop dat niemand het heeft opgemerkt. Ik zucht opgelucht, maar voel me dan plakken tussen mijn benen. Ik voel en ontdek dat zelfs mijn spijkerbroek nat is van mijn vocht.

Op het podium staat de gitarist, mijn onderwerp van fantasie. De solo is nu afgelopen en terwijl de overige bandleden er ook bij komen, word het publiek wild. Vlak naast me wordt er scherp gefloten.

Na afloop van het concert loop ik naar buiten. De avond is nog jong, wat zal ik gaan doen? Het was een geweldig concert en gezien mijn stemming ben ik nog lang niet van plan om naar huis te gaan. Dan tikt er iemand op mijn schouder. Ik draai me om en schrik van de grote kale brede agressief ogende kerel. Hij heeft een nors gezicht. "Dit is geen gewoonte, ik ben verdomme toch geen postbode? Hier, een briefje voor je." Ik pak het aan en al mopperend draait hij zich om en loopt hij bij me vandaan. Verbaasd lees ik het briefje:

Nooit eerder heb ik een vrouw zo in extase gezien als jij vanavond was.
Kom je naar de artiesteningang?

- De Gitarist


[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 26-11-2009 19:19:08 ]
pi_75041292
Wow, wat een mooie verhalen !!!
  vrijdag 27 november 2009 @ 08:21:02 #22
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_75044280
Binnenkort maar weer eens lezen
pi_75081866
Volgens mij kan dit topic beter richting kpd geplaatst worden, denk dat er daar miss meer animo voor is, of zie ik dit verkeerd?
pi_75082090
quote:
Op zaterdag 28 november 2009 12:58 schreef kevinoz het volgende:
Volgens mij kan dit topic beter richting kpd geplaatst worden, denk dat er daar miss meer animo voor is, of zie ik dit verkeerd?
Nee, het is geen KPD. Bedoeling is erotiek, spanning en een tot de verbeelding sprekend verhaal. Ook heeft KPD een minder groot publiek en zullen de reacties wat meer "KPD achtig" zijn en dat willen we hier niet.

Daarnaast is er een FB topic voor dit soort opmerkingen en discussies.
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_75082189
oke
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')