Dibble | zondag 11 oktober 2009 @ 00:56 |
kijk National Geographic m'n avondeten is d'r iig al uit ![]() | |
Gordijn | zondag 11 oktober 2009 @ 00:57 |
Jamjam, emryo's. | |
Dropdown | zondag 11 oktober 2009 @ 00:57 |
wat is een emryo? ![]() | |
Dibble | zondag 11 oktober 2009 @ 00:58 |
embryo's ![]() | |
Ascendancy | zondag 11 oktober 2009 @ 00:58 |
Dat doe je als je een ei eet soms ook | |
#ANONIEM | zondag 11 oktober 2009 @ 01:01 |
![]() | |
pruimentaart | zondag 11 oktober 2009 @ 01:01 |
Kijk dan ook kwaliteits televisie ![]() | |
Dibble | zondag 11 oktober 2009 @ 01:01 |
quote:Ja, maar geen volgroeide ![]() ![]() | |
x69 | zondag 11 oktober 2009 @ 01:04 |
Ziet er lekker uit. Waar te halen? Jammie | |
Xebrozius | zondag 11 oktober 2009 @ 01:05 |
quote:Zie jij veren dan? | |
#ANONIEM | zondag 11 oktober 2009 @ 01:05 |
quote:Lekker met zout en komijn. | |
Skylark. | zondag 11 oktober 2009 @ 01:06 |
Zou dat snaveltje hard of flubberig zijn? | |
Xebrozius | zondag 11 oktober 2009 @ 01:07 |
quote:Haha daar zat ik dus ook aan te denken toen ik die foto zag. | |
#ANONIEM | zondag 11 oktober 2009 @ 01:07 |
quote:Dat hoort gewoon bij de botten, joh. Kipkluiven eet je toch ook niet op. | |
Skylark. | zondag 11 oktober 2009 @ 01:08 |
quote:Dan blijft er helemaal niets over. Volgens mij eet je die gewoon zo, huppa, in 2 happen op. | |
Skeletor | zondag 11 oktober 2009 @ 01:08 |
quote:seriously? wordt dat gegeten? ![]() | |
Skylark. | zondag 11 oktober 2009 @ 01:12 |
Dat stukje aan die vork ook. ![]() | |
Skeletor | zondag 11 oktober 2009 @ 01:14 |
quote:that's just... grosssssssssssss ![]() | |
pruimentaart | zondag 11 oktober 2009 @ 01:15 |
quote:heerlijk, zon embryo | |
Skeletor | zondag 11 oktober 2009 @ 01:20 |
quote: quote:No shit! Dat had ik bij voorbaat al kunnen melden! ![]() | |
Crackerjacker | zondag 11 oktober 2009 @ 01:28 |
![]() | |
Bullschnitzel. | zondag 11 oktober 2009 @ 01:52 |
quote: | |
capricia | zondag 11 oktober 2009 @ 01:55 |
Een beetje eiig type op die foto. | |
Bullschnitzel. | zondag 11 oktober 2009 @ 01:56 |
Fuck it, voor een miljoen zou ik het eten, duizend euro ook, 50 ook. | |
Sheriam | zondag 11 oktober 2009 @ 02:27 |
Ik wil 't nog altijd een keer proeven, weet iemand waar je in Nederland zo'n ei kan kopen? Om er nu voor naar Thailand te gaan is me toch een beetje ver. | |
capricia | zondag 11 oktober 2009 @ 02:30 |
quote:niet alleen ei daar hoor. De overtreffende trap van kalfsvlees is nog malser... Je raadt het al: een koeien-embryo. Zou je datook willen proeven? | |
Sheriam | zondag 11 oktober 2009 @ 02:34 |
quote:Waarom niet? | |
capricia | zondag 11 oktober 2009 @ 02:36 |
quote:Het is mijn cultuur waardoor het mij niet smakelijk overkomt. Maar je hebt heel erg gelijk, hoor. Ik ben nu eenmaal te zeer geconditioneerd... | |
Sheriam | zondag 11 oktober 2009 @ 02:41 |
Ik eet al insekten (gebakken maar ook levend), haggis, oesters, stierenballen, nou ja noem maar op eigenlijk alles waar je hier aan kan komen, maar ik ben altijd nieuwsgierig naar meer nieuws. Tot nu toe ben ik nog nooit teleurgesteld in vreemd eten, ik lust eigenlijk alles! Alleen bushmeat wil ik niet proberen, apenvlees enzo. Maar als eenden, koeien, enzovoort eten we toch, waarom dan niet als ze nog embryo zijn. | |
capricia | zondag 11 oktober 2009 @ 02:43 |
Heeft bij mij puur met conditionering te maken. Geen echte reden dus.. | |
Sheriam | zondag 11 oktober 2009 @ 03:00 |
Ik ben ook gewoon hier opgegroeid, er kwamen wel wat dingen als exotische vruchten ofzo op tafel maar zeker geen insekten of balut-eieren! Bij de eerste wasmot larve die nog kronkelde, of sprinkhaan met al z'n pootjes, moest ik ook even slikken al voor ik 't eten in m'n mond stak... maar toen telkens bleek dat ik 't echt erg lekker vond werd 't steeds makkelijker om 'vreemde' dingen te proberen. Ik zal trouwens vast nog wel eventjes staan te kijken naar zo'n ei voor ik 'm ophap, zo stoer dat 't me niks doet wil ik me ook niet voordoen. Dat 't een beetje spannend is, is ook deel van de pret. ![]() | |
Skeletor | zondag 11 oktober 2009 @ 03:02 |
quote:Ik kan dat dus echt niet he.. Het gaat dan niet eens om de smaak, maar gewoon de gedachte dat je iets eet wat je niet gewend bent om te eten doet me al kokhalzen... | |
Dingest | zondag 11 oktober 2009 @ 03:18 |
Ik vond het wel een interessant programma ![]() Alleen zou ik er weinig van zo uit willen eten, alleen het paardensteak gebeuren liet mij koud. Hoewel het bij mij denk ik vooral de serveervorm is die het hem doet: een geroosterde tarantula bijvoorbeeld ziet er nog altijd uit als een hele grote spin - en ik heb een hekel aan spinnen ![]() Bij Dirty Jobs hadden ze eens schapentestikels die gepaneerd en gefrituurd werden, en dat zag er nog best smakelijk uit ook ![]() | |
Winner_Taco | zondag 11 oktober 2009 @ 08:49 |
quote:Sommige mensen zijn echt net varkens ![]() | |
Sheriam | zondag 11 oktober 2009 @ 10:58 |
quote:En wat is er mis met een varken? Best leuke dieren, kleintjes kan je ook als huisdier houden (potbelly pigs). Als jij in een ander land geboren was, at je heel andere dingen die je dan heel gewoon zou vinden. | |
dopy14 | zondag 11 oktober 2009 @ 11:05 |
quote:dit verklaart die stinkadem van je die we zelfs door onze adsl heen kunnen ruiken. ![]() | |
zovty | zondag 11 oktober 2009 @ 11:06 |
quote:In een toko ![]() | |
BlueMage | zondag 11 oktober 2009 @ 11:41 |
quote:Wel allerlei extreme shit eten maar dan geen apenvlees willen, apenvlees komt volgens mij nog 't dichtst bij onze eetgewoonten. ![]() | |
Black_Rainbow | zondag 11 oktober 2009 @ 11:47 |
Ik heb deze nog steeds staan, en ben er nog steeds niet uit of ik het moet drinken of niet.![]() ![]() | |
Mendeljev | zondag 11 oktober 2009 @ 12:13 |
quote: ![]() Doen! | |
Iblis | zondag 11 oktober 2009 @ 12:16 |
quote:Die zijn niet bevrucht. Soms zie je wel een beetje bloed in het ei, maar dat is niet omdat het bevrucht is, maar dat is kippenbloed uit de eierstokken van de kip. | |
Black_Rainbow | zondag 11 oktober 2009 @ 12:24 |
quote: ![]() Het staat hier al 2 jaar tussen m'n drankcollectie. Ik heb geen idee wat er in zit (behalve die slang dan), en of ik het überhaupt wel overleef. Wie kent dat spul? En wat zit erin? | |
Sjonnjoop | zondag 11 oktober 2009 @ 12:25 |
quote:Mjammie ![]() | |
Black_Rainbow | zondag 11 oktober 2009 @ 12:27 |
quote:Geen idee, die vietnamezen gaan er vanuit dat iedereen wel weet wat je er mee moet doen. Ik heb wel is slang gegeten, en dat is goed te doen. Alleen staat deze al een paar jaar, en is ie nog rauw. Of dat een goed idee is weet ik dus niet. Lijkt me ook nogal taai. | |
Sjonnjoop | zondag 11 oktober 2009 @ 12:31 |
quote:Snake wine (rượu rắn in Vietnamese) is an alcoholic beverage that includes a whole venomous snake in the bottle. It originated in Vietnam and can be found around Southeast Asia. The snakes, preferably venomous ones, are not usually preserved for their meat but to have the snake poison dissolved in the liquor. However, the snake venom is denatured by the ethanol; its proteins are unfolded and therefore inactivated. je mag de slang dus als souvenir bewaren ![]() | |
Black_Rainbow | zondag 11 oktober 2009 @ 12:34 |
quote:Nice ![]() ![]() | |
V.en.A | zondag 11 oktober 2009 @ 12:45 |
quote:En wat als dat bushmeat roadkill is? Het meest intelligente wild, zwijn, in nederland had ik als roadkill in mijn vriezer liggen, geen probleem mee. Of lees ik teveel in je reactie en heeft de manier van doden er niets mee te maken? | |
Panzerknacker666 | zondag 11 oktober 2009 @ 12:47 |
gewoon laten staan, weet je hoe vet ![]() | |
Black_Rainbow | zondag 11 oktober 2009 @ 12:53 |
quote:Meeste lui die hier over de vloer komen vinden het maar een ranzig ding. Een chickmagnet is het iig niet. Maar ik vind hem leuk. Ik ben alleen maar bang dat het te ranzig is om op te dringen, en na opening niet meer lang houdbaar. Zou zonde zijn als de boel gaat rotten en ik het weg moet doen. | |
Mendeljev | zondag 11 oktober 2009 @ 13:02 |
quote:Voor hetzelfde geld is er nog een beetje gif niet in contact geweest met de alcohol. Ik vind het maar tricky. | |
Black_Rainbow | zondag 11 oktober 2009 @ 13:04 |
quote:Jah, buiten dat, ik vertrouw het niet zo. Ik weet hoe dat gaat in dat soort landen. Als ze het goedkoper kunnen maken dan doen ze dat wel, wie weet zit er wel helemaal geen alcohol in, maar methanol ofzo. Kortom, ik kijk er wel naar, in plaats dat ik het drink. | |
Sheriam | zondag 11 oktober 2009 @ 18:14 |
quote:Roadkill zou ik best vinden. Ik bedoel met bushmeat echt de gestroopte, vaak bedreigde dieren, niet gewoon alle wild! Maar roadkill is mij best, hoe zeldzaam een dier ook is, als 't toch dood is gegaan (aan een ongeluk dus, niet de jacht ![]() | |
Sheriam | zondag 11 oktober 2009 @ 18:27 |
Re: slangengif, ja dat soort zaken zou ik ook wel voorzichtig mee zijn, zou even goed Googlen of er ongevallen zijn gebeurd met die snake wine (is vast wel info over te vinden)... Behalve bushmeat zou ik ook de fugu (kogelvis) mooi laten staan... en of ik wild geplukte paddenstoelen zou vertrouwen -die heb ik 1x van iemand gegeten waarvan ik echt vertrouwde dat hij alleen de soorten at die niet te verwarren waren (geen zelf gezochtte champignons dus om maar wat te noemen!), maar van de meeste koks zou ik daar ook voor bedanken. Maar dat gaat dus niet om het aanzien van het gerecht! |