abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_74390824
Krentebrood met leverpastei, en macaroni met joppiesaus

En ik ben ook rechts, maar ik snij links..
pi_74390894
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
Hagelslag + Banaan
pi_74390933
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
ik doe welis wat soortgelijks

boterham met boter & hagelslag en dan in de magnetron!
pi_74390980
Ik eet wel eens een gebakken ei met suiker op brood.
pi_74391028
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_74391049
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:20 schreef Conflict het volgende:
Ik heb een keer een tomaat in een keer doorgeslikt
En bananen?
pi_74391060
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
  Donald Duck held woensdag 4 november 2009 @ 17:12:26 #33
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_74391081
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Niet eens zo'n gek idee!
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
pi_74391120
Ik ga nooit naar de snackbar, en laat ook nooit wat thuisbezorgen.
pi_74391128
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:11 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
Ook lekker: plakjes banaan, chocola smelten en dan de plakjes banaan op een spiesje helemaal onderdompelen en af laten koelen in de koelkast! Dan wordt de chocola weer hard, en de banaan blijft wat zachter en zoeter Banaanbonbons zegmaar..
pi_74391141
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Dat deed ik vroeger met een kroket. Topje eraf bijten, ragout met patat eruit lepelen en vervolgens patat en mayonaise in de kroket proppen
  woensdag 4 november 2009 @ 17:17:01 #37
251588 JuiceJuice
What the fuck is this shit?
pi_74391201
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Om te beginnen>


Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??


Ik ook.
pi_74393897
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Nice
  woensdag 4 november 2009 @ 19:18:01 #39
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_74395169
Bordje zout naast de patat en zoals anderen elk frietje even door de mayo halen haal ik het even door het zout.
pi_74396950
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:47 schreef __Saviour__ het volgende:
maggi over de friet
dat en over granny smith
Lawamena hitihala Lawamena haulala
pi_74396978
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:04 schreef LieLie het volgende:
Krentebrood met leverpastei
dat is zo lekker ik heb ooit in gezinnen stage gelopen al JAREN terug en die deden zelf krentenbrood bakken met de broodbakmachine en dan was het nog warm en dan leverpastei erop heeeeeeeeerlijk


en van de kipkorn en sitostick en van vissticks eerst het korstje erafhalen dan opeten wat erin zit en dan het korstje opeten. Ik doe het alleen maar als ik alleen eet of met mijn familie. Anders schaam ik me een beetje haha
  woensdag 4 november 2009 @ 20:02:24 #42
228569 feelsgoodman
esse est percipi
pi_74397087
Ik heb altijd de drang om al mijn voedsel te ontleden. Eigenlijk doe ik dit bij elk gerecht dat uit meerdere lagen bestaat, nogal apart. Uiteraard doe ik dit alleen in privé sferen en niet als ik bijvoorbeeld te gast ben bij iemand, iets van fatsoen is gelukkig nog wel aanwezig.
pi_74400174
quote:
Op woensdag 4 november 2009 19:18 schreef RobinOok het volgende:
Bordje zout naast de patat en zoals anderen elk frietje even door de mayo halen haal ik het even door het zout.
w000t krijg je zo geen overdosis aan zout binnen dan?
pi_74401374
quote:
Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
IK! heerlijk met hela curry erbij
be consistent, but not all the time
pi_74401502
- Bij visticks 'ontleed' ik hem en dan eet ik eerst het visgedeelte op (wat je dan ook vis kan noemen maargoed;)) en daarna de korstjes mjam.

- Als er teveel kip over is en iemand anders de volgende dag dat witte vlees op de boterham wil doen (koud) dan eet ik 's avonds graag nog een broodje vel (wel warm). En ja iedereen lacht me altijd uit en vind het gefreakt.

Ik heb nog wel meer rare eetgewoontes volgens mij haha maar daar kan ik nu even niet opkomen.
be consistent, but not all the time
  donderdag 5 november 2009 @ 08:46:51 #46
57340 dabadbass
@Whitehouse.gov
pi_74409713
Tosti banaan dan wel zonder kaas
"Niets smeedt twee mensen zo aaneen als kwaadspreken over een derde"
pi_74415261
Als we bij ons thuis kip aten waren mijn broertje en ik altijd de enige die ook het vel van de kip op aten. Meestal namen wij dan ook..

Mijn macaroni bestaat enkel uit: macaroni boogjes, tomatenpuree, champignons, boterhamworst en 1,5 thee lepel Italiaanse kruiden.. Dus geen macaroni kruiden en gehakt ofzo..
pi_74438930
pindasaus over mijn gehaktbal. de rest van de mensen die ik ken gebruiken curry of mayo.
pi_74439134
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef zarGon het volgende:
Thuis uit ik mijn patat met mayo, ketchup en yoghurt met sambal.
Friet moet je voor de gein eens Maggie op doen ipv zout.

Dát is pas lekker

Ik dacht altijd dat het vrij normaal was, maar werkelijk niemand in mijn omgeving doet dat.
Geen idee waarom ik dan dacht dat het npormaal was overigens

Lekker is het wel, dat is 1 ding wat zeker is
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_74448115
Omelet kaas met een paar druppels verse citroen.




abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')