abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 19 september 2009 @ 13:20:39 #51
178193 Juicyhil
Bekende FOK!ker
pi_72903252
Uit blik.
Op dinsdag 9 augustus 2011 23:01 schreef SuperrrTuxxx het volgende:
Ik hou zoveel van jou, ik doe alles voor je! O+
pi_72903284
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 13:17 schreef Paul het volgende:
Ik had dit gevonden: is dit al voldoende voor een lekkere soep?
[..]
2 liter water en een blikje tomatenpuree?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 19 september 2009 @ 13:22:17 #53
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_72903293
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 13:21 schreef Mirjam het volgende:

[..]

2 liter water en een blikje tomatenpuree?
Hoeveel blikjes moeten er dan in
Winnaar FOK-Eredivisie-Toto 2025
pi_72903295
Je moet er veel kruidnagel bij doen
Op dinsdag 20 oktober 2009 16:01 schreef wise het volgende:
neem dan een hond. Golden retriever ofzo. Die kan je veel makkelijker penetreren dan een kat :')¡¡¡
kansloos om een kat te "nemen"
pi_72903390
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 13:22 schreef Paul het volgende:

[..]

Hoeveel blikjes moeten er dan in
alleen de inhoud... niet het hele blikje...
pi_72903400
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 13:22 schreef Paul het volgende:

[..]

Hoeveel blikjes moeten er dan in
niks blikjes.
quote:

1 kg tomaten
3 eetlepels olijfolie
3-4 tenen knoflook
1 ui
chilipeper of gedroogd pepertje
basilicum
peper


Snijd de tomaten in stukken. Pel en snipper de knoflook en een ui. Verhit olie in de pan en voeg knoflook, ui en chili toe. Fruit 1-2 minuten. Voeg nu alle stukken tomaat toe en laat dit enkele minuten zachtjes fruiten tot de tomaten zacht zijn. Pureer de soep met een staafmixer en serveer met gehakte kruiden, bijvoorbeeld basilicum. Maak af met een drupje olijfolie en een beetje verse peper.
lekkere kwak creme fraiche erop en gaan.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_72903479
Mozarello en pesto er doorheen!
  zaterdag 19 september 2009 @ 13:34:35 #58
217128 Gummibeer79
Woordenbroekenlol
pi_72903573
uitjes fruiten, dan bouillon erbij en 2 kilo tomaten.
Alles laten koken, daarna staafmixer erdoor en evt een beetje suiker naar smaak.
Beetje peper en zout indien nodig.

en klaar is Paultje!
Ik ben een eckte rapnegert
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 19 september 2009 @ 13:38:23 #59
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_72903660
Ik heb geen staafmixer
Winnaar FOK-Eredivisie-Toto 2025
  zaterdag 19 september 2009 @ 13:42:23 #60
217128 Gummibeer79
Woordenbroekenlol
pi_72903739
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 13:38 schreef Paul het volgende:
Ik heb geen staafmixer
dan een vork en heeeeeel veel geduld?
Ik ben een eckte rapnegert
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 19 september 2009 @ 13:45:40 #61
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_72903814
ik ga eerst maar eens een staafmixer kopen voordat ik hier aan begin
Winnaar FOK-Eredivisie-Toto 2025
pi_72904040
Tomatensoep

- 4 liter water
- Mergpijpje: dat is een bot, vanbinnen zit daar de merg in
- Runderlapje instukjes snijden of runderpoulet
- 1 kg vleestomaten (liever teveel dan teweinig)
- 2 rundvlees bouillonblokjes
- 2 kruiden bouillonblokjes
- 1 pakje tomaten smaakmaker van Maggi

Water in de pan
Mergpijpje en runderpoulet toevoegen
Aan de kook brengen
Afschuimen
2 uur laten trekken
Mergpijpje eruit halen

Tomaten in kokend water doen
Als het velletje barst tomaat eruit halen, ontvellen, in stukjes snijden
In de pan terug doen
Tomaten smaakmaker en blokjes erin doen
Door elkaar roeren
Als het kookt noig ongeveer 30 min. laten pruttelen
Proeven of er nog iets kruiden bij moeten
People will forget what you said or what you did,
but they'll never forget how you made them feel
pi_72904108
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 13:38 schreef Paul het volgende:
Ik heb geen staafmixer
zelf geen fan van de staafmixer.
geeft altijd zo'n rare structuur aan je soep...
People will forget what you said or what you did,
but they'll never forget how you made them feel
pi_72904118
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 13:45 schreef Paul het volgende:
ik ga eerst maar eens een staafmixer kopen voordat ik hier aan begin
Zul je geen spijt van krijgen, als je eenmaal een staafmixer hebt kun je zo veel ontzettend lekkere soorten soepen zelf maken (broccolisoep, bloemkoolsoep, preisoep, you name it). Daar haalt geen zak of blik kant-en-klare soep het bij.
pi_72904230
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 13:59 schreef Logical het volgende:

zelf geen fan van de staafmixer.
geeft altijd zo'n rare structuur aan je soep...
Dan doe je het gewoon niet lang genoeg, denk ik. Gewoon net zo lang de staafmixer in de pan houden tot de soep echt helemaal mooi glad is. Duurt best eventjes. Doe je het te kort dan krijg je inderdaad een het-lijkt-glad-maar-is-het-toch-niet-echt-structuur, dat is inderdaad niet zo lekker. Dus langer doorgaan. Voordat ik de staafmixer in de pan zet haal ik trouwens altijd wat groenten uit de pan die ik apart houd en na het staafmixen weer terugkieper, zodat de soep zelf mooi glad is, maar je wel nog een bite hebt door die groenten erin.
pi_72904369
Het lekkerste en supermakkelijke recept vind ik:
quote:
1 kg rijpe tomaten (bij voorkeur pomodori)
1 grote rode ui
1 rode paprika
2 tenen knoflook
1 kippenbouillionblokje
1 tl olijfolie
+- 4 blaadjes basilicum (en evt. wat kleine blaadjes als garnering)

• Oven voorverwarmen op 225°C
• Snij alle groenten in stukken en leg ze samen met de knoflook in de braadslee. Voeg 1 tl olijfolie toe en hussel de groenten door elkaar.
• Plaats de braadslee boven in de oven en rooster de groenten 30-45 minuten tot de eerste groentes zwarte plekjes krijgen (door het roosteren krijgt de soep superveel smaak
• Los het kippenbouillonblokje op in een kopje kokend water
• Haal de groenten uit de oven en doe ze samen met de kippenbouillion in de blender
• Hang een zeef boven de pan en haal de soep door de zeef
• Verwarm de soep nog even
• Basilicum fijnsnijden en door de soep roeren
• Breng de soep op smaak met zwarte peper (en evt. zout naar smaak)
• Serveer met wat room en een klein blaadje basilicum :mrgreen:
  zaterdag 19 september 2009 @ 15:12:26 #67
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_72905682
1 Kg zeeer rijpe tomaten
Blaadje laurier
teen knoflook
Lepeltje Vegeta
1 ansjovisfiletje
1 basilicumstengel met bladeren
paar peperkorrels
Tomaten kwarten en in pan doen, knof platslaan en erbij, net als de rest van de ingredienten, en lekker laten koken tot de tomaten helemaal uit elkaar vallen, zonder deksel op de pan
Door een zeef halen.
Aan de kook brengen en even proeven, eventueel afsmaken met wat zout, paar druppels balsamico azijn.
Serveren met een royale klont zure room of creme fraiche en een paar blaadjes basilicum.

Ik koop op zaterdag altijd een kilo of anderhalf tomaten en leg die in de vensterbank, meestal liggen ze daar 1 tot 3 weken tot ze echte helemaal rijp zijjn. Meeste tomaten die je koopt zijn namelijk niet rijp genoeg.
Je kan de tomaten in dit recept prima vervangen door bliktomaten van een degelijk merk.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 19 september 2009 @ 17:02:03 #68
266241 H1F5
Type III-II-Ix
pi_72908640
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 15:12 schreef Pietverdriet het volgende:
1 Kg zeeer rijpe tomaten
Blaadje laurier
teen knoflook
Lepeltje Vegeta
1 ansjovisfiletje
1 basilicumstengel met bladeren
paar peperkorrels
Tomaten kwarten en in pan doen, knof platslaan en erbij, net als de rest van de ingredienten, en lekker laten koken tot de tomaten helemaal uit elkaar vallen, zonder deksel op de pan
Door een zeef halen.
Aan de kook brengen en even proeven, eventueel afsmaken met wat zout, paar druppels balsamico azijn.
Serveren met een royale klont zure room of creme fraiche en een paar blaadjes basilicum.

Ik koop op zaterdag altijd een kilo of anderhalf tomaten en leg die in de vensterbank, meestal liggen ze daar 1 tot 3 weken tot ze echte helemaal rijp zijjn. Meeste tomaten die je koopt zijn namelijk niet rijp genoeg.
Je kan de tomaten in dit recept prima vervangen door bliktomaten van een degelijk merk.
Klinkt erg lekker. Dat ga ik morgen 's even proberen. Tomaten heb ik nog zat uit eigen tuin.
Homo Sapiens H1 histone family, member 5
  zaterdag 19 september 2009 @ 17:06:40 #69
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_72908793
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 17:02 schreef H1F5 het volgende:

[..]

Klinkt erg lekker. Dat ga ik morgen 's even proberen. Tomaten heb ik nog zat uit eigen tuin.
Je kan tomatensoep ook prima wecken. Grote pan tomatensoep maken, jampotten of mayonaise potten met metalen deksel goed uitwassen. Hete soep in de potten doen en de deksel erop draaien. Pot omdraaien en op de deksel zetten.
Als je de pot openmaakt en hij zegt PLOP is ie goed, de deksel mag niet bol gaan staan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 19 september 2009 @ 17:24:37 #70
266241 H1F5
Type III-II-Ix
pi_72909402
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 17:06 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je kan tomatensoep ook prima wecken. Grote pan tomatensoep maken, jampotten of mayonaise potten met metalen deksel goed uitwassen. Hete soep in de potten doen en de deksel erop draaien. Pot omdraaien en op de deksel zetten.
Als je de pot openmaakt en hij zegt PLOP is ie goed, de deksel mag niet bol gaan staan.
En ook dát ga ik doen. Geweldige tip voor als de tomaten op een gegeven moment mijn oren uitkomen.
Homo Sapiens H1 histone family, member 5
pi_72913635
De lekkerste tomatensoep maakte een ex schoonmoeder van me, rundvlees, kippenvlees of balletjes het maakte niet uit.
Ik weet alleen nog dat het lekker was en dat ze er een scheutje ketjap manis door deed en mihoen gebruikte ipv vermicelli.
Maar verse tomaten gebruiken dat werkt toch niet. In de zomer misschien maar 's winters? Trouwens een goede tip, eerst alles grillen.
Dan kan je vlgns mij toch echt beter goede blik tomaten kopen.
En Piet ik heb ff gegoogeled op Vegeta maar das toch gewoon boullionpoeder?
  zaterdag 19 september 2009 @ 20:16:53 #72
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_72914694
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 19:45 schreef Thorical het volgende:En Piet ik heb ff gegoogeled op Vegeta maar das toch gewoon boullionpoeder?
Vegeta
http://nl.wikipedia.org/wiki/Vegeta_%28specerij%29
is een smaakmaker, mengsel van zout, kruiden, groenten en smaakversterker.
Lekker door soepen, groente en sauzen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 19 september 2009 @ 20:26:54 #73
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_72915080
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 17:24 schreef H1F5 het volgende:

[..]

En ook dát ga ik doen. Geweldige tip voor als de tomaten op een gegeven moment mijn oren uitkomen.
En het is nog leuk ook, je eigen inmaak
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 19 september 2009 @ 20:41:30 #74
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_72915546


geroosterde tomatensoep
Tomaten, uien, knoflook in stukken onder de grill pleuren, na 25 minuutjes pureren in de blender. Nog door een zeef halen voor het fluweelzachte effect. Peper/zout en bouillon erbij tot gewenste dikte.
  zaterdag 19 september 2009 @ 20:44:29 #75
266241 H1F5
Type III-II-Ix
pi_72915611
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 20:41 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

geroosterde tomatensoep
Tomaten, uien, knoflook in stukken onder de grill pleuren, na 25 minuutjes pureren in de blender. Nog door een zeef halen voor het fluweelzachte effect. Peper/zout en bouillon erbij tot gewenste dikte.
Tenk joe verrie mats, ook die sla ik even op.
Homo Sapiens H1 histone family, member 5
pi_72915705
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 20:41 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

geroosterde tomatensoep
Tomaten, uien, knoflook in stukken onder de grill pleuren, na 25 minuutjes pureren in de blender. Nog door een zeef halen voor het fluweelzachte effect. Peper/zout en bouillon erbij tot gewenste dikte.
En bedankt... Heb nu wel zin in tomatensoep maar geen ingrediënten...
  zaterdag 19 september 2009 @ 21:02:26 #77
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_72916075
Wat ook lekker is, het aanhechtplekje van het kroontje er uit snijden en dan met een verfafbrander de tomaten bewerken. De schil verbrand dan, je kan ze dan afspoelen en je hebt perfect geschilde tomaten met een lichte rooksmaak.
Prima basis voor je tomatensoep.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 19 september 2009 @ 21:10:23 #78
266241 H1F5
Type III-II-Ix
pi_72916294
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 21:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat ook lekker is, het aanhechtplekje van het kroontje er uit snijden en dan met een verfafbrander de tomaten bewerken. De schil verbrand dan, je kan ze dan afspoelen en je hebt perfect geschilde tomaten met een lichte rooksmaak.
Prima basis voor je tomatensoep.
Werkt bij paprika ook heel best.
Homo Sapiens H1 histone family, member 5
pi_72919625
ik raad aan om in welk recept ook , passata te gebruiken i.p.v. verse tomaten .die zijn superrijp verwerkt en smaken stukken beter dan die waterige hollandse tomaten ....succes he
pi_72920899
Heb laatst mijn zelf gekweekte puntpaprika's verwerkt in een soep. 4 paprika's van schil ontdoen door te verbranden en achteraf afpellen (klotewerkje zeg)

In olijfolie ui laten zweten en achteraf de paprika erbij.2 blikken gepelde tomaten erbij, water en bouillonblokjes, even laten inkoken. en dan staafmixer erin. Op smaak brengen met peper en zout en wat pili pili toegevoegd voor een licht pikante gevoel in je mond. Lekker
  zondag 20 september 2009 @ 09:20:41 #81
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_72925155
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 21:10 schreef H1F5 het volgende:

[..]

Werkt bij paprika ook heel best.
idd, en dan vullen met geitenkaas en grillen, smulderdesmulsmikkel
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_72925210
Ik zweer bij het recept van Jamie Oliver... fantastische tomatensoep..

Het volgende gesneden in de pan gooien:
2 stengels bleekselderij
2 uien
2 teentjes knoflook
2 flinke wortels (geen winterwortels, gewone)
met 2 eetlepels olie

Ondertussen 2 bouillonblokjes oplossen in 1,6 liter heet water en 2 blikken gepelde tomaten opentrekken.

Als de uien een beetje bruin zijn geworden en de worteltjes een beetje zacht, de bouillon en de gepelde tomaten erbij voegen + 6 verse tomaten.

Een kwartier lang flink laten doorkoken en dan pureren in de blender met een flinke bos basilicum.

Peper en zout erbij en voila

Nu ga ik morgen gelijk tomatensoep maken.

Recept is overigens ook te gebruiken als basis voor spaghettisaus. Soep in laten komen tot hij dikker is, italiaanse kruiden erbij en wat gehakt. Spaghetti koken en klaar is uw tweede maaltijd..
  zondag 20 september 2009 @ 09:40:32 #83
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_72925295
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 23:01 schreef mevrouwdebok het volgende:
ik raad aan om in welk recept ook , passata te gebruiken i.p.v. verse tomaten .die zijn superrijp verwerkt en smaken stukken beter dan die waterige hollandse tomaten ....succes he
Dat dus. Soms combineer ik verse tomaten uit eigen tuin met passata. Dat maakt toch de lekkerste soep.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  zondag 20 september 2009 @ 09:46:23 #84
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_72925339
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 23:01 schreef mevrouwdebok het volgende:
ik raad aan om in welk recept ook , passata te gebruiken i.p.v. verse tomaten .die zijn superrijp verwerkt en smaken stukken beter dan die waterige hollandse tomaten ....succes he
Hollandse tomaten smaken prima, mits ze rijp zijn. Gewoon een weekje op de vensterbank in de zon tot ze dieprood zijn. Maar je kan idd ook pasata, tomaten uit blik of een pak tomatensap gebruiken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 20 september 2009 @ 10:21:58 #85
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_72925762
Gewoon geen waterige tomaten kopen. Er is genoeg keus tegenwoordig.
Bij mijn turkje geuren de tomaten je altijd tegemoet. Daar is helemaal niks mis mee.
Ik koop er het liefste overrijpe troscherrytomaatjes voor een kiloprijs die nog ruim onder de watertomatenprijs van de supermarkt ligt. Maar goed, in de supermarkt heb je altijd nog tasty toms en dat soort tomaten. Zit ook vol smaak en geur.
  zondag 20 september 2009 @ 11:53:08 #86
268051 Iets-Anders
Eens een keer....
pi_72927709
Ik ga de soepen eens maken van Robinook en Pietverdriet.

Ben benieuwd welke het beste gaat smaken..
pi_72928270
Makkelijk en lekker:
1 pak tomatensap (van Appelsientje, de goeie)
1 pot Struik kippenbouillon
1 prei fijnsnijden
Appelmoes (kleine pot is voldoende)

Tomatensap en bouillon samenvoegen en warmen, prei erbij en laten garen. Het zure eraf halen met appelmoes. Appelmoes geeft wat meer dikte en haalt de ergste zuurheid van de tomaten. Evt nog een klein bouillonblokje erbij als je van hartig houdt.
Vermicelli kan uiteraard ook erbij.
pi_72930918
Ik ga binnenkort ook eens tomatensoep maken. Ik heb nu in ieder geval genoeg ideeën gekregen.


Erg slechte TVP dus.
pi_72931065
quote:
Op zondag 20 september 2009 12:14 schreef Osramp het volgende:
Makkelijk en lekker:
1 pak tomatensap (van Appelsientje, de goeie)
1 pot Struik kippenbouillon
1 prei fijnsnijden
Appelmoes (kleine pot is voldoende)

Tomatensap en bouillon samenvoegen en warmen, prei erbij en laten garen. Het zure eraf halen met appelmoes. Appelmoes geeft wat meer dikte en haalt de ergste zuurheid van de tomaten. Evt nog een klein bouillonblokje erbij als je van hartig houdt.
Vermicelli kan uiteraard ook erbij.
Prei en kippenbouillon, dat lijkt me een goede! Ga het zeker proberen, bedankt
pi_72932692
quote:
Op zondag 20 september 2009 13:39 schreef vijfhonderd het volgende:

[..]

Prei en kippenbouillon, dat lijkt me een goede! Ga het zeker proberen, bedankt
Bleekselderij die niet te fijn gesneden is, en beetgaar is, maakt het ook erg lekker.
  zondag 20 september 2009 @ 14:39:11 #91
268051 Iets-Anders
Eens een keer....
pi_72932956
quote:
Op zondag 20 september 2009 12:14 schreef Osramp het volgende:
Makkelijk en lekker:
1 pak tomatensap (van Appelsientje, de goeie)
1 pot Struik kippenbouillon
1 prei fijnsnijden
Appelmoes (kleine pot is voldoende)

Tomatensap en bouillon samenvoegen en warmen, prei erbij en laten garen. Het zure eraf halen met appelmoes. Appelmoes geeft wat meer dikte en haalt de ergste zuurheid van de tomaten. Evt nog een klein bouillonblokje erbij als je van hartig houdt.
Vermicelli kan uiteraard ook erbij.
Culinair barbaar...
pi_72939962
quote:
Op zondag 20 september 2009 14:39 schreef Iets-Anders het volgende:
Culinair barbaar...
Hoezo? Meerdere recepten spreken over bouillionblokjes in dit topic, lijkt me niet minder 'erg' dan bouillion uit een potje. Struik bouillon is trouwens ook nog eens e-nummer vrij. Appelmoes = appels en suiker dus ook weinig schokkends aan, komt ook veel voor in chinese tomatensoep recepten dus ben benieuwd wat het barbaarse in bovenstaande recept is...
  zondag 20 september 2009 @ 18:59:00 #93
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_72942210
De appelmoes natuurlijk.
pi_72945264
Och, er hoeven maar enkele eetlepels (2-3) doorheen. Maar mijn recept is heus niet het meest originele of meest verse recept. Wel lekker en makkelijk en vlug te maken. En degene die er niks aan vindt maakt het gewoon niet.
  zondag 20 september 2009 @ 20:43:51 #95
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_72946165
Waarom appelmoes in de tomatensoep?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_72946527
quote:
Op zondag 20 september 2009 20:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom appelmoes in de tomatensoep?
Het kan ook zonder hoor. Appelmoes haalt de ergste scherpte van de tomaten. Als je van een sterke tomaten smaak houdt, kan het appelmoes ook achterwege blijven.
  zondag 20 september 2009 @ 23:19:07 #97
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_72953931
Genoeg goeie recepten over tomatensoep lijkt me zo, het probleem is alleen om kwalitatief goede tomaten te vinden, die je niet een rib uit je lijf kosten.
I never look back, darling. It distracts from the now.
pi_72957277
Met gepelde tomaten uit blik gaat het ook prima
pi_72962604
Hey Pietverdriet: laatst zag ik bij Gordon Ramsey tijdens een aflevering waar hij in Parijs was hem een tomatensoep maken en verkopen met broodjes kaas voor 6 euro als lunch. Weet jij wat voor soort ingredienten hij gebruikte om het te maken?

75 topics = FIN
  maandag 21 september 2009 @ 12:10:28 #100
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_72962829
@ FP128
Nee, ik kijk nooit naar Gordon Ramsey
En in dat fragment is niets van tomatensoep te zien.

[ Bericht 36% gewijzigd door Pietverdriet op 21-09-2009 12:19:05 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')