ja maar dan is het toch geen bevroren pizza meer...quote:Op dinsdag 22 september 2009 23:13 schreef Tha_Erik het volgende:
Je moet 'm ook wel eerst in de oven zetten TMM.
ja alleen even een paar emails,zodat ik morgen niet zo vroeg op hoefquote:
Maar dat is wat bedoeld werd.quote:Op dinsdag 22 september 2009 23:15 schreef TheaterMaMa het volgende:
[..]
ja maar dan is het toch geen bevroren pizza meer...
daar stond ik bij dropijs ook van te kijkenquote:Op dinsdag 22 september 2009 23:16 schreef Tha_Erik het volgende:
[..]
Maar dat is wat bedoeld werd.
Pizza-ijs. Ik denk niet dat het een succes wordt.
Lekkerrrr ñam ñamquote:Op dinsdag 22 september 2009 23:13 schreef Nuno_G het volgende:
[..]
nee dat kan echt niet elke avond, gewoon normal bacalhau no forno resto op de hoek
In Azie hebben ze 't. En kaas-ijs. En spinazie, en broccoli, etc etc etc.quote:Op dinsdag 22 september 2009 23:16 schreef Tha_Erik het volgende:
[..]
Maar dat is wat bedoeld werd.
Pizza-ijs. Ik denk niet dat het een succes wordt.
Wat lijkt me dát smerigquote:Op dinsdag 22 september 2009 23:24 schreef Ang3l het volgende:
[..]
In Azie hebben ze 't. En kaas-ijs. En spinazie, en broccoli, etc etc etc.
Waarom? Je eet toch ook kaas, spinazie etc?quote:
als je een likje neemt van ijs, dan wil je, ik in ieder geval, iets fris proeven, fruitquote:Op dinsdag 22 september 2009 23:27 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Waarom? Je eet toch ook kaas, spinazie etc?
We vinden het alleen vreemd. Maar het smaakt hetzelfde.
si dat was het zekerquote:
dat lijkt me wel watquote:
quote:Op dinsdag 22 september 2009 23:16 schreef Nuno_G het volgende:
[..]
ja alleen even een paar emails,zodat ik morgen niet zo vroeg op hoef
alcohol kan niet in roomijsquote:
En malaga-ijs dan?quote:
wel de smaak niet de alcoholquote:
En whisky heeft geen smaak?quote:Op dinsdag 22 september 2009 23:38 schreef TheaterMaMa het volgende:
[..]
wel de smaak niet de alcohol
wasabi ijsquote:Op dinsdag 22 september 2009 23:24 schreef Ang3l het volgende:
[..]
In Azie hebben ze 't. En kaas-ijs. En spinazie, en broccoli, etc etc etc.
Dan doe je toch de whiskey-smaak?quote:Op dinsdag 22 september 2009 23:38 schreef TheaterMaMa het volgende:
[..]
wel de smaak niet de alcohol
jawelquote:
hoezo jawel?quote:
http://eten-en-drinken.in(...)s-maken-roomijs.htmlquote:Op dinsdag 22 september 2009 23:42 schreef TheaterMaMa het volgende:
[..]
hoezo jawel?
je kan geen alcohol in roomijs verwerken
EIGENWIJSquote:Op dinsdag 22 september 2009 23:44 schreef Ang3l het volgende:
[..]
http://eten-en-drinken.in(...)s-maken-roomijs.html
Alcohol
Je kan ook wat alcohol aan het ijs toevoegen, hou dan wel rekenen er mee dat het ijs dan minder snel bevriest.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |