Hagelslag + Banaanquote:Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
			
			
			
			ik doe welis wat soortgelijksquote:Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
			
			
			
			
			
			
			
			En bananen?quote:Op woensdag 4 november 2009 16:20 schreef Conflict het volgende:
Ik heb een keer een tomaat in een keer doorgeslikt
			
			
			
			Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.quote:Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
			
			
			
			Niet eens zo'n gek idee!quote:Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
			
			
			
			Ook lekker: plakjes banaan, chocola smelten en dan de plakjes banaan op een spiesje helemaal onderdompelen en af laten koelen in de koelkast! Dan wordt de chocola weer hard, en de banaan blijft wat zachter en zoeterquote:Op woensdag 4 november 2009 17:11 schreef zarGon het volgende:
[..]
Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
			
			
			
			Dat deed ik vroeger met een kroket. Topje eraf bijten, ragout met patat eruit lepelen en vervolgens patat en mayonaise in de kroket proppenquote:Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
			
			
			
			Ik ook.quote:Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Om te beginnen>
Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
			
			
			
			Nicequote:Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
			
			
			
			
			
			
			
			quote:Op woensdag 4 november 2009 17:04 schreef LieLie het volgende:
Krentebrood met leverpastei
			
			
			
			
			
			
			
			w000t krijg je zo geen overdosis aan zout binnen dan?quote:Op woensdag 4 november 2009 19:18 schreef RobinOok het volgende:
Bordje zout naast de patat en zoals anderen elk frietje even door de mayo halen haal ik het even door het zout.
			
			
			
			IK! heerlijk met hela curry erbijquote:Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			Friet moet je voor de gein eens Maggie op doen ipv zout.quote:Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef zarGon het volgende:
Thuis uit ik mijn patat met mayo, ketchup en yoghurt met sambal.
| 
 | 
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |