abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182030041
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb ook echt zitten huilen en wil er eigenlijk niet te veel over weten :'(

Onze BSO stuurde direct een bericht naar alle ouders over het ongeluk, en dat ze de Stints voorafgaand aan elk gebruik technisch zullen checken. Dat haalt natuurlijk niets uit, maar ze snappen in ieder geval goed hoe geschrokken vele ouders nu zullen zijn.
pi_182034885
Huilen niet, maar wel de hele tijd dag misselijk ervan. En een bijna schuldig gevoel dat ik aan het einde van de dag bij het kdv en bso mijn kinderen in de armen kon sluiten. Hoe onrechtvaardig en gekmakend moet het voelen als je dat is afgenomen. Je wil er niet teveel over nadenken, maar je voelt het door je lijf.

Van ons bso overigens geen bericht. Ik las nu net wel een lokaal krantenbericht waarin staat dat de kinderopvangorganisatie waar I's bso onder valt voorlopig van stints gebruik blijft maken, en dat ze het onderzoek afwachten.

I wordt op de dagen dat ze naar de bso gaat vanaf haar school met een stint naar de bso gebracht. Maar dat is een klein stukje en ook een veilige route. Toen ik daar over nadacht, bedacht ik me wel ineens dat ze voorbij een gracht komen... Maar ja, totaal zinloos me nu gek te gaan zitten maken met gedachten daarover. Ongelukken kunnen altijd en overal gebeuren.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_182036433
Oh, dat had ik dus ook Franny, gewoon misselijk en een bijna schuldgevoel..
Wij hebben (van het kdv en de bso) ook niets gehoord over de stints, maar wel een berichtje dat ze geen vrolijke foto’s en berichten zouden sturen over de dag van de leidster (dat was het dus ook nog eens vandaag :’( )
Ik zit toevallig in de oudercommissie van ons kdv en wij hebben wel even contact gehad. We geven het kdv nog even de tijd om er over te overleggen over de stints.

Want je weet gewoon (nog) niet wat er is fout gegaan en het onderzoek gaat vast meer duidelijk maken. Zelf ben ik niet een enorme fan van de stint... iemand van de bso op mijn school is ermee gevallen (tijdens het oefenen zonder kinderen) en had haar bovenbeen gebroken. Ze kwam tegen een stoeprand aan en de stint kantelde, moest eigenlijk niet kunnen, maarja uitzondering...
pi_182037789
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
2s.gif Op donderdag 20 september 2018 21:11 schreef Franny_G het volgende:
Van ons bso overigens geen bericht. Ik las nu net wel een lokaal krantenbericht waarin staat dat de kinderopvangorganisatie waar I's bso onder valt voorlopig van stints gebruik blijft maken, en dat ze het onderzoek afwachten.
Hier begreep ik ook van de leidster dat ze vooralsnog van de Stint gebruik willen blijven maken, vanuit de logica: tot nu is er nooit wat misgegaan en als er een auto tegen die trein was gebotst, dan hadden we ook niet massaal auto's in de ban gedaan. Verder zei ze nog dat er een stekker uitgetrokken kan worden bij wijze van noodstop en dat ze daarop voorbereid is. Nou prima, kom ik thuis: blijkt uit een mailtje dat de overkoepelende organisatie heeft besloten gn gebruik meer te maken van de Stint in afwachting van het onderzoek. :')
quote:
0s.gif Op donderdag 20 september 2018 22:13 schreef Loj het volgende:
de dag van de leidster (dat was het dus ook nog eens vandaag :’( )
Ja, dat vond ik ook zo sneu. :{ Ik heb daarom voor het ophalen van ZZ nog even wat chocola voor ze gekocht. Ik voelde me niet schuldig bij het ophalen, maar ik besefte wel weer dat het geen vanzelfsprekendheid is om je kindje 's avonds weer in je armen te mogen sluiten.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')