Hoe je het moet maken kan je bij de quote zelf wel verzinnenquote:Steak tartare voor 4:
600 gram gehakte biefstuk
dooiers van 4 zeer verse eieren
1 uitje, ragfijn gehakt
4 eetlepels kappertjes, gehakt
handvol gehakte peterselie
mayonaise, zo’n 2 eetlepels
ketchup, 2 eetlepels
1 eetlepel scherpe mosterd
worcester sauce, 2 eetlepels
cayennepeper of Tabasco
Mayonaise, Ketchup en mosterd zou ik gewoon weglaten, het is geen filet americainquote:Op woensdag 14 oktober 2009 18:09 schreef The_Hives het volgende:
http://www.mijnreceptenbo(...)ak-tartare-8771.html
http://koken.blogo.nl/2008/07/31/recept-steak-tartare/
[..]
Hoe je het moet maken kan je bij de quote zelf wel verzinnen
Als je het grof met een mes snijd, neem dan een tenderloin (ossehaas)quote:Op woensdag 14 oktober 2009 18:42 schreef popolon het volgende:
Weet iemand wat voor vlees ik daar het best voor kan gebruiken? (Engelse benaming aub) Sirloin?
[ afbeelding ]
I knowquote:Op woensdag 14 oktober 2009 18:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mayonaise, Ketchup en mosterd zou ik gewoon weglaten, het is geen filet americain
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |