mrkrul | maandag 14 september 2009 @ 11:13 |
Ik heb een recept voor steak and ale pie, waarbij ik Guinness moet gebruiken. Nu heb ik gelezen dat ik een barbaar ben als ik deze drank uit een blik benut. Kan iemand hier een alternatief voor aandragen? recept: http://www.smulweb.nl/371918/koken/recept/Steak-and-ale-pie | |
#ANONIEM | maandag 14 september 2009 @ 11:14 |
Uit een flesje? ![]() Te koop bij de betere slijter/supermarkt | |
spijkerbroek | maandag 14 september 2009 @ 11:15 |
Guinness moet je niet in eten gebruiken. Dat moet je drinken. | |
MissHobje | maandag 14 september 2009 @ 11:15 |
quote:en waarom zou je een barbaar zijn?? Als jij dat wil gebruiken in een recept dan doe je dat toch gewoon? ![]() Ik zie het probleem niet. | |
mrkrul | maandag 14 september 2009 @ 11:15 |
quote:En dan ben je geen barbaar? Ik snap het niet...... | |
TNA | maandag 14 september 2009 @ 11:16 |
Ga naar de kroeg en scoor een getapte pint. | |
zatoichi | maandag 14 september 2009 @ 11:18 |
Voor Guinness juist niet, en als je het toch voor koken gaat gebruiken, maakt het nog minder uit. Guinness komt juist uit blik vanwege die bal die erin zit om het goed te kunnen schenken. Steak en Guinnes pie, lekker! | |
ErwinEHVNL | maandag 14 september 2009 @ 11:42 |
quote:dat balletje wat erin zit zorgt niet voor het goed schenken, maar door de stikstof die in het balletje zit krijg je een stevige schuimkraag.... | |
Tahiti | maandag 14 september 2009 @ 12:15 |
quote:Inderdaad zeg, koop gewoon een paar blikjes. | |
Gert | maandag 14 september 2009 @ 16:08 |
Prima te drinken, Guinness uit blik. ![]() Dus door het eten flikkeren is al helemáál geen probleem, smaaktechnisch. En ja een koude pint is lekkerder, maar daarom is het uit een blik nog niet vies of zo. | |
Idler | maandag 14 september 2009 @ 17:40 |
Guinness uit blik is beter dan uit een fles! Alleen vers van de tap is beter. | |
macferret | maandag 14 september 2009 @ 19:46 |
uit een can is super, beter dan uit een fles. | |
znarch | maandag 14 september 2009 @ 19:51 |
Guinness export (die uit fles) vind ik juist het minst ![]() | |
gadeweerd | maandag 14 september 2009 @ 22:00 |
quote:bokbier | |
bluespice | zaterdag 19 september 2009 @ 23:39 |
Zijn er nog meer stout merken verkrijgbaar behalve guinness? Vreselijk dat ze Stout alleen bij de hele grote suupermarkten verkopen ![]() ![]() | |
macferret | zondag 20 september 2009 @ 06:51 |
yep, loop maar eens de slijterij binnen, meeste zit in fles. | |
macferret | zondag 20 september 2009 @ 06:52 |
bokbier is veel zoeter dan stout, geen alternatief naar mijn idee. | |
Pietverdriet | zondag 20 september 2009 @ 10:34 |
quote:Eensch | |
Pietverdriet | zondag 20 september 2009 @ 10:35 |
Bier uit blik is sowieso beter dan uit de fles, blik is licht dicht. Bier kan niet goed tegen licht. | |
gadeweerd | woensdag 23 september 2009 @ 21:25 |
quote:Klopt, maar doet het wel goed bij (stoof)vleesgerechten! | |
Pietverdriet | woensdag 23 september 2009 @ 21:39 |
Kriek doet het ook erg goed om te stoven, een konijn bijvoorbeeld |